Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، بر اساس دستورالعمل نحوه برگزاری کلاس‌های درسی نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰، تمامی کلاس‌های درسی در تمامی مقاطع تحصیلی که شهرهای آنها برابر اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا به رنگ‌های آبی و زرد اعلام می‌شوند، به صورت حضوری (با رعایت پروتکل‌های بهداشتی) تشکیل می‌شود.

 تشکیل کلاس‌های حضوری صرفاً در خصوص دروسی است که دارای ظرفیت حداکثر ۳۰ نفر باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزاری کلاس‌های درسی با ظرفیت بیش از ۳۰ نفر همچنان به صورت مجازی است. واحدهای دانشگاهی در برگزاری کلاس‌های حضوری، ضوابط مرتبط با پروتکل‌های بهداشتی (رعایت حداقل فاصله اجتماعی ۱/۲ متر، ضدعفونی کردن کلاس‌های درسی و...) را رعایت کنند. برگزاری تعداد ۱۶ جلسه کلاس (حضوری و مجازی) الزامی است. در این شرایط با توجه به دستورات مسئولان امر مبنی‌بر آغاز نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ انتظار می‌رود تا تمهیدات لازم در زمینه روند بازگشایی خوابگاه‌ها و نحوه ارائه غذا در سلف جای تامل دارد.

روند ارائه خدمات در سلف‌های دانشگاهی چگونه است؟

فرزاد جهان‌بین، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی چندی قبل درباره  کم و کیف ارائه خدمات رفاهی ترم جدید در دانشگاه‌ها گفت:  قبل از شیوع کرونا یک وعده غذا برای دانشجویان از سوی سلف دانشگاه ارائه می‌شد.

وی افزود: شاید در ترم جدید تدابیر بر اساس ارائه محصولات خوراکی به شکل خام باشد. هرچند تا آغاز ترم جدید باید در این زمینه فکر کرده و تمهیدات مناسب را اندیشید تا بتوان بهترین تصمیم را در ارائه خدمات به دانشجویان اتخاذ کرد. 

جهان‌بین درباره تجهیز خوابگاه ادامه داد: تجهیز خوابگاه‌ها یکی از دغدغه‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی است تا بتوان بهترین شرایط رفاهی را به دانشجویان ارائه داد. 

شرایط پذیرش دانشجویان مهیاست

وجیهه ترکمانی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره روند بازگشایی سلف، خوابگاه و بوفه دانشگاه‌ها در ترم جدید گفت: برای دانشجویان در رشته‌های علوم پزشکی و پیراپزشکی خوابگاه‌ها به رغم شرایط کرونایی در واحدهای دانشگاهی با ظرفیت مطلوب و بر اساس دستورالعمل سازمان مرکزی سرای دانشجویی برای دانشجویان امکان فعالیت‌های ویژه برای واحدهای عملی، امتحانات، کارورزی و استفاده از خوابگاه‌ها فراهم شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس افزود: البته در ایام کرونا اداره این خوابگاه‌ها به رغم تعداد محدود دانشجو و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی آسان نبود. از زمان تصمیم‌گیری برای برگزاری امتحانات پزشکی و پیراپزشکی به استثنای ورودی‌هایی ۱۴۰۰ دانشجویان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی دو یا سه دوز واکسن کرونا را دریافت کردند. واحدهای زیرمجموعه علوم پزشکی همچنان روند بازگشایی را داشته و هم‌اکنون شرایط برای پذیرای دانشجویان مطابق با روال عادی است. البته خوابگاه‌ها تجهیز و امکان فعالیت دارند، اما روند فعالیت آنها بر اساس تصمیم‌گیری ستاد مقابله با کرونا در روزهای آغازین نیمسال دوم سال تحصیلی جاری مشخص می‌شود.

وی با بیان اینکه هم اکنون سلف و بوفه دانشگاه‌ها تعطیل است، تاکید کرد: در صورت بازگشایی دانشگاه‌ها به شکل حضوری امکان واگذاری سلف و بوفه به پیمانکار وجود دارد تا بتوان خدمات رفاهی مناسب را به دانشجو ارائه داد. البته هر گونه فعالیت این مراکز مطابق با تصمیم گیری ستاد مقابله با کرونا انجام می‌شود.

انتهای پیام/

زهرا سلیمانی کد خبر: 1126728 برچسب‌ها فرزاد جهان بین خوابگاه دانشجویی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فرزاد جهان بین خوابگاه دانشجویی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی پروتکل های بهداشتی کلاس های درسی ارائه خدمات خوابگاه ها دانشگاه ها ترم جدید بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۶۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از فلسطین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، دانشجویان برخی دانشگاه‌های کانادا نیز با برگزاری تحصن دانشجویی حمایت خود از مردم غزه و فلسطینی‌ها را اعلام کردند.

در این ارتباط گزارش شده است که تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از مردم فلسطین و محکومیت جنایات اشغالگران اسرائیلی علیه ساکنان غزه برگزار شده است.

در جریان برگزاری این تحصن، دانشجویان دانشگاه تورنتو خواستار پایان دادن به حمایت و سرمایه گذاری در دانشگاه‌های مناطق اشغالی فلسطین شدند.

«محمد یاسین»، فعال دانشجویی از دانشگاه تورنتو گفته است که تحصن با حضور دانشجویان کشورهای مختلف در این دانشگاه معروف کانادا طی روزهای آتی ادامه خواهد داشت.

تحصن دانشجویی در کانادا برای حمایت از فلسطین و با درخواست توقف جنگ در غزه همزمان با اعتراضات جنبش دانشجویی در آمریکا صورت می‌گیرد. رئیس دانشگاه جورج واشنگتن آمریکا درباره اعتراضات دانشجویی گفته است: تمام اقدامات ما، از جمله درخواست کمک پلیس، نتوانست به تظاهرات پایان دهد.

رئیس دانشگاه جورج واشنگتن همچنین تاکید کرد که ما با مقامات پایتخت در تماس هستیم و پلیس حضور خود را در داخل و اطراف دانشگاه افزایش می‌دهد.

دانشگاه‌های سراسر آمریکا بعد از آگاهی از جنایات پرشمار رژیم اشغالگر قدس علیه مردم غزه و کشتار حدود ۳۵ هزار انسان بی‌گناه، عرصه اعتراض علیه سیاست‌های این رژیم و دولت آمریکا به عنوان مهم‌ترین حامی آن تبدیل شده است. در این بین یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که با گسترش اعتراضات به مراکز دانشگاهی مختلف آمریکا جلب توجه می‌کند، سیاست‌های دولت آمریکا و پلیس این کشور است. دولت و پلیس در این کشور بدون توجه به خواسته‌های معترضین، تنها سیاست سرکوب و بازداشت گسترده را در پیش گرفته است.

از روزهای ابتدایی حمله‌های رژیم صهیونیستی به غزه، جامعه آمریکا عرصه واکنش‌های مختلف به این رویداد بود. نظرسنجی‌های مختلف نشان از افزایش بی‌سابقه حمایت آمریکایی‌ها از مردم غزه دارد. طبق نظرسنجی گالوپ در مارس ۲۰۲۴ اکثر آمریکایی‌ها اقدامات رژیم اشغالگر در غزه را تأیید نمی‌کنند. تعداد مخالفان با اقدامات رژیم صهیونیستی از ۴۵ درصد در نوامبر ۲۰۲۳ به ۵۵ درصد افزایش یافت. دموکرات‌ها ۷۵ درصد دیدگاه منفی نسبت به اقدامات تل‌آویو دارند. رائد جرار از اندیشکده دموکراسی برای جهان عرب معتقد است که نظرسنجی فوق نشان از جدایی بین سیاست دولت بایدن و دیدگاه اکثر آمریکایی‌ها درباره اقدامات رژیم اشغالگر در غزه دارد و سیاست خارجی دولت آمریکا با انتظارات رای‌دهندگان هماهنگ نیست.

اعتراض‌های دانشجویان آمریکایی در حمایت از مردم فلسطین، ابتدا از دانشگاه‌های کلمبیا و هاروارد آغاز شد. دانشجویان معترض با صدور بیانیه‌ای مشترک، رژیم اشغالگر را به عنوان مسئول کامل جنگ معرفی کردند. این اعتراض‌ها به تدریج به شمار زیادی از دانشگاه‌های این کشور نظیر آموری، میشیگان، براون، پلی‌تکنیک هومبولت، برکلی، کالیفرنیای جنوبی، نیویورک، ییل، کلمبیا، ماساچوست، تگزاس، مینه‌سوتا و غیره گسترش یافت به گونه‌ای که تاکنون ۷۹ دانشگاه آمریکا درگیر اعتراض علیه رژیم اشغالگر قدس شده است. علاوه بر حضور دانشجویان، در برخی از دانشگاه‌ها اساتید حامی فلسطین نیز عمدتاً در اعتراض‌ها مشارکت فعال دارند.

خواسته اصلی دانشجویان آمریکایی، همبستگی با ملت فلسطین است که در چارچوب آن خواستار آتش‌بس دائمی در غزه، اتمام کمک‌های نظامی دولت آمریکا به رژیم اشغالگر، قطع همکاری دانشگاه با مجتمع‌های تسلیحاتی و کنار گذاشتن روند سرمایه‌گذاری دانشگاه‌ها در سرزمین‌های اشغالی شده‌اند. با اوج‌گیری اعتراض‌ها، مدیران برخی از دانشگاه‌ها درصدد توافق با دانشجویان برآمدند. برای مثال مسئولان دانشگاه براون ایالت رودآیلند اعلام کردند که با دانشجویان حامی فلسطین به توافق رسیده که در اکتبر ۲۰۲۴ توقف سرمایه‌گذاری در فلسطین اشغالی را به رأی بگذارد. دانشجویان نیز ضمن پایان دادن به تحصن خود، این توافق را یک پیروزی بی‌سابقه و امتیازی بزرگ برشمردند.

کد خبر 6097742

دیگر خبرها

  • تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از فلسطین
  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • بزرگترین تظاهرات دانشجویی یمن در حمایت از غزه و دانشجویان آمریکا
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا
  • در آمریکا چه خبر است؟
  • تظاهرات حمایت از غزه در شهر‌های مختلف جهان
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی