Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مالیاتی گفت: باوجود دریافت مالیات عملکرد مالیات بر ارزش‌افزوده تحمیل هزینه اضافه بر مصرف‌کننده است درصورتی‌که مالیات نباید ماهیت هزینه‌ای داشته باشد و موجب افزایش قیمت‌ها بشود.

به گزارش مشرق، سعیدرضا تفکریان، در خصوص اصلاحات جدید در قانون مالیات بر ارزش‌افزوده، گفت: بزرگ‌ترین مزیت اصلاحات جدید قانون مالیات بر ارزش‌افزوده این است که رسیدگی به شکایات مالیاتی که پیش‌ازاین توسط سازمان امور مالیاتی انجام می‌شد به‌صورت تقریباً مستقل توسط هیئت رسیدگی انتظامی انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: جزئیات مالیات بر خودروهای لوکس

به عقیدهٔ وی دریافت مالیات بر ارزش‌افزوده به‌عنوان مالیات بر مصرف عملاً هزینه اضافه برای مصرف‌کننده است که بر اساس آن ۹ درصد بر قیمت کالا برای مصرف‌کننده افزوده می‌شود.

این کارشناس امور مالیاتی یکی از مشکلات مالیات بر ارزش‌افزوده را تغییرات انجام‌شده در این قانون دانست و افزود: افزایش مالیات ارزش‌افزوده بر قیمت طلا و مواد خوراکی موجب می‌شود که هزینه‌های مردم و مصرف‌کننده‌ها در این وضعیت سخت اقتصادی بیشتر شود.

تفکریان در خصوص لزوم دریافت مالیات بر ارزش‌افزوده بابیان اینکه اگر این مالیات به‌صورت مستقیم بر قیمت کالا اعمال می‌شد و تأثیری بر مصرف نداشت خوب بود، افزود: اما تهاتر این مالیات بین خریدار و فروشنده و دریافت آن از کل قیمت کالا مشکل‌ساز است و اگر مانند اکثر کشورها مالیات بر ارزش‌افزوده فقط از ارزش‌افزوده شده به قیمت کالا  گرفته می‌شد برای مصرف‌کننده مناسب‌تر بود.

این فعال حوزه مالیات در پایان تأکید کرد: به نظر می‌رسد باوجود دریافت مالیات عملکردی از مؤدیان مالیات بر ارزش‌افزوده تحمیل هزینه اضافه بر مصرف‌کننده است درصورتی‌که مالیات نباید ماهیت هزینه‌ای داشته باشد و موجب افزایش قیمت‌ها بشود.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت اخبار اقتصادی مالیات بر ارزش افزوده اصلاحات خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت هزینه اضافه دریافت مالیات ارزش افزوده مصرف کننده قیمت کالا بر مصرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۷۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است

مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور در پاسخ به گزارش منتشر شده در یک پایگاه خبری اعلام کرد که رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور، طی روزهای گذشته، یک پایگاه خبری در گزارشی تصویری با عنوان «تماشا کنید: ریاضت برای مردم/ ولخرجی دولت در اختصاص به نهادهای غیر پاسخگو»، سعی در القای پیامی غیر واقعی در خصوص رشد بودجه دستگاه‌های فرهنگی داشته است. درخصوص این گزارش نکات زیر قابل توجه است:


۱- برخی از ارقام ارائه شده در گزارش نادرست است؛ مانند بنیاد سعدی که اعتبار اضافه شده آن ۳۴ میلیارد عنوان شده، در حالی‌که ۱۲,۵ میلیارد تومان بوده است و یا بودجه اضافه شده موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) حتی با احتساب اعتبارات بند (ب) تبصره ۱۳ قانون بودجه، ۱۶۵ میلیارد تومان بوده که ۲۹۶ میلیارد تومان عنوان شده است. همچنین اعتبارات اضافه شده مورد اشاره در گزارش برای شورای عالی حوزه‌های علمیه و شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران، سازمان تبلیغات اسلامی و جامعه المصطفی العالمیه نیز غیر واقعی است.


۲- رشد اعتبارات بودجه عمومی جدول (۷) دستگاه‌های اجرایی که در گزارش یاد شده به آنها اشاره شده به شرح جدول ذیل است.


همان‌طور که در جدول نیز قابل مشاهده است، رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است.


۳- درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است که علت آن حکم بند (ب) تبصره (۱۳) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور است که بر اساس آن یک‌ درصد (۱ درصد) از هزینه‌های شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت به موجب هم‌افزایی و ارتقای فعالیت‌ها و تولیدات فرهنگی، هنری و ورزشی از قبیل موضوعات قرآنی، ازدواج و خانواده، جوانی جمعیت، توانمندسازی بانوان و آسیب‌زدایی از زنان و خانواده تخصیص یافته است. 


۴- همچنین با توجه به اینکه کمک بودجه‌ای دولت به مؤسسات و نهادهای فرهنگی از طریق دستگاه‌های اجرایی اصلی است، بخش قابل توجهی از اعتبار در نظر گرفته شده ذیل دستگاه‌های اجرایی یاد شده به منظور کمک به مؤسسات و نهادهای مذکور بوده که در گزارش یاد شده به صورت نادرست به سرجمع اعتبارات دستگاه‌های اجرایی اضافه شده است. به عنوان نمونه هزار میلیارد تومان از اعتبار پیش‌بینی شده برای سازمان تبلیغات اسلامی از محل اعتبار بند (ب) تبصره (۱۳) لایحه بودجه سال جاری مربوط به صندوق توسعه قرآنی  و برای گسترش فعالیت‌های حفظ موضوعی قرآن کریم و تقویت فعالیت‌های مؤسسات قرآنی کشور بوده که (بر اساس برنامه‌های ارائه شده) در اختیار آن صندوق قرار خواهد گرفت و جزء اعتبارات سازمان تبلیغات اسلامی نیست.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۲ هزارمیلیارد ریال عوارض ارزش افزوده در آذربایجان غربی
  • توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد
  • مهلت ۲ روزه برای اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۲
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش‌افزوده در آذربایجان‌غربی پرداخت شد
  • موافقت مجلس با جدول شماره ۵ درآمد‌های بودجه ۱۴۰۳
  • جریمه میلیاردی برای پزشک متخلف در اردبیل صادر شد
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود
  • ارزش افزوده‌ پرداختی به شهرداری‌های لرستان ناچیز است