Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان وی گفت: با امضای این تفاهم نامه، بخش همکاری های اقتصادی سفارت ژاپن در ایران تا پایان سال جاری، تجهیزات ماموگرافی پیشرفته به ارزش ۱۴۰ هزار یورو برای تشخیص بهنگام سرطان پستان در زنان به این بنیاد نیکوکاری اهداء خواهد کرد.

احمد صدیقی در گفتگوی اختصاصی با روزنامه پیام سمنان، با بیان اینکه تا اوایل بهار سال آینده این دستگاه نصب و راه اندازی می شود، افزود: با راه اندازی این مرکز ماموگرافی بنیاد راه آسمان قادر خواهد بود تا هزاران تصویربرداری تشخیصی را در سال انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه اولین درخواست این بنیاد در سال ۲۰۱۸ به بخش همکاری های اقتصادی سفارت ژاپن در ایران ( GGP ) تحویل شده، اظهار کرد: سفارت نیز با ارزیابی دقیق عملکرد و فعالیت و سایر شاخص ها از جمله شفافیت مالی و اثر بخشی، این بنیاد را به عنوان سازمان مردم نهاد برتر شناخته و نسبت به امضای تفاهم نامه و اهدای این تجهیزات پزشکی اقدام کرده است.

مدیرعامل بنیاد نیکوکاران راه آسمان استان سمنان، گفت:  بر اساس تحقیقات، سرطان سینه یکی از شایع ترین سرطان ها در میان بانوان کشور از جمله استان سمنان است. به همین دلیل توصیه می شود در بانوان  ۴۰ تا ۵۶ ساله یک نوبت در سال و بالای ۵۶ سال هر دو سال یک بار ماموگرافی برای پایش سلامت انجام شود.

صدیقی با بیان اینکه ماموگرافی بهترین روش برای تشخیص وضعیت  بافت پستان است، اظهار کرد: با تشخیص زود هنگام سرطان سینه با ماموگرافی درمانی موثر و قطعی سرطان پستان امکان پذیر است.

وی در خصوص عمده سرطان های شایع در کشور و استان سمنان نیز گفت: شایع ترین سرطان ها در ایران براساس آخرین آمار بروز استاندارد شده(۲۰۱۶)  شامل سرطان پستان حدود ۳۳ درصد، پروستات ۱۷ درصد، سرطان پوست ۱۵ درصد، سرطان معده ۱۴ درصد، و سرطان روده بزرگ ۱۳ درصد می باشد که متأسفانه در استان سمنان در برخی از سرطان ها مانند روده بزرگ و پستان و تخمدان دارای رتبه اول تا سوم کشور هستیم.

صدیقی افزود: در حال حاضر تعداد ۶۴۰ بیمار مبتلا به سرطان تحت پوشش بنیاد راه آسمان هستند که خدمات تشخیصی، درمانی، دارویی، روانشناسی، آموزشی، تحصیلی و معیشتی و توانبخشی دریافت می کنند.

بنیانگذار و مدیرعامل بنیاد نیکوکاران راه آسمان استان سمنان، همچنین از راه اندازی مرکز رادیوتراپی در مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان این بنیاد تا پایان سال ۱۴۰۱ در صورت اجرای تعهدات از سوی هیات امنا ارزی وزارت بهداشت خبر داد و گفت: متاسفانه خدمات پرتودرمانی (رادیوتراپی) در استان سمنان انجام نمی شود و بیماران عزیز در شرایط بسیار سخت برای دوره طولانی رادیوتراپی که معمولاً بین یک تا دو ماه به طول می انجامد ناچار به اعزام به سایر نقاط کشور می باشند. به همین دلیل یکی از مهمترین بخش ها و اولویت پروژه مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان راه آسمان، بخش رادیوتراپی می باشد که  ساخت ۲ بونکر شتابدهنده خطی به سرعت در حال اجرا و تا پایان سال جاری تکمیل می گردد.

وی افزود:با همت خیرین  بخش شیمی درمانی با ۲۴ تخت و بخش کلینیک تخصصی سرطان این مرکز نیز تا سال ۱۴۰۲ به بهره برداری خواهد رسید.

وی، از پیشرفت مناسب ساخت مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان خبر داد و گفت: تاکنون برای ساخت و تجهیز این مرکز که از مهرماه سال  ۱۳۹۹ در زمینی به مساحت ۳۰ هزار مترمربع و با زیربنای ۱۰۷۵۰ مترمربع آغاز شده،۴۶ میلیارد تومان هزینه شده و اعتبار موردنیاز برای ساخت کل پروژه و تجهیزات کامل پزشکی آن بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان ارزیابی می شود.

صدیقی اضافه کرد: با راه اندازی این مرکز تمامی خدمات تشخیصی و درمان (غیر بستری) مورد نیاز بیماران از جمله رادیوتراپی، شیمی درمانی، آزمایشگاه تخصّصی، کلینیک تخصّصی سرطان، تصویربرداری، توانبخشی و بخش های آموزشی و پژوهشی به هموطنان عزیز ارائه خدمت خواهد شد.

46

کد خبر 1595470

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان سمنان راه اندازی راه آسمان سرطان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۷۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قراردادهای مهمی در صنعت نفت ایران در راه است

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: در سال ۱۴۰۳ قراردادهای مهمی در صنعت نفت کشور به امضا خواهد رسید و به‌تدریج تمامی تفاهم‌نامه‌ها در این سال به قرارداد تبدیل خواهد شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه 16 میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی اظهار داشت: امروز با ورود پتروشیمی‌ها به بخش بالادستی یک رویکرد مهم آغاز می‌شود که این رویکرد، منشأ خیر و برکت برای ملت ایران است.

وی افزود: پیش‌از این با سرمایه‌گذاری بانک‌ها که امانت‌دار پول مردم هستند در صنعت نفت و گاز، شاهد مشارکت مردم در جهش تولید بودیم و امروز با ورود پتروشیمی‌ها که سهامداران اصلی آن‌ها نیز مردم هستند به بخش بالادستی، شاهد مشارکت مردم در جهت جهش تولید در صنعت نفت هستیم.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه "وزارت نفت سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی را به هیئت وزیران پیشنهاد داد"، گفت:  با پیشنهاد وزارت نفت این رویکرد جدید شکل گرفته تا شرکت‌های پتروشیمی بتوانند در کنار شرکت‌های اکتشاف و تولید به‌صورت مستقیم با شرکت ملی نفت برای توسعه بخشس بالادستی وارد قرارداد شوند.

وی ادامه داد: با همکاری بانک‌ها در سال گذشته 13 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در پروژه‌های بخش بالادستی آغاز شد که از این میزان 12.5 میلیارد دلار آن برای میادین مشترک است که از این رقم 11.5 میلیارد دلار برای توسعه یکپارچه آزادگان شمالی و جنوبی و رسیدن به تولید 570 هزار بشکه در روز است.

مدیرعامل شرکت ملی نفت خاطرنشان کرد: همچنین در بیستم اسفندماه با امضای 4 قرارداد، طرح بزرگ 20 میلیارد دلاری فشارافزایی پارس جنوبی آغاز شد که پروژه بسیار مهمی در بخش نفت و گاز کشور است.

خجسته‌مهر با اشاره به ارزش 6.4 میلیارد دلاری تفاهم‌نامه‌های امروزی که با شرکت‌های پتروشیمی برای ورود به بخش بالادستی امضا شده، گفت: در صورت پیوستن هلدینگ‌های پتروفرهنگ و باختر، ارزش این تفاهم‌نامه‌ها که در آینده نزدیک به قرارداد تبدیل می‌شوند به 7 میلیارد دلار افزایش می‌یابد.

وی افزود: با امضای این تفاهم‌نامه‌ها، 20 مخزن گازی در استان‌های خوزستان، فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد برای تولید روزانه مجموعا 130 میلیون مترمکعب گاز به شرکت‌ها و هلدینگ‌های پتروشیمی واگذار می‌شود که در مرحله اول قراردادهای محرمانگی برای ارائه اطلاعات کامل مخازن با شرکت‌ها امضا شده و این شرکت‌ها موظف هستند در سریعترین زمان ممکن، طرح‌های توسعه‌ای خود را با جزئیات ارائه دهند و در سال جاری این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: با ورود شرکت‌های پتروشیمی به بخش بالادستی، هم به کاهش ظرفیت خالی ناشی از کسری خوراک صنعت پتروشیمی کمک می‌شود و هم برای افزایش 30 میلیون تنی ظرفیت صنعت پتروشیمی در خلال برنامه هفتم به خوراک نیاز است که این رویکرد می تواند به تأمین خوراک پایدار این صنعت، کمک کند.

وی ادامه داد: در 8 سال دولت‌های یازدهم و دوازدهم به طور متوسط سالانه 1.6 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز شده، اما در دولت سیزدهم در 2.5 سال اخیر، مجموعا 15 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده، به عبارتی به‌طور متوسط 6.3 میلیارد دلار در سال جذب سرمایه در نفت و گاز شده که 4 تا 5 برابر دولت‌های قبلی است.

خجسته‌مهر خاطرنشان کرد: در سال 1403 قراردادهای مهمی در صنعت نفت کشور به امضا خواهد رسید و به‌تدریج تمامی تفاهم‌نامه‌ها در این سال به قرارداد تبدیل خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم نامه چاپ شناسنامه مکانیزه در اصفهان
  • آزادی معلم زندانی با همت نیکوکاران شاهرودی در روز معلم
  • تشخیص سه سرطان خطرناک فقط با یک نمونه خون (فیلم)
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست
  • امضای تفاهم‌نامه تکمیل زنجیره ارزش راهبردی بادام
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • قراردادهای مهمی در صنعت نفت ایران در راه است
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق