Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، این مراسم با حضور جمعی از بزرگان، پیشکسوتان و مربیان سازنده و تأثیرگذار در سال ۱۴۰۰ عصر امروز یکشنبه سوم بهمن ماه همزمان با میلاد حضرت فاطمه (س) و گرامیداشت روز زن در سالن همایش‌های بین المللی هتل المپیک تهران روز یکشنبه همزمان با ولادت حضرت زهرا و روز مادر برگزار شد.

در این مراسم از زحمات مربیانی که شاگردان آنها در مسابقات انتخابی بزرگسالان (به میزبانی تهران) و رده‌های پایه (به میزبانی زنجان) سال ۱۴۰۰ مقام‌های اول تا سوم را کسب کردند، تجلیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تجلیل از مربیان تیم‌های ملی، کادر فنی تیم ملی بزرگسالان و تقدیر از تلاش‌های بزرگان این رشته در عرصه داوری، مربیگری و اجرایی بخش‌های دیگری از این مراسم بود. مراسمی که رئیس فدراسیون از حاضرین خواست به احترام مرحوم استاد وارسته ایستاده وی را تشویق کنند. ضمن اینکه از سید شهرام هروی سرمربی تیم ملی که در بازی‌های المپیک موفق به کسب یک مدال طلا ارزشمند شد و همچنین ذبیح الله پورشیب سرگروه تیم ملی و سجاد گنج زاده مرد المپیکی کاراته به صورت ویژه تقدیر شد.

رئیس فدراسیون کاراته در این مراسم گفت: در روزی عزیز و گرامی که میلاد حضرت فاطمه است و به یمن نام و مقام مبارک ایشان روز زن نام گرفته‌است در جمعی حاضر شده و سخن می‌گویم که سرآمد مجمع عالمیان است. و مگر سرآمد مجمع عالمیان جز مربیان و معلمان و راهبران هستند که خود سرآمدی دارند که موجب فخر عالمیان فرشتگان است.

سید حسن طباطبایی، ادامه داد: مربی کاراته تا تأثیر آموزه‌هایش را در هنرجو نبیند و دگرگونی و تغییر را در او عیان نسازد دست از تلاش برنمی‌دارد. مربی کاراته حرف را به عمل می‌رساند و بذر آموزه‌هایش را به ماندن و بالندگی عمومی و نشاندن آبیاری می‌کند. مربی کاراته از جان‌مایه می‌گذارد تا جانی را زنده کند و حیاتی دگرگون بخشد. مربی کاراته از نام، جایگاه و شهرت کناره می‌گیرد تا انسانی بپروراند. مربی کاراته خودش چیزی نمی‌خواهد، آینده او آینده مردان و زنانی است که آموزششان می‌دهد و بزرگی آنان را بزرگی خود می‌شمارد. موفقیت آنها را در گرو ایستادن آن‌ها در سکوهای قهرمانی می‌داند و حتی دنبال این نیست که بر آن سکوها یادی از او کند. مربی کاراته قدش خمیده می‌شود تا قامتی بلندا گیرد و بر سکو مقام آورد.

وی افزود: به من حق بدهید اگر در میان تمام آموزگاران گوناگون به مربیان کاراته نگاهی ازسر ستایش داشته باشم. مربی کاراته تنها یک جسم یک هنرجو را پرورش نمی‌دهد او همراه با استواری تن، استواری روش و منش نیکو می‌آموزد. مربی کاراته مرشد و راهنمایی بی‌ادعا و سخت‌کوش است که خشنودی اش را در بالا گرفتن مقام هنرجو اش می‌بیند.

رئیس فدراسیون کاراته با اشاره به آنکه پیشکسوتان کاراته همچون کهکشانی پر از ستاره در کاراته است اظهار داشت: داشتن هر کدامشان را آسمان هر کشوری آرزومند است. بر ماست که از مربیان بزرگ کاراته یاد کنیم یاد استاد فرهاد وارسته پدر کاراته ایران را نیکو بداریم. استاد جمشید سلیمی، استاد محمدعلی صنعت‌کاران، استاد کاتوزیان، استاد آرین‌خو، باقر آقامیر این گنجینه زنده بشری به گواه یونسکو، استاد یوسف شیرزاد پدر کیوکوشین ایران، استاد نصرتیان، استاد اتحادی استاد شهرام معصومی، شاپور علی‌آبادی پور، بهرامی، فرخ مشفق، علیرضا احسانی پدر «شیتوریو» ایران، محمد علی زمانی و ابوالفضل حسن بیگی و....، قدردان اساتید بزرگمان باشیم اساتیدی که هر کدام خود اسوه‌ای بی‌مانند و شیوه و عمل زیستن شأن برای جوانان راهنما و مسیر است. قدردان شهرام هروی مربی یگانه مدال طلای المپیک برای کاراته ایران باشیم. از مربیان زن تجلیل کنیم چراکه قدم نهادن آن‌ها در میدان حرکت دختران و میدان تربیت دختران رزمنده ما کار بزرگ و ارزنده‌ای است. زنان مربی همگام و همدوش با مردان مربی در تمام صحنه‌ها کوشیدند و حاصلی بزرگ آفریدند. کوشش زنان مربی دختران کاراته ما را امید بخشیده‌است و آنان را در دنیا سربلند کرده‌است دخترانی که در هر صحنه منش اعتقاد و باور خویش را فراموش نکرده‌اند.

وی افزود: امیدوارم با پیاده‌سازی برنامه‌های دقیق و هدفمند و با اتخاذ روش‌هایی که برآمده از خرد و قدردانی است در تمام مراحل پیش راندن جامعه کاراته کشور مربیان را در بالاترین جایگاه ببینیم و آنان را به‌مانند دریچه‌ای رو به نور بنگریم که ناامیدی و مکدر شدنشان مساوی با تاریکی سرای آسمان است از خدا می‌خواهیم همواره وجود نورانی مربیان کاراته را برای ما حفظ کند و ما را خدمت‌گزار آنان قرار دهند و فروزندگی آنان را در این خانه همیشگی و پایدار بخواهد.

طباطبایی ادامه داد: در پایان مراسم دو نکته را می‌خواهم بگویم، نکته نخست این‌که مربیانی که در این مراسم از آن‌ها تجلیل به عمل آمد تا پایان سال ۱۴۰۱ هرگونه احکامی که از فدراسیون تهیه شود، از پرداخت آن معاف هستند و هیچ پرداختی انجام نخواهند داد. نکته دیگر این‌که یک دغدغه بزرگی برای کاراته بزرگ و مربیان کاراته کشور وجود دارد بحث بیمه می‌باشد، بیمه مربیانی که تمام وجود خود را برای خدمت کاراته گذاشته‌اند.

رئیس فدراسیون کاراته در پایان گفت: این نوید را می‌دهم که کار کارشناسی در حال انجام است تا مربیان سازنده و بر ترمان بتوانند با حمایت شرکت‌های بیمه مذاکراتی را انجام داده‌ایم و اگر به یک روش مناسبی برسیم از ابتدای سال ۱۴۰۱ بتوانیم این کار را عملیاتی کنیم و این یک نوید بسیار خوبی برای مربیان عزیز است.

کد خبر 5407235

منبع: مهر

کلیدواژه: کاراته سیدحسن طباطبایی فدراسیون کاراته فوتبال تیم فوتبال پرسپولیس تیم فوتبال استقلال تهران لیگ برتر فوتبال ایران تیم ملی فوتبال زنان ایران تیم ملی فوتبال ایران فوتبال زنان هندبال سردار آزمون جام ملتهای آسیا باشگاه پرسپولیس فوتسال تکواندو کشتی آزاد رئیس فدراسیون مربی کاراته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۲۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریادار سیاری: اگر نگاه به آینده نباشد، آموزش دچار روزمرگی می‌شود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری روز دوشنبه در همایش تجلیل از برترین اساتید و مربیان ارتش جمهوری اسلامی ایران که در سالن کوثر سازمان عقیدتی ارتش برگزار شد، با بیان اینکه اهمیت نیروی انسانی در همه سازمان‌ها مشخص است، اظهار داشت: پیش‌تر گفته می‌شد نیروی انسانی، اما امروز از آن به عنوان سرمایه انسانی یاد می‌شود که باید آموزش دیده و با مهارت باشد.

معاون هماهنگ‌کننده و رئیس ستاد کل ارتش افزود: آنچه در دنیای امروز موجب بالندگی سازمان‌ها می‌شود سرمایه انسانی آنهاست و اگر نیروی انسانی بالنده، کیفی و سرافراز در سازمان وجود نداشته باشد، مسیر سازمان به طور قطع معکوس می‌شود و رشد نمی‌کند.

وی ادامه داد: باید به تربیت و آموزش آینده سازان در ارتش توجه کنیم که مطابق فرمایشات رهبر معظم انقلاب باید اولویت اول فرماندهان باشد و از موضوعاتی است که باید همیشه در دستور کار ما قرار داشته باشد.

دریادار سیاری با بیان اینکه جایگاه تربیت و آموزش یک جایگاه بسیار والا است، تاکید کرد: مربیان و اساتید با از خود گذشتگی، ایثار و تلاش موجب تربیت نیروی انسانی با کیفیت می‌شوند.

وی افزود: مربیان و اساتید همه کسانی که امروز توسط مربیان تربیت شده و آموزش می‌بینند آینده سازان ارتش هستند بنابراین جایگاه اساتید و مربیان در ارتش جمهوری اسلامی ایران یک جایگاه والا و ارزشمند است که باید به آن توجه خاصی داشت.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش با بیان اینکه تهدیدات آینده متفاوت هستند، گفت: اساتید باید توجه کنند دانشجویان خود را به گونه‌ای آموزش دهند که برای مقابله با تهدیدات آینده آمادگی داشته باشند. اگر نگاه به آینده وجود نداشته باشد، تربیت و آموزش دچار روزمرگی می‌شود.

دریادار سیاری بیان داشت: محیط، فناوری‌ها، سلاح و تجهیزات آینده در حال تغییر است و هر جنگی که امروز اتفاق می‌افتد در مقایسه با جنگ‌های گذشته حاوی تغییراتی است. به همین دلیل باید با توجه به تهدیدات در آینده دانشجویان را تربیت کنیم.

وی ضمن تاکید بر لزوم عدم دچار شدن به غافلگیری فناورانه در جنگ‌ها، تاکید کرد: ما باید همگام با فناوری‌ها آموزش دهیم و به پیش برویم.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش ادامه داد: اقدامات خانواده تربیت و آموزش ارتش، بسیار ارزشمند است که نمونه آن برگزاری نخستین نمایشگاه تربیت آموزش در سال گذشته است و دستاورد‌های نمایشگاه به گونه‌ای بود که دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از این دستاورد‌ها استقبال کرد و خواستار اجرای آن در این نهاد شد.

دریادار سیاری گفت: همه دانشجویانی که در مراکز آموزشی ارتش جمهوری اسلامی ایران تحصیل می‌کنند باید بتوانند نیاز‌های جنگ آینده را تامین کنند.

وی ادامه داد: اساتید و مربیان باید به زیرساخت‌های آموزشی توجه و به مرور زمان در راستای نوسازی و بهسازی مرکز آموزشی حرکت کنند. در انتخاب اساتید، مربیان و فرماندهان مراکز آموزش دقت شود تا بهترین افراد انتخاب شوند و دانشجویان را به بهترین نحو آموزش دهند.

دریادار سیاری بر لزوم نظارت مستمر بر آموزش‌ها تاکید کرد و گفت: همه مربیان و اساتید دقت و تلاش کنند تا دچار خواب حرفه‌ای نشوند، خواب حرفه‌ای به این معناست که گاهی به علت انجام بسیار زیاد یک کار تصور می‌کنیم که در حد اعلای آن کار قرار داریم و برتر از ما وجود ندارد.

وی افزود: هنگامی که به این حالت رسیدیم یعنی دیگر به پژوهش، مطالعه و به روز شدن کاری نداریم و فکر می‌کنیم نسبت به همه مطالب اشراف داریم، آنگاه دچار روزمرگی می‌شویم که آفت مدیریت و فرماندهی است.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش با بیان اینکه اگر دچار روزمرگی در حوزه تربیت و آموزش شویم و به روز نشویم و نسبت به فناوری‌ها و تجهیزات روز تسلط نداشتیم، افزود: این زمان است که دچار روزمرگی و خواب حرفه‌ای می‌شویم و خواب حرفه‌ای بزرگترین آسیبی است که در حوزه تربیت و آموزش بر یک استاد و مربی غلبه پیدا می‌کند.

دریادار سیاری در پایان گفت: استاد و مربی باید هنگام مراجعه به هر کلاس به روز باشد، چون فناوری و علم در حال تغییر بوده و دانشجوی تحت آموزش نیز با روز گذشته متفاوت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درخواست ویژه مقام ارشد نظامی از اساتید ارتش
  • نگاه به آینده باید در تربیت و آموزش ارتش وجود داشته باشد
  • آیین تجلیل از اساتید و مربیان برتر ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد
  • دریادار سیاری: اگر نگاه به آینده نباشد، آموزش دچار روزمرگی می‌شود
  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده
  • تجلیل از مربیان نمونه عقیدتی سیاسی در مشهد
  • ادای احترام زیبای ختافه به مادران بازیکنان (عکس)
  • ادای احترام آرسنال به کودک هواداری که در مسیر مدرسه‌اش به قتل رسید
  • ادای احترام اوسمار ویرا به زنان پرسپولیسی + عکس
  • برپایی نمایشگاه طراحی و نقاشی درخوی