Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی موسسه «تصویر شهر»، آیین تکریم و معارفه مدیرعامل موسسه «تصویر شهر» روز شنبه دوم بهمن با حضور سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور، محمد احسانی مدیر شبکه نسیم و نمایش، محسن برمهانی مدیرکل تامین و رسانه بین‌الملل صدا و سیما، حسن خجسته مدیر ارشد فرهنگی، برنا فیروزی مشاور اجرایی و رئیس حوزه ریاست صدا و سیما، امیر بوالی مدیر گروه تولیدات فاخر مرکز سیما فیلم، جواد میرزا آقازاده مدیر طرح و برنامه مرکز سیما فیلم، محمدرضا فرجی مدیرکل نظارت بر عرضه و نمایش فیلم سازمان سینمایی و مدیر امور سینماهای جشنواره فجر، محمد حمیدی مقدم مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، مسعود نجفی، غلامرضا موسوی، سیدمسعود اطیابی، محمدحسین فرحبخش و جمعی دیگر از مدیران، مسئولان، هنرمندان و کارکنان موسسه «تصویر شهر» در پردیس ملت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشم میرزاخانی در ابتدای این مراسم با تبریک ولادت حضرت زهرا (س) و روز مادر، در سخنانی گفت: دقیقا سه سال از زمان زندگی و فعالیت کاری‌ام را در خدمت چنین مجموعه‌ای بودم و با حضور اعضای هیات مدیره قدرتمند و همکاران بسیار خوبی که داشتم، در کنار هم توانستیم اتفاقات خوبی را رقم بزنیم. خوشحالم که برنامه‌ها و قول‌هایی که در روز اول معارفه‌ام ارائه کرده بودم، عملی شد. بازسازی‌ها، اضافه شدن صندلی‌ به سالن‌های سینما و بالا بردن سطح تولیدات مجموعه، ازجمله این وعده‌ها بود که در پردیس‌های چهارگانه مؤسسه تصویرشهر اتفاق افتاد.

وی با ابراز خوشحالی از عدم تعدیل نیروی انسانی به دلیل اپیدمی کرونا در دوران حضورش در موسسه، درباره ادامه همکاری سینمایی‌اش بیان کرد: از کار خدمت در سینما فراغتی حاصل نخواهد شد و همچنان در خدمت سینما خواهم بود، در «سینماشهر» خدمت خواهم کرد و امیدوارم در راستای اعتلای فرهنگ و هنر قدمی برداریم و خاطرات خوشی از ما بجا بماند.

میرزاخانی با بیان اینکه در چرخه تولید و اکران بودیم، از دریافت مجوز پخش آثار سینمایی خبر داد و گفت: می‌خواهم خبری به شما بدهم که هنوز رسانه‌ای نشده است و آن اینکه خوشبختانه توانستیم با حمایت‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موفق به اخذ مجوز پخش آثار سینمایی شویم و از این‌پس مؤسسه «تصویرشهر» به‌عنوان پخش‌کننده نیز در خدمت سینماگران خواهد بود.

در ادامه، مجید اکبرشاهی با تشکر از هیات مدیره و حسن نیت‌شان، و همچنین اعتماد حجت الاسلام و المسلمین امرودی ریاست محترم سازمان فرهنگی و هنری بایت اعتمادشان، در گزارشی به تشریح برنامه‌های خود پرداخت و گفت: در مدت چند سال، زحمات زیادی کشیده شده و گام‌های بلندی برداشته شده است اما کرونا برخی از کارها را ناتمام گذاشت. لذا ما در ادامه همین مسیر حرکت خواهیم کرد.

وی افزود: تحویل گرفتن یک موسسه که مدیرش آقای میرزاخانی است، بسیار مشکل و سخت است و فضایی را ایجاد می‌کند که باید رویکرد و چشم‌انداز بزرگ را طراحی کرد. به آقای میرزاخانی، خداقوت و خسته نباشید می‌گویم. وی همچنان عضو هیات مدیره خواهد بود و ما نیز خواهان کمک‌ها و حمایت‌هایش هستیم.

وی به تشریح برخی برنامه‌هایش پرداخت و بیان کرد: برنامه‌ها و رویکردهایم را در چند بخش مطرح می‌کنم. نیروی انسانی؛ سرمایه هر مجموعه‌ای است. دغدغه‌مندی و اراده نیروی انسانی مجموعه برای من ارزشمند است؛ لذا باید سعی کرد دغدغه معیشتی کارکنان کاهش یابد.

مدیرعامل جدید مؤسسه «تصویرشهر» یادآور شد: همچنین در تجهیز و نگهداری پردیس ها با توجه به فعالیت حدود ۱۵ سال، باید به مسئله فرسودگی و انجام اقدامات بهسازی اقدام فوری و ویژه کرد. در مجموعه پردیس ها لازم است در کنار توسعه فرهنگی وهنری، به توسعه اقتصادی هم توجه داشت. و همچنین برای برندینگ مجموعه و بهره مندی از این پتانسیل برنامه های خوبی طراحی شده است.

اکبرشاهی در ادامه از برگزاری جشنواره «فیلم شهر» خبر داد و گفت: بنا داریم جشنواره «فیلم شهر» را به‌ صورت‌ بین‌المللی در تابستان ۱۴۰۱ برگزار کنیم. احتمال دارد که تغییراتی در نحوه برگزاری جشنواره داشته باشیم که بعد از تایید هیأت مدیره محترم اعلام خواهد شد.

وی، مهمترین نقشه راه در موسسه را بحث تولید دانست و بیان کرد: تولید مهمترین و اصلی ترین ماموریت موسسه «تصویر شهر» در فصل جدید فعالیت هاست که با بهبود وضعیت اقتصادی و قول مساعد ریاست محترم سازمان فرهنگی و هنری آماده تولید خواهیم شد. این امر تغییر آرایش نیروها و بهره مندی از تجربیات قبلی را می‌طلبد که به مرور زمان این اتفاق خواهد افتاد.

در بخش بعدی مراسم، حسن خجسته رئیس هیأت مدیره مؤسسه «تصویرشهر» گفت: از آقای میرزاخانی تشکر می‌کنم. وی توان بالایی برای کار و ذهن پر ایده‌ای دارد. اینجا برایش مقیاس محدودی بود و او باید به جای بزرگتری می‌رفت. البته کار در حوزه فرهنگ، سخت است. امیدوارم آقای میرزاخانی همینطور که در پردیس ملت موفق بود، در موقعیت شغلی جدیدش هم موفق باشد.

وی تصریح کرد: متر و معیاری برای ارزیابی عملکرد مدیران فرهنگی وجود ندارد. البته در حوزه‌های عمران و توسعه چنین معیاری وجود دارد اما کار فرهنگی گاهی ۵ تا ۱۰ سال زمان می‌برد تا به نتیجه برسد و گاهی نتایج حاصل‌شده دیده نمی‌شود. گاهی هم عواملی وجود دارند که ممکن است نتیجه کار را معکوس کنند. با این‌وجود، کار فرهنگی کاری جهادی است و تلاش در این حوزه، هزاران برابر حوزه‌های دیگر ارزشمند است. تولید اصلی‌ترین ماموریت ما در موسسه تصویر شهر است.

در بخش آخر برنامه آیت ایزدیان مشاور عالی رییس سازمان فرهنگی هنری ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه (س) درباره پیشرفت‌های موسسه «تصویرشهر» و پردیس ملت در زمان فعالیت هاشم میرزاخانی صحبت کرد و در ادامه گفت: برای انتخاب مدیرعامل جدید افراد مختلفی مطرح شدند و رزومه‌های متعددی بررسی شد. در نهایت از بین دو نفر در کمیته انتصابات آقای اکبرشاهی با رای بیشتر انتخاب شدند. امیدوارم هر دو بزرگوار در جایگاه‌های جدید خود موفق باشد.

در پایان با اهدای لوح هیات مدیره و هدایایی به هاشم میرزاخانی از زحمات ایشان تقدیر و مجید اکبرشاهی به عنوان مدیرعامل جدید موسسه تصویر شهر معرفی شد.

کد خبر 5406682 نیوشا روزبان

منبع: مهر

کلیدواژه: موسسه تصویر شهر هاشم میرزاخانی موسسه سینما شهر چهلمین جشنواره فیلم فجر فیلم سینمایی تئاتر ایران فیلم کوتاه چهلمین جشنواره تئاتر فجر روز مادر موسیقی ایرانی هنرمندان تئاتر آلبوم موسیقی حوزه هنری روسیه حسین مسافر آستانه جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان رادیو صبا آقای میرزاخانی هیات مدیره تصویر شهر برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۶۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است

مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور در پاسخ به گزارش منتشر شده در یک پایگاه خبری اعلام کرد که رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور، طی روزهای گذشته، یک پایگاه خبری در گزارشی تصویری با عنوان «تماشا کنید: ریاضت برای مردم/ ولخرجی دولت در اختصاص به نهادهای غیر پاسخگو»، سعی در القای پیامی غیر واقعی در خصوص رشد بودجه دستگاه‌های فرهنگی داشته است. درخصوص این گزارش نکات زیر قابل توجه است:


۱- برخی از ارقام ارائه شده در گزارش نادرست است؛ مانند بنیاد سعدی که اعتبار اضافه شده آن ۳۴ میلیارد عنوان شده، در حالی‌که ۱۲,۵ میلیارد تومان بوده است و یا بودجه اضافه شده موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) حتی با احتساب اعتبارات بند (ب) تبصره ۱۳ قانون بودجه، ۱۶۵ میلیارد تومان بوده که ۲۹۶ میلیارد تومان عنوان شده است. همچنین اعتبارات اضافه شده مورد اشاره در گزارش برای شورای عالی حوزه‌های علمیه و شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران، سازمان تبلیغات اسلامی و جامعه المصطفی العالمیه نیز غیر واقعی است.


۲- رشد اعتبارات بودجه عمومی جدول (۷) دستگاه‌های اجرایی که در گزارش یاد شده به آنها اشاره شده به شرح جدول ذیل است.


همان‌طور که در جدول نیز قابل مشاهده است، رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است.


۳- درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است که علت آن حکم بند (ب) تبصره (۱۳) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور است که بر اساس آن یک‌ درصد (۱ درصد) از هزینه‌های شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت به موجب هم‌افزایی و ارتقای فعالیت‌ها و تولیدات فرهنگی، هنری و ورزشی از قبیل موضوعات قرآنی، ازدواج و خانواده، جوانی جمعیت، توانمندسازی بانوان و آسیب‌زدایی از زنان و خانواده تخصیص یافته است. 


۴- همچنین با توجه به اینکه کمک بودجه‌ای دولت به مؤسسات و نهادهای فرهنگی از طریق دستگاه‌های اجرایی اصلی است، بخش قابل توجهی از اعتبار در نظر گرفته شده ذیل دستگاه‌های اجرایی یاد شده به منظور کمک به مؤسسات و نهادهای مذکور بوده که در گزارش یاد شده به صورت نادرست به سرجمع اعتبارات دستگاه‌های اجرایی اضافه شده است. به عنوان نمونه هزار میلیارد تومان از اعتبار پیش‌بینی شده برای سازمان تبلیغات اسلامی از محل اعتبار بند (ب) تبصره (۱۳) لایحه بودجه سال جاری مربوط به صندوق توسعه قرآنی  و برای گسترش فعالیت‌های حفظ موضوعی قرآن کریم و تقویت فعالیت‌های مؤسسات قرآنی کشور بوده که (بر اساس برنامه‌های ارائه شده) در اختیار آن صندوق قرار خواهد گرفت و جزء اعتبارات سازمان تبلیغات اسلامی نیست.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی
  • به یاد آتیلا پسیانی و لحظه‌های ماندگارش در سینما | از هنرمندی در آثار بهرام بیضایی تا حاتمی‌کیا و بهروز افخمی |‌ ببینید
  • «کوه نور» ظرفیت جدید تفریح شهر زندگی است/ میزبانی از ۹ هیئت خارجی در هفته فرهنگی اصفهان
  • رونمایی از آثار ۱۳ معلم مولف در مراسم تکریم مقام معلم
  • موافقت شورای صدور ساخت آثار سینمایی با فیلم‌نامه هنرمند چهارمحال و بختیاری
  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • «اخلاق و درام» راهی بازار نشر شد
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی