Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود رنجبریان از تخریب و جمع‌آوری آب‌انباری که مشکلات ترافیکی زیادی در نزدیکی میدان عالی‌قاپو در ناحیه چهار منطقه ۶ به وجود آورده بود، خبر داد و گفت: آب‌انباری در خیابان گل‌ها در نزدیکی میدان عالی‌قاپو که حدود ۵۰ سال پیش ایجاد شده بود، چند روز قبل حوالی ساعت ۱۱ شب تا ۴ صبح اقدامات مربوط به جمع‌آوری آن انجام شد که رضایت شهروندان و اهالی محله را به همراه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار منطقه ۶ افزود: دیوار این آب‌انبار وسط معبر قرار گرفته بود و حدود ۲۰۰ متر از این معبر را یک طرفه کرده بود که این مساله مشکلات ترافیکی عدیده‌ای را به وجود آورده بود. در پیام‌های واصله به سامانه ۱۳۷ نیز ساکنان محله، شکایاتی را مبنی بر دپوی گونی‌های زباله‌های بازیافتی و حمل آن در نیمه شب مطرح کرده بودند که باعث آزار و مزاحمت برای شهروندان شده بود و علاوه بر این خطر سقوط تیرآهن سقف این آب‌انبار نیز وجود داشت.

وی خاطرنشان کرد: بر همین اساس پس از بررسی وضعیت ملک از لحاظ مالکیت و استعلام از اداره ثبت اسناد و در جلسه با اداره املاک منطقه به این نتیجه رسیدیم که این دیوار باید تخریب و جمع‌آوری شود. همچنین شایعاتی مبنی بر متعلق بودن این زمین به یک شخص و سند داشتن آن مطرح شده بود که پس از هماهنگی با کارشناس دادگستری مشخص شد که این زمین متعلق به اداره کل شهرسازی شهر تهران است و با توجه به درخواست‌های مردمی و پیام‌های شکایت اهالی نسبت به تخریب و جمع‌آوری ملک از معبر اقدام شد.

رنجبریان با بیان اینکه زمین این آب‌انبار سند ندارد و در آرشیو منطقه نیز چنین سندی موجود نیست و حتی در اخطارهای ارائه شده کسی برای پیگیری به شهرداری منطقه مراجعه نکرد، عنوان کرد: اکثریت فضای این آب‌انبار که مساحت آن حدود ۴۰۰ متر بود، در معبر قرار گرفته بود و حتی اگر شکایتی نیز در آینده مبنی بر ادعای مالکیت توسط شخصی مطرح شود، فضای چندانی برای بارگذاری وجود ندارد.

به گفته شهردار منطقه ۶ با عنایت به وجود مشکل در تعریض خیابان، برداشتن این دیوار در طول ۲۰۰ متر باعث شد که عرض معبر از ۱۰ متر به ۲۱ متر افزایش پیدا کند.

کد خبر 5407775

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری منطقه 6 شهرداری تهران آب انبار شهرداری تهران شورای شهر تهران پلیس راهور روز مادر خط ویژه هوای پاک آلودگی هوا آتش نشانی کمیته امداد امام خمینی آتش سوزی زنان روز زن گردشگری خلیج فارس آب انبار جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۸۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرتاب نخستین کاوشگر برای نمونه‌برداری از ماه

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز؛ این اولین بار در تاریخ است که یک کشور تلاش می‌کند از این منطقه مرموز، نمونه جمع‌آوری کند.

بیشتر بخوانید؛ ناسا فضاپیمایی شبیه به پهپاد به ثمر «تایتان» می‌فرستد

چین روز جمعه با موفقیت کاوشگر Chang'e-۶ را به فضا پرتاب کرد و مأموریتی جسورانه را برای جمع‌آوری حدود ۲ کیلوگرم نمونه از سمت دور ماه آغاز کرد. این اولین بار در تاریخ است که یک کشور تلاش می‌کند از این منطقه مرموز، نمونه جمع‌آوری کند.

کاوشگر Chang'e-۶ که توسط موشک Long March-۵ Y۸ قدرتمند حمل می‌شد، پس از رسیدن به مدار برنامه‌ریزی شده، سفر چند هفته‌ای خود به ماه را آغاز کرد. این کاوشگر شامل یک مدارگرد، یک فرودگر، یک صعودکننده و یک کپسول بازگشت است.

انتظار می‌رود Chang'e-۶ در اواخر سال جاری در حوضه Aitken، یک دشت عظیم برخوردی در قطب جنوب ماه، فرود بیاید. این منطقه که به دلیل قدمت باستانی و پتانسیل علمی بالا انتخاب شده است، می‌تواند سرنخ‌هایی را در مورد منشاء و تاریخچه ماه ارائه دهد.

جمع‌آوری نمونه از سمت دور ماه یک چالش فنی پیچیده است زیرا این منطقه از دید مستقیم زمین پنهان است. برای غلبه بر این مشکل، Chang'e-۶ از یک ماهواره رله برای برقراری ارتباط با زمین استفاده خواهد کرد.

این کاوشگر همچنین حامل چهار ابزار علمی بین‌المللی است که توسط دانشمندانی از فرانسه، اروپا، ایتالیا و پاکستان توسعه یافته است. این ابزارها برای مطالعه ترکیب، خواص فیزیکی و تاریخچه نمونه های جمع‌آوری شده استفاده خواهند شد.

ماموریت Chang'e-۶ گامی مهم در اکتشاف ماه توسط چین است. این کشور در سال ۲۰۲۰ با ماموریت Chang'e-۵ از سمت نزدیک ماه نمونه‌برداری کرد و اکنون قصد دارد با رسیدن به سمت دور ماه به اکتشافات خود ادامه دهد.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1229352 برچسب‌ها سفر به کره ماه

دیگر خبرها

  • گشایش گره ترافیکی خوی
  • آخرین وضعیت اتوبان شهید خرازی بعد از سیلاب شب گذشته
  • اتوبان شهید خرازی بازگشایی می‌شود
  • نجات دختر ۱۴ ساله روستای چرمه سرایان با تلاش امدادگران
  • پرتاب نخستین کاوشگر جهان برای نمونه‌برداری از سمت دور ماه
  • دختر ۱۴ ساله گرفتار در حوض انبار با کمک امداد گران نجات یافت
  • پرتاب نخستین کاوشگر برای نمونه‌برداری از ماه
  • مهار آتش سوزی انبار و کارگاه بزرگ ذغال سازی در مشهد
  • ضرورت توجه به روان‌سازی ترافیک معابر در مراغه
  • برای رهایی از مشکلات ترافیکی باید به سمت استفاده از فناوری‌های مدرن حرکت کرد