Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-04@13:42:32 GMT

جزئیات برنامه ۴ساله وزیر صنعت برای خودروسازی

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۱۱۹۵۵

جزئیات برنامه ۴ساله وزیر صنعت برای خودروسازی

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، برخی جزئیات برنامه ۴ ساله وزیر صنعت برای «خودروسازی» را تشریح کرد.

به گزارش مشرق، لطف‌الله سیاهکلی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه عصر امروز صنایع و معادن و حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت در این نشست اظهار داشت: در این جلسه، آقای فاطمی امین برنامه چهار سال آینده این وزارتخانه برای تولید و عرضه خودرو را ارائه و تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این برنامه که تا افق ۱۴۰۴ طراحی و ارائه شده به محورهایی همچون کیفیت خودرو، تعداد خودروهای تولیدی و نحوه توزیع آن می‌پردازد و به عنوان مثال در زمینه تیراژ خودرو برای سال ۱۴۰۱ تولید ۱.۵ میلیون دستگاه خودرو را هدف‌گذاری کرده و این عدد تا سال ۱۴۰۴ به سالی ۳ میلیون دستگاه افزایش می‌یابد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین در حوزه کیفیت نیز به عنوان مثال از ۸.۵ درصد میانگین مصرف سوخت در حال حاضر به ۶.۸ درصد میانگین مصرف در سال ۱۴۰۴ هدف‌گذاری شده و درباره با صادرات خودرو و نیز  خدمات پس از فروش نیز سرفصل‌هایی ارائه شده است.

سیاهکلی تصریح کرد: درباره قیمت خودرو و فرمول آن چیزی در این برنامه وجود ندارد و لذا قرار شد این بخش از برنامه را نیز به کمیسیون ارائه کنند.

وی خاطرنشان کرد: با ارائه برنامه از سوی وزیر و طرح نقطه‌نظرات و دیدگاه‌های اعضای کمیسیون، قرار شد تا هفته آینده اعضای کمیسیون صنایع و معادن جزئیات این طرح را مطالعه و بررسی کنند و در هفته آینده در نشست مجدد با وزیر ابعاد اجرایی طرح و ضمانت‌های اجرایی آن بررسی و جمع‌بندی شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در این فاصله و احتمالاً در روز شنبه هفته آینده کمیسیون جلسه‌ای با خودروسازان و قطعه‌سازان خواهد داشت تا نظرات آنها را نیز در خصوص این طرح دریافت کند.

سیاهکلی اظهار داشت: در مجموع نظر ما این است که وزارت صنعت به عنوان دستگاه سیاست‌گذار نباید برنامه اقدام ارائه کند بلکه باید استراتژی‌ها و چارچوب‌ها را ارائه کرده و برنامه اقدام را تولیدکنندگان خودروها ارائه دهند.

وزیر صنعت معتقد به واردات ۲۰ درصدی خودرو و سایر کالاهاست

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی همچنین در خصوص موضوع واردات خودرو و جایگاه آن در برنامه ارائه شده از سوی وزیر گفت: در این برنامه به طور صریح راجع‌به واردات راهکاری ارائه نشده اما آقای فاطمی امین اعلام کرد که نظرش این است نه تنها در حوزه خودرو بلکه در خصوص تمام کالاهای تولیدی که حتی در داخل به میزان کافی تولید می‌شود، معادل ۲۰ درصد نیاز بازار واردات انجام شود تا هم امکان رقابت فراهم شود و هم کیفیت افزایش پیدا کند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت وزارت صنعت مجلس شورای اسلامی کمیسیون صنایع و معادن مجلس لطف الله سیاهکلی خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس مجلس شورای اسلامی وزیر صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۱۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است

مرتضی شاه‌میرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در پاسخ به پرسش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا مبنی بر تاثیر دانش بنیان‌ها در تکمیل حلقه‌های زنجیره تولید پتروشیمی‌ها گفت: در سال جهش تولید با مشارکت مردم یکی از برنامه‌هایی برای صنعت پتروشیمی‌ها تنظیم شد، جهش تولید در بخش کالا و تجهیزات بود.

وی ادامه داد: از طرفی دیگر افزایش تولید محصولات پتروشیمی از طریق افزایش عملکرد تولیدی در قالب و سقف ظرفیت نصب شده فعلی از برنامه‌های تعیین شده برای پتروشیمی بود. در این زمینه طیفی از برنامه‌ها آماده شد که از مهمترین آنها حرکت دانش بنیان‌ها برای جهش تولید قطعات و کالا‌ها و تجهیزات است.

معاون وزیر نفت تصریح کرد: ما این موضوع را با هلدینگ‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی مطرح کردیم؛ در هماهنگی با مجتمع‌های تولید مقرر شده است که قطعات یدکی مورد نیاز و همچنین خدمات تعمیراتی و کالا‌های مورد نیاز را از منابع داخلی تامین و تجهیز و به کارگیری کنند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: سرزیر این نیاز مجموعه‌های پتروشیمی حین تولید به سوی شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری و سازندگان داخلی خواهد آمد. این موضوع جزو راهبرد‌های اصلی صنعت پتروشیمی در سال جاری است و با تمام سرمایه گذاران خود اتمام حجت کرده ایم و قطعیت این موضوع در جلسه‌ای که ۱۹ فروردین با حضور همه اعضا پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها تشکیل شد به اطلاع همکاران رسید.

استفاده از توان دانش بنیان مهمترین جلوه بومی سازی و جهش تولید با مشارکت مردم

شاه‌میرزایی تاکید کرد: موضوع استفاده از امکانات داخلی و توان دانش بنیان‌ها برای تامین نیاز صنایع پتروشیمی از مهم‌ترین جلوه‌های بومی سازی و استفاده از ظرفیت داخل است؛ به همین سبب در طرح‌ها و ابرپروژه‌ها نیز جهت گیری به سوی تولید و استفاده از کالای دانش بنیان و داخلی بود.

وی گفت: در هماهنگی با مجتمع‌های تولید مقرر شده است که قطعات یدکی مورد نیاز و همچنین خدمات تعمیراتی و کالا‌های مورد نیاز را از منابع داخلی تامین کنند. به همین جهت تولیدکنندگان داخلی معطوف شدند تا بتوانیم بسته کامل تولید تجهیزات و اکسترودر‌ها را در داخل کشور داشته باشیم و که این انقلابی در بحث تولیدات دانش بنیانی خواهد بود.

معاون وزیر نفت ادامه داد: به ویژه در خصوص در مبحث ماشین آلات دوار که معمولا از خارج تامین میشد به تمام واحدها تاکید شد که تا جایی که آسیب به تولید وارد نشود، بایستی تجهیزات و ماشین آلاتی مانند کمپسور‌ها و پمپ‌ها و توربین‌ها که در رسته ماشین آلات دوار هستند و همینطور در رسته تولیدات پلیمری بایستی برنامه ریزی ویژه‌ای شود تا تامین آن‌ها از داخل کشور انجام شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: در همین راستا تولیدکنندگان داخلی معطوف شدند تا ما بتونیم بسته کامل تولید تجهیزات و اکسترودر‌ها را در داخل کشور داشته باشیم و طبیعی است که این انقلابی در بحث تولیدات دانش بنیان‌ها خواهد بود. شایان ذکر است که در نمایشگاه پیش رو صنعت نفت و گاز نیز شاهد حضور دانش بنیان‌ها خواهیم بود.

معاون وزیر نفت گفت: لازم است دانش بنیان‌ها و تولیدکنندگان داخلی پای کار بوده و نسبت به اجرا و تولید سریع سفارشات پتروشیمی‌ها و واحد‌های تولیدی اقدام کنند؛ چرا که نمی‌توان امر تولید را متوقف کرد و در صورت تاخیر به ناچار به توان خارج از کشور روج خواهد شد و این موضوع آسیب فراوانی از لحاظ فنی برای تولید کنندگان داخلی و صرف منابع مالی برای مجموعه‌های پتروشیمی خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲.۶ میلیون نفرساعت آموزش در آموزشگاه‌های آزاد فنی‌وحرفه‌ای قم ارائه شد
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • قصه پرغصه نابودی صنعت فرش استان
  • آذری جهرمی: سکوت جناب آقای میرسلیم جالب است!
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • تمرکز منتخبان مجلس دوازدهم بر ایجاد تحول باشد
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • اشتغال اهمیت دارد