Web Analytics Made Easy - Statcounter

 حسین شیبانی  روز یکشنبه به رسانه ها افزود: با توجه به نیاز مردم ، بخش  آنژیوگرافی قلب بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود دوباره توسط پزشکان متخصص و کادر درمان توانمند این شهرستان راه اندازی شد تا بیماران برای مباحث درمانی به سایر شهرها و استان‌های همجوار مراجعه نکنند.

وی با بیان اینکه سالها مردم شهرستان های شاهرود و میامی برای آنژیوگرافی به تهران، مشهد، سمنان و سایر شهرها مراجعه می کردند، تاکید کرد: گذشته از مشکلات دوری راه، هزینه درمان و اسکان در برخی از موارد بیماران جان خود را در راه  از دست می دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ادامه داد: با راه اندازی این بخش، خدمات دهی به بیماران در آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی با کیفیت بهتر انجام می‌شود.

شیبانی افزود: بر اساس آمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیش از ۴۰ درصد مرگ و میرها در کشور مربوط به بیماری های قلبی و عروقی و ۱۹ درصد آن ناشی از سکته های قلبی است.

وی تاکید کرد: بخش آنژیوگرافی، آنژیوپلاستی و جراحی قلب با زیربنای چهار هزار و ۸۰۰ مترمربع، ۳۴ تخت شامل ۱۵ تخت بستری و ۱۹ تخت مراقبت های ویژه و ۲ اتاق عمل جراحی آمادگی کامل برای ارائه خدمات به شهروندان شاهرود و میامی و همچنین بیماران مناطق همجوار را دارد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ابراز داشت: پیش از این ، بخش آنژیوگرافی در قالب برون سپاری به بخش خصوصی واگذار شده بود.

 شیبانی اظهارداشت: مرکز جراحی قلب بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود هم با توجه به نیاز منطقه به منظور انجام اعمال جراحی قلب پس از یک وقفه  به علت همه گیری کرونا،  آماده ارائه خدمت است.

دانشکده های پزشکی، پرستاری و مامایی، پیراپزشکی و بهداشت با بیش از ۲ هزار دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود فعال هستند. 
شهرستان‌های شاهرود و میامی با جمعیتی حدود ۲۶۰ هزار تن و ۵۴ هزار کیلومتر مربع مساحت، گستره زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود هستند.

برچسب‌ها بیماری قلبی شاهرود دانشگاه های علوم پزشکی بیماری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیماری قلبی شاهرود دانشگاه های علوم پزشکی بیماری قلبی شاهرود دانشگاه های علوم پزشکی بیماری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۷۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/

محمد سنادی‌زاده متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم وفناوری آنا، در رابطه با پیشرفت‌های علم پزشکی در حوزه پیوند کلیه اظهار کرد: بنده اولین پیوند کلیه را در ایران با همکاری تیم پیوند کلیه در سال ۱۳۴۷ در بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی شیرازانجام داده‌ام.

وی ادامه داد: در آن سال‌ها امکانات پزشکی بسیار محدود بود، کلیه مصنوعی، آنتیژن‌های مخصوص HLL و دارو‌های جدیدی که الان در اختیار است را نداشتیم. پیشرفت علم و تجهیزات پزشکی اصلا قابل مقایسه با سال‍‌های گذشته نیست.

متخصص جراحی کلیه افزود: در گذشته سعی می‌شد کلیه را از افراد نزدیک به بیمار پیوند دهیم درحالی که اکنون روش پیوند و راه‌های دریافت کلیه تغییر کرده است. ما در بیمارستان نمازی از دو جسد کلیه گرفته و به دو بیمار که در انتظار دریافت کلیه بودند پیوند زدیم. یک بیمار حدود ۱۶ سال با همان کلیه زندگی کرده و علائم طبیعی داشت.

سنادی‌زاده گفت: حدود ۹ پیوند کلیه برای ۷ بیمار در بیمارستان نمازی شیراز و ۵۰ پیوند هم در بیمارستان شهدای تجریش تهران انجام داده‌ام.

وی به پیشرفت‌های پزشکی اشاره و مطرح کرد: خوشبختانه امکانات بسیار خوبی در اختیار جراحان پیوند کلیه قرار گرفته است. ایران جز اولین کشور‌هایی بود که جراحی پیوند کلیه را آغاز کرد. تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است که این آمار بسیار خوب نشان دهنده پیشرفت‌های کشورمان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/