Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نسبت به سفر رئیس جمهور به روسیه واکنش نشان دادند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله رئیسی رئیس‌جمهور روز چهارشنبه به روسیه سفر و با رئیس‌جمهور، نمایندگان دومای روسیه، نمازگزاران مسجد جامع مسکو و همچنین با ایرانیان مقیم روسیه و فعالان اقتصادی دیدار کرد که نمایندگان نسبت به این موضوع واکنش‌هایی داشتند که در ادامه می‌خوانید:

رئیسی در دیدار با پوتین: هیچ محدودیتی برای گسترش و توسعه روابط با روسیه نداریمرئیسی: افراط‌گرایی به مسلمانان ضربه زد/ رئیس شورای مفتیان روسیه: نماز شما در کرملین بسیار شاخص بودرئیسی در «مجلس دومای روسیه»: ایران به‌دنبال "تعامل حداکثری" با همه کشورهای جهان است

سفر ‎رئیس جمهور به ‎روسیه به نفع کشور و در مسیرمقاومت است

عزت اله اکبری تالارپشتی نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس  و رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در توئیتی نوشت:

سفر ‎رئیسی به ‎روسیه به نفع کشور و مسیرمقاومت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگاه به شرق،در راستای همان راهبرد نه شرقی- نه غربی است.حفظ استقلال کشور،ایستادگی در قبال دشمنی بی وقفه و قانونشکنی غرب و همکاری متوازن با شرق. در نظم نوظهور جهانی، ایران اسلامی نقش کلیدی خود را ایفا خواهد کرد.

سفر رییس‌جمهور به مسکو گامی بلند در راستای خنثی‌سازی تحریم‌ها است

ابراهیم رضایی نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در توئیتی نوشت:
‏ایران و روسیه اشتراکات فراوانی در حوزه‌های امنیتی، سیاسی و اقتصادی و نیز در موضوع تحریم‌های ظالمانه و مقابله با یکجانبه‌گرایی دارند.
سفر رییس‌جمهور به مسکو گامی بلند در راستای خنثی‌سازی تحریم‌ها و تامین منافع اقتصادی و سیاسی ملت ایران است.

بالاترین هماهنگی بین میدان و دیپلماسی پس از پیروزی انقلاب

محمدرضا احمدی سنگری نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در توئیتی نوشت:
‏می توان گفت در دوران پس از پیروزی انقلاب هیچوقت این هماهنگی بین میدان و دیپلماسی ایجاد نشده بود
سفر رئیس جمهور محترم به روسیه و برگزاری همزمان رزمایش دریایی به میزبانی ایران نشان می دهد نه تنها فشار حداکثری شکست خورده بلکه جبهه ضد تحریم علیه آمریکا در حال شکل گیری است.

مسکو می‌تواند مقصد بزرگ صادرات ‎کشاورزی و تولید ثروت برای ایران باشد

علیرضا عباسی نماینده مردم کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا و رییس مجمع نمایندگان استان البرز در مجلس شورای اسلامی در توئیتی نوشت:
‏سفر رئیس جمهور به ‎روسیه اهمیت راهبردی زیادی دارد. می‌توان با یک برنامه ریزی منسجم و دقیق حجم تعاملات اقتصادی مخصوصاً در حوزه راهبردی امنیت غذایی و کشاورزی را افزایش داد. مسکو می‌تواند مقصد بزرگ صادرات کشاورزی ما و تولید ثروت برای ایرانیان باشد.

پیمان‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای به معنی شکست هژمونی آمریکایی‌هاست

سیدعلی آقازاده دافساری نماینده مردم رشت درمجلس شورای اسلامی و رئیس کمیته دفاعی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در توئیتی نوشت:

عبور دنیای معاصر از نظام تک‌قطبی و یکجانبه‌‌گرایی آمریکایی‌ها، ‎تولد قدرت‌های جدید جهانی، ایجاد ‎پیمان‌های منطقه‌ای، فرامنطقه‌ای و جهانی به معنی شکست هژمونی و رویکرد استعماری آمریکایی‌هاست.

دستپاچگی جریان غربگرا از آغاز تعامل با کشورهای جهان

علی خضریان نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس  و عضو هیات رئیسه کمیسیون اصل 90 در مجلس در توئیتی نوشت:

جریان ‎غربگرا به دلیل دستپاچگی از آغاز تعامل با کشورهای جهان و در آستانه شکست کارزار حداکثری شیطان بزرگ علیه ملت مظلوم ‎ایران با توسل به شعار «نه شرقی و نه غربی» در تلاش جهت القای مغایرت رویکرد ‎سیاست خارجی دولت سیزدهم با این شعار است.

‏کسانی امروز در حال طرح این شائبه هستند که 8 سال گذشته با شعار ‎تعامل با دنیا روی کار آمدند؛ اما ملت ایران تجربه کرد که تمام ظرفیت خود و کشور را خرج بازکردن ‎درز پنجره تعامل با ‎کدخدا و چند کشور اروپایی کردند که نه تنها بی‌نتیجه ماند بلکه دروازه تعامل با عموم کشورها را بستند.
‏ضمناً باید این را گفت که این آقایان گویا به دلیل بیماری ‎ماندن در گذشته، چند دهه از ‎تاریخ عقب هستند و نمی‌دانند که از همان آغازین سال‌های دهه 1370 خورشیدی و با برچیده شدن دیوار برلین میان آلمان شرقی و آلمان غربی و سپس فروپاشی شوروی سابق، بلوک‌بندی دنیا به شرق و غرب مضمحل شد.

انتهای‌پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آیت الله سیدابراهیم رئیسی دولت سیزدهم نمایندگان مجلس مجلس مجلس یازدهم شورای اسلامی آیت الله سیدابراهیم رئیسی دولت سیزدهم نمایندگان مجلس مجلس مجلس یازدهم شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی نماینده مردم رئیس جمهور سفر رئیس تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۰۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مهدی فضائلی عضو دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی، درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخابات مجلس اظهار داشت: انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی از نظر اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول آن ندارد و همه آن مواردی که باعث اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات دور اول مجلس بود، در این دوره نیز به همان اندازه تاثیرگذار است.

وی در گفتگو با ایرنا، افزود: مشارکت و حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل جایگاه مجلس و نقشی که نمایندگان مردم می‌توانند به واسطه بهبود روند قانونگذاری در کشور و نیز نظارت بهتر و دقیق‌تر بر اجرای قوانین داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است و این موارد در دور دوم انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم مانند دور اول انتخابات نمایندگان وجود دارد.

این فعال سیاسی بیان کرد: البته نمایندگان بسیاری از حوزه‌های انتخاباتی در همان دور اول با کسب اکثریت آرا، مشخص شدند اما در تعدادی از حوزه‌ها از جمله در تهران، انتخابات به دور دوم کشیده شد که امید است مردم در این دور از انتخابات نیز مشارکت جدی داشته باشند.

هر چقدر مجلس در امر قانونگذاری بهتر عمل کند دستگاه‌ها مسیر دقیق‌تری خواهند داشت

فضائلی یادآور شد: باید امیدوار باشیم که در شهرهایی که انتخابات مجلس به دور دوم کشیده شده است، مردم انقلابی، فهیم و همیشه در صحنه با درک بالای خود و با اهتمام لازم و مشارکت بالا پای صندوق‌های اخذ رأی حاضر شوند.

وی با اشاره به اینکه مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی از دو بُعد حائز اهمیت است، عنوان کرد: در بُعد اول، این اهمیت مربوط به مجلس شورای اسلامی و جایگاه اصلی آن در حوزه قانونگذاری است که وظیفه تقنین قوانین کشور و ریل‌گذاری را بر عهده دارد و در حقیقت این مجلس است که مسیر اجرایی و آینده کشور را ترسیم می‌کند.

این فعال رسانه‌ای تاکید کرد: بنابراین هر چقدر مجلس شورای اسلامی در امر قانونگذاری بهتر عمل کند و قوانین مصوب آن دقیق‌تر و ناظر بر اولویت‌های کشور باشد، به طور طبیعی می‌توانیم امیدوار باشیم مسیری که دستگاه‌های اجرایی در آینده بر اساس آن قوانین طی می‌کنند، دقیق‌تر و معطوف به اهداف جامعه باشد.

فضائلی گفت: در بُعد دوم، اهمیت مجلس شورای اسلامی به بحث نظارت آن بر اجرای صحیح قوانین بازمی‌گردد که این امر توسط نمایندگان مجلس انجام می‌شود و این نظارت هر چه دقیق‌تر و سالم‌تر انجام شود، می‌تواند در اجرای قوانین و در اینکه دستگاه‌های اجرایی وظایف‌شان را بهتر و دقیق‌تر انجام دهند، بسیار موثر باشد.

قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین در راس وظایف نمایندگان است

وی افزود: البته نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های دیگر هم نقش‌آفرینی دارند اما قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین، در رأس اموری است که باید در آن نقش‌آفرینی داشته باشند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی یک پیام بسیار مهم به همراه خواهد داشت و آن پیام این است که نشاط اجتماعی و سیاسی در جامعه ایران وجود دارد.

تحلیلگر سیاسی بیان کرد: ابراز و به نمایش گذاشتن این نشاط اجتماعی و سیاسی هم می‌تواند برای مردم ایران و هم برای کسانی که از بیرون مسائل کشور ما را تحلیل می‌کنند و بر اساس آن تحلیل‌ها، تصمیم‌هایی در خصوص نحوه تعامل با جمهوری اسلامی اتخاذ می‌کنند، موثر باشد.

فضائلی یادآورشد: این نشاط اجتماعی و سیاسی می‌تواند یک پیام به همراه داشته باشد و در مقابل کسانی که نگاه منفی به کشور ما داشته و رفتارهای خصمانه از خود بروز می‌دهند، نقش بازدارندگی خواهد داشت.

انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود

فضائلی گفت: مشارکت بالای مردم در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی برای دوستان کشور ما در سراسر دنیا هم یک پیام امیدوارکننده و خوشحال‌کننده را به همراه خواهد داشت و نشاط اجتماعی و سیاسی مردم ایران را در مقابل چشمان آنها به نمایش خواهد گذاشت.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به تعداد بیشتر نمایندگان تهرانی نسبت به نمایندگان شهرستانی، آنها هیات رئیسه مجلس دوازدهم را تعیین خواهند کرد، گفت: به عقیده من انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: البته نمایندگان تهران به لحاظ تعداد، در مجلس دوازدهم تعیین‌کننده هستند و تاثیرگذاری‌شان زیاد است ولی این طور نخواهد بود که مجلس دوازدهم و انتخاب هیات رئیسه آن، در انحصار آنها باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902976

دیگر خبرها

  • رئیسی «قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها» را ابلاغ کرد
  • اوکراین مدعی خنثی سازی ترور زلنسکی شد
  • روایت اوکراین از خنثی‌سازی طرح روسیه برای ترور «زلنسکی»
  • عقب‌نشینی وزارت کار از تغییر لایحه تعیین دستمزد کارگران
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • دولت رئیسی می‌خواهد کارگران را از مشارکت در تعیین دستمزدشان کنار بگذارد
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات تهران
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • با نمایندگان مجلس در بروجرد و کوهدشت+گزارش