Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک»، دکتر غلامرضا جمشیدیها در گفت و گو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب در خصوص قطع همکاری دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران با دکتر رضا امیدی یکی از اعضای هیات علمی این دانشکده اظهار کرد: جذب اعضای هیات علمی مراحل مختلفی دارد، دکتر رضا امیدی عضو گروه سیاستگذاری اجتماعی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران از اول مهر سال ۹۷ تا ۳۱ سال شهریور سال ۹۸ به مدت یک سال با قرارداد پیمانی به استخدام دانشکده در آمد پس از این مدت قرارداد ایشان به مدت سه ماه دیگر یعنی تا تاریخ ۳۰ آذر ۹۸ تمدید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران خاطر نشان کرد: فرایند استخدام هیات علمی در دانشگاه ها امری فردی نیست که شخص در مورد آن تصمیم بگیرد بلکه سازمان ها و نهادهای متفاوتی از جمله گزینش، حراست، نهادهای امنیتی و غیره در مورد استخدام فرد نظر می‌دهند؛ بنابراین استخدام مراحلی دارد و بر اساس اطلاعات موجود در خصوص شخص تصمیم گیری می‌شود.

وی تاکید کرد: قرارداد دکتر امیدی از تاریخ اول فروردین سال ۹۹ تمدید نشد، اما حقوق او قطع نشده بلکه در حساب ایشان به شکل مسدود باقی مانده است.

دکتر جمشیدیها گفت: در تاریخ ۱۲ دی ماه جاری مجددا هیات جذب دانشگاه تهران در خصوص دکتر امیدی تشکیل جلسه داد و در این جلسه نیز وی رای لازم را برای ادامه همکاری کسب نکرد.

وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر با دکتر امیدی به طور کامل قطع همکاری شده است و حکم این استاد از سال آذر سال ۹۸ در دانشگاه تمدید نشده است.

دکتر جمشیدیها در خصوص علت عدم تمدید قرارداد دانشگاه تهران با دکتر امیدی نیز گفت: حتما دلایل مهمی وجود داشته که قرارداد تمدید نشده است و این دلایل در پرونده این استاد وجود دارد و من نمی‌توانم اعلام کنم. اما می توان گفت موارد علمی، آموزشی و تکلیفی علت عدم تمدید نبود و موارد دیگر گزینشی از جمله این دلایل می باشد؛ چرا که برای استخدام یک فرد باید منابع اطلاعاتی و گزینشی اعلام کنند که فرد مورد تایید است و مسئله خاصی ندارد.

رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران تاکید کرد: حکم دکتر امیدی در زمان دولت قبلی تمدید نشد و در دولت فعلی تنها این عدم همکاری اعلام عمومی شد، بنابراین اعلام می‌شود که در این دولت با وی قطع همکاری نشده و مساله مربوط به قبل است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین سیل جنگ یمن بودجه 1401 روابط ایران و روسیه دانشگاه تهران استاد دانشگاه هیات علمی رضا امیدی مذاکرات وین سیل جنگ یمن بودجه 1401 روابط ایران و روسیه دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران قطع همکاری دکتر امیدی هیات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۴۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد

به گزارش صدای ایران از ایسنا،محمدعلی زلفی‌گل روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در حاشیه گفتگو با برخی دانشجویان دانشگاه یاسوج در محوطه این دانشگاه در جمع خبرنگاران افزود: اساتید چشم و چراغ دانشگاه و جامعه هستند که همواره از توان علمی و تخصصی این نخبگان برای پیشرفت کشور بهره خواهیم برد.

وی اظهارکرد: به طور یقین هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی و یا بدون توجه به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های آنها نبوده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: استادان سرمایه‌های جامعه و افتخار جامعه دانشگاهی هستند و یک سری قوانین و مقررات وجود دارد که هر کسی آن را رعایت کند، هیچ مشکلی برایش پیش نمی‌آید.

زلفی گل تصریح کرد: برای نمونه یک عضو هیات علمی باید نظم کلاس، اداری و حرفه‌ای را به طور کامل رعایت کند، چنانچه یک عضو هیات علمی نتواند ترفیع سالانه‌اش را بگیرد شامل رکود علمی می‌شود.

وی ادامه داد: به‌هرحال باید تبدیل وضعیت اعضای هیات‌علمی توسط مرجع ذی‌صلاح بررسی و تأیید شود.

وزیر علوم بیان کرد: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند و بدون تردید مشکلاتی در زمینه آموزش، پژوهش و موارد دیگری داشتند، خیلی از این افراد بازنشسته بودند که جزو افراد اخراجی قلمداد شدند.

دیگر خبرها

  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی
  • وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • قیام علیه جنایات اسرائیل برگرفته از وجدان بیدار جهانیان
  • دانشگاه جای رفتارهای وحشیانه با دانشجویان و اعضای هیات علمی نیست
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • حمایت اساتید دانشگاه در آمریکا از دانشجویان حامی فلسطین
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد