Web Analytics Made Easy - Statcounter

با گذشت یکسال از ریاست جمهوری جو بایدن و مخمصه‌های متعدد داخلی و بین المللی که گریبانگیر دولت اوست، کارشناسان آمریکایی از افزایش لجام گسیخته خشونت‌های مسلحانه و مرگبار بعنوان یکی از معضلات داخلی در این کشور سخن می‌گویند اذعان دارندکه این دست خشونت‌ها در آمریکا از کنترل خارج شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شبکه خبری سی ان ان در پی تیراندازی اخیر منجر به قتل یک پلیس در شهر نیویورک درروز‌های اخیر با پرداختن به این بحران اخلی خشونت سلاح گرم در آمریکا، گزارش داد: طی ماه‌های اخیر خشونت با سلاح گرم در آمریکا رو به فزونی نهاده است؛ مطالعاتی که از سوی سازمان «سختگیری قوانین اسلحه موجب نجات زندگی» نام دارد (Strong Gun Laws Save Lives) که بر روی ۵۰ ایالت آمریکا به عمل آمد، نشان می‌دهد که ارتباط مستقیمی بین ایالت‌هایی که سختگیری در اعمال قوانین حمل سلاح در آن‌ها به کار گرفته می‌شود و آن‌هایی که سستی در اعمال آن می‌کنند با میزان خشونت با اسحله رابطه مسقتیمی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این شبکه خبری افزود: بطور مثال ایالت «می سی سی پی» که ضعیف‌ترین سختگیری در اعمال قوانین مربوط به حمل سلاح را دارد، در سال ۲۰۲۰ میلادی بدترین وضعیت خشونت با سلاح گرم را تجربه کرده است، چراکه در جامعه آماری یکصدهزارنفری ۲۸ مورد قتل با سلاح گرم در آن روی داده، اما ایالت کالیفرنیا که سخت‌ترین قوانین مربوط به حمل سلاح در آن به کار گرفته شده تنها ۸ مورد ثبت شده است.

 



سی ان ان درادامه گزارش داد: کارشناسان نسبت به افزایش قتل و کشتار با سلاح گرم در آمریکا در دوران همه گیری ویروس کرونا هشدار می‌دهند.

ریچارد روزنفلد (Richard Rosenfeld) جرم شناس از دانشگاه سنت لوئیس ایالت مسیوری دراین باره به سی ان ان گفت: قتل و کشتار با سلاح گرم در سال ۲۰۲۱ در بسیاری از شهر‌های آمریکا در دوران همه گیری ویروس کرونا بطور متوسط افزایش داشت، بطوریکه این میزان در سال ۲۰۲۰ میلادی حدود ۳۰ درصد بود که در سال ۲۰۲۱ میلادی به ۴۵ درصد رسید.

سی ان ان افزود: این کارشناس مسائل جنایی می‌گوید، میل به افزایش جرائم آدم کشی با سلاح گرم در آمریکا در صورت وقوع اتفاقاتی نظیر قتل جرج فلوید به دست پلیس سفید پوست و یا بروز نا آرامی‌های اجتماعی حاصل از رفتار نیرو‌های پلیس، به شدت در آمریکا وجود دارد.

خشونت با سلاح گرم در آمریکا از کنترل خارج شده است

سی ان ان درادامه گزارش داد: بسیاری از شهر‌های آمریکا، حدود دو سوم از ۴۰ شهربزرگ آمریکا شاهد رکورد بی سابقه قتل و کشتار بر اثر خشونت با سلاح گرم نسبت به سال‌های گذشته بوده اند.

«آنتونی بارکسدل» (Anthony Barksdale) تحلیلگرمسائل جنایی و کمیسر سابق پلیس بالتیمور از ایالت مریلند دراین باره به صراحت به سی ان ان گفت: خشونت با سلاح گرم در آمریکا از کنترل خارج شده است.

 


وی گفت: فاکتور‌های زیادی درباره بروز این خشونت‌ها بر شمرده می‌شوند، مانند همه گیری ویروس کرونا، تاثیرات حادثه فرگوسن که پلیس سفید پوست نوجوان ۱۸ ساله سیاهپوست را با هشت گلوله از پای درآورد، نحوه برخورد نیرو‌های پلیس با شهروندان رنگین پوست، وجود سلاح‌های بسیار در سرتاسر آمریکا که در نهایت در اختیار افراد قاتل و آدم کش قرار می‌گیرد، وجود اسلحه‌های غیر مجاز و دیگری وجود اسلحه‌هایی که افراد خود می‌سازند و با آن به بیرون آمده و اقدام به جنایت می‌کنند، بنابراین فاکتور‌های بسیاری دراین رابطه وجود دارند.

این کارشناس مسائل جنایی در آمریکا، افزود: سال‌ها است که با این بحران آمریکا مواجه است و تاکنون هیچ کاری برای متوقف ساختن آن صورت نگرفته است.

شکاف نبود اعتماد بین شهروندان آمریکایی با نیرو‌های پلیس

این کمیسر سابق پلیس به سی ان ان گفت: درماجرای قتل جرج فلوید و نحوه برخورد نیرو‌های پلیس، شکاف و عدم اعتمادی بین جامعه با پلیس آمریکا بوجود آمد، نیرو‌های پلیس باید نشان دهند که آن‌ها در خدمت مردم و جامعه خود هستند، اما زمانی که شواهد و ویدیو‌هایی از نوع (سبعانه) برخورد نیرو‌های پلیس در شبکه‌های اجتماعی علیه رنگین پوستان نشر می‌یابد این اعتماد سازی تاثیر ندارد؛ بازگردان اعتماد عملکرد پلیس به جامعه کار بسیاری بزرگی است.

داشتن سلاح بخشی از فرهنگ آمریکایی

سی ان ان افزود: برای هر ۱۰۰ آمریکایی بطرز باورنکردنی حدود ۱۲۰ قبضه اسلحه وجود دارد که برای جهانیان این موضوع باور کردنی نیست.

این کارشناساس جنایی دراین باره به سی ان ان گفت: متاسفانه داشتن و حمل اسلحه بخشی از فرهنگ آمریکایی است؛ متاسفانه باید گفت که این وضعیت روز به روز بدتر و وخیم‌تر می‌شود هم اکنون شاهد خشونت با سلاح گرم در سرتاسر آمریکا آنهم با آغاز سال ۲۰۲۲بودیم.

این کمسیر سابق پلیس به این رسانه تصویری آمریکایی گفت: هم اکنون با تیراندازی به دو نیروی پلیس در شهر نیویورک، این شهر با آغاز سال ۲۰۲۲ شاهد کشته شدن ۵ افسر پلیس درجریان انجام وظیفه با سلاح گرم بودند.

 درپی کشته شدن یک افسر پلیس و جراحت شدید افسر دیگری در تیراندازی دوم بهم ماه در منطقه هارلم نیویورک آمریکا، شهردار این شهر از قانونگذاران کشورش خواست اصلاحات قانون اسلحه را تصویب کنند.

«اریک آدامز» شهردار جدید نیویورک که خشونت‌های مسلحانه و تیراندازی‌های مرگبار در کشورش به امری عادی تبدیل شده است، گفت: ما اینجا اسلحه نمی‌سازیم. پس چگونه هزاران اسلحه را از خیابان جمع آوری می‌کنیم و آن‌ها هنوز راه خود را به شهر نیویورک پیدا می‌کنند؟ این سلاح‌ها در دستان افراد قاتلی قرار دارند که جوامع ما را ویران می‌کنند.

اریک آدامز اضافه کرد: واشنگتن باید به ما بپیوندد و برای متوقف کردن جریان اسلحه در شهر نیویورک و شهر‌هایی مانند نیویورک اقدام کند.

برای هر ۱۰۰ آمریکایی ۱۲۰ قبضه سلاح وجود دارد

سی ان ان در گزارش اختصاصی خود دراین زمینه افزود: آمریکا تنها کشور در جهان است که شمار اسلحه در آن از شمار افراد بیشتر است. بنابر داده‌های موسسه سوئیسی «اسمال آرمز سُروی» (Small Arms Survey (SAS)) در ازای هر یکصد شهروند آمریکایی ۱۲۰ قبضه سلاح وجود دارد.

آمریکایی‌ها مالک ۳۹۳ میلیون قبضه سلاح

سی ان ان درادامه گزارش خود نوشته بود: شمار دقیق سلاح‌هایی که دراختیار شهروندان آمریکایی قرار دارد به خاطر عواملی مانند، فروش غیرقانونی و سلاح‌های ثبت نشده، مشخص نیست، اما بنابر داده‌های «اسمال آرمز سُروی» برآورد می‌شود که آمریکایی‌ها از ۸۵۷ میلیون قبضه سلاح قابل دسترس برای افراد غیر نظامی در جهان، ۳۹۳ میلیون قبضه از این سلاح‌ها را دراختیار دارند.

پایتخت آمریکا شاهد ۲۲۷ مورد قتل در سال ۲۰۲۱

واشنگتن تایمز دیگر نشریه آمریکایی نیز در خصوص تیرانداز‌های مرگبار در آمریکا در مورخ ۱۲ دی ماه نوشته بود: خشونت با سلاح گرم در واشنگتن دی. سی و مناطق اطراف آن در سال ۲۰۲۱به شدت افزایش یافت، بطوری که در پایتخت آمریکا در مجموع ۲۲۷ نفر با سلاح گرم به قتل رسیدند که این آمار نسبت به سال ۲۰۲۰ میلادی که ۱۹۸ موردقتل بود، ۱۵درصد افزایش داشت.

تیراندازی‌های مرگبار در آمریکا همچون سریالی ادامه دارد و پدیده‌ای معمول و رایج دراین کشور که مسلح‌ترین ملت جهان را دارد، بدل گشته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آمریکا سلاح گرم کشتار جوبایدن ایالات متحده آمریکا آمریکا از کنترل خارج شده خشونت با سلاح گرم در آمریکا سی ان ان گفت نیرو های پلیس شهر نیویورک سی ان ان قبضه سلاح خشونت ها سلاح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۰۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممانعت روسیه از تصویب قطعنامه آمریکایی استقرار سلاح در فضا

روسیه پیش نویس قطعنامه پیشنهادی آمریکا و ژاپن به شورای امنیت در مورد عدم استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا را که هدف آن بدنام کردن روسیه بود، مسدود کرد و به همراه چین اصلاحیه‌ای را برای روشن شدن مفاد قطعنامه قبلی در این زمینه پیشنهاد کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل اعلام کرد که ایالات متحده با ارائه پیش نویس قطعنامه مورد نظر خود در شورای امنیت در مورد عدم استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا تلاش کرد روسیه را بدنام کند.

وی شب گذشته در نشست شورای امنیت گفت: نماینده دائم ایالات متحده در سازمان ملل (لیندا توماس-گرینفیلد)، با خواندن پیشنهاد کشورش، در واقع اهداف کشورش را افشا کرده و مستقیماً تأیید کرد که تنها هدفی که واشنگتن از ارائه این پیش نویس دارد، تحقیر  و بدنام کردن روسیه بود.

نبنزیا تاکید کرد که طرف روسی "حتی همین فردا" آماده است تا یک توافقنامه بین المللی الزام آور قانونی را امضا کنیم که شامل ممنوعیت جامع استقرار هر نوع سلاح در فضای ماوراء جو، و نه فقط تسلیحات کشتار جمعی، که قبلاً ممنوع شده است،  ولی اطمینان دارد که ایالات متحده مایل نیست از نظامی سازی فضا دست بکشد. او گفت: «مشکل اینجاست که شرکای غربی ما که فعالانه در اکتشافات فضایی-نظامی فعالیت می‌کنند، برای این کار آماده نیستند.»

روسیه و چین اصلاحیه‌ای را برای قطعنامه آمریکا و ژاپن پیشنهاد کردند

واسیلی نبنزیا همچنین گفت که روسیه و چین پیشنهاد کردند شورای امنیت سازمان ملل در مورد اصلاحیه پیش نویس قطعنامه آمریکا و ژاپن درباره عدم استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا رای گیری کند. به عقیده او، اصلاحیه روسیه و چین تنها [پیش‌نویس پیش‌نویس آمریکا و ژاپن] را با مقرراتی در مورد غیرقابل قبول بودن استقرار هر نوع سلاح در فضا تکمیل می‌کند.

نماینده دائم روسیه در نشست شورای امنیت توضیح داد: واشنگتن و توکیو پیش‌نویس قطعنامه‌ای را در شورای امنیت تهیه کرده‌اند که از کشورها می‌خواهد سلاح‌های هسته‌ای یا انواع دیگر سلاح‌های کشتار جمعی که برای قرار دادن در مدار زمین یا نصب بر روی اجرام آسمانی و همچنین قرار دادن آن در فضا به هر شکل دیگری را متوقف کنند. به نوبه خود، مسکو و پکن اصلاحیه‌ای را برای این پیش نویس پیشنهاد کردند که از همه کشورها خواسته "اقدامات فوری برای جلوگیری از استقرار تسلیحات نظامی در فضای بیرونی و تهدید استفاده از زور در فضا و از فضا به سمت زمین و همچنین از زمین به سمت اجرام در فضای بیرونی زمین، اتخاذ کنند. 

علاوه بر این، نبنزیا به این واقعیت توجه کرد که پیش نویس قطعنامه ایالات متحده و ژاپن در مورد عدم استقرار سلاح‌های کشتار جمعی در فضا فقط با هدف تقویت شکاف بین اعضای شورای امنیت سازمان ملل است و همچنین «ماهیت محدود و سیاسی شده ای» داشته و «هیچ ربطی به مسائل فضایی صلح آمیز ندارد».

این دیپلمات یادآور شد که اصلاحات روسیه در پیش نویس قطعنامه شورای امنیت درباره سلاح‌های هسته‌ای در فضا مورد توجه قرار نگرفته است. نبنزیا افزود که طرف روسی خستگی ناپذیر از نویسندگان این ابتکار خواسته تا "خط مشی مغرضانه خود را کنار بگذارند و به مسیر تعامل سازنده بازگردند تا نظرات همه اعضای شورا را در نظر بگیرند."

شب گذشته ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز توضیح داد که چرا این کشور پیش نویس قطعنامه مشترک آمریکایی و ژاپنی با هدف قرار دادن تسلیحات در فضا را مسدود کرده است. به گفته وی، اصلاحات پیشنهادی روسیه نادیده گرفته شد، علیرغم این واقعیت که آنها نشان دهنده اهمیت توسعه یک سند بین المللی الزام آور بوده و در عین حال تنها چندین مفاد متن اصلی پیش نویس قبلی را روشن می‌کند.

زاخارووا تاکید کرد که تصویب این پیش نویس به آمریکا عملا آزادی کامل می‌دهد تا به روشی مشابه توافقات مربوط به مسائل امنیت بین المللی و ثبات استراتژیک که منافع آمریکا را تامین می کند، به اقدامات خود مشروعیت ببخشد.

 او یادآور شد که روسیه پس از وتوی قطعنامه آمریکا و ژاپن درباره عدم استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا، به زودی پیش نویس خود را به شورای امنیت ارائه خواهد کرد.

مسکو:آمریکا مانع تدوین سند درباره استقرار سلاح در فضا می‌شودروسیه اتهام‌زنی آمریکا درخصوص استقرار سلاح در فضا را رد کرد

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • بازتاب خشونت پلیس آمریکا در شبکه‌های اجتماعی
  • دانشجویان آمریکایی چگونه پرچم اعتراض علیه اسرائیل را جهانی کردند؟
  • نبرد آمریکا با شعارهای آمریکایی
  • خشونت نظامیان آمریکایی در مقابل دانشجویان + عکس و فیلم
  •  مرگ یک سیاه‌پوست آمریکایی توسط پلیس اوهایو
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات | برخورد با ترویج خشونت در فضای مجازی در دستور کار
  • تداوم خشونت پلیس آمریکا با دانشجویان و بازداشت دو استاد دانشگاه
  • دانشگاه یا پادگان؟ | رسوایی آمریکایی در برخورد خشونت‌بار با دانشجویان حامی فلسطین
  • لشگرکشی گارد مسلح به دانشگاه ها؛ اعتراض‌ دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه به خشونت کشید | ببینید
  • ممانعت روسیه از تصویب قطعنامه آمریکایی استقرار سلاح در فضا