Web Analytics Made Easy - Statcounter

روانشناس و درمانگر خانواده تاکید کرد: والدین باید به فرزندان‌شان در خصوص مسائل جنسی اطلاعات درست و دقیق بدهند تا کنجکاوی آن‌ها رفع شود!

در روزگار کرونا و تعطیلی مدارس که کار تحصیل را از پشت نیمکت‌های مدارس به اپلیکیشن‌ها و آموزش‌های از را دور تبدیل کرد عملا دسترسی کودک و نوجوانان به انواع اپلیکیشن و شبکه‌های اجتماعی بیش از پیش شد و همین مسئله کافی بود تا مدیریت خانواده‌ها ناخواسته در این حوزه و نحوه ورود کودکان و نوجوانان به دنیای بی حد و مرز و غیر قابل کنترل نت کمتر شود اما نکته‌ای که در این گزارش در خبرگزاری برنا آسیب‌شناسی می‌شود چرایی میل و رغبت گروه سنی نوجوان به موضوعاتی که خطوط قرمز برای سن و سال آن‌هاست که این کنجکاوی از ابعاد مختلفی برخوردار است

در این رابطه دکتر مریم سادات ظهوریان، روانشناس و درمانگر خانواده، با ما هم کلام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مریم سادات ظهوریان، روانشناس و درمانگر خانواده،​ در خصوص ریشه‌یابی علاقه گروه سنی نوجوان به دیدن آثار خط قرمز دار و گاهی جنسی گفت: هر چیزی که کمی ممنوعیت داشته باشد ایجاد اشتیاق می‌کند و هر جایی که خط قرمز ایجاد کنیم دیگران را جذب می‌کند چون کنجکاو می‌شوند و اشتیاق پیدا می‌کنند تا پاسخ برای ذهن جستجوگرشان پیدا کنند. این عمومیت مسئله است اما جذابیت‌های جنسی جزو غرایزی است که در فطرت انسان وجود دارد و همین مساله را تشدید می‌کند. باید مدیریتی درست در رابطه با آموزش و آشنا کردن و راه‌های مقابله با آن وجود داشته باشد نباید مساله را کتمان کرد و آن را نادیده گرفت چون این مساله وجود دارد و باید مهارت‌های خاصی در رابطه با آموزش بچه‌ها فرا گرفته شود.

درباره نقش خانواده در این مسیر گفت: متاسفانه شاید حتی ده درصد از خانواده‌ها نحوه ارتباط‌گیری را بلد نباشند و حتی بین پدر و مادر نیز خلاءهای آموزشی وجود دارد چه برسد که بخواهند چیزی را به نسل بعدی انتقال بدهند. صددرصد باید این مهارت به خانواده‌ها آموزش داده شود چون نقش بسیار مهمی دارد. اگر در خانواده این موضوع کتمان شود و نادیده گرفته شود و فقط بچه‌ها از طریق اجتماع و دوستان با این مسائل آشنا شوند خطر صد برابر می‌شود. خانواده‌ها با علم جلو می‌روند ولی بچه‌ها در جامعه و بین دوستان در شرایطی قرار می‌گیرند که بر اساس جستجو و حدس و گمان پیش می‌روند و این امکان وجود دارد از طریقی تغذیه شوند که هم اطلاعات صحیح نباشد و هم به خطر بیفتند. یک مادر و پدر بهتر می‌دانند فرزندشان باید در چه سنی این اطلاعات را بگیرد. برخی بلوغ زودرس دارند و یا کنجکاوی آنها متفاوت از هم است و اگر خانواده وارد این ماجرا شوند می‌توانند بچه‌ها را با اطلاعات دقیق‌تری اشباع و کنجکاوی آنها را رفع کنند.

ظهوریان درخصوص نقش رسانه ملی در این مسئله اظهار داشت: رسانه باید یک خوراک عمومی ارائه بدهد. خانواده‌ها می‌توانند با توجه به روحیات فرزند او را تغذیه کنند ولی رسانه به طور عمومی کار می‌کند و باید وجه مشترکی ایجاد کند که برای همه سازنده باشد و اطلاعاتی کافی و درست برای همه داشته باشد. لذا در برنامه رسانه مهم است که مدیران به این نکته دقت کنند. شاید نکته‌ای برای ما اهمیت نداشته باشد ولی بچه‌ها به دلیل ذهن جستجوگر خود آن نکته را می‌گیرند. بنابراین رسانه باید بر پایه اطلاعات و شناژبندی خانواده که این ساخت را بالا آورده‌اند به طور ظریف و دقیق و هدفمند کار و در این حوزه عمل کند.

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تعطیلی مدارس کودکان و نوجوانان برنا ذهن خانواده پدر و مادر جامعه تغذیه پدر رسانه ملی خوراک رسانه خانواده رسانه ملی آموزش روانشناس بلوغ زودرس ظهوریان درمانگر خانواده غرایز جنسی خانواده ها بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۴۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی هویتی جوانان و نوجوانان هدف دشمن است

به گزارش قدس خراسان،انسیه خزعلی روز جمعه در دوره آموزشی ارتقای مهارت‌های یادگیری و یاددهی زندگی و بالندگی والدین فرزندان دانش‌آموز در مشهد افزود: دشمن درحال ترویج معضل بی‌هویتی در بین جامعه است و برای مقابله با آن، رئیس جمهور کشورمان، جنبش تعهد به خانواده را در سازمان ملل مطرح کرد که هدف آن این است که با تمام وجود از خانواده دفاع کنیم.
وی ادامه داد: طی دوره‌ای در مدارس فقط به آموزش پرداخته شد اما باید بدانیم پرورش و تزکیه بر آموزش مقدم است و برگزاری دوره ارتقای مهارت‌های والدین برای بیدارسازی آن‌ها در قبال خطراتی است که فرزندانشان را تهدید می‌کند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با تأکید بر این که باید به پرورش توجه شود و تلاش می‌کنیم که این پرورش را در ارتباط با والدین، پررنگ کنیم از شرکت‌کنندگان در این دوره آموزشی خواست در استان‌های خود، قرارگاه‌هایی ایجاد کنند که در آن مدارس تحت آسیب، شناسایی و مدیران همراه شوند.
خزعلی افزود: در این قرارگاه‌ها باید راهکارهای تشویق و تنبیه برای ایجاد انگیزه ارائه شود تا والدین به مشارکت، راغب شوند و در نهایت گزارش کار ارائه شود و ما هم از این روش پشتیبانی و حمایت می‌کنیم.
وی اضافه کرد: پس از ۶ ماه به بهترین افرادی که در استان و شهر خود فعالیت مؤثری در این زمینه داشته باشند، مجوز داده می‌شود که کار را به صورت مستمر ادامه دهند.

 

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره استعدادیابی «ستاره‌های شهر» در قم
  • برگزاری بیش از ۱۵ هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • برگزاری ۱۵هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • شاه‌کلید حل مسائل منطقه، دست ایران
  • تاریخ و ساعت دقیق پخش فینال جام ملت‌های فوتسال بین ایران و تایلند
  • شاه‌کلید حل مسائل منطقه،دست ایران
  • (ویدئو) نحوه درست کردن برنج پف کرده در خیابان‌های هند
  • بی هویتی جوانان و نوجوانان هدف دشمن است
  • نظرسنجی| افزایش رویگردانی از نتانیاهو در آمریکایی‌ها