Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه تهران از افزایش نرخ مشارکت زنان در پست‌های مدیریتی این دانشگاه خبر داد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران، در مراسم سالروز ولادت حضرت زهرا که با حضور انسیه خزعلی، معاون زن و امور خانواده رئیس جمهور و جمعی از کارکنان و اساتید این دانشگاه در دانشگاه تهران برگزار شد، ضمن تقدیر از کارکنان زن این دانشگاه  طی سخنانی اظهار داشت:  امیدوارم زمینه ای را فراهم کنیم تا از ظرفیتها و توانمندی های این قشر در جایگاههای مختلف مدیریتی دانشگاه استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه چرا بانوان نمی توانند همانند آقایان به مشاغل کلیدی دست پیدا کنند، گفت:‌ این بحث از دیدگاه اسلامی و علمی قابل بررسی است. در قرآن وقتی در خصوص جایگاه زن مروری می کنیم می‌بینیم که قرآن از زنان فراوانی یاد کرده است که نقطه عطف تاریخ شدند. بعد از نزول قرآن نیز تاریخ اسلام نشان می‌دهد که زنان بزرگی همچون حضرت زینب و حضرت معصومه جایگاه والایی داشتند.

مقیمی ادامه داد: دین اسلام از مشارکت اسلامی زنان دفاع  می‌کند. اگر برخی مغرضانه اعلام می‌کنند اسلام رویکرد مثبتی به زنان ندارد این پاسخ در قرآن داده شده است.

وی در ادامه با اشاره به مطالعات علمی صورت گرفته درباره شخصیت افراد در پذیرش شغل های مختلف به مطالعه ای درباره اینکه آیا بدون توجه به صلاحیت‌ها می‌توانیم مشارکت و پست‌های مدیریتی زنان را ارتقاء دهیم، گفت: یک مطالعه تأکید می‌کند هر شغلی باید براساس شخصیت به افراد واگذار شود.

رئیس دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: وقتی صحبت از کارایی مدیریتی می‌کنیم برای ما فرقی نمی‌کند آن فرد آقا یا خانم باشد اما مشاغل مختلف شخصیت‌های مختلفی را می‌طلبد. رقابت و مخاطره پذیری جزئی از کارهای مدیریتی است که از نظر علمی باید نوع فرهنگ و شخصیت افراد در مشاغلی که عهده‌دار می‌شوند در نظر گرفته شود.

وی اضافه کرد: وقتی صحبت از شایستگی در انتخاب مدیران می شود، فرقی ندارد آن مدیر زن یا مرد است. اگر چه باید اعتراف کرد،  فرصت‌های مختلفی را از کسب مشاغل مختلف در جامعه را از زنان گرفتیم و کمتر به زنان فرصت داده‌ایم. هر چند بعد از انقلاب  به خصوص حضور زنان در دانشگاهها پررنگ تر و بهتر شد.

رئیس دانشگاه تهران گفت: در  چند روز اخیر شاهد انتصاب مدیران خانم در سطوح مختلف مدیریتی عالی و میانی دانشگاه تهران بودیم و نرخ مشارکت زنان در پست‌های مدیریتی تا دو ماه آینده نیز بالاتر خواهد رفت اما باید توجه داشته باشیم در انتصاب مدیران زن نباید افراط یا تفریط داشته باشیم زیرا این موضوع خدمت به جایگاه مدیران و زنان نخواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت علوم دانشگاه تهران وزارت علوم دانشگاه تهران رئیس دانشگاه تهران پست های مدیریتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۷۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد

یک داوطلب انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی گفت: اگر سطح مشارکت در انتخابات از دور اول هم بیشتر شود، آورده بیشتری به لحاظ امنیت ملی برای کشورمان دارد.

ابوالفضل ظهره‌وند در گفت‌وگو با ایسنا درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: یک وجه انتخابات به مشارکت مردم در اصلاح و بهبود شیوه حکمرانی برمی‌گردد که بخشی از این حکمرانی به قوه مقننه مربوط می‌شود. انتخاب اصلح برای حضور در مجلس شورای اسلامی هم عمل به تکلیف شهروندی و هم مشارکت در سرنوشت کشور است. این امر موجب تاثیرگذاری مردم بر روند قانونگذاری در کشور می‌شود.

وی افزود: هرچه مشارکت بیشتر باشد مثل راهپیمایی ۲۲ بهمن یا روز قدس، تاثیر مثبت بیشتری برای شرایط کشور دارد و دشمن پیام را دریافت می‌کند. مشارکت بالا در انتخابات هم بر موقعیت ژئوپولتیک، قدرت مانور منطقه‌ای و تامین منافع و امنیت ملی کشور تاثیر مثبت می‌گذارد. با توجه به تحولات منطقه، جنگ عزه و حساسیت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، اگر سطح مشارکت از دور اول هم بیشتر شود، آورده بیشتری به لحاظ امنیت ملی برای کشورمان دارد.

این داوطلب مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود: با مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی ما کاهش می‌یابد و دشمن از اقدامات ناامن‌سازی ایران دلسرد خواهد شد و وقتی دشمن از ماجراجویی‌های امنیتی دلسرد گردد، برای ما آورده اقتصادی خواهد داشت زیرا دورنمای اقتصادی کشور روشن‌تر، سرمایه‌گذاری بیشتر، هزینه‌های امنیتی کمتر و چسبندگی مردم به فعالیت اقتصادی بیشتر خواهد شد اما هرچه از داخل به دشمن پالس داده شود، او دچار توهم  شده و دنبال ماجراجویی امنیتی می‌رود.

ظهره وند خاطرنشان کرد: در صورت شکل گیری مشارکت بالا، دشمن به سمت تعامل فعال و مذاکره حرکت می‌کند نه مخاصمه و ماجراجویی امنیتی. دلسردی از رای دادن تغییری در شرایط کشور ایجاد نمی‌کند؛ بنابراین توصیه من این است که مردم مشارکت فعالی در دور دوم انتخابات داشته باشند. مهم این است که مشارکت بالا و انتخاب هوشمندانه و با شناختی صورت گیرد. چنین انتخابی به بهبود شرایط اقتصادی کشور هم کمک می‌کند اما مشارکت کم موجب ادامه دار شدن عوامل نگرانی های مردم خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • جشن عروسی دختر ناصرالدین‌شاه؛ ۱۳۰ سال قبل + عکس
  • اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان
  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟
  • مقیمی: اندیشه امت‌سازی به سرعت در حال تحقق است
  • ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان در سال ۱۴۰۲ بوده است
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد