Web Analytics Made Easy - Statcounter

کلسیم ویتامین K ویتامین D منیزیم ویتامین c

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از سایت طلا، استخوان‌های شما مانند یک اسکلت ساختمانی عمل می‌کنند که عضله و ماهیچه‌های شما به وسیله آن‌ها سرپا هستند و در کنار یکدیگر قرار دارند.

اگر نتوانید به خوبی از استخوان‌های خود مراقبت کنید در طولانی مدت تحلیل می‌روند و باعث می‌شود که به پوکی استخوان مبتلا شوید و این مسئله شکستن استخوان‌های شما را راحت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهتر است این مواد غذایی را در رژیم غذایی خود قرار دهید تا ابتلا به پوکی استخوان و شکستن استخوان‌های خود و خانواده تان جلوگیری کنید.

کلسیم

کلسیم یکی از مواد معدنی است که به افزایش تراکم استخوان‌ها کمک می‌کند، اما تنها ماده معدنی مورد نیاز برای سلامت استخوان نیست.

ویتامین K

سئول فعال سازی پروتئینی است که نقش اساسی در انعقاد خون و متابولیسم کلسیم دارد و در کلم بروکلی اسفناج کلم و کاهو یافت می‌شود.


اسفناج

ویتامین D

این ویتامین برای افزایش تراکم استخوان و حفظ سلامت استخوان‌ها مورد نیاز است که جز نور آفتاب در ماهی‌های چرب نیز یافت می‌شود.

منیزیم

برای سلامت استخوان این ریز مغذی ضروری است، چون حدود ۶۰ درصد از این ماده ضروری در بافت استخوانی وجود دارد که در آجیل، حبوبات، غلات کامل یافت می‌شود.

ویتامین c

این ویتامین نیز مسئول تولید کلاژن در ماتریکس استخوان است و همچنین رادیکال‌های آزاد مضر برای سلامت استخوان را از بین می‌برد. شما می‌توانید این ویتامین را در مرکبات، توت فرنگی و گوجه فرنگی به راحتی پیدا کنید.

منبع: سایت طلا این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: پوکی استخوان سلامت ویتامین کلسیم اسفناج غذای سالم جلوگیری از پوکی استخوان سلامت استخوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۳۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا مصرف بیش از حد ویتامین دی برای بدن مضر است؟

مصرف بیش از حد مکمل‌های ویتامین دی باعث بروز عوارضی مانند تجمع کلسیم در خون، حالت تهوع، استفراغ و ضعف می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، ویتامین‌ها و مواد معدنی برای حفظ سلامتی ضروری هستند، زیرا نقش مهمی در عملکردهای مختلف بدن از جمله تقویت سیستم ایمنی و بهبود سلامت استخوان دارد؛ با این وجود، زمانی که مواد معدنی و ویتامین‌ها بیش از حد مصرف شوند می‌تواند عوارض جانبی خاصی به همراه داشته باشد و منجر به مسمومیت شود.

ویتامین دی برای رشد و توسعه سلول‌های عضلانی، عملکرد مناسب سیستم ایمنی و حفظ سلامت اسکلتی ضروری است، البته مصرف بیش از حد آن می‌تواند منجر به مسمومیت شود، این نوع مسمومیت معمولاً به دلیل مصرف بیش از حد مکمل‌ها به جای رژیم غذایی یا قرار گرفتن در معرض نور خورشید رخ می‌دهد، یکی از علائم اصلی مسمومیت ویتامین دی تجمع کلسیم در خون است که به عنوان هیپرکلسمی شناخته می‌شود.

علائم مسمومیت با ویتامین دی شامل حالت تهوع، استفراغ، ضعف، تکرر ادرار، استخوان درد و مشکلات کلیوی می‌‏شود، حتی در موارد شدیدتر نیز می‌تواند منجر به کما و مرگ شود؛ اغلب پیشنهاد می‌شود که افراد بین ۳۰ تا ۶۰ نانوگرم بر میلی‌لیتر ویتامین دی مصرف کنند، مصرف بیش از ۱۰۰ نانوگرم در میلی‌لیتر می‌تواند مضر باشد و با مشکلاتی برای سلامت بدن همراه باشد.

کد خبر 748305

دیگر خبرها

  • این دو ویتامین برای سلامت قلب مهم هستند
  • ۵ ویتامین ضروری و مکمل مفید برای سلامت مردان
  • جلوگیری از توزیع مواد غذایی فاسد در مهریز
  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آن‌ها را کند
  • این ویتامین موجب افزایش قد می‌شود
  • خواص بی نظیر نخود فرنگی برای لاغری | هر فنجان نخود فرنگی چقدر کالری دارد؟
  • مصرف بیش از اندازه قهوه عجب بلایی سرتان می‌آورد
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • این پنیر چربی‌های شکم را آب می‌کند! | تاثیر لبنیات در چربی سوزی شکم ؛ روزانه سه وعده لبنیات بخورید
  • آیا مصرف بیش از حد ویتامین دی برای بدن مضر است؟