Web Analytics Made Easy - Statcounter

زردآلو خشک شده آووکادو برگ چغندر سیب زمینی بادام هندی اسفناج تخم کدو شکلات تلخ گوجه خشک شده گواوا هندوانه گریپ فروت بذر کتان ماهی سالمون گردو بلغور جو دوسر ماست لوبیا خشک پیاز بادام سیر چای سبز

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از نمناک؛ با دنبال کردن اخبار متوجه می شویم در دنیای امروز علی رغم پیشرفت های پزشکی متاسفانه روز به روز به قربانیان سکته اضافه می شود و سکته پیر و جوان نمی شناسد و همچنان نرخ آن رو به رشد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما چرا حتی با پیشرفت علم و درمان های مختلف سکته رو به افزایش است؟ به نظر می رسد یکی از علل عمده بروز سکته را باید در سبک زندگی و عادات روزانه افراد جستجو نمود.

مصرف غذاهای پرچرب و فست فودها و بی تحرکی در بروز بیماری های زمینه ای و به دنبال آن سکته بی تاثیر نیست. با مصرف مواد غذایی سالم و مفید می توان از بروز سکته مغزی و قلبی جلوگیری نمود. مواد غذایی مفید برای پیشگیری از سکته مغزی را در این بخش از آورده ایم. مواد غذایی مفید برای جلوگیری از سکته قلبی و مغزی عبارتند از:

زردآلو خشک شده

بزرگسالان روزانه به حدود 4700 میلی گرم پتاسیم نیاز دارند زیرا کمبود پتاسیم منجر به فشار خون و در نهایت حمله قلبی یا سکته مغزی می شود. فقط یک فنجان زردآلو خشک شده، 1،511 میلیگرم پتاسیم، معادل 32 درصد از نیاز روزانه هر فرد را تامین می کند.

آووکادو

با افزودن آووکادو بیشتر به رژیم غذایی می توان احتمال بروز سکته را کاهش داد. یک فنجان آووکادو خالص شامل 1،116 میلی گرم پتاسیم است که تقریبا 24 درصد از نیازهای روزانه را تامین می کند. همچنین آووکادو ها حاوی اسیدهای چرب سالم هستند که التهاب را کاهش می دهند.

برگ چغندر

جوشاندن برگ چغندر می تواند به شما در جذب پتاسیم کمک کند. یک فنجان برگ چغندر 20 درصد از نیاز روزانه فرد از مواد معدنی را کاهش می دهد. برگ چغندر غنی از پتاسیم و منیزیم است و این مواد مغذی می تواند به حفظ فشار خون سالم کمک کند، همچنین ویتامین ک موجود در این گیاه برای سلامت استخوان و عملکرد شناختی ضروری است و حتی در جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی نقش دارد.

سیب زمینی

یک سیب زمینی متوسط کمتر از 20 درصد از نیاز روزانه پتاسیم را تامین می کند و این بیش از دو برابر مقدار پتاسیم موجود در موز است، ماده ای که برای ایمن سازی بدن در برابر سکته ضروری است.

بادام هندی

تنها یک اونس از این آجیل حاوی حدود 74 میلی گرم منیزیم است که 23 درصد از منیزیم مورد نیاز زنان و حدود 18 درصد منیزیم مردان را تامین می کند و از بروز سکته جلوگیری می کند.

اسفناج

اسفناج غنی از مواد مغذی کاروتنوئیدها، ویتامین ک، فولات، کلسیم و آهن است. همچنین مقدار زیادی فیبر 2.4 گرم در هر 100 گرم تولید می کند که خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی را کاهش می دهد. یک فنجان اسفناج پخته حاوی 157 میلی گرم منیزیم است که تقریبا 50 درصد از نیاز زنان و 37 درصد نیاز مردان را تامین می کند.

تخم کدو

یکی دیگر از مواد غذایی غنی از منیزیم تخم کدو تنبل است. فقط یک اونس از این تخم 168 میلی گرم منیزیم دارد که حدود 53 درصد از نیاز روزانه زنان و تقریبا 40 درصد نیاز مردان را تامین می کند.

این تخم حاوی پروتئین، منیزیم، پتاسیم و چربی های پلی اتیلن است و آنتی اکسیدان هایی دارد که می تواند به کاهش التهاب کمک کند، بنابراین خطر ابتلا به سکته مغزی، بیماری های قلبی، سرطان را کاهش می دهد .

شکلات تلخ

شکلات تلخ حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان، فیبر، آهن، منیزیم و سایر مواد معدنی است. مواد موجود در این شکلات می تواند به باز کردن رگ های خونی و کاهش فشار خون کمک کند. به یاد داشته باشید که شکلات تلخ حاوی قند است، بنابراین باید به مقدار مصرف آن توجه کرد. شکلات تلخ 20 درصد از منیزیم مورد نیاز زنان و 15 درصد نیاز مردان را فراهم می کند.

گوجه خشک شده

یک فنجان گوجه فرنگی خشک شده حاوی حدود 45.9 میلی گرم آنتی اکسیدان است که احتمال سکته مغزی را کاهش می دهد. بر اساس مطالعات، مصرف بین 9 تا 21 میلی گرم گوجه خشک در روز برای کاهش ابتلا سرطان پروستات در مردان کافی است. گوجه فرنگی های خشک شده ای که اکثریت محتوای آب خود را پس از خشک شدن از دست داده اند، عطر و طعم بهتری دارند.

گواوا

حدود 100 گرم این میوه گرمسیری حاوی 5.2 میلی گرم لیکوپن است.لیکوپن جز خانواده کاروتنوئید هاست و خاصیت ضد التهابی دارد و میتواند سکته را از ما دور کند.

هندوانه

هندوانه یکی دیگر از میوه های حاوی لیکوپن است. بر اساس مطالعات انجام شده، افرادی که قبل از مبتلا به فشار خون بالا بودند و هندوانه میل کردند فشار خون خود را کاهش دادند. همانطور که قبلا ذکر شد، فشار خون بالا با سکته مغزی ارتباط دارد.

گریپ فروت

یکی دیگر از میوه های سرشار از لیکوپن و آنتی اکسیدان گریپ فروت است که به کاهش خطر بیماری های قلبی کمک می کند.

بذر کتان

این دانه ها ممکن است کوچک باشند، اما بدان معنا نیست که حاوی ویتامین ها و مواد معدنی نیستند. بذر کتان منبع خوب گیاهی از اسیدهای چرب امگا 3 است. بر اساس مطالعات، کسانی که اسیدهای چرب امگا 3 را به مدت هشت هفته مصرف کردند، فشار خون را به طور قابل توجهی کاهش دادند.

ماهی سالمون

تحقیقات زیادی در رابطه با ماهی سالمون و توانایی آن برای جلوگیری از بیماری های قلبی مانند حمله قلبی و سکته مغزی و حتی بیماری های شناختی مانند بیماری آلزایمر و زوال عقل صورت گرفته است. اسیدهای چرب امگا 3 یک عامل ضد التهابی هستند که برای تمیز کردن پلاک در مغز و شریان ها مفید است.

همچنین ماهی سالمون به دلیل داشتن اسیدهای چرب امگا 3 از مغز و اعصاب محافظت می کند و با کاهش التهاب می تواند فشار خون و کلسترول را بهبود بخشد، بنابراین خطر ابتلا به سکته مغزی را کاهش می دهد. توصیه می شود 2-3 بار در هفته ماهی های چرب مانند ماهی سالمون مصرف کنید.

گردو

می توانید منبع چربی های امگا 3 را در یک اونس از گردو پیدا کنید. گردو به طور خاص، حاوی چربی های غیر اشباع، از جمله اسید آلفا لینولئیک است. این نوع اسید چرب امگا 3 می تواند به کاهش التهاب کمک کند تا سلامت قلب را حفظ کنید.

بلغور جو دوسر

بلغور جو دوسر به عنوان دانه کامل یک غذای پیشگیری از سکته مغزی شناخته می شود. بنابراین توصیه می شود هر روز دانه های غنی از فیبر را مصرف کنید.

ماست

ماست حاوی پروبیوتیک هایی است که به بهبود سلامت روده کمک کرده و با تاثیر بر روی سلامت مغز از سکته مغزی جلوگیری می کند.

لوبیا خشک

پروبیوتیک فیبر غیر قابل هضم است که باعث رشد باکتری های خوب در روده می شود. اکثر حبوبات، از جمله لوبیا خشک، منابع خوبی از پروبیوتیک هستند که به جلوگیری از سکته مغزی کمک می کند.

پیاز

فلاونول، یک آنتی اکسیدان قوی موجود در پیاز است که تا 20 در صد به کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی کمک می کند.

بادام

مصرف روزانه یک مشت بادام از ابتلا افراد به کلسترول جلوگیری می کند. بنابراین سعی کنید حداقل یک مشت از هر نوع آجیلی که توانستید در برنامه روزانه خود بگنجانید. مطالعات نشان می دهد آجیل با کاهش کلسترول خطر بیماری های قلبی و حملات را کاهش می دهد و عملکرد عروق را حفظ می کند.

سیر

مصرف سیر خام خاصیت بیشتری دارد زیرا سیر خام با کاهش فشار خون بالا و کلسترول خطر حملات قلبی را 60 تا70 درصد کاهش می دهد.

چای سبز

چای سبز از دیرباز به عنوان دارو برای درمان دیابت و سرطان استفاده می شد. همچنین چای سبز در بهبود فشار خون و کلسترول موثر است و خطر حملات قلبی را کاهش می دهد، بنابراین 2تا3 فنجان چای سبز را روزانه برای رفع این بیماری ها بنوشید.

منبع: نمناک این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سکته قلبی مواد خوراکی چای سبز سیر بادام درصد از نیاز روزانه اسیدهای چرب امگا 3 بیماری های قلبی کاهش می دهد آنتی اکسیدان سکته مغزی خطر ابتلا سکته مغزی ماهی سالمون مواد غذایی بیماری ها شکلات تلخ بروز سکته برگ چغندر یک فنجان میلی گرم فشار خون خشک شده چای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۱۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این میوه از افسردگی جلوگیری می‌کند

به گزارش خبرآنلاین ،این مطالعه شامل افراد میانسال مبتلا به اضافه وزن و مقاومت به انسولین بود که خود را با کاهش خفیف شناختی توصیف کردند.

مهر در خبری نوشت:نویسندگان این مطالعه عنوان می‌کنند که آنتوسیانین ها، ترکیبات زیست فعال موجود در توت فرنگی، بلوبری، و سایر انواع توت‌ها، ممکن است عامل محافظت کننده عصبی باشد.

طبق این مطالعه جدید، بزرگسالان میانسال مبتلا به اضافه وزن و مقاومت به انسولین که به مدت ۱۲ هفته توت فرنگی مصرف کردند، کاهش تداخل حافظه و افسردگی را گزارش کردند.

با توجه به اختلالات شناختی، مانند بیماری آلزایمر، که به آهستگی در طی یک دوره چند ساله که از میانسالی شروع می‌شود، ایجاد می‌شود، نویسندگان این مطالعه معقتدند تغییر رژیم غذایی ممکن است پیشرفت زوال عقل را کاهش داده و خلق و خو را بهبود بخشد.

این مطالعه بر روی آنتوسیانین ها تمرکز دارد. تحقیقات قبلی روی بلوبری - که حاوی آنتوسیانین نیز است - توسط نویسنده اصلی این مطالعه نشان داد که این ترکیب عملکرد اجرایی مغز را بهبود می بخشد.

در مطالعه حاضر پنج مرد و ۲۵ زن شرکت کردند. آنها به دو گروه تقسیم شدند: گروهی که توت فرنگی مصرف می‌کردند و گروهی که دارونما دریافت می‌کردند.

محققان سلامت عصبی و خلق و خوی افراد را قبل از شروع کارآزمایی ۱۲ هفته‌ای ارزیابی کردند.

در طول آزمایش، به گروه آزمایش دستور داده شد که یک بسته پودر مخلوط با مایع، تهیه شده از توت فرنگی کامل خشک، یخ زده و آسیاب شده مصرف کنند. بسته توت فرنگی حاوی معادل یک فنجان توت فرنگی کامل تازه بود.

محققان دارونما را طوری فرموله کردند که طعم، ظاهر و بار کربوهیدراتی مشابه پودر توت فرنگی داشته باشد.

هیچ یک از گروه‌ها برای جلوگیری از تأثیرگذاری بر یافته‌های مطالعه، توت‌های دیگری را در طول دوره آزمایشی مصرف نکردند، زیرا سایر میوه‌ها ممکن است دارای ترکیبات محافظ عصبی خود باشند.

فرضیه نویسندگان این مطالعه این است که فواید آنتوسیانین های توت فرنگی در ماهیت ضد التهابی آن نهفته است و این کاهش التهاب و کاهش استرس اکسیداتیو ممکن است در برابر زوال شناختی محافظت کند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901080

دیگر خبرها

  • بهترین میوه برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید
  • جلوگیری از حمله قلبی با خوردن عرق این گیاه
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • خوردنی هایی که افسردگی می‌آورند
  • این میوه از افسردگی جلوگیری می‌کند
  • پله نوردی باعث افزایش طول عمر می شود
  • از سکته گوش چه می‌دانید؟
  • قند پنهان در کدام یک از مواد غذایی وجود دارد؟
  • چطور هم وزن کم کنیم و هم از افتادگی پوست جلوگیری کنیم؟