Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مرکزی گفت: تصمیماتی در مورد تزریق واکسن کرونا به کودکان کمتر از ۶ سال در حال اتخاذ است که در صورت تایید نهایی در کمیته علمی ستاد ملی کرونا، مجوز واکسیناسیون این دسته از افراد نیز آغاز می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی در جلسه ستاد مقابله با کرونای استان با اشاره به نواخته شدن زنگ خطر پیک ششم کرونا، گفت: علیرغم این موضوع، می توان با تمهیداتی در مقابل پیک ششم کرونا ایستادگی و آن را مهار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تصمیماتی در مورد تزریق واکسن کرونا به کودکان کمتر از ۶ سال در حال اتخاذ است که در صورت تایید نهایی در کمیته علمی ستاد ملی کرونا، مجوز واکسیناسیون این دسته از افراد نیز آغاز می شود.

مخلص الائمه تصریح کرد: لازم است ادارات آموزش و پرورش شهرستان ها نسبت به افزایش سطح رعایت بهداشت در مدارس اهتمام بورزند. همچنین ضروری است تا تزریق هر سه دوز واکسن در سطح استان انجام شود ولی توجه داشته باشند که در کنار آن رعایت موارد بهداشتی را داشته باشند چرا که صرف تزریق واکسن باعث مصونیت کامل در مقابل این بیماری نمی شود.

استاندار مرکزی با اشاره به پیش بینی سازمان بهداشت جهانی مبنی بر درگیر شدن ۵۰درصد از کل جمعیت کره زمین با سویه امیکرون، گفت: افزایش بیش از ۱۲۰درصدی ابتلا در استان در مقایسه دو هفته قبلی، زنگ خطر را به صدا در آورده است و نیاز است به جد پروتکل های بهداشتی رعایت شود تا در آستانه سال جدید نیازی به ایجاد محدودیت های اجتماعی نباشد.

وی با ضروری دانستن واکسیناسیون اتباع خارجی مقیم در استان، گفت: بایستی هماهنگی ها با کارفرمایان این افراد صورت بگیرد تا در محل کار تزریق واکسن آنها انجام شود.

مرکزی دومین استان از نظر افزایش ابتلا به کرونا در مقایسه دو هفته اخیر

همچنین بهروز اکرمی معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار با اشاره به آمار افزایشی کرونا در ۸شهرستان استان، گفت: مرکزی دومین استان از نظر افزایش آمار ابتلا به کرونا در مقایسه هفته های سوم و چهارم دی ماه بوده است که آماری نگران کننده است.

وی اضافه کرد: کارمندان ادارات موظفند دوز سوم واکسن خود را بزنند و در صورت عدم تزریق واکسن، با ارائه PCR منفی در محل کار حضور پیدا کنند. همچنین ضروری است دانشگاه ها، مدارس، اصناف و صنایع بزرگ نسبت به تزریق دوز سوم واکسن به کارمندان خود پیگیری کنند و تجمعات غیر ضروری خود را هم برگزار نکنند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۹۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت

عباس جمالی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ بر اساس ویروس‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان در گردش ایران و منطقه خاورمیانه ۲.۳.۴.۴ Clade که مهمترین سویه آن در حال حاضر H۵N۸ بوده ساخته شده است و حداکثر شباهت آنتی ژنی با ویروس‌های بیماری زای حال حاضر کشور را دارا است.

او افزود: از این رو جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ویژه سویه H۵N۸ در گله‌های مرغ اجداد مادر تخم گذار و بوقلمون مورد مصرف قرار می‌گیرد. واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ حاوی ویروس غیر فعال (کشته) شده آنفولانزای (H۵N۳) به میزان حداقل HAU ۱۰۲۴ است که در ترکیب با ادجوانت روغنی به عنوان یک القا کننده قوی آنتی بادی ساخته شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این واکسن به دلیل دارا بودن مقدار بهینه آنتی ژن قادر به القا آنتی بادی ضد ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان (H۵N۳) حداقل معادل ۶۴ سه هفته پس از واکسیناسیون بوده که بر اساس مستندات سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) منطبق با حفاظت کامل از گله طیور در برابر این ویروس بیماری زا است.

جمالی با اشاره به طریقه مصرف این واکسن بیان کرد: تزریق ۵۰ میلی لیتر یک دوز زیر پوست گردن یا تزریق عضلانی در سینه پرنده سالم در سه هفتگی و بالاتر، تزریق یادآور ۳ الی ۴ هفته پس از تزریق اول توصیه می‌شود. در صورت نیاز تزریق دوز یادآور ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم انجام شود. برنامه واکسیناسیون باید چهار هفته قبل از شروع تخم گذاری کامل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌