Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس رئیس جهاددانشگاهی فارس با تاکید بر اینکه باید در نقدها و تحلیل‌ها جوانب احتیاط را نسبت به زنان رعایت کرد و حقی را زیر سوال نبریم، گفت: ملاک انتخاب و فعالیت بین زن و مرد باید برابری و انصاف باشد.

دکتر مظاهر بابایی یکشنبه سوم بهمن در آیین گرامیداشت سالروز میلاد حضرت زهرا(س)، بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی، بزرگداشت مقام مادر و روز زن که به همت جهاددانشگاهی فارس برگزار شد، گفت: سخن از زهرای مرضیه(س)، سخن از مظلوم است و فریادش، سخن از ستمدیده است و دادخواهی ایشان، سخن از شناخت ظلم است و ظالم، سخن از فضلیت است و فضلیت مدار، سخن از علم است و عالم، سخن از زهد است و زاهد، سخن از عفت است و پاکدامنی، سخن از تقواست و پارسایی، سخن از شب زنده داری است و دعا، سخن از تربیت فرزند و ادب است نسبت به پدر ومادر، سخن از شوهر داری است و خانه داری، سخن از مسئولیت اخلاقی و دلسوزی است نسبت به دین، سخن از امر به معروف است و جهاد و مبارزه و خلاصه دفاع از حریم ولایت است و ارزش‌های دینی، و این الگویی است برای زنان جامعه ما.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جهاددانشگاهی استان فارس خاطرنشان کرد: در دین اسلام چیزی به نام برتری جنسیتی وجود ندارد و زن و مرد، دو بال یک پرنده هستند که می‌توانند خانواده و جامعه را ارتقاء دهند.

او ادامه داد: متاسفانه گاهی برخی با هدف‌های گوناگون سعی در تضعیف یک جنس و تقویت جنس دیگری داشته و دارند باید دقت شود که تقویت جایگاه زن به معنای تضعیف جایگاه مرد در خانواده و جامعه نباشد.

بابایی با بیان اینکه وظایف فطری سنگینی بر دوش زنان است که از عهده مردان خارج است، عنوان کرد: مادر بودن کار راحت و آسانی نیست.

او گفت: اینکه زنی از مسئولیت اصلی‌اش کم نمی‌شود حتی اگر شاغل باشد گویای این مدعاست و لذا باید بپذیریم که مادر ستون خانواده و جامعه است.

رئیس جهاددانشگاهی فارس با تاکید بر اینکه باید در نقدها و تحلیل‌ها جوانب احتیاط را نسبت به زنان رعایت کرد و حقی را زیر سوال نبریم، افزود: ملاک انتخاب و فعالیت بین زن و مرد باید برابری و انصاف باشد.

بابایی با بیان اینکه کسی مخالف جایگاه زن در خانواده و جامعه نیست، ابراز امیدواری کرد که زنان جامعه ایرانی با تاسی از حضرت زهرا(س) که الگوی یک مادر نمونه، همسر نمونه، شهروند نمونه و ولایتمدار است، به آبادانی جامعه کمک کنند.

رئیس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه فارس همچنین گفت: بانوان جهادگر و پرتلاش جهاددانشگاهی فارس نیز با همه سختی‌ها در کنار وظایف خانه‌داری، مسئولیت سازمانی را به خوبی انجام می‌دهند.

بابایی همچنین خاطرنشان کرد: پویایی امروز جهاددانشگاهی فارس حاصل سعی و تلاش نفر، گروه و قشر خاصی نیست بلکه نتیجه استفاده از ظرفیت همه اعضای واحد است.

به گزارش ایسنا، در این مراسم ضمن تجلیل از بانوان پیشکسوت جهاددانشگاهی فارس، از مادر علی قائدیان عضو جهاددانشگاهی این استان که در اغتشاشات آبانماه ۹۸ به درجه جانبازی رسید نیز قدردانی شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاددانشگاهی فارس بابایی حضرت زهرا مقام مادر استانی علمی و آموزشی جهاددانشگاهی فارس خانواده و جامعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۸۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعرض جنسی به زنان به بهانه حضورشان بر سر مزار مادر!

 پلیس آگاهی پایتخت، در اجرای طرح مقابله با تبهکاران، مردی را دستگیر کرده که چندین شاکی زن دارد و همه آنها می‌گویند توسط این مرد مورد آزار و اذیت و اخاذی قرار گرفته‌اند.

روزنامه ایران در خبری نوشت: رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در حاشیه اجرای طرح برخورد با سارقان زورگیر که در مقر پلیس آگاهی تهران بزرگ برگزار شد، گفت: همکاران من در پلیس آگاهی تهران بزرگ پس از چندین روز کار اطلاعاتی، موفق به شناسایی تعدادی از سارقان به عنف و قاپ‌زن شده و در نهایت طی ۴۸ ساعت گذشته با هماهنگی مقام قضایی، ۷۴ نفر از سارقان به عنف حرفه‌ای و قاپ‌زن را دستگیر کردند. این افراد در بازجویی‌های اولیه به سرقت بیش از ۵۰۰ دستگاه تلفن همراه اعتراف کردند. همچنین با دستگیری این افراد ۲۱ باند سرقت نیز منهدم شد.

سردار علی ولیپور گودرزی درباره اینکه آیا انتشار ویدیوهایی مانند زورگیری در بزرگراه صدر نشان‌دهنده افزایش جرایم خشن است یا خیر، گفت: چنین مواردی در گذشته هم وجود داشته اما در گذشته ضریب نفوذ اینترنت به اندازه امروز نبوده است. آمارهای ما نشان می‌دهد که اتفاقاً در چنین سرقت‌هایی با کاهش روبه‌رو هستیم، اما انتشار گسترده ویدیو سبب می‌شود که افراد بیشتری از وقوع یک مورد باخبر شوند.

اخاذی با تهیه فیلم سیاه

اطراف یکی از متهمان دستگیر شده که مردی است با موهای بور، چند زن ایستاده‌اند و داد و فریاد می‌کنند. آنها مدعی هستند متهم آنها را بیهوش و به آنها تعرض کرده است.

یکی از شاکی‌ها گفت: سال گذشته، بعد از فوت مادرم، حالم خیلی بد بود. یک روز در صفحه اینستاگرام به صورت اتفاقی با صفحه‌ای مواجه شدم که مطالب قشنگی در رابطه با مادر نوشته بود. ناخواسته با حس همدردی عکس‌ها را لایک کردم اما صاحب صفحه لحظاتی بعد به من پیام داد. مرد جوان مدعی بود که مادرش فوت کرده و برای آرامش او، هر هفته خیرات می‌دهد. مرد جوان از من خواست در مراسمی که برای آمرزش مادرش برگزار می‌کنند، شرکت کنم.

وی ادامه داد: با این نیت یک روز که مرد جوان می‌خواست به بهشت زهرا برود، با او راهی آنجا شدم. بین راه او به من آبمیوه داد و من بعد از خوردن آبمیوه بیهوش شدم و زمانی که به هوش آمدم، متوجه شدم که مرا مورد آزار و اذیت قرار داده و از من فیلم و عکس مستهجن تهیه کرده است. بعد از آن متهم با تهدید انتشار فیلم و عکس‌های مستهجن در فضای مجازی من را مجبور می‌کرد پول و طلاهایم را در اختیارش قرار دهم.

شاکی دیگری گفت: مرا تا یک‌قدمی مرگ برد. باورتان نمی‌شود طوری به سرم کوبید که بیهوش شدم. فقط از ترس اینکه عکس‌ها و فیلم‌هایم منتشر نشود، مبالغی را که برای اخاذی خواست، به او دادم.

شاکی دیگری گفت: متهم مرا برای شرکت در مراسم سوگواری و خیریه دعوت و با آبمیوه مسموم و سپس بیهوش کرد. بعد هم مثل سایر قربانیان از من فیلم و عکس مستهجن تهیه کرد. بعد از مدتی هم با من تماس گرفت و مدعی شد دو دستیارش که زن‌های رمالی بودند، پس از احضار روح و رمالی باخبر شده‌اند که داخل خانه‌ام شمش طلا دارم و از من خواست شمش را به او بدهم. شمشی در کار نبود اما از ترس اینکه تصاویر منتشر نشود برایش شمش خریدم و به او دادم.

اما متهم منکر این اظهارات شد و گفت: من یک صفحه اینستاگرامی به نام «مادرانه» به خاطر مادر مرحومم درست کرده بودم و پست‌هایی در رابطه با مادر می‌گذاشتم. سعی می‌کردم با انجام کارهای خداپسندانه روح مادرم در آمرزش قرار بگیرد و هیچ جرمی هم مرتکب نشده‌ام.

یعنی ۵ شاکی دروغ می‌گویند؟

چه بگویم؟! آنها می‌گویند که من فریب‌شان داده‌ام و با آبمیوه و چای مسموم آنها را بیهوش کرده‌ام و مورد آزار و اذیت قرار داده‌ام و برای اینکه بتوانم از آنها اخاذی کنم، فیلم هم از این صحنه‌ها گرفته‌ام. اما آنها مشتری مغازه الکتریکی‌ام هستند؛ نمی‌دانم چرا چنین ادعایی کرده‌اند.

می‌گویند آنها را به اطراف بهشت زهرا بردی و طلاهایشان را دزدیده‌ای؟

خودشان با پای خودشان بر سر مزار مادرم می‌آمدند، هیچ اخاذی نکرده‌ام. خودشان پول به حسابم واریز می‌کردند.

اما پلیس این فیلم و عکس‌ها را کشف کرده است؟

(سکوت متهم)

دیگر خبرها

  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به رگبار باران و وزش باد شدید
  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده
  • تعرض جنسی به زنان به بهانه حضورشان بر سر مزار مادر!
  • هشدار هواشناسی نسبت به رگبار باران و وزش باد شدید در برخی استان ها
  • شاد، اما خسته!
  • شاد اما خسته
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به رگبار باران و وزش باد شدید در برخی استانها
  • سوءاستفاده از احساسات زنان با پیج مادر
  • زنان بدون فرزند شاد‌تر هستند یا مادران؟
  • قدردانی بانوان آستارایی از عوامل پلیس در اجرای طرح نور