Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: امروز به سبب مشکلات مختلفی همچون آلودگی هوا، فرونشست و سایر مسائل زیست محیطی که گریبانگیرمان شده، می‌دانیم که دیگر اصفهان به طور قطع راهی به جز گردشگری پیش روی خود ندارد. - اخبار استانها -

علیرضا ایزدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با اشاره به وضعیت اصفهان اظهار داشت: امروز همه می‌دانیم که اگر سالیان پیش بزرگانی همچون استاد شیرازی فریاد می‌زدند که به میراث فرهنگی و گردشگری بپردازید و کسی توجهی نمی‌کرد اما امروز به موجب مسائل و مشکلات مختلفی همچون آلودگی هوا، فرونشست و سایر مسائل زیست محیطی که گریبانگیرمان شده، می‌دانیم که دیگر اصفهان به طور قطع راهی به جز گردشگری پیش روی خود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پتانسیل‌های خوبی در حوزه گردشگری در اصفهان نهفته است که با تعامل و همراهی دستگاه‌ها اتفاقات خوبی خواهد افتاد پیرامون سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مرتبط با گردشگری در اصفهان افزود: واقعیت آن است که وضعیت اصفهان در حوزه سرمایه‌گذاری مناسبت نیست. گردشگری یک زنجیره تکمیلی است چرا که در کنار هنرمند صنایع دستی باید محل فروش، مهمان‌پذیر، هتل، رستوران و بسیاری از زیرساخت‌های مرتبط با گردشگری برای پذیرا بودن مخاطب و گردشگر وجود داشته باشد.

در بحث واگذاری‌ها به صورت جدی وارد می‌شویم

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان با بیان اینکه گردشگری زمانی رونق پیدا می‌کند که این زنجیره تکمیل شود، گفت: وضعیت ما در اصفهان در خصوص تنوع چه از لحاظ کمی و کیفی در وضعیت مطلوب نیست. توان اصفهان بسیار زیاد است و وظیفه کنونی ما پهن کردن فرش قرمز در مقابل سرمایه‌گذار داخل استان، خارج از استان و یا خارج از کشور است. برنامه داریم که در خصوص بحث واگذاری‌ها به صورت جدی وارد شویم.

معاون استاندار قزوین: میراث فرهنگی برنامه‌ای برای حفظ باغستان نداردوزارت میراث فرهنگی در انتظار ارسال پرونده ساخت‌وساز در باغ گیاه‌شناسی از شهرداری استبخش اداری میراث فرهنگی کاشان از خانه بروجردی خارج شود

وی بیان کرد: امروز در شرایط ایده‌آل قریب به 8 هزار میلیارد تومان پول برای مرمت و نگهداری بناهای تاریخی‌مان نیاز داریم که در توان ما و کشور نیست. به همین خاطر ضروری است که واگذاری‌ها و حمایت‌ها را بیشتر کنیم و به دنبال آن امید بیشتری را در حوزه‌های فعال مرتبط با گردشگری تزریق کنیم. من در حوزه گردشگری از یک هزار تومانی تا مقادیر بسیار زیاد در بخش سرمایه‌گذاری دفاع می‌کنم.

ضرورت تعامل مناسب با فعالان عرصه‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی

ایزدی در پاسخ به این سوال که علاوه بر تعامل بین دستگاهی، تعامل با فعالان عرصه‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را به چه میزان ضروری می‌دانید، تصریح کرد: به معنای عام ما موظف و مکلفیم که با همه تعامل داشته باشیم، تعامل با فعالان فرهنگی به طریق اولا است، چرا که آنها هستند که ما را یاری می‌کنند. به طور مثال اگر فعالان صنایع دستی نباشند یک ضلع از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به فراموشی سپرده خواهد شد.

وی با اشاره به فعالیت دفاتر مسافرتی و راهنمایان گردشگری افزود: نگهبانان واقعی میراث تاریخی، فعالان و دلسوزان عرصه میراث فرهنگی هستند اگر با فعالان این عرصه تعامل مناسبی نداشته باشیم، فعالیت ما در عمل ناقص است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان آنکه ساختار ما ساختار معیوبی است، عنوان کرد: همیشه مطمئن باشید که میان ساختار و شرایط ارتباط دو طرفه‌ای وجود دارد. هنگامی که شرایط مناسب نباشد پیرو آن ساختار معیوب است. این ساختار معیوب در نهایت خالق این اتفاقات بد است. باید با تأمل بیشتر به سمت بهبود رویم که بالطبع بخشی از بهبود تغییر است.

انتهای پیام/174/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گردشگری و صنایع دستی سرمایه گذاری میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۴۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، مریم جلالی ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو افزود: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی ادامه داد: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در سیستان و بلوچستان را به وجود آوریم.
او تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.
وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

کد خبر 6096949

دیگر خبرها

  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود