Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، یکی از راه‌های حمایت از تولید ملی و دستیابی به رشد اقتصادی، تقویت و حمایت از بنگاه‌های کوچک و متوسط اقتصادی است. بر همین اساس در سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی‌ها بر رفع موانع تولید و حمایت از بنگاه‌های اقتصادی تاکید بسیار شده است.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صیانت از نیروهای کار و حمایت از کارفرمایان را از جمله وظایف ذاتی خود می داند و در این راستا، حفظ اشتغال موجود و بقای بنگاههای اقتصادی را در دستور کار خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت عبدالملکی ـ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ـ احیای کارخانه‌های تعطیل شده و راه‌اندازی خط‌وط تولید را از اقدامات در دستور کار وزارتخانه متبوع خود می داند.

او می گوید: شرایط کارخانه‌های تعطیل شده به دقت بررسی می شود و با برنامه مشخص آنها را مجددا به چرخه تولید کشور باز می‌گردانیم.

وزیر کار با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص سرعت بخشیدن به جهش تولید در کشور می گوید: دولت سیزدهم با عزم جدی پیگیر احیای صنایع تولیدی در سراسر کشور است.

پیش از این نیز معاونت روابط کار وزارت کار، رفع موانع چرخه تولید و حمایت از سرمایه گذاری را از اولویتهای مهم وزارت کار عنوان و تاکید کرده بود:"باید با حمایت همه‌جانبه، تقویت تولید، بهبود فضای کسب و کار و همکاری و هم‌افزایی همه دستگاه‌های اجرایی، شرایط را برای فعالیت مردم تسهیل کنیم".

بر اساس آمارها، از زمان آغاز به کار دولت سیزدهم تا پایان مهر ماه تعداد ۵۰۷ بنگاه اقتصادی با حفظ اشتغال بیش از ۱۳۱ هزار نفر مورد حمایت قرار گرفته اند.

همچنین بیش از ۹۶۰ بنگاه مشکل دار با ۱۱۲ هزار و ۶۶۱ کارگر شاغل در آنها شناسایی شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۲ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

در راستای حمایت از کارخانه ها و بنگاههای اقتصادی، نمایندگان مجلس طرح حمایت از کارخانجات و واحدهای صنعتی و تولیدی را با هدف حمایت از تولید و عدم توقف خطوط تولید به تصویب رسانده اند. با توجه به آنکه تعداد زیادی از واحدهای تولیدی، صنعتی و خدماتی به دلیل بدهی‌های بانکی، مالیاتی و بیمه‌ای با تعطیلی مواجه شده اند، در صورتی که این طرح به نتیجه برسد می تواند از تعطیلی بنگاهها و بیکاری کارگران شاغل در آنها جلوگیری کند.

به اعتقاد کارشناسان، تعطیلی کارخانه ها به دلیل تخلفات مدیران آن به نفع کشور نیست و موجب بیکاری تعداد زیادی از کارگران و ایجاد اختلال در چرخه اقتصادی می شود. به زعم آنها اگر چه به دلیل برخی ابهامات موجود در طرح و مواردی همچون سوء استفاده بدهکاران بانکی و راکد جلوه دادن بنگاهها از سوی صاحبان آنها برای دریافت وام های کلان بانکی، طرح نیازمند چکش کاری بیشتر است اما بازرسی دقیق و کنترل و نظارت بر عملکرد بنگاهها در شفاف سازی و شناسایی واقعی واحدهای فعال و غیر فعال اثرگذار خواهد بود.

رییس جمهور بارها در سخنرانی‌های خود از لزوم صیانت از نیروهای کار و حمایت از بنگاههای اقتصادی سخن گفته و در سفرهای استانی تاکید کرده است که هیچ بانکی حق تعطیل کردن واحدهای تولیدی را ندارد و در این راستا دستورات لازم را به جهت احیای مجدد بنگاههای راکد و تعطیل شده صادر کرده است.

منبع: ایسنا این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تولید ملی بنگاه ها سید ابراهیم رییسی چرخه تولید کارخانه ها دولت سیزدهم کارخانه ها تعطیل شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۸۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس قوه قضائیه: چرخه معیوب سرمایه گذاری درکشور نیاز به اصلاح دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در دیدار با رؤسای مناطق آزاد، کارآفرینان و صنعتگران استان هرمزگان افزود:همه رویه‌های معیوب که مانع تولید می‌شود در همکار‌ی با دیگر قوا درحال اصلاح است.
وی گفت: برخی نهاد‌های حکومتی نیز بایستی نگرش خود را به فعالان اقتصادی و فعالان بخش خصوصی تغییر دهندو موانع را از پیش‌روی تولیدگران بردارند.
رئیس قوه قضاییه افزود: بر مبنای بررسی‌های آسیب‌شناسانه از مطالعه پرونده‌های قضایی، یکی از موانع تحقق امنیت سرمایه‌گذاری در کشور انعقاد قرارداد‌های ضعیف است؛ همه قرارداد‌ها از جمله قرارداد‌های دولتی باید اطمینان‌بخش و محکم منعقد شوند و اینگونه نباشد که با تغییر دولت‌ها، مفاد این قرارداد‌ها نیز تغییر کند.

بیشتر بخوانید؛ اژه‌ای : ترخیص کالاهای اساسی از بنادر تسریع شود
استاندار هرمزگان هم در این نشست با اشاره به هزار و ۸۷ کیلومتر مرز مشترک استان هرمزگان با کشور‌های همسایه، گفت: استان در حوزه تامین امنیت سرمایه‌گذاری در زمره استان‌های برتر کشور قرار دارد.
مهدی دوستی همچنین از بهبود ۹ پله‌ای نرخ بیکاری در استان هرمزگان در سه سال گذشته خبر داد.
عادل پیغامی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم نیز گفت: مدیریت دوگانه دستگاه‌های دولتی در قشم با تغییر نگاه‌ها در نظام اداری رفع می‌شود.
نمایندگان شرکت‌های تولیدی و برخی کارآفریان به موانع پیش روی تولید از جمله تامین خوراک اولیه پرداختند.

دیگر خبرها

  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • گل گهر 0-0 شمس آذر قزوین؛ بازگشت لیگ برتر به تنظیمات کارخانه!
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • گردش دوباره چرخ کارخانه ذوب آهن اسدآباد درخواست کارگران شد
  • رئیس قوه قضائیه: چرخه معیوب سرمایه گذاری درکشور نیاز به اصلاح دارد
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد