Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@10:33:55 GMT

۴۰۰ مرکز جوار کارگاهی در کشور به بهره برداری رسید

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۰۲۴۴۶

۴۰۰ مرکز جوار کارگاهی در کشور به بهره برداری رسید

به گزارش ایرنا، امید ناصری عصر شنبه در آئین  بهره برداری از مرکز جوار کارگاهی در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان اظهار کرد: یکی از دغدغه های مسولان و خانواده ها رفع بیکاری و ایجاد اشتغال است.

وی وضعیت‌ اشتغال کشور را بر پایه فرهنگ‌ مدرک گرایی بیان کرد و گفت: نظام‌ آموزشی در کشور معیوب است و برخی فارغ التحصیلان رشته های مهندسی، مهارت لازم‌ را ندارند و به جای اینکه کارآفرین‌ باشند ۴۰ تا ۵۰ درصد به دنبال کسب مهارت و کارآموزی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدی تصریح‌ کرد: دانشگاه ها هزینه و شهریه از دانشجویان دریافت می ‌کنند و وقت دانشجو فقط به آموزش تئوری ها می گذرد.
وی موفقیت دانشجویان فارغ‌التحصیل‌ رشته های پزشکی را نسبت به سایر رشته ها به دلیل گذراندن‌ فعالیت های عملی در بیمارستان‌ ها در کنار مسائل آموزشی تئوری عنوان کرد.

امیدی گفت: وجود مراکز جوار کارگاهی می تواند نیاز اساسی کشور در حوزه مهارت آموزی را برآورده سازد که این مراکز  مهارت  بین‌ شاغلین در صنایع‌ در کارگاه ها و نیز مهارت جوانان جویای کار را ارتقاء می بخشد.

 امیدی با اشاره به وجود ۷۰۰ مرکز جوار کارگاهی و بیش از چهار هزار و ۸۰۰ کارگاه در حوزه صنایع مختلف در کشور ادامه داد: به غیر از مراکز فنی و حرفه ای در کشور، ۱۱ هزار آموزشگاه بخش خصوصی در کشور وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد : تا پایان امسال راه اندازی یکهزار و ۴۰۰ مرکز جوار کارگاهی در کشور در دستور کار است که تا کنون ۴۰۰‌ مورد افتتاح شده است.

امیدی گفت:  مرکز جوار کارگاهی واقع در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان می تواند در کشور به طور پایلوت در بحث مهارت آموزی کمک‌ کننده باشد و دیگر صنایع کشور هم از آن الگو بگیرند.

مهارت آموزی شانس اشتغال را دو برابر می کند

 مدیر کل فنی و حرفه ای استان‌ کرمان نیز در این‌ آئین  اظهار کرد: برای رشد و توسعه اقتصادی درکشور به شدت به نیروی کار ماهر نیاز داریم‌ از طرفی با رشد مدرک گرایی و فارغ التحصیلان فاقد مهارت مواجه هستیم.

محمدرضا جهانگیری بیان کرد: کم‌ توجهی به مهارت آموزی در کشور رواج یافته و به گفته وزیر کار ۶ میلیون  بیکار در کشور وجود دارند که دو میلیون‌ نفر آن‌ ها بیکار مطلق جویای کار و فاقد مهارت هستند.
وی افزود: برای کاهش این‌ بیکاری ها مهارت آموزی نیاز است، مراکز جوار کارگاهی در کنار صنایع و کارخانجات می توانند با استفاده از ظرفیت کارخانه ها علم‌ و دانش فنی صنایع را منتقل و موجب گسترش مهارت آموزی شوند.

جهانگیری با بیان‌ اینکه نرخ بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی ۲۲ درصد و نرخ بقیه بیکاری های جامعه  ۱۱ درصد است بیان کرد: این‌ یعنی اگر فرزندمان را به دانشگاه می فرستیم‌ اگر مهارت نیاموخت شانس اشتغال را به نصف کاهش داده ایم و اگر در دانشگاه در کنار دروس تئوری مهارت هم  بیاموزد شانس اشتغال بیشتری دارد.

 وی خاطرنشان‌ کرد : مهارت آموزی شانس اشتعال افراد را دو برابر می کند و دانشگاه شانس را به نصف کاهش می دهد  زیرا در دانشگاه ها مهارت را آموزش نمی دهند. 

برچسب‌ها کرمان رفسنجان منطقه ویژه اقتصادی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان رفسنجان منطقه ویژه اقتصادی کرمان رفسنجان منطقه ویژه اقتصادی مرکز جوار کارگاهی جوار کارگاهی مهارت آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۲۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد

به گزارش قدس آنلاین، سید کاظم حسینی امروز، ۱۷ اردیبهشت در آئین افتتاحیه طرح ملی ماهر که با حضور معاون جوانان و کارکنان جمعیت هلال احمر استان در دبستان پسرانه دکتر حسابی شیراز برگزار شد، گفت: پس از برگزاری دوره آموزشی استانی تربیت مدرس ماهر با هدف توانمندسازی مراقبین سلامت و مربیان هلال احمر برای آموزش دانش‌آموزان و والدین ایشان در مدارس، مقرر شد که آموزش دو ساعته سرفصل‌های طرح ماهر ویژه گروه هدف انجام شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس ادامه داد: دانش‌آموزان با مهارت‌آموزی می‌توانند به درک عمیق‌تری از آموخته‌های خود دست یابند و برای ساختن آینده‌ای بهتر گامی موثر بردارند.

وی با اشاره به اهمیت مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی دانش‌آموزان افزود: دانش‌آموزان با شرکت در این طرح همزمان با تحصیل، با این مهارت‌ها آشنا خواهند شد و با اشاره به طرح دادرس در دوره متوسطه اول به مهارت آموزی دانش آموزان در هر مقطع تحصیلی متناسب با سن دانش آموزان تاکید کرد.

رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش فارس نیز گفت: سرفصل‌های آموزشی طرح ماهر شامل آموزش شماره‌های اضطراری و نحوه انتقال اطلاعات به امدادگران در شرایط بحرانی و بروز حوادث، مدیریت بحران و کنترل استرس، شناسایی نقاط امن و ناامن، پناه‌گیری ایمن و کمک‌های اولیه ویژه والدین و دانش‌آموزان دوره دوم ابتدایی است.

فاطمه قاسمی افزود: طرح ماهر با هدف افزایش آمادگی و تاب‌آوری دانش‌آموزان و والدین با مهارت‌آموزی، ارتقای کیفیت سلامت جسمانی و روانی دانش‌آموزان والدین و فرهنگیان، افزایش سطح ایمنی، کاهش آسیب‌پذیری و پیامدهای ناشی از وقوع حوادث در مدارس، اجرا خواهد شد.

وی در تشریح دیگر اهداف افزود: توسعه و ترویج ظرفیت‌های خود امدادی و دگر امدادی مبنی بر مهارت‌ورزی دانش‌آموزان والدین و مربیان، استفاده از ظرفیت آموزش همسالان و سفیران سلامت در گسترش مهارت‌های امدادرسانی، ایجاد همدلی با آموزش مهارت‌های امداد و نجات بر پایه ارزش‌های هم نوع دوستی از دیگر اهداف این طرح است.

رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش فارس گفت: دانش‌آموزان با قرائت سوگندنامه متعهد شدند که نسبت به حفظ جان خود و هم نوعان شان مسئولانه و با کسب مهارت‌های لازم رفتار کنند و برای مهارت‌آموزی هلال احمری تلاش کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • فرودگاه بین‌المللی سمنان مهیای بهره‌برداری است
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • بهره برداری ازهشت طرح آموزشی، خدماتی و رفاهی دانشگاهی کاشان
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان