Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا از وزارت راه و شهرسازی، «علیرضا جعفری» در خصوص تعهدات شرکت عمران برای تکمیل واحدهای باقی‌مانده مسکن مهر افزود: با توجه به اینکه در سال‌های گذشته کندی در حوزه اجرای تعهدات مسکن مهر رخ داد و از سوی دیگر برخی متقاضیان مسکن مهر مشکلات و نارضایتی‌هایی داشتند، برخی از واحدها باقی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست شرکت عمران شهرهای جدید ادامه‌داد: با تاکید رییس‌جمهوری و وزیر راه و شهرسازی دولت سیزدهم، حل مساله مسکن مهر و تعیین‌تکلیف آن در دستور کار است.

وی توضیح‌داد: اکنون ۴۰ هزار واحد مسکونی در تعهد شرکت عمران شهرهای جدید است که باید تکمیل و تحویل شود و با تاکید وزیر راه و شهرسازی این تعهدات در ابتدای سال آینده به‌طور کامل تکمیل می‌شود و تحویل متقاضیان خواهد شد.

به گفته سرپرست شرکت عمران شهرهای جدید، واحدهای باقی‌مانده مسکن مهر با کمتر از ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اتمام است. 

جعفری بیان‌داشت: در نشست شورای مسکن که چندی پیش به ریاست وزیر راه و شهرسازی تشکیل شد، تامین بودجه و اعتبار مورد نیاز برای تکمیل واحدهای مسکونی مهر و تکمیل زیرساخت‌های آن مورد تاکید قرار گرفت.

وی توضیح‌داد: در برنامه است تا در اولویت نخست، واحدهای مسکونی مهر نیمه کاره و در مراحل پایانی کار به اتمام برسد و تحویل متقاضیان بشود. در اولویت بعدی در برنامه است تا بانک مسکن با اتخاذ تصمیم‌هایی اعتبارات مورد نیاز را برای تکمیل زیرساخت‌ها تامین کند تا تعهدات به جای مانده از گذشته در کوتاه‌ترین زمان به اتمام برسد. 

سرپرست شرکت عمران شهرهای جدید گفت: امروز یکی از موضوعات اصلی شهرهای جدید، ایجاد فرصت برای تولید مسکن بر اساس تعهدی است که دولت سیزدهم برعهده شهرهای جدید نهاده است. به‌طور حتم در کنار موضوع تولید مسکن توجه به زیرساخت‌ها و کیفیت زندگی در دستور کار است. رسیدن به کیفیت زندگی و تامین سرانه‌های مسکن در اولویت برنامه‌های شرکت عمران شهرهای جدید است.

وی اعلام‌کرد: شرکت عمران شهرهای جدید فقط به دنبال تولید مسکن نیست، بلکه به دنبال زیست‌پذیری شهرها و حل مساله مسکن است؛ برای رسیدن به این مهم توجه به زیرساخت‌ها، سرانه‌های خدماتی، آموزشی، فرهنگی، ورزشی، امنیتی و مسائل اجتماعی در دستور کار قرار دارد. بدین معنا در کنار وعده مسکن تامین زیرساخت‌ها و سرانه‌ها برای زندگی مطلوب شهری در دستور کار خواهد بود.

منبع: الف

کلیدواژه: شرکت عمران شهرهای جدید وزیر راه و شهرسازی دستور کار باقی مانده زیرساخت ها مسکن مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۹۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از کوچه‌باغ تا باغ‌کاجی | طرشت هنوز به باغ‌هایش معروف است

همشهری آنلاین – حسن حسن‌زاده: پیامدهای توسعه شهرنشینی از دهه ۵۰ به بعد گریبان طرشت زیبا را هم گرفت و طولی نکشید که باغ‌های انبوه این گستره نیز یک به یک جای خود را به خانه‌ها و خیابان‌ها دادند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

اگرچه طرشت با روزگار طلایی خود فاصله بسیار دارد، اما هنوز هم این محله با باغ‌هایش شناخته می‌شود و هنوز هم کوچه‌باغ‌هایی با دیوارهای کاهگلی دارد که موسفیدان محله را با خود به روزگار گذشته طرشت می‌برد. رضا طرشتی‌نژاد، یکی از اهالی قدیمی طرشت، در این‌باره می‌گوید: «اکنون از باغ‌های طرشت ۵۱ قطعه باقی مانده، اما روزگاری شمار باغ‌های طرشت چند ده برابر این تعداد بود که با ۵ قنات پرآب و همیشه جاری این آبادی معیشت ساکنان قدیمی طرشت را تامین می‌کرد. از این تعداد اما شمار زیادی از باغ‌های طرشت در اثر توسعه شهرنشینی، توسعه ساخت‌وسازها در اراضی بالادست و تغییر مسیر قنات‌ها سرنوشتی جز نابوی و تغییر کاربری نداشتند.»

با وجود این، هنوز در طرشت می‌شود از باغ‌های باقی‌مانده از دوران گذشته آبادی سراغ گرفت. اگرچه ضلع شمالی بلوار شهید رسول چوبتراش که روزگاری مملو از باغ‌های سرسبز بود اکنون در سیطره آپارتمان‌ها قرار دارد، اما در ضلع جنوب و شمال‌شرقی این بلوار باغ‌های قدیمی طرشت باقی مانده‌اند.

طرشتی‌نژاد می‌گوید: «نام این محدوده در گذشته «کوچه‌باغ» بود. محلی مملو از باغ‌های میوه؛ از باغ توت و انار تا انجیر و گاهی هم خرمالو که خانه‌های گلی و قدیمی طرشت در دل آنها قرار داشت. چند باغ قدیمی و معروف طرشت نیز در محدوده کوچه باغ قرار داشتند؛ از جمله باغ حاج عبدالله، قاسم سالار، حاج رحمت حسین‌مردی و...که اکنون برخی از آنها از میان رفته و تعداد اندکی که باقی مانده‌اند برای اهالی قدیمی طرشت یادآور خاطرات کوچه‌باغ‌اند.»

معیشت ساکنان قدیمی طرشت نیز با باغداری و فروش میوه‌های مرغوب آبادی در محدوده معروف به سه راه طرشت گره خورده بود. طرشت علاوه بر میوه‌های خرمالو، انجیر، شاتوت و گردو، توتستان‌های بزرگی داشت که از آن توتستان‌ها انگشت‌شمار باقی مانده است. طرشتی‌نژاد می‌گوید: «توت‌ها و میوه‌های مرغوب طرشت، علاوه بر تهران، به شمال کشور نیز فرستاده می‌شد و تهرانی‌ها نیز برای خرید میوه به طرشت مراجعه می‌کردند. اکنون نیز فروش توت در حاشیه خیابان تیموری یادگاری از همان دوران است که توتستان‌های وسیع آبادی معیشت بسیاری از باغداران و کارگران را تامین می‌کرد.»

طرشتی‌نژاد درباره دیگر باغ‌های معروف طرشت می‌گوید: «از دیگر باغ‌های معروف طرشت می‌شود به باغ وقفی که توت و گرد و انار داشت اشاره کرد و یا از باغ ‌کاجی که اکنون نیز وجود دارد و کوچه‌ای به همین نام در طرشت داریم.»

کد خبر 846639 برچسب‌ها تاریخ - باستان‌ شناسی محله هویت شهری همشهری محله باغ و باغبانی

دیگر خبرها

  • در دستورکار قرار گرفتن مولدسازی دارایی‌های شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران
  • تعیین تکلیف رینگ شهری یزد بعد از ۲۵ سال
  • درخواست پیشکسوت پرسپولیس از مدیران باشگاه
  • از کوچه‌باغ تا باغ‌کاجی | طرشت هنوز به باغ‌هایش معروف است
  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • طرح تعیین تکلیف پرونده‌های مراجع انتظامی کشور اجرا می‌شود
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی بیش از ۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن
  • موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد
  • آغاز عملیات اجرایی اولین شهرک مسکونی آذربایجان شرقی در آذرشهر