Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از خبرگزاری دفاع مقدس،  امیر دریادار حبیب‌الله سیاری درباره عملکرد کادر درمان در دوران دفاع مقدس اظهار کرد: سامانه بهداشت و درمان نیروهای مسلح نقش ارزشمندی را در دوران دفاع مقدس ایفا کرد و ما بارها شاهد فعالیت و خدمات دلسوزانه کادر پزشکی در خط مقدم بوده‌ایم.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با اشاره به خدمات خالصانه کادر درمان در دوران دفاع مقدس افزود: این عزیزان در هنگام هجمه‌های دشمن که در ابعاد مختلف صورت می‌گرفت به‌ویژه در زمان‌هایی که دشمن بعثی از بمب‌های شیمیایی استفاده کرد، حقیقتاً با ایثارگری، ازخودگذشتگی و فداکاری در این عرصه با جان و دل حضور یافته و اقدام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیاری، ابتکار احداث بیمارستان صحرایی در پشت خط مقدم را یک حرکت عظیم و ارزشمند دانست و عنوان کرد: قطعاً به سادگی نمی‌توان از کنار این حرکت عظیم و سازنده عبور کرد؛ چرا که ضمن افزایش روحیه رزمندگان در کاهش تلفات، بسیار مؤثر واقع شد.

این فرمانده دوران دفاع مقدس با تأکید بر لزوم توجه به پیشکسوتان حوزه طب رزم که در دوران دفاع مقدس نقش‌آفرینی کردند، افزود: به خاطر دارم که در آن دوران جراح مغز و اعصاب زیر گلوله‌باران دشمن و پشت خط مقدم اقدام به جراحی می‌کرد و این کار بزرگی است که در تاریخ دفاع مقدس باید ثبت شود؛ مابقی عزیزان نیز به همین منوال در حوزه‌های مختلف بهداشت و درمان در بیمارستان‌های صحرایی تلاش می‌کردند تا رزمندگان شرایط روحی و جسمی بهتری داشته باشند.

سیاری یادآور شد: شاهد بودم که پزشک جراح به‌صورت شبانه‌روزی کار می‌کرد و کمترین وقت را برای استراحت داشت و حتی از یک جای مناسب برای رفع خستگی برخوردار نبود.

وی با بیان اینکه هر چقدر که بخواهیم در حوزه تلاش کادر درمان نیروهای مسلح در دوران دفاع مقدس بگوییم جا دارد، افزود: متأسفانه کمتر کسی به خدمت و امدادرسانی این عزیزان در دوران دفاع مقدس توجه کرده است.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با اشاره به اینکه دو سوم توان رزم به روحیه رزمندگان بستگی دارد، خاطرنشان کرد: هنگامی که در زمان رزم، بهداری در نزدیکی ما است و پزشک و پرستار در کنار رزمندگان حضور دارند، مسلماً افراد در خط مقدم هم روحیه بهتری برای رزم دارند.

سیاری ادامه داد: این عزیزان به بسیاری از رزمندگان مجروح در دوران دفاع مقدس امدادرسانی کرده و با کمک به‌موقع، آن‌ها را نجات دادند. طبق آمار به دست آمده، حدود یک میلیون مجروح در دوران دفاع مقدس تخلیه شده‌اند که صدها هزار نفر از آنان توسط همین کادر درمان و پزشکان کشوری و لشکری نجات یافتند.

وی با بیان اینکه جامعه درمان کشور در دوران دفاع مقدس شهدای زیادی را تقدیم نظام کرد، گفت: پزشک شهید «احمد هجرتی» در حین عمل جراحی هنگامی که متوجه می‌شود که دشمن از بمب شیمیایی استفاده کرده است، فوراً ماسک را از صورت خود برمی‌دارد و به روی صورت بیمار تحت عمل می‌گذارد و خودش ساعتی بعد به شهادت می‌رسد.

برچسب‌ها امیر سیاری دفاع مقدس حبیب الله سیاری دفاعی ارتش جمهوری اسلامی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امیر سیاری دفاع مقدس حبیب الله سیاری امیر سیاری دفاع مقدس حبیب الله سیاری دفاعی ارتش جمهوری اسلامی ایران دوران دفاع مقدس کادر درمان خط مقدم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۸۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مأموریت باغ موزه دفاع مقدس فرهنگی است

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی رجحانی در بازدید از روند تکمیل پروژه باغ موزه دفاع مقدس اظهار کرد: ساخت باغ موزه دفاع مقدس سال‌هاست آغاز شده اما همچنان شاهد پیشرفت چشمگیری در ساخت این پروژه نیستیم، طبق زمان بندی امیدواریم فاز اول این مجموعه در نیمه اول سال جاری به بهره‌برداری برسد که می‌تواند روند ساخت فازهای تکمیلی را هم افزایش بدهد.

وی ضمن تاکید بر اهمیت هویت‌سازی و ضرورت وجود المان‌های دفاع مقدس در ساخت موزه تصریح کرد: باغ موزه دفاع مقدس باید با محوطه‌سازی همراه باشد به طوری که در جای جای آن نمادهای دفاع مقدس را مشاهده و با حضور در آن احساس کنیم که در دروان دفاع مقدس قدم می‌زنیم، در همین راستا باید محوطه سازی مناسب صورت بگیرد و ادوات مربوطه به دفاع مقدس در سکوهای طراحی شده به نمایش گذاشته شود.

این مسئول افزود: حتی در ساختمان اداری که از قبل در این مجموعه ساخته شده نیز می‌شد از نمادها و آثار دفاع مقدس استفاده شود تا با سایر فضاهای شهری و اداری موجود تفاوت داشته باشد.

رجحانی تاکید کرد: منابع ساخت محدود است بنابراین باید در چنین پروژه‌هایی هویت سازی و پرداختن به ماهیت کار بیش از هر پروژه دیگری مورد توجه قرار گیرد به شکلی که به خصوص نسل جوان با حضور در این مجموعه حال و هوای دفاع مقدس را احساس کند.

معاون عمرانی استانداری قزوین اظهار کرد: اولویت ما مفهوم است، باید در طراحی همه اجزای این باغ موزه این مفهوم جاری باشد نه اینکه ما ابنیه‌ای را بسازیم و بعد در آینده بخواهیم به آن رنگ دفاع مقدسی بدهیم.

وی تاکید کرد: مأموریت باغ موزه دفاع مقدس فرهنگی است نه عمرانی، مثلاً می‌توان سوئیت سنگر ایجاد کرد که دانش آموزان و علاقمندان شب را در آن بگذارند، سوئیت‌هایی که در بیرون شبیه سنگرهای دفاع مقدس باشد اما در داخل امکانات لازم را داشته باشد یا می‌توان به جای سالن‌های نمایش معمول از معبر و سنگر و خاکریز برای روایت‌های هنرمندانه از دفاع مقدس استفاده کرد

کد خبر 6086137

دیگر خبرها

  • پیدا شدن پیکر مطهر ۷ شهید دوران هشت سال دفاع مقدس در فکه دهلران
  • کنگره‌های شهدا باید جریان‌ساز و هنرمندانه برگزار شود
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی در ساخت موزه دفاع مقدس
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • مقاومت، ایران را به ملت تعیین‌کننده برای بشریت تبدیل کرده است
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگه‌داشت یاد شهداست
  • دفاع مقدس یکی از درخشان ترین دوران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است
  • لزوم نگاه منصفانه به شکست‌ها و پیروزی‌ها در جنگ
  • تجلیل از پیشکسوتان ارتش نوعی «جهاد تبیین» برای نسل امروز
  • مأموریت باغ موزه دفاع مقدس فرهنگی است