Web Analytics Made Easy - Statcounter

«بانوی صداقت» زنی مومن و مسلمان و علاقمند به نهضت انقلاب اسلامی و امام خمینی(ره) بود اما قبل از آنکه شاهد پیروزی انقلاب باشد در ۲۰ بهمن سال ۱۳۵۷در منزل شخصی خود ناجوانمردانه به شهادت رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از گلستان ما؛ «بانوی صداقت» زنی مومن و مسلمان و علاقمند به نهضت انقلاب اسلامی و امام خمینی(ره) بود اما قبل از آنکه شاهد پیروزی انقلاب باشد در 20 بهمن سال 1357در منزل شخصی خود ناجوانمردانه به شهادت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهیده "طیبه صداقت" در سال ۱۳۲۵ در روستای شیره‌جین از توابع سراب دیده به جهان گشود که پس از ازدواج در پی تلاش همسرش برای یافتن کاری مناسب به گنبدکاووس مهاجرت و ۱۷ سال در این شهر زندگی کرد.

او زنی مومن و مسلمان و علاقمند به نهضت انقلاب اسلامی و امام خمینی(ره) بود و دو روز قبل از پیروزی انقلاب با هجوم ساواک به خانه‌اش و درحالی که باردار بود به شهادت رسید.

"عوض شفاهی"همسر این شهیده نیز ۱۵ فروردین ۵۸ و در جریان حوادث اوایل پیروزی انقلاب که توسط ضد انقلاب در گنبدکاووس به راه افتاده بود به شهادت رسید. 

از این شهیدان گرانقدر ۴ دختر و ۱ پسر به یادگار مانده است.

کتاب شعر «بانوی صداقت» اثرجانباز سید علی کریمیان که بر اساس زندگینامه شهیده "طیبه صداقت" نخستین شهیده زن انقلاب اسلامی شهرستان گنبد کاووس سروده  و تصویرگری شده است و در این سرزمین تداوم یافت و در این اثر به زیبایی ماجرای شهادت این بانوی شهیده به تصویر کشیده شده است.

همچنین کتاب «به خدا می سپارم» نیز زندگینامه این بانوی شهید را ترسیم کرده است که سال گذشته از این کتاب در ایام دهه فجر با حضور مسئولان رونمایی شد.

همزمان با سومین روز از دهه فجر سال گذشته همچنین یکی از خیابان‌های شهر گنبدکاووس به نام طیبّه صداقت نخستین شهیده زن انقلاب اسلامی این شهرستان نامگذاری شد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: پیروزی انقلاب انقلاب اسلامی شهادت رسید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۹۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت شاهدان عینی از لحظات درگیری و شهادت حمیدرضا الداغی + فیلم

حمیدرضا الداغی در ۲۷ شهریور ۱۳۵۶ در سبزوار به دنیا آمد، او در ۸ اردیبهشت ۱۴۰۲  در سبزوار،  استان خراسان رضوی در دفاع از دختری جوان مقابل مزاحمت خیابانی با ضربات متعدد چاقو کشته شد.

پس از مرگ رسانه‌های وابسته به نظام جمهوری اسلامی از وی به‌عنوان «شهید آمر به معروف»، «شهید نهی از منکر» و «شهید عفت و غیرت» یاد کردند و بنیاد شهید و امور ایثارگران مرگ وی را «شهادت» خواند. مادرش اعلام کرد پسرش اهل «جهاد» و «بسیج» نبود. با این وجود، منتقدان ادعای شهادت از طرف حامیان جمهوری اسلامی را «مصادره» و «سوءاستفاده» از الداغی عنوان کردند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • تاکید رئیس قوه قضائیه در راستای عدم تأثیرپذیری از فضاسازی‌ها
  • گندم معمولی هر کیلو۱۸۵۰۰تومان از کشاورزان استان خریداری می شود
  • پائز و چند انتخاب سورپرایز کننده
  • تصاویری از رهبر انقلاب در خلیج فارس
  • ختم غائله‌ی شهرنو ؛ «چند نفر از خانم‌های‌ خیلی جوان اش را به کارمندان خودمان دادیم»
  • مسعود رجوی همکار و نفوذی ساواک بوده است؟!+ فیلم
  • این ۶ جمله را تنها از افراد با شخصیت واقعی و صادق می شنوید
  • روایت شاهدان عینی از لحظات درگیری و شهادت حمیدرضا الداغی + فیلم
  • برگزاری مراسم «آگاه زمان» برای سالگرد شهادت شهیدمطهری