Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه جایگاه اجتماعی زن در اسلام بسیار بالاست، گفت:حضرت صدیقه کبری (س) الگوی جامع و همه‌جانبه سبک زندگی معنوی، اخلاقی و اجتماعی زن در اسلام است و سبک زندگی فاطمی خط بطلانی است بر اندیشه‌های مغرضان و تنگ‌نظرانی که جایگاه زن در اسلام را محدود می‌دانند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  آیت‌الله محسن فقیهی در گفتگو با خبرنگار قم فردا ضمن تبریک این ایام، اظهار داشت: جایگاه اجتماعی زن در اسلام چنان والاست که امامان معصوم (ع) به الگوگیری از حضرت زهراء (س) که یگانه زن معصوم در میان چهارده معصوم (ع) هستند، افتخار و پیروی از سیره آن بانو را همواره به شیعیان توصیه می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: حضرت صدیقه کبری (س) الگوی جامع و همه‌جانبه سبک زندگی معنوی، اخلاقی و اجتماعی زن در اسلام است و سبک زندگی فاطمی خط بطلانی است بر اندیشه‌های مغرضان و تنگ‌نظرانی که جایگاه زن در اسلام را محدود می‌دانند و مقام زنان در قوام زندگی اجتماعی و خانواده نادیده می‌گیرند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه جایگاه معنوی حضرت زهرا(س) بسیار رفیع است، گفت:زندگانی صدیقه طاهره (س) سراسر درس زیستن و تعلیم فضائل معنوی و اخلاقی است.
وی اضافه کرد: سوانح زندگی آن حضرت (س) تجسم آموزه‌های والای تربیتی است که شایسته است عموم مردم، و به‌ویژه زنان و طلاب علوم دینی به سیره آن حضرت رجوع کنند.
آیت الله فقیهی ابراز داشت: احترام و تجلیل بی‌مانند رسول خدا (ص) و ائمه معصومین (ع) از آن حضرت، نشان‌دهنده عظمت مقام این بانو و الگو بودن‌شان برای همه و به‌ویژه زنان است.
وی خاطرنشان کرد:علاقه‌مندان آن حضرت باید ضمن تعظیم شعائر و پاس‌داشت مقام ایشان، بکوشند در مسیر شناساندن و معرفی تعالیم معنوی، اخلاقی و اجتماعی حضرت صدیقه کبری (س) به‌ویژه خطبه‌ها و احادیث منقوله از آن حضرت (س) از هیچ کوششی فروگذار نکنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اجتماعی زن در اسلام اخلاقی و اجتماعی سبک زندگی آن حضرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۷۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، مائده مهدی‌پور، یکشنبه شب در نشست یکشنبه‌های الگویی با موضوع معرفی الگوی شبکه فعالان مردمی جمعیت برنا با بیان اینکه فرزندآوری یک دغدغه جمعی است و ما برای آگاه‌سازی زنان در این زمینه کار را از سال ۱۴۰۰ آغاز کردیم، اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع جوانی جمعیت و تاکیدات رهبر معظم انقلاب در این زمینه، به‌دنبال مجموعه‌های دارای دغدغه جوانی جمعیت و مرتبط با این موضوع رفتیم.

مهدی‌پور افزود: در قدم اول، افراد دغدغه‌مند شناسایی شدند و جلساتی با حضور آنها برگزار شد.

فعال اجتماعی و فرهنگی جوانی جمعیت از شناسایی ۸۰۰ مادر دو فرزندی در یزد خبر داد و گفت: مولفه‌های این خانواده‌ها از لحاظ اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و تفریحی مورد بررسی قرار گرفت.

وی از تنظیم پرسشنامه برای مادران دو و سه فرزندی و تکمیل آن توسط مادران خبر داد و عنوان کرد: مادران سه تا چهار فرزندی نیز که مسیر فرزندآوری را طی کرده بودند مورد بررسی قرار گرفتند و فشارهای اجتماعی که به آنها وارد می شد، بررسی کردیم.

مهدی پور ادامه داد: این مادران برای دیگر خانواده ها به عنوان الگوی عینی معرفی شدند و شرایطی فراهم شد که مادران بتوانند با مادران چهار فرزندی ارتباط نزدیک داشته باشند و این دورهمی ها به صورت محله ای ادامه دارد.

وی یادآور شد: این دورهمی ها به یکی از پدران چهار فرزندی سپرده شد و کارگروهایی ذیل این دورهمی ها تشکیل شد ضمن اینکه این پدران و خانواده هایشان یک دورهمی خانوادگی را با دیگر خانواده ها برگزار می کنند.

مهدی پور به تشریح برنامه های این دورهمی ها پرداخت و گفت: به دنبال برگزاری این دوره ها، بانک اطلاعات خوب و دقیقی از خانواده های چهار فرزندی در یزد شکل گرفت.

وی همچنین با اشاره به مادران دهه هشتادی که از آنها به عنوان «برنا مام» یاد می شود، افزود: مادران دهه هشتادی در سالهای اولیه ازدواج دچار فشار فرهنگی و اجتماعی بودند بنابراین شبکه مجازی تشکیل شد و مسائل و مشکلات آنها مورد بررسی قرار گرفت.

مهدی پور با اشاره به دورهمی هایی که توسط برنا مام‌ها تشکیل شده، بیان کرد: اتفاقات جالبی به واسطه این دورهمی ها شکل گرفت از جمله اعتکاف مادر و کودک که به کمک همین هسته ها برگزار شد که اتفاق ناب و ویژه ای بود.

این فعال اجتماعی به تشریح ارتباطات برقرار شده با حوزه های علمیه، ماماها، مراکز بهداشت و ... پرداخت و افزود: تلاش شده تا شرایط به لحاظ اجتماعی، فرهنگی و تا حدی اقتصادی برای ترغیب مادران به فرزندآوری و کمک به جوانی جمعیت فراهم شود.

کد خبر 6091522

دیگر خبرها

  • مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها
  • سلین دیون در مورد بیماری عصبی نادر خود می‌گوید / از لحاظ اخلاقی زندگی کردن روز به روز سخت‌تر می‌شود!
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی
  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت
  • اولین گردهمایی ائمه جمعه استان خوزستان با محوریت تبیین جایگاه مسجد در الگوی اعتلای شهر
  • ماجرای نسبت فامیلی علیرضا قربانی با داور «محفل» از زبان احمد ابوالقاسمی + فیلم
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • امت اسلام در کنار همدیگر به یک دشمن واحد توجه کنند
  • سه نکته برای آموختن درباره صبر و عدم صبر از غزالی