Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، این برنامه با ۲ رویکرد محتوایی ترویج و گسترش ارزش‌های مادری و معرفی و شناخت ویژگی‌های حضرت زهرا(س) به عنوان الگوی زن امروز برگزار و در قالب بسته محصولات مجازی «مادرانه» هر یک از فرهنگسراها یک محصول به مناسبت روز مادر تولید و در فضای مجازی منتشر می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جشنواره «لالایی‌های مادرانه» نیز با هدف معرفی و ترویج لالایی‌ها و سروده‌های مادرانه، توجه به تربیت دینی و زیبایی‌شناختی مادر و شناسایی تأثیر لالایی‌ها در ایجاد پویایی و نشاط مادران و کودکان برگزار می‌شود.

در این جشنواره مادران و مادربزرگ‌ها می‌توانند تا ۹ بهمن ماه فایل‌های صوتی اجرای تک‌نفره لالایی را همراه با مشخصات خود به شماره واتساپ ۰۹۰۲۱۹۱۹۲۵۰ به نام فرهنگسرای رویش ارسال و آثار می‌تواند به زبان و گویش‌های مختلف ایران‌زمین اجرا شود.

ویژه‌برنامه «مهرآیین» که در مناسبت‌های مختلف با تجلیل از خانواده شهدا برگزار می‌شود، در ایام سالروز ولادت حضرت زهرا(س) نیز به تجلیل از مادران شهدای جاویدالاثر اختصاص دارد. همایش نیم روزه «مادرانه» دیگر برنامه در حال برگزاری در این ایام است که در آن مادران و دختران نوجوان از برنامه‌هایی مانند کارگاه آموزشی و مسابقه آشپزی  بهره می‌برند.

همچنین در برنامه «عطر یاس» از زنان شاعر و نویسنده عضو کانون‌های ادبی سازمان تجلیل و در برنامه «نوای عاشقان» پنج گروه سرود در چهار ایستگاه منتخب مترو به اجرای برنامه می‌پردازند.

فرهنگسرای خانواده نیز یکشنبه(سوم بهمن) از ساعت ۹ تا ۱۲ در بوستان شفق میزبان کارگاه خوشنویسی «دُرّی از صدف» با موضوع نام‌ها و القاب حضرت زهرا(س) است. جشن «مادرانه» هم در همین روز از ساعت ۱۶ تا ۱۷:۳۰ در میدان آیینی امام حسین(ع) برگزار خواهد شد که بخش‌های متنوعی مانند اجرای سرود، مسابقه و مولودی‌خوانی دارد.

مسابقه فرهنگی هنری «اولیای مهر» در ۲ بخش پادکست و دل نوشته دیگر برنامه سازمان فرهنگی هنری به این مناسبت است که علاقه‌مندان برای شرکت در آن می‌توانند تا ۲۵ بهمن ماه آثار خود با موضوع مادر، پدر، حضرت زهرا(س) و حضرت علی(ع) را به شماره ۰۹۰۱۲۴۷۲۱۵۷ در پیام‌رسان واتساپ ارسال کنند.

تولید مستندهای کوتاه از مادران شهدا و قدردانی از آنان

فرهنگسرای سرو به مناسبت میلاد فرخنده حضرت زهرا(س) و روز مادر، ویژه برنامه‌های متنوع فرهنگی هنری را در ۲ بخش اجرای حضوری و در فضای مجازی ویژه بانوان تدارک دیده که در برنامه‌ای با عنوان‌ «مهمان مادر» سراغ جمعی از مادران شهدا رفته و ضمن تهیه مستندی کوتاه از صلابت و شکیبایی این مادران، از آنان تجلیل می‌کند. 

نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به برکت مادران شهدا که با اخلاص و همتی بلند فرزندان غیور خود را برای دفاع از ارزش‌های اسلام و انقلاب روانه میدان جهاد و شهادت کرده‌اند به ثمر نشسته است و بی‌تردید این انقلاب مرهون زحمات و بردباری چنین مادران با ایمان و فداکاری است.

مجموعه مستند «مهمان مادر» با حضور در منزل سه مادر شهید عالیقدر، شهیدان عتیقی‌نژاد، حاجی شاه و بلالی از سوی فرهنگسرای سرو تولید شده و روایتی متفاوت از نصایح و پندهای آنان به شهروندان است.

کارگاه‌های هنری عفاف و حجاب با عنوان «بانوی آب و آیینه» از دیگر برنامه‌های فرهنگسرای سرو است که در سالروز ولادت حضرت زهرا(س) در این فرهنگسرا برگزار می‌شود و به گرامیداشت مقام و منزلت زن می‌پردازد.

کارگاه‌های نقاشی خط، خوشنویسی و تصویرسازی با محوریت سیره و زندگانی حضرت زهرا(س) و اسماء مبارک این بانوی بزرگ عالم تشیع با حضور مربیان رشته‌های تصویرسازی، نقاشی و خوشنویسی یکشنبه( سوم بهمن) از ساعت ۱۳ تا ۱۸ برگزار می‌شود.

برنامه دیگر فرهنگسرای سرو به مناسبت گرامیداشت ایام ولادت حضرت زهرا(س)، برگزاری فعالیت‌های خیرخواهانه و خداپسندانه در قالب طرح‌های کمک معیشتی و اهدای هدیه حجاب از جمله این برنامه‌هاست، این پویش به منظور تامین منسوجات و ملزومات عفاف و حجاب برای بانوان کمتر برخوردار برگزار می شود.

این طرح به همت هیئت محبین الزهرا(س) و کانون جهادی شهید محمدرضا زارع اجرا می‌شود و خیران جهت شرکت در این امر خداپسندانه می‌توانند کمک‌های خود را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۸۱۲۵۵۷۳۴۲۷ واریز کرده و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۱۲۳۱۰۲۰۰۵ تماس بگیرند. همچنین به نیت سلامتی تمام مادرها، بسته‌های معیشتی در میان مادران نیازمند سرپرست خانوار توسط گروه‌های جهادی و کانون‌ها توزیع می‌شود.

براساس این گزارش، ویژه برنامه «آیینه عصمت» با هدف توسعه و ترویج فرهنگ مطالعه و آشنایی بیشتر شهروندان با سبک زندگی فاطمی از سوی فرهنگسرای سرو اجرا می‌شود. در این برنامه، کتاب «از فاطمه به فاطمه» اثری از شکوه قاسم‌نیا برای کودکان و نوجوانان در قالب ویدئوکلیپ معرفی می‌شود. این محصول از سوی کتابخانه سرو تولید شده و در اینستاگرام این مدیریت فرهنگی و هنری منتشر می‌شود.

مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۶ به مناسبت فرارسیدن ولادت فرخنده حضرت زهرا(س)، تعدادی از نام‌ها و القاب بانوی ۲ عالم را از کلام علامه مجلسی و آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب استخراج کرده و در قالب مجموعه پوسترهایی با عنوان «حکمت» در فضای مجازی منتشر می‌کند. این مجموعه پوستر برای بهره‌برداری شهروندان و بازنشر در فضای مجازی در شبکه‌های مجازی فرهنگسرای سرو منتشر می‌شود.

کتابخانه سرو به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) ایستگاه قصه‌گویی و نقاشی خلاق را ویژه کودکان برگزار می‌کند. ویژه برنامه «بانوی مهربان» با هدف معرفی شخصیت والای حضرت زهرا(س) به کودکان، سیره و سبک زندگی ایشان در قالبی متفاوت برگزار می‌شود.

از دیگر برنامه‌های فرهنگسرای سرو به مناسبت میلاد حضرت زهرا(س) می‌توان به تهیه و انتشار فوتوکلیپ «مادر من یاور من» در فضای مجازی، معرفی کتاب «من حضرت زهرا را دوست دارم» نوشته غلامرضا حیدری ابهری در قالب فلش کارت مجازی و فوتوکلیپ «فرشته آسمانی» با هدف معرفی مقام و منزلت زن ایرانی اشاره کرد.

همچنین در قالب ویدئو کلیپی با عنوان «رهیده»، کاترین شاکدام بانوی تازه مسلمان شده که نویسنده کتاب‌های ارزشمندی درخصوص ائمه و اهل بیت(ع) است معرفی می‌شود.

برچسب‌ها فرهنگسرای سرو سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ولادت حضرت فاطمه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگسرای سرو سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ولادت حضرت فاطمه فرهنگسرای سرو سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ولادت حضرت فاطمه فرهنگسرای سرو برگزار می شود سرو به مناسبت فضای مجازی مادران شهدا فرهنگی هنری دیگر برنامه ویژه برنامه حضرت زهرا س ولادت حضرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۸۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۲۹ ویژه برنامه در منطقه ۸ ویژه هفته فرهنگی اصفهان

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان گفت: اجرای ۲۹ ویژه برنامه فرهنگی در سطح این منطقه به مناسبت هفته فرهنگی اصفهان تحت عناوین پرده خوانی اصفهان، تاتر خیابانی، موسیقی سنتی اصفهان، ورزش باستانی، شخصیت پردازی، همگردی یا اردو و آموزش شهروندی َدر حال برگزاری است.

حسن محمدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به چگونگی رویداد هفته فرهنگی اصفهان اظهار کرد: طبق مصوبه شورای اسلامی شهر اصفهان، سوم اردیبهشت ماه همزمان با ولادت شیخ بهاالدین محمد بن حسین عاملی معروف به شیخ بهایی به‌عنوان روز اصفهان نام‌گذاری و از سوم تا نهم اردیبهشت نیز به عنوان هفته نکوداشت اصفهان تعیین شده است.

وی افزود: شهرداری اصفهان نیز برای نکوداشت این هفته برنامه‌هایی را در سطح شهر اصفهان برگزار می‌کند و این منطقه نیز سبک زندگی و معرفی شخصیت‌ها و مشاهیر اصفهان را در برنامه‌های خود دارد.

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان با اشاره به ۲۹ نوع برنامه هفته فرهنگی اصفهان تصریح کرد: یکی از ویژه برنامه‌های این منطقه که هفت شب بعد از نماز مغرب و عشا در بوستان‌ها و مراکز فرهنگی اجرا می‌شود، «شهری به وسعت نصف جهان» با آیتم‌های پرده‌خوانی اصفهان، موسیقی سنتی اصفهان و ورزش باستانی است که به معرفی ۴ شخصیت مؤثر اصفهان قدیم نیز پرداخته می‌شود.

محمدحسینی ادامه داد: پرده‌خوانی ویژه شخصیت‌هایی که نام آن‌ها بر روی معابر اصلی این منطقه منظور شده است؛ جابر ابن عبداله انصاری، ابونعیم اصفهانی، میرعماد، شهید شهبازی است.

وی به رویدادهای محله محوری هفته فرهنگی اصفهان در منطقه ۸ پرداخت و بیان داشت: دیگر برنامه‌های رویداد هفته فرهنگی با عناوین مختلف در فرهنگسراها و کانون‌های فرهنگی سطح منطقه با عنوان‌های اصفهان در بهار، نوجوان و مشاهیر، همچنین عالم شهر برگزار خواهد شد.

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان افزود: هم‌گردی، دیگر برنامه‌ای است که به صورت اردو برگزار می‌گردد و شهروندان می‌توانند در این اردو شرکت نموده و از مراکز مهم اصفهان شامل میدان امام خمینی (ره)، پارک ناژوان، تخت فولاد، حرم حضرت زینبیه (س) و پارک آتشگاه دیدن کنند.

محمدحسینی خاطر نشان کرد: امسال در برنامه‌های هفته نکوداشت اصفهان به آموزش شهروندی نیز پرداخته شده است و علاوه بر آن، کارگاه‌های آموزشی تهیه غذاهای سنتی شهر اصفهان به همراه مسابقه محله گردی مجازی که در فرهنگسرای باران برگزار می‌شود.

وی گفت: همایش پیاده‌روی با عنوان «هم پا با اصفهان» از دیگر برنامه‌های این منطقه در بوستان بهشت، همچنین راه‌اندازی ایستگاه ورزش صبحگاهی شهرداری منطقه ۸ از برنامه‌های هفته فرهنگی اصفهان است.

کد خبر 748008

دیگر خبرها

  • جشن‌های دهه کرامت در همه مساجد و محله‌های لرستان برگزار می‌شود
  • برگزاری یادبود نوازنده فقید در فرهنگسرای ارسباران
  • خراسان جنوبی به لحاظ افزایش ولادت چهارمین استان کشور است
  • اجرای بیش از ۵۰ ویژه برنامه هفته عقیدتی سیاسی در آستارا
  • ویژه‌برنامه‌های دهه کرامت در استان فارس اعلام شد
  • ۱۰۰۰ برنامه در فارس طی دهه کرامت اجرا می‌شود
  • همایش پیاده‌روی همگانی به مناسبت روز ملی میمند برگزار شد
  • ماجرای نسبت فامیلی علیرضا قربانی با داور «محفل» از زبان احمد ابوالقاسمی + فیلم
  • اردوی هفت گردی به مناسبت هفته فرهنگی در منطقه ۷ شهرداری اصفهان
  • اجرای ۲۹ ویژه برنامه در منطقه ۸ ویژه هفته فرهنگی اصفهان