Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان مدیر امور عشایری گفت: به دلیل نبود برند فرش و گلیم عشایر گیلان از راهیابی به بازارهای بزرگ داخلی و خارجی بازمانده است.

حسن همتی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه تولیدات عشایر گیلان طرفدار زیادی دارد و از بازار پسندی بالایی برخوردار است، افزود: متاسفانه برندسازی قوی در این زمینه وجود ندارد و آنچنان که شایسته است تولیدات عشایر استان به بازارهای هدف داخلی و خارجی شناسانده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شهرستان تالش بیشترین جمعیت عشایری گیلان را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: پس از تالش، شهرستان رودبار بزرگترین شهرستان دارای جمعیت عشایری گیلان است.

همتی با بیان اینکه می توان تولیدات عشایر گیلان را به جهانیان عرضه کرد، ادامه داد: ضروری است زنجیره تولید صنایع دستی عشایر در گیلان ایجاد شود.

مدیر امور عشایری گیلان تاکید کرد: در این خصوص باید از ظرفیت‌های استان استفاده شود و باید موانعی را که بستر معرفی فرش و گلیم عشایر تالش و دیگر شهرستان‌های عشایری گیلان رضوانشهر و رودبار وجود دارد را از سر راه برداریم.

وی گفت: اگر شرایط برای عشایر فراهم شود تولیدات زیبایی برای عرضه به بازارهای جهانی دارند.

همتی با بیان اینکه در حال حاضر محصولات و تولیدات عشایر گیلان در نمایشگاه و بازارهای داخلی به فروش رسانده می‌شود، ادامه داد: فعلا تعاونی عشایری در استان فعالیت خوبی دارند و تولیدات صنایع دستی را به بازار عرضه می کنند.

وی با بیان اینکه بافت گلیم، فرش و تولید دیگر صنایع دستی بانوان عشایر از مشاغل خانگی عشایر استان محسوب می شود، خاطرنشان کرد: زنان عشایر با فعالیت در این حوزه درآمد خانوار خود را ارتقا می‌دهند.

مدیر امور عشایری گیلان تصریح کرد: زنان عشایر در فروش محصولات صنایع دستی خود نیز نقش پررنگی دارند؛ ضمن اینکه مردان عشایر نیز در فروش محصولات صنایع دستی فعالیت قابل توجهی دارند.

وی افزود: بیشتر عشایر برای فروش محصولات عشایر همچنان به صورت سنتی کار می‌کنند و بازارهای جدید می تواند وضعیت اقتصادی عشایر را بهبود ببخشد.

همتی اضافه کرد: علی‌رغم اینکه مواد اولیه گران شده است اما تولیدات محصولات عشایری چندان گران نشده و عشایر به جای گران کردن تولیداتشان تلاش می کنند که سود کمتری نصیبشان شود.

وی با بیان اینکه بازارهای فروش در شهرستان های گیلان برای فروش تولیدات عشایری بسیار کمک کننده است، خاطرنشان کرد: اعطای تسهیلات ارزان قیمت می تواند منجر به افزایش تولید محصولات عشایری به خصوص فرش و گلیم در شهرستان‌های رودبار، تالش و رضوانشهر شود.

مدیر امور عشایری گیلان از رسانه‌های استان خواست در معرفی و شناسایی محصولات عشایر به خصوص فرش و گلیم تالش تلاش مضاعف داشته باشند و گفت: زنان عشایر همچنان هنر زیبای بافت گلیم و فرش را به دختران خود آموزش می دهند تا آنها نیز با فعالیت در این عرصه بتوانند در آینده درآمد خانوار خود را ارتقا دهند.

همتی یادآور شد: در مجموع ۱۵۹۸ نفر خانوار عشایری در گیلان وجود دارد که ۹۴۰ نفر از این خانوارها در تالش مستقر هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی عشاير گليم مدیر امور عشایری تولیدات عشایر محصولات عشایر عشایری گیلان عشایر گیلان صنایع دستی فرش و گلیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۵۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردبیل فردا میزبان دومین جشنواره بین‌المللی عشایر است

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل با اشاره به آغاز رسمی جشنواره بین المللی کوچ عشایر در روز جمعه گفت: ۴۱ طایفه عشایری کشور و عشایر سه کشور خارجی میهمان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر جعفرآباد مغان هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسن محمدی‌ادیب عصر پنجشنبه در مراسم آغازین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر در جعفرآباد بیله‌سوار، گفت: برای دومین سال متوالی جشنواره کوچ عشایر در استان اردبیل به صورت بین‌المللی و با حضور عشایر غیور کشورمان و سه کشور خارجی در حال برگزاری است.

وی تصریح کرد: در این جشنواره شرکت‌کنندگان سعی می‌کنند تا آداب، رسوم و توانمندی‌های خود را در عرصه‌های مختلف به نمایش گذاشته و با برگزاری برنامه‌های نمادین عروسی عشایر، برپایی آلاچیق، تولید محصولات صنایع دستی و لبنی، بازی‌های بومی، محلی و سایر ظرفیت‌ها بتوانند قابلیت بی‌نظیر خودشان را در معرض نمایش بگذارند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: از 41 طایفه عشایری، 32 طایفه مختص استان اردبیل است و از هشت استان کشور نیز عشایر سعی کردند تا در این رویداد حاضر شده و توانمندی عشایر ساکن در مناطق خود را به نمایش بگذارند.

محمدی‌ادیب افزود: برای دومین سال متوالی از کشور عراق، ترکیه، مغولستان، نیجریه و افغانستان نیز طوایف عشایری حاضر شده تا در قالب برنامه‌های آیینی، موسیقی ظرفیت‌های عشایر اقوام و قبایل مختلف عشایری را در کنار زیباترین گنجینه‌های کوچ، زندگی و هویت عشایری و همچنین سواره شتر، اسب و جهاز به نمایش بگذارند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: این رویداد از ساعت 9 صبح فردا به صورت رسمی آغاز شده و تا 18 عصر ادامه خواهد داشت که امیدواریم میهمانان مختلف در این رویداد بتوانند با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب و همچنین ظرفیت‌های بی‌نظیر عشایر شاهسون استان و سایر عشایر غیور و غیرتمند کشورمان، ساعات خوشی را در کنار عشایر سپری کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اضافه کرد: مسئولان میراث فرهنگی، امور عشایری و دستگاه‌های دیگر تصمیم گرفتند تا در قالب جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر مغان از کوچ برتر، شتر و اسب برتر، جهاز و آلاچیق برتر نیز در پایان این مراسم تجلیل کرده و برترین‌ها را در این حوزه‌ها معرفی کنند.

محمدی‌ادیب بیان کرد: عشایر نماد هویت و غیرت ایرانیان هستند و امروز نیز به عنوان مرزبانان غیرتمند در مرزهای کشور و مناطق مختلف سعی می‌کنند تا حامی و مدافع انقلاب اسلامی باشند.

انتهای پیام/131

 

دیگر خبرها

  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • حضور ۷۵ آلاچیق و غرفه در جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان
  • اردبیل فردا میزبان دومین جشنواره بین‌المللی عشایر است
  • نام و برند ایران باید در بازارهای جهانی بدرخشد
  • بازگشایی و ترمیم جاده‌های عشایری شهرستان لنده
  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات