Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-07@09:16:53 GMT

اولین «بسته امنیتی» آمریکا به کی‌یف رسید

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۰۸۲۴۶

اولین «بسته امنیتی» آمریکا به کی‌یف رسید

کریستینه لامبرشت، وزیر دفاع آلمان می‌گوید این کشور قصد ندارد به اوکراین تسلیحات ارسال کند. اظهارات وزیر دفاع آلمان بعد از آن منتشر می‌شود که چندین کشور اروپایی، از جمله بریتانیا پیشتر به صورت رسمی تایید کردند که به کی‌یف برای مقابله با تهدید روسیه کمک می‌کنند و تجهیزات نظامی به این کشور می‌فرستند.

به گزارش «انرژی امروز» از یورو نیوز، با بالا گرفتن تنش‌ها در مرز اوکراین و روسیه تلاش‌های کشورهای غربی برای کمک به کی‌یف افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت امور خارجه آمریکا به چند کشور حوزه بالتیک و همچنین بریتانیا اجازه داده که تسلیحات آمریکایی را که در انبارهای خود دارند به اوکراین تحویل دهند.

همچنین یک گروه از سناتورهای آمریکایی از هر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات در پی تصویب طرحی هستند که در صورت اجرا تسلیحات بیشتر و در مقیاس وسیع‌تری به اوکراین تحویل داده خواهد شد.

در همین حال آمریکا رسما تایید کرد که نخستین بخش از بسته حمایت امنیتی این کشور به ارزش ۲۰۰ میلیون دلار به کی‌یف رسیده است. سفارت این کشور در اوکراین با تایید این مطلب تاکید کرد که این تسلیحات نظامی برای حمایت از نیروهای مسلح اوکراین و همچنین در تلاش مستمر برای دفاع از حاکمیت این کشور در مقابل تجاوز روسیه ارسال شده است.

مقام‌های آمریکایی تاکید کرده‌اند که کمک‌های واشنگتن به اوکراین ادامه خواهد داشت.

با این حال آلمان نگاه متفاوتی به این موضوع دارد. «اولاف شولتس»، صدر اعظم این کشور همواره بر سایست عدم ارسال تسلیحات نظامی به مناطق درگیری تاکید کرده است.

در همین راستا خانم لامبرشت هم در گفتگو با یکی از نشریات آلمانی که روز شنبه ۲۲ ژانویه منتشر شده، در این خصوص گفت: «من می توانم تمایل به حمایت از اوکراین را درک کنم و این دقیقاً همان کاری است که ما در حال حاضر انجام می‌دهیم. در ماه فوریه اوکراین یک بیمارستان صحرایی کامل همراه با آموزش‌های لازم را دریافت خواهد کرد که تمام هزینه‌های آن که بالغ بر ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار بوده است توسط آلمان تامین شده است.»

وزیر دفاع آلمان در ادامه اما تاکید کرد که برلین برنامه‌ای برای ارسال سلاح به کی‌یف ندارد. لامبرشت در این خصوص گفت: «ما باید همه اقدامات لازم را برای کاهش تنش انجام دهیم. در حال حاضر ارسال تسلیحات به اوکراین کمکی به حل این بحران نخواهد کرد و آلمان برنامه‌ای در این خصوص ندارد.»

پیشترآنالنا بربوک، وزیر امور خارجه این کشور هم مواضعی مشابه در این خصوص به زبان آورده بود. خانم بربوک با اشاره به اینکه برلین از کشورهایی که به اوکراین سلاح ارسال می‌کنند انتقاد نخواهد کرد، گفته بود: «بیایید واقع بین‌باشید. من فکر نمی کنم که چنین اقداماتی و ارسال این تسلیحات بتواند تعادل نظامی در منطقه را تغییر دهد.»

برچسب هاآنالنا بائربوک اوکراین ایالات متحده آمریکا حمله نظامی روسیه به اوکراین

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: آنالنا بائربوک اوکراین ایالات متحده آمریکا حمله نظامی روسیه به اوکراین آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۸۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح سالیوان درباره کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش راشاتودی، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید تایید کرد که کمک‌های آمریکا در آینده نزدیک وضعیت اوکراین را تغییر نخواهد داد.

طبق گزارش فایننشال تایمز سالیوان اشاره کرد که همچنان انتظار دارد ارتش روسیه در پیشروی در خاک اوکراین در آینده نزدیک موفق شود.

به گفته سالیوان «انجام یک ضدحمله جدید از سوی اوکراین قبل از سال ۲۰۲۵ ضروری نیست.»

مشاور امنیت ملی کاخ سفید تاکید کرد که حمله جدید اوکراین تا حد زیادی به موافقت کنگره و کاخ سفید برای ارسال بسته‌های کمکی جدید بستگی دارد.

وی در ادامه گفت: کمک‌های دریافتی کی یف به تحکیم موقعیت ارتش اوکراین در جبهه جنگ کمک می‌کند و راه را برای عملیات‌های جنگی آینده هموار می‌کند.

در ۲۴ آوریل، جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، قانونی را برای ارائه کمک‌های اضافی به ارزش ۶۱ میلیارد دلار به اوکراین برای ادامه رویارویی با روسیه امضا کرد.

از سوی دیگر دیمیتری پسکوف، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در واکنش به کمک‌های نظامی جدید آمریکا به اوکراین اعلام کرد که نیرو‌های روسی در حال بهبود مواضع خود در منطقه عملیات ویژه نظامی هستند و کمک آمریکا به اوکراین این وضعیت را تغییر نخواهد داد.

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا دیروز شنبه در سخنانی کمک‌های نظامی جدید این کشور به اوکراین را سرمایه‌گذاری در آمریکا عنوان کرد. وزیر امور خارجه آمریکا تاکید کرد: کمک‌های نظامی جدید آمریکا به اوکراین به ارزش ۲ میلیارد دلار به منزله سرمایه‌گذاری در ایالات متحده آمریکا خواهد بود. تقریبا تمامی دارایی‌های جدیدی که سرمایه‌گذاری می‌کنیم، در ایالات متحده و بخش صنعتی ما باقی خواهد ماند. این موضوع شغل‌های جدیدی را در آمریکا ایجاد می‌کند و از این طریق می‌توانیم به اوکراین کمک کنیم.

چندی پیش مجلس سنا آمریکا قانون کمک‌های خارجی این کشور به هم‌پیمانان ایالات متحده از جمله، اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان را به تصویب رساند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • هشدار روسیه به آمریکا درباره «نتایج رویارویی دو قدرت اتمی»
  • ویولا آمهرد: سوئیس به اوکراین تسلیحات نخواهد داد
  • آمریکا: در کوتاه‌مدت انتظار پیشرفت اوکراین در جبهه جنگ را نداریم
  • آلمان سامانه پدافند هوایی اوکراین را تقویت می‌کند
  • توضیح سالیوان درباره کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین
  • مخالفت آمریکا با استفاده اوکراین از سلاح‌های آمریکایی در خاک روسیه 
  • ببینید | نمایش تسلیحات اهدایی آمریکا و ناتو به اوکراین در مسکو
  • تسلیحات نظامی اهدایی آمریکا و اروپا به اوکراین در مسکو ! | ویدئو
  • چراغ سبز انگلیس برای حمله به خاک روسیه؛ وعده کامرون به زلنسکی!
  • فیلم/ نمایش تسلیحات اهدایی آمریکا و ناتو به اوکراین در مسکو