Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان سینمایی حوزه هنری گفت: با هدف راه‌اندازی بخش اندیشه‌محور جریان مولد سینمای حوزه هنری، مجله مهم «نقد سینما» میراث فکری شهید آوینی را در نقد و نظر مباحث سینمایی احیا می‌کند و از ابتدای سال بعد چاپ خواهد شد. - اخبار فرهنگی -

حمید جعفریان رییس سازمان سینمایی حوزه هنری، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، درباره رویکردهای محتوا و اندیشه‌محور این سازمان بیان کرد: شکل‌گیری سینما در حوزه هنری برای رسیدن به اتفاق‌های بزرگ‌تری است که جز با نگاه راهبردی ممکن نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنای ما این است که سینمای ملّی را به اندازه توان‌مان رونق ببخشیم و زنده کنیم. تلاش من و همکارانم این است که با نگاه تمدنی، راهبردی و بلندمدت در سینما کار کنیم. اما باید در نظر داشته باشیم که شکل‌گیری این نگاه با آزمون و خطا همراه خواهد بود. ما باید ایده‌های جدید و بروزی را در این مسیر امتحان کنیم که بدون تسلط بر ابزار و فرم، ممکن نخواهد شد. با در نظر داشتن این شروط می‌توانیم به اهداف بلندمدت برسیم. برنامه‌ریزی ما این بوده است که حدی از این مؤلفه‌ها را در فیلم‌هایمان داشته باشیم البته نمی‌توانیم مدعی باشیم که این رویکرد را حتماً بکار بسته‌ایم بلکه دیگران باید در این مورد قضاوت کنند. اما با این وجود مبنای ما این بوده که محتوامحور باشیم.

او در پاسخ به این سؤال که این نگاه چقدر در فیلم‌های تازه حوزه هنری دیده می‌شود پاسخ داد: دو فیلم سینمایی ما بطور روشن قهرمان ملّی و واقعی دارند و در حقیقت اقتباس از واقعیت است. یکی فیلم «ضد» که به موضوع شهید بهشتی و مواجهه ایشان با منافقین و نفوذی که در حزب جمهوری اسلامی رخ داده می‌پردازد. در این فیلم قهرمان حقیقی شخصیت شهید بهشتی است اگرچه که در فیلم قهرمان روایت و درام شخص دیگری است اما این شهید بهشتی است که مورد توجه قرار می‌گیرد یا در فیلم «هِناس»، روایت زنانه‌ای در مورد قهرمان زن فیلم داریم که با واقعیتی در دهه 1390 مرتبط است.

این مدیر فرهنگی در بخش دیگری از صحبت‌های خود تأکید کرد که جریان مولد در سینمای ملی و راهبردی جز با مباحث اندیشه‌محور و فکری ممکن نخواهد شد. در حقیقت مباحث نقد و نظر در حوزه سینما، مکمل جریان تولید در سینما است. ما برای این منظور در کنار رسانه‌های الکترونیک، فضای مجازی و سایت و دیگر رسانه‌هایی که داریم، قرار است که رسانه مکتوب خود را با محوریت احیای میراث فکری شهید سیدمرتضی آوینی در مجله نقد سینما، بازتاب دهیم. این مجله یکی از مجلات تأثیرگذار در سینما در سال‌های قبل بود که در دوره‌ای چاپ و انتشار آن متوقف شد و حالا قصد داریم که از ابتدای سال بعد آن را منتشر کنیم. تلاش ما این است که برای عید نوروز بتوانیم شماره جدید را چاپ کنیم.

وی درباره برنامه سینمایی «نقد سینما» که از شبکه 5 سیما پخش می‌شد نیز خبر داد: این برنامه با عنوان و فضایی متفاوت از یکی دیگر از شبکه‌های رسانه ملی پخش خواهد شد که اطلاعات آن اعلام می‌شود.

در ادامه جعفریان درباره تولید فیلم‌های تمدن‌محور در ژانر تاریخی گفت: فیلم سینمایی تاریخی که درباره تاریخ کهن باشد بسیار گران قیمت و پر دردسر است و البته ما نیز به طرح جذابی نرسیدیم. اما در سریال به طرح‌ها و پیشنهادهایی رسیدیم که درباره آن فکر می‌کنیم.

در مورد داستان‌های قدیمی و افسانه‌های کهن خیلی علاقمند هستیم که آنها را به فیلم تبدیل کنیم اما باید این موضوع با ایده بروز و جذابی همراه باشد که بتواند نوجوانان و خانواده‌ها را جذب کند. در صورتی که فیلمنامه و ایده خوبی در این زمینه بدست ما برسد یا بتوانیم طراحی کنیم، حتماً مورد توجه قرار خواهد گرفت.

مدیر اسبق سفیر فیلم همچنین درباره پخش جهانی فیلم‌های حوزه بیان کرد: ما با تکیه بر مرکز بین‌الملل حوزه هنری برای پخش جهانی و نمایش فیلم‌ها و همینطور حضور در جشنواره‌ها برنامه‌ریزی داریم. در حال حاضر کانال یوتیوب ما فیلم‌های ما را پخش می‌کند و حتی درآمد اندکی هم از این طریق داریم. البته بخش آثار جدید ما در کشورهای خارجی اقتضائات خاص خودش را دارد اما بنظرمن هرکدام از این آثار می‌تواند در کشورهای مختلف دیده شود. فیلم‌های ما برای اکران در خارج نقاط قوت و ضعفی دارند اما فضای قهرمانی و مقتدارانه آنها می‌‌تواند ظرفیت خوبی برای دیده شدن در جهان باشد.

وی همچنین درباره تولید سریال‌های سازمان برای نمایش خانگی و صداسیما بیان کرد که ما بر اساس تفاهمی که با سازمان صداوسیما داریم در نهایت 5 کار قرار است که تولید کنیم که از این میان دو سریال برای سال بعد در رسانه ملی پخش خواهد شد.کارهای دیگر نیز در مراحل پیش تولید خود بسر می‌برد. اما در فضای نمایش خانگی اقتضای متفاوتی دارد. در حال حاضر برای دو کار در حال سرمایه‌گذاری هستیم که نسبت به آنها دغدغه محتوایی داریم منتها پلتفرم پخش و توزیع آن طراحی خاصی می‌خواهد چون مهم و اثرگذار خواهد بود.

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حوزه هنری حوزه هنری حوزه هنری نقد سینما خواهد شد فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۸۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارسا پیروزفر و اخاذی از زنان ثروتمند ؛ سکانسی که پربازدید شد | ببینید

به گزارش همشهری آنلاین، ‌عاشقانه تاریخی «مست عشق» با حضور پارسا پیروزفر و شهاب حسینی که این روزها رکورد گیشه سینما را با ۵۰۸,۶۸۷,۵۲۵,۰۰۰ ریال در کمتر از دو هفته شکسته، دوباره اسم پارسا پیروزفر را نقل محافل سینمایی کرده است. این درحالی است که به زعم منتقدان جدی این فیلم هم با وجود ایراد و اشکال های فراوان، حضور چهره کاریزماتیک و محبوب این بازیگر روی پرده نقره ای یکی از دلایل اقبال و فروش این فیلم یه حساب می‌آید. به نظر می‌رسد پارسا پیروزفر که همچنان در شمایل جوان خوش سیما و معصوم سینما ۵۰ سالگی را از سر گذرانده، مسیر حرفه‌ای و بی حاشیه ‌اش را در سینما به آرامی طی می‌کند.

پیروزفر با داشتن چهره، ‌فیزیک و استایل بازی منحصر به خودش، شانس بازی در نقش های منفی و بدمن های سینما به ندرت، نصیبش شده و همان معدود نقش‌های منفی سینما نظیر یوسف «مهمان مامان» مهرجویی یا بهمن خان سریال «یاغی» بیشتر از ایجاد تنفر و انزجار، مخاطب را با او سمپات می‌کند.

فیلم سینمایی «نقاب» و نقشی که پارسا پیروزفر در آن دارد شاید تنها موقعیت سینمایی است که به پارسا پیروزفر جوان این فرصت را داد تا شرارت و خباثت را از پشت چشمان معصومش بیرون بکشد و شمایلی متفاوت از پارسای محبوب را به رخ مخاطب بکشد.

فیلمی ساخته کاظم راست‌گفتار که یکی از پدیده‌های گیشه سال ۱۳۸۴ شد و سکانس‌هایی از آن همچنان در میان طرفداران و مخاطبان سینما دست به دست می شود. پارسا پیروزفر در این فیلم نقش پسر خوش‌سیما اما شیادی را بازی می‌کند که علاوه بر تبحر در قمار و بازی پوکر با ورود به زندگی زنان ثروتمند از آنان اخاذی می‌کند. او با امین حیایی همدست می‌شود و به سراغ زنان ساده اما سرمایه دار می‌رود و با رابطه گرفتن و فیلمبرداری و تهدید و اخاذی‌های کلان از آنها جدا می‌شود.

کاراکتر نیما در فیلم «نقاب» تا قبل از قاچاقچی بی‌رحم سریال «یاغی» تنها نقش منفی کارنامه حرفه‌ای این بازیگر محسوب می‌شود.

فیلم رکوردشکنی که نقدهای تند و تیزی را متحمل شد ؛ ماجرای مست عشق پارساپیروزفر و شهاب حسینی | وقتی کمدی دیگر پیشتاز فروش نیست

کد خبر 849570 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها خبر مهم پارسا پیروزفر بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران

دیگر خبرها

  • سهم سازمان سینمایی از نمایشگاه کتاب
  • سهم انجمن سینمای جوانان ایران و سازمان سینمایی از نمایشگاه کتاب
  • حضور فارابی با ۱۶ عنوان جدید در نمایشگاه کتاب
  • حضور پررنگ بنیاد سینمایی فارابی در نمایشگاه کتاب
  • حضور انتشارات بنیاد سینمایی فارابی با ۱۶ اثر جدید در نمایشگاه کتاب
  • بنیاد سینمایی فارابی، ۱۶ عنوان کتاب جدید را در نمایشگاه کتاب تهران رونمایی می‌کند
  • خزاعی: انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم
  • بیکاری سینماگران ربطی به رونق اقتصاد و فروش فیلم‌ها ندارد
  • نگران آینده پزشکی ایران هستم/ بحران پرستاری سراغ پزشکی خواهد آمد
  • پارسا پیروزفر و اخاذی از زنان ثروتمند ؛ سکانسی که پربازدید شد | ببینید