Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور زنان رئیس جمهور با تأکید بر اینکه امام خمینی زمینه بروز توانمندی را برای همه زنان فراهم کرد، گفت: ما نیازمند چنین نگاهی هستیم که ضمن اینکه نقش و جایگاه واقعی زن در خانواده را بشناسد، در شرایط بحرانی جمعیت، از فعالیت‌های زنان در عرصه‌های گوناگون سیاسی و اجتماعی حمایت کند. خبرگزاری میزان- انسیه خزعلی در مراسم میلاد حضرت زهرا (س) با تأکید بر اینکه امام خمینی زمینه بروز توانمندی را برای همه زنان فراهم کرد، گفت: ما نیازمند چنین نگاهی هستیم که ضمن اینکه نقش و جایگاه واقعی زن در خانواده را بشناسد، در شرایط بحرانی جمعیت، از فعالیت‌های زنان در عرصه‌های گوناگون سیاسی و اجتماعی حمایت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون امور زنان رئیس جمهور تاکید کرد: امام خمینی (س) به زن‌ها جان بخشید و هویت داد؛ و زمینه ظهور و بروز استعداد و توانمندی‌های آن‌ها در ایران و بلکه جهان فراهم نمود؛ امامی که فرمود «من شما [بانوان]را به رهبری قبول دارم» و نهضت را مدیون زن‌ها می‌دانست؛ امامی که زن را منشأ خیرات می‌دانست و معتقد بود باید زن‌ها در امور اساسی و مقدرات مملکت مشارکت کنند. وصیتنامه سیاسی – الهی امام پر از این نکات زیبا و آموزه‌هایی است که خصوصا در زمینه زنان باید روی آن کار جدی شود.

خزعلی تصریح کرد: امام خمینی (س) تأکید می‌کنند محرومیت‌هایی که به زنان و بلکه اسلام و مسلمین تحمیل شده از اسلام نیست؛ و آنقدر زمینه فعالیت و بروز و ظهور زنان را باز می‌کنند که جز مواردی که به شأن، عفاف و حریم آن‌ها خدشه‌ای وارد شود هیچ محدودیت و انحصاری قائل نمی‌شود. امام با این نگاه زن‌ها را به میدان آورد و زمینه فعالیت آن‌ها را فراهم کرد.

وی یادآور شد: همین امر را مقام معظم رهبری تأکید می‌فرمایند که من هیچ محدودیتی برای فعالیت زنان قائل نیستم، الّا اینکه معتقدم باید مسأله عفاف و خانواده را حفظ کنند. دو رکنی که می‌تواند هویت اساسی زن را حفظ کند و حافظ حریم زن، توانمندی ها، قدرت و تأثیرگذاری زن و حفظ گوهر‌های ناب وجودی زن باشد؛ لذا در همه زمینه‌هایی که زن می‌تواند فعالیت کند و قدرت و قوّت خود را به منصه ظهور برساند، از پشتیبانی امام و رهبری بهره‌مند شد و ما امروز آمده ایم تا قدرشناسی کنیم از اینکه این امام راه را برای ما باز و زمینه بروز توانمندی را برای همه زنان فراهم کرد.

 خزعلی اظهار داشت: روزی که امام تازه به قم آمده بودند شاید یک نوجوان ۱۵ ساله بودم. خدا رحمت کند همسر گرامی ایشان را که یار وفادار و همراه صدیق امام بودم. وقتی که خواستم از منزل خارج شوم امام را سر سجاده دیدم و احساس شعفی که از پشتیبانی‌ها و حمایت امام از زنان داشتم، خدمت ایشان رفتم و گفتم ما خانم‌ها چه کنیم که دینمان را به انقلاب ادا کنیم؛ این نعمت بزرگی که به ما داده اید و ما را از طاغوت رها و زمینه رشد ما را فراهم کرده اید. ایشان لبخندی زدند و فرمودند شما اگر دو فرزند صالح به این جامعه تحویل دهید، دینتان را ادا کرده اید.
معاون امور زنان رئیس جمهور ادامه داد: امامی که از یک سو فعالیت اجتماعی، نظامی و حرکت‌های علمی، پژوهشی و سیاسی زنان را ترغیب و تشویق می‌کنند، از سوی دیگر به این نکته مهم، نقش سازنده، مزیت نسبی و اعتمادی که خلقت به زن کرده و نقش مهمی که زن در پایداری نسل و سازندگی انسانیت به دوش دارد، توجه می‌دهند. این به معنای نگاه همه سویه، دارای همه ابعاد و به دور از افراط و تفریط است. الآن چقدر ما نیازمند چنین نگاهی هستیم که ضمن اینکه نقش و جایگاه واقعی زن در خانواده را بشناسد، در شرایط بحرانی جمعیت، از فعالیت‌های زنان در عرصه‌های گوناگون سیاسی و اجتماعی حمایت کند.

خزعلی عنوان داشت: معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهوری سعی بر این دارد که زنان را برای زنان به میدان بیاورد؛ هم در عرصه‌های خانوادگی و حمایت‌هایی که باید خود زنان از زنان داشته باشند و آسیب‌هایی که متوجه جامعه زنان و خانواده آن‌ها هست با همت خودشان برطرف شود، و هم در عرصه‌های توانمند سازی و ارتقاء علمی، فکری، روحی و رسیدن به موقعیتی که بتوانند روی پای خودشان بایستند و باری را از دوش جامعه بردارند؛ همان گونه که در زمان جنگ نشان دادند صبوری، استقامت و توانمندیشان را در مسیر احیاء دین و تداوم انقلاب با تمام وجود به کار خواهند گرفت.   بیشتر بخوانید:  معاون امور زنان رئیس جمهور: زنان ایرانی، حرکت تمدنی کشور را سرعت خواهند بخشید   انتهای پیام/  برچسب ها: انسیه خزعلی معاون امور زنان رئیس جمهور وصیت نامه امام عفاف و حریم آن

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: انسیه خزعلی معاون امور زنان رئیس جمهور وصیت نامه امام معاون امور زنان رئیس جمهور زمینه بروز توانمندی امام خمینی همه زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۰۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از رشد بیش از ۲۲درصدی تعاونی‌های زنان در دولت مردمی سیزدهم خبر داد و گفت: دولت توجه ویژه‌ای به فعالیت بانوان در قالب تعاونی دارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، نگاهی به آمارها بیانگر این است که  تعداد افراد شاغل در کشور در زمستان 1402 بالغ بر 24.1 میلیون نفر بوده است. از این تعداد 84.4 درصد را مردان و 15.6 درصد را زنان تشکیل داده اند. اما از سوی دیگر میزان اشتغال ناقص در زنان کمتر از مردان بوده است.

آمارها بیانگر این است که در زمستان 1402، تعداد افراد دارای اشتغال ناقص به 2 میلیون و 82 هزار و 48 نفر رسیده است. به بیان دیگر در این برهه زمانی 8.6 درصد از افراد شاغل، از حداکثر بهره‌وری خود استفاده نکرده و در زمره نیمه بیکارها یا اشتغال ناقص قرار گرفته اند. برآوردها خبر از آن می دهد که شمار افرادی که درگیر اشتغال ناقص بوده‌اند در گروه مردان بیشتر از زنان بوده است.

حامد ویس‌کرمی، معاون امور تعاون وزارت تعاون,کار و رفاه اجتماعی  با اشاره به اینکه هدف ارتباط دوسویه جهت بررسی مشکلات و موانع صورت گرفت گفت: تعاونی‌های زنان تعاونی‌های هستند که حداقل 70درصد اعضا آن‌ها را زنان تشکیل می‌دهند.  تعداد 7هزار و 10تعاونی زنان با عضویت بیش از 66هزار نفر بالغ بر 92 هزار فرصت شغلی در کشور فعال هستند.  

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: 45درصد از تعاونی‌های زنان در گرایش‌های فرش دستباف، صنعت و صنایع دستی، 18درصد در گرایش کشاورزی، 23درصد در رشته خدمات  و 14درصد در سایر گرایش‌ها فعالیت دارند. 

وی گفت: تعاونی‌های زنان بیشتر در حوزه صنایع دستی، فرش دستباف، صنایع غذایی، صنایع بسته‌بندی و کشاورزی فعالیت دارند.  در حوزه‌های گردشگری نیز ظرفیت‌های کسب و کار و اشتغال خوبی برای بانوان در بخش تعاونی کشور وجود دارد. 

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون 1223 شرکت تعاونی زنان با  12 هزار و 196 عضو و 18 هزار و 900 فرصت شغلی تشکیل شده است که از رشد بیش از 22درصدی نسبت به مدت دوره مشابه قبل برخوردار است. 

وی با تاکید بر تقویت تعاونی های زنان در سال جاری بیان کرد: خوشبختانه سایر دستگاه‌ها نیز همکاری مطلوبی با تعاونی ها دارند و حمایت از تعاونی‌ها منجر به ایجاد اشتغال پایدار و امنیت شغلی خواهد شد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های امام راحل است
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • شرایط جسمی و روانی زنان باید مورد توجه ویژه باشد
  • رشد ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • معاون رئیس‌جمهور: بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • معاون رئیسی : بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم
  • جنگ‌افروزی دشمنان در منطقه برای تسلط بر خلیج فارس است
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در استان اردبیل برگزار می‌شود