Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان ـ برخی از مردم آن را استقامت و برخی دیگر آن را پشتکار می‌نامند. هر چه که آن را بنامید، داشتن یک ذهنیت قوی صفتی است که میان بهترین مجریان جهان، کارآفرین‌ها، رهبران، موسیقی‌دان‌ها یا ورزشکاران مشترک است. باید دانست که یک طرز فکر قوی باعث تسلیم نشدن و به پیش رفتن در کار‌ها می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قدرت واقعی ذهن از ترکیبی از آگاهی، تمرکز و استقامت ناشی می‌شود. یک ذهن قوی همان چیزی است که به شما امکان می‌دهد تا به جای افکار منفی بر روی اهداف صحیح و رو به جلوی خود متمرکز شوید.

این همان چیزی است که به شما کمک می‌کند درک کنید که تلاش و مبارزه برای رسیدن به اهداف لازم است و شما را روز به روز به اهدافتان نزدیک می‌کند. همچنین باعث می‌شود بر ذهن خود بیشتر مسلط باشید و شما را از تصمیم‌های مخرب باز می‌دارد؛ بنابراین باید یاد بگیریم که ذهن خود را به گونه‌ای پرورش دهیم تا بتوانیم با افراد زیادی رقابت کنیم.

شما نیز باید همان عادت‌هایی که افراد موفق دارند را یاد بگیرید و به عادت روزانه خود تبدیل کنید. در ادامه ما شما را با ۱۰ عادت افراد موفق و با ذهنیت قدرتمند آشنا می‌کنیم. با ما همراه باشید.

هدف خود را مشخص و کاملاً آن را باور کنید

افراد موفق چنان کار می‌کنند که گویا موفقیت و شهرت‌شان کاملاً برای آن‌ها مشهود است و از آن مطمئن هستند، حتی قبل از آنکه به آن برسند! این یک مثال عالی از چگونگی استفاده افراد موفق از قدرت نیت و باور برای ساختن سیستم‌های اعتقادی، پیرامون اهدافی که می‌خواهند به آن برسند است. این افراد سپس با توجه به همین باورهایشان اهداف خود را به واقعیت بدل می‌کنند. شما هم می‌توانید با تمرین و استفاده از این تکنیک ذهنی، در راستای ساخت ذهنی قدرتمند گام بردارید.

برای فکر کردن در مورد فعالیت‌های خود زمان بگذارید

افراد موفق مطمئناً زیاد مشغول کار هستند، اما این بدان معنا نیست که آن‌ها نکات مهم دیگر را نمی‌بینند. آ‌ن‌ها همچنین اهمیت تأمل و درون‌گرایی را می‌فهمند. این افراد برای بررسی پیشرفت خود زمان می‌گذارند و فضا و وقت لازم را برای توجه به ایده‌ها یا فرصت‌های جدید به ذهنشان می‌دهند.

یاد بگیرند چگونه با افکار منفی مقابله کنید

افراد که دارای ذهنی باز و قدرتمند هستند، از افکار منفی آگاه هستند و می‌دانند که چگونه بر آن‌ها غلبه کنند. این افراد به جای سرکوب افکار منفی، می‌پذیرند که افکار منفی صرفاً اندیشه‌هایی هستند که قدرت ذاتی ندارند. آن‌ها به این افکار دلبسته نیستند و زیاد به آن‌ها توجه نمی‌کنند و با این کار می‌توانند از زاویه جدید به یک وضعیت نگاه کنند و راه حل‌های جدید را بیابند. سرانجام، آن‌ها اندیشه منفی را با ایده جدیدی جایگزین می‌کنند که به خوبی در خدمت آن‌ها باشد.

مراقبه و مدیتیشن کنید

هدف از مراقبه آرام کردن ذهن است تا بتوانید از افکار و احساسات خود آگاه شوید. با اینکه تکنیک‌ها و ابزار‌های مراقبه متفاوت هستند، اما یک تمرین مراقبه به شما کمک می‌کند تا خود را در سطح عمیق‌تری بشناسید و در عین حال استرس و اضطراب خود را نیز کاهش دهید. افراد برتر می‌دانند که چگونه با گذراندن لحظاتی در سکوت، حواس‌پرتی و استرس خود را برطرف کنند. آن‌ها این افکار و ناراحتی‌ها را پشت سر می‌گذارند تا در مسیر اهدافشان حرکت کنند.

به افراد با نگرش‌های منفی گوش نکنید

همیشه اشخاصی هستند که نظرات مایوس کننده و منفی دارند و درصددند که شما را از مسیر اصلی خود منحرف کنند. افراد موفق با ذهنیت قوی و باور کامل اجازه نمی‌دهند که صحبت‌های این دسته از افراد روی جاه طلبی‌ها یا اعتماد به نفس آن‌ها تأثیر بگذارد.

از مربیان و مشاوران کمک بگیرید

حتی موفق‌ترین افراد نیز مربیانی را استخدام می‌کنند تا به آن‌ها کمک کنند تمرکز خود را حفظ کنند، در مسیر خود بمانند و مهارت‌های خود را تقویت کنند. آن‌ها می‌دانند که مربی و مشاور یک عنصر اصلی برای ارتقاء ذهن و استعدادهایشان به سطوح بالاتر است.

همیشه در حال یادگیری باشید

یکی از ویژگی‌های مشترک افراد موفق، خواندن و یادگیری دائمی آن‌ها است. افراد موفق، در یادگیری و پرسش‌گری افرادی بی پروا هستند. آن‌ها می‌دانند که یادگیری، یک اصل مهم برای رشد تفکر و داشتن ذهنی قدرتمند است.

اهداف واضح و روشنی داشته باشید

افراد موفق می‌دانند که دقیقاً به دنبال چه هستند. این افراد اهداف خود را به صورت خاص تعریف می‌کنند و حتی آن‌ها را بر روی کاغذ می‌نویسند. روند نوشتن اهداف باعث می‌شود حس رسیدن به آن‌ها واقعی‌تر شود. همچنین بسیاری از افراد موفق از تابلو‌ها استفاده می‌کنند، تا اهداف خود را همیشه در جلوی چشم خود داشته باشند.

ورزش کنید

همه ما می‌دانیم که ورزش یکی از مفیدترین فعالیت‌ها است، اما با این حال اغلب ما ورزش را در اولویت کارهایمان قرار نمی‌دهیم. افراد موفق ارتباط بین مغز سالم در بدن سالم را کاملا باور دارند، اثرات ورزش را شگفت‌آور توصیف می‌کنند و ورزش را لازمه موفقیت می‌دانند. رسیدن به آرزو‌ها و خواسته‌ها علاوه بر ذهن قوی، نیازمند بدن قوی نیز می‌باشد و یک فرد موفق هر دو را در کنار هم حفظ می‌کند.

بخندید

همه نیاز دارند احساسات خود رها کنند و خنده یکی از بهترین راه‌های رهاسازی احساسات بوده و باعث ترشح اندورفین می‌شود. این ماده شیمیایی به مغز “احساس خوبی” می‌دهد و به ما کمک می‌کند تا استرس و افکار منفی را از خود دور کنیم. افرادی که اغلب می‌خندند، شادتر، مولدتر و پربارتر هستند. هر روز برای خندیدن زمان بگذارید، حتی اگر در حد تماشای یک کلیپ کوتاه در تلفن همراه باشد.

وقتی ذهن شما قوی باشد، می‌توانید مسیر رسیدن به موفقیت که شامل فراز و نشیب‌های بسیاری است را مدیریت کنید. از طرف دیگر وقتی ذهن شما ضعیف باشد، به دلیل خستگی، ترس و وحشت از تصمیم‌گیری‌های ناصحیح آسیب‌پذیر خواهید بود.

این عادت‌ها را بپذیرید و یک ذهنیت قدرتمند ایجاد کنید، زیرا که به رشد شخصیتی و موفقیت حرفه‌ای شما منجر می‌شود.

منبع: دیجی رو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موفقیت ذهن قدرتمند افکار منفی افراد موفق یک ذهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۴۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل افکار خاموش ذهن به گفتار| ابزاری که اندیشه را واژه می‌کند!

خبرگزاری علم‌وفناوی آنا- هدا عربشاهی: استفان هاوکینگ، اخترفیزیکدان و ریاضیدان انگلیسی که بیش‌از هرچیز به‌دلیل مطالعاتش درباره سیاهچاله‌ها شناخته می‌شد، از اواخر میان‌سالی به‌طرز روبه‌رشدی برای برقراری ارتباط با دیگران با مشکل مواجه شد. آتروفی عضلانی نخاعی پیشرونده، بیماری حادی که در سن ۲۱ سالگی به او حمله‌ور شد علاوه‌بر فلجی ماهیچه‌های مورد نیاز برای راه‌رفتن و نوشتن، به‌تدریج عضلاتی را که در صحبت‌کردن نقش دارند درگیر کرد به‌طوری‌که او سال‌ها فقط با انقباض ماهیچه‌های گونه و انتقال این حرکات ازطریق حسگرهای فروسرخ به رایانه، توان نوشتن و صحبت‌کردن داشت. اما زمانی‌که او به سن ۷۱ سالگی رسید، قدرت ماهیچه‌های گونه‌اش هم به مرور تحلیل رفت و به‌این‌ترتیب، یکی از پویاترین ذهن‌های علم قادر بود فقط یک کلمه در دقیقه بنویسد. ازاین‌رو، سال ۲۰۱۳ شرکت آمریکایی اینتل، پیشگام در فناوری‌های تراشه و سامانه‌های رابط کاربری، دستگاه جدیدی ساخت که به این دانشمند اجازه می‌داد هر ۶۰ ثانیه ۵ تا ۱۰ کلمه بنویسد و حرف بزند. این سامانه که برپایه فناوری تشخیص چهره بود نه‌فقط حرکات عضلات گونه، که حرکات دهان و ابروها را هم ثبت می‌کرد و به‌این‌ترتیب، هاوکینگ می‌توانست از آن برای انتخاب حروف روی صفحه نمایشگر رایانه، نوشتن واژه‌ها و عبارات و تبدیل آنها به صدای الکترونیکی استفاده کند. اگر امروز این فیزیکدان انگلیسی زنده بود شاید می‌توانست به استفاده از نمونه‌های اولیه‌ دستگاه‌هایی که به مدد هوش‌مصنوعی افکار را می‌خوانند و آنها را به کلمات تبدیل می‌کنند برای برقراری ارتباط با سرعتی بیشتر امیدوار باشد.

هوش‌مصنوعی سکوت ذهن را می‌شکند

از سال ۲۰۱۹ گروهی از دانشمندان دانشگاه کلمبیا در کانادا به سرپرستی پژوهشگر ایرانی، نیما مسگرانی، با کمک هوش‌مصنوعی گام‌های رو به جلویی را برای تحقق رویای امکان تبدیل افکار خاموش ذهن به گفتار برمی‌دارند. به اعتقاد این دانشوران، آنچه که درحال‌حاضر قدم‌های نخستین خودش را می‌پیماید ظرف یک‌دهه آینده به واقعیتی دردسترس تبدیل خواهد شد. تیم نیما مسگرانی مشغول توسعه الگوریتمی است که بااستفاده از هوش‌مصنوعی و استفاده از دستگاه الکتروانسفالوگرام قادر است سیگنال‌های مغز را به کلمات گفتاری تبدیل کند.

همچنین یک‌سال پیش‌از آغاز این پروژه، یعنی سال ۲۰۱۸، گروهی از دانشمندان علوم اعصاب دانشگاه تورنتو، سامانه‌ای را توسعه دادند که امکان بازآفرینی تصویر ذهنی را روی صفحه نمایشگر میسر می‌کرد. این سامانه زمانی مفید است که شخصی بخواهد چهره‌ای را تشخیص دهد که در ذهنش واضح است، اما قادر به توصیف آن برای کارشناسان تشخیص چهره یا کشیدن آن روی کاغذ نیست و با کمک این سامانه و به لطف اسکن افکار، بازنمایی آن چهره امکان‌پذیر می‌شود. آزمایش این پژوهشگران، نمونه‌ای از افرادی را شامل می‌شد که عکسی از صورت انسانی به آنها نشان داده شده بود و هنگام انجام الکتروآنسفالوگرام آنها باید درباره تک‌تک جزییات چهره فردی که تصویرش را دیده بودند فکر می‌کردند و هم‌زمان، دستگاه ثمره آن افکار را روی صفحه نمایشگر می‌کشید و بازنمایی می‌کرد. درنهایت چهره شخص در عکس به‌طور کامل روی نمایشگر ظاهر می‌شد.

اما نیما مسگرانی، سرپرست گروه پژوهشگران دانشگاه کلمبیا در این تحقیقات بر ابزار خاصی به‌نام «ووُکدر» به‌معنی «رمزگذار صوت» تکیه کرد. این دستگاه قادر است هر سیگنال صوتی را به‌صورت کدهایی رمزگذاری کند. الگوریتم‌هایی با قابلیت یادگیری جملات و داستان‌های کوتاه و بازتولید کلمات و گفتارهای خاص در این دستگاه نصب شده‌اند. این همان فناوری است که به سامانه دستیار صوتی الکسا محصول آمازون و سیری محصول اپل اجازه می‌دهد که به سوال‌های کاربران پاسخ صحیح ارائه دهند. این مطالعه داده‌هایی را از پنج بیمار مبتلا به صرع در‌حالی‌که تحت جراحی مغز و اعصاب بودند جمع‌آوری کرد. در مغز این بیماران یک سری الکترود کاشته شده بود که به دانشوران اجازه ‌داد همان‌طورکه بیماران به داستان‌هایی که چهار نفر مختلف تعریف می‌کردند گوش می‌دادند اندازه‌گیری‌های الکتروکورتیکوگرافی جامعی انجام دهند. هر ضبط عصبی حداکثر ۳۰ دقیقه طول کشید.

پس‌از جمع‌آوری داده‌ها، دستگاه رمزگذار صوتی امواج مغزی تولیدشده در قشر شنوایی را خواند و از آنها برای تبدیل آنچه که مغز شنیده بود به گفتار استفاده کرد. سپس صدای تولید‌شده با سامانه هوش‌مصنوعی از هرگونه اصوات مزاحم پاک و درنهایت، داده‌ها برای شنوندگانی بیرون از این آزمایش پخش شد. به‌گفته نیما مسگرانی، شنوندگان تا 75 درصد مواقع توانستند صداها را بفهمند و تکرار کنند که در مقایسه با تلاش‌های قبلی به‌طور متوسط بی‌نظیر است. او همچنین پیش‌بینی می‌کند که این فناوری دست‌کم تا یک دهه آینده در سطح جهانی در دسترس خواهد بود و هرچند امکان انجام اندازه‌گیری‌های الکتروکورتیکوگرافی (در تماس مستقیم با کورتکس مغز) محدود است، اما به‌هررو، این آزمایش می‌تواند پایه و اساس تبدیل افکار انسان به گفتار باشد. گام بعدی، اصلاح الگوریتم‌ها است تا بتوانند کلمات و جملات پیچیده را رمزگشایی کنند، تاحدی‌که این فناوری در آینده، واقعا بتواند به نقطه عطفی تبدیل شود که نه‌فقط در زندگی روزمره، که برای رفاه بیمارانی که به‌دلیل بیماری‌های تخریب نورونی و آسیب‌های مغزی نمی‌توانند صحبت کنند هم مفید باشد.

الگوریتمی برای تبدیل فعالیت مغزی به جملات

پس‌از مطالعات سال ۲۰۱۹ دانشمندان دانشگاه کلمبیا، گروهی از پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا در سال ۲۰۲۰ الگوریتمی را توسعه دادند که قادر است امواج مغزی را پردازش و آنها را به جملات معنا‌دار تبدیل کند. براساس داده‌های این محققان که در نشریه تخصصی نیچر نوروساینس منتشر شده است، میانگین میزان خطای این مدل برابر با ۳ درصد است. جوزف ماکین، متخصص یادگیری ماشین در این پژوهش می‌گوید: «واسط‌های ذهن و ماشین موفقیت محدودی در رمزگذاری فعالیت‌های عصبی نشان می‌دهند و قادر به رمزگشایی قطعات کلمات یا جملات خاص ساده هستند.» کار ماکین و گروهش با مشارکت چهار داوطلب شروع شد که در مغز آنها هم الکترودهایی برای نظارت بر تشنج‌های صرع کاشته شده بود. از داوطلبان خواسته شد تا حدود ۵۰ جمله مختلف را چندبار با صدای بلند بخوانند: جملات ساده‌ای چون «تینا ترنر یک خواننده پاپ است» یا «آن دزدها ۳۰ جواهر را دزدیدند». و هم‌زمان دانشمندان فعالیت مغز آنها را ثبت کردند. سپس الگوریتم هوش‌مصنوعی که برای تبدیل سیگنال‌های مغز به نمایش‌های انتزاعی، در قالب رشته‌های عددی طراحی شده بود، این داده‌های جمع‌آوری‌شده را پردازش کرد. در مرحله بعد، این رشته‌های عددی را کلمه به کلمه رمزگشایی کرد تا جملات تولید شوند. درطول مرحله آزمایش، سامانه ابتدا جملات بی‌معنی تولید می‌کرد، اما زمانی‌که «یاد گرفت» کدام جملات به کدام رشته‌ها متصل‌اند و کدام کلمات بیشتر با هم ظاهر می‌شوند، نتایج بهبود یافت. هرچند دقت تشخیص از فردی به فرد دیگر متفاوت است اما به‌طور متوسط فقط در ۳ درصد جملات خطا شناسایی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افکار عمومی آمریکا نمی‌تواند نسبت به جنایات در غزه بی‌تفاوت باشد
  • پس‌لرزه عروسی دختر در هتل گران | تکلیف خودتان را از حیث اقتصادی روشن کنید | چرا همیشه صحبت شما و فرزندانتان است؟
  • تبدیل افکار خاموش ذهن به گفتار| ابزاری که اندیشه را واژه می‌کند!
  • اشتباه‌ترین تصور برای کسانی که به خودکشی فکر می‌کنند | این فیلم را حتما ببینید
  • ۸ نکته درباره‌ افکار و خطاهای شناختی/ چطور خشم خود را کنترل کنیم؟
  • ۲۰۰ عنوان برنامه عقیدتی سیاسی در استان تهران برگزار می‌شود
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ چیزی جز گوشی لازم نیست
  • برنامه‌های هفته عقیدتی سیاسی سپاه در استان تهران تشریح شد
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست
  • هشدار جدی درباره نقشه جدید نفوذی‌ها در ایران