Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سیدعلیرضا ناجی رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به افزایش آمار ابتلا به سویه اُمیکرون در کشور گفت: با توجه به نتیجه تستها و پایش های موجود، سویه اُمیکرون عمده‌ترین سویه در ایران است اگرچه این موضوع برای دیگر کشورها هم مصداق دارد. به نظر می‌رسد طی دو هفته آینده غالبترین سویه در کشورمان اُمیکرون خواهد بود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر موارد شناسایی شده در برخی استان ها به ۸۰ درصد هم می رسد. این سویه بسیار سرایت پذیر است و از واکسن و سیستم ایمنی فرار می کند.علائم آن عمدتا همان علائم کرونا است. سردرد و سرگیجه، عطسه، تب کم و تهوع و گرفتگی صدا از علائم این سویه است . کاهش حس چشایی و بویایی از دیگر علائم این سویه است که با درجاتی پایین تر در بین مبتلایان دیده می‌شود.

 ناجی تاکید کرد: افرادی که این علائم را می‌بینند باید تست بدهند و در صورت مثبت بودن قرنطینه شوند و دارو دریافت کنند تا سرایت آن به دیگران به حداقل ممکن برسد.

اُمیکرون می‌تواند به دلیل سرایت پذیری بالا موجب درگیری ریوی و فوت شود

وی گفت: اُمیکرون از نظر میزان کُشندگی و شدت بیماری نسبت به سایر سویه‌ها شدت کمتری دارد اما این سویه هم می‌تواند به دلیل سرایت پذیری بالا موجب درگیری ریوی و فوت شود . سهم افرادی که بیماری‌های زمینه ای به همراه فاکتورهای خطر دارند در این بین بیشتر است. به همین دلیل جلوگیری از چرخش ویروس در جامعه بسیار مهم است.

آمار مراجعه کنندگان سرپایی به مراکز درمانی با شیبی کم در حال افزایش است

رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی بیمارستان مسیح دانشوری در خصوص آمار مراجعه کنندگان سرپایی به بیمارستان مسیح دانشوری گفت:این آمار با شیبی کم در حال افزایش است . اگر بازگشایی‌ها به صورت ساده‌انگارانه انجام شود می‌تواند تعداد مبتلایان را افزایش داده و در اسفندماه با پیکی به همراه افزایش مرگ و میر همراه شود. اگرچه این آمار به شدت پیک پنجم نخواهد بود.

چرخش ویروس در جامعه می‌تواند علاوه بر ابتلاء و مرگ، موجب تغییر شکل ویروس شود

ناجی گفت: چرخش ویروس در جامعه می‌تواند علاوه بر ابتلاء و مرگ ، موجب تغییر شکل ویروس شود و پایداری عوارض در افرادی که به کووید مبتلا می‌شوند را برجای بگذارد.

وی تاکید کرد: راهکارهای جلوگیری از اُمیکرون مثل راهکارهای قبلی است. ماسک زدن و رعایت فاصله اجتماعی و کارهایی که گردش ویروس در جامعه را محدود می کند توصیه می‌شود. با توجه به واکسن‌گریزی این سویه، تزریق دُز بوستر بسیار مهم است تا با تقویت سیستم ایمنی بتوانیم برخورد مناسبی با اُمیکرون داشته باشیم.

ناجی از افرادی که واکسن نزده اند تقاضا کرد خود را واکسینه کنند.

ماسک‌های پارچه‌ای سد مناسبی در برابر سویه اُمیکرون نیستند

رئیس مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی بیمارستان مسیح دانشوری با تاکید بر اینکه ماسک‌های پارچه ای سد مناسبی در برابر سویه اُمیکرون نیستند گفت: بر اساس مطالعات صورت گرفته استفاده توأمان از ماسکهای N۹۵ و ماسک‌های دولایه جراحی می‌تواند حفاظت ما را در برابر ورود سویه اُمیکرون ارتقا ببخشد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1126894 برچسب‌ها کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا بیمارستان مسیح دانشوری ویروس در جامعه سویه ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۹۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش سرقت در اردبیل

 جلال آفاقی گفت: با انجام اقدام‌های پیشگیرانه در بحث سرقت در یک سال گذشته شاهد کاهش حدود ۲۵ درصدی وقوع این جرم در شهرستان اردبیل بودیم.

دادستان عمومی و انقلاب اردبیل با اشاره به اثربخش بودن تمهیدهای در نظر گرفته شده برای تعطیلات نوروزی، بیان کرد: همچنین نوروز امسال با تلاش‌های صورت گرفته حدود ۲۸ درصد آمار وقوع سرقت در اردبیل به نسبت مدت مشابه پارسال کاهش داشت.

بر اساس آمار نهادهای مربوطه اردبیل یکی از استان‌های امن ایران و به گفته رئیس پلیس آگاهی استان اردبیل، در بحث کشف سرقت‌ها جزو سه استان برتر کشور در سال ۱۴۰۲ بوده است.

۳۳ درصد سرقت‌های به وقوع پیوسته در استان اردبیل مربوطه به واحدهای مسکونی، مغازه‌ها، مکان‌های دولتی، خودروها، موتورسیکلت‌ها و ۶۷ درصد سرقت‌های خُرد مانند سرقت قطعات خودروها، دوچرخه‌ها و جیب‌بری است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • کاهش سرقت در اردبیل
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز که شاید از آن بی‌خبری!
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز | چیزهایی که درباره این میوه پرخاصیت نمی‌دانید
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد