Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده قرارگاه جنوب شرق ارتش از لایروبی رودخانه‌ها و احداث سایت‌ها و سدهای حفاظتی در این مناطق توسط نیروی زمینی ارتش خبر داد و گفت: حجم زیادی از راه‌ها در مناطق سیل‌زده جنوب شرق کشور بازگشایی شده و تعداد کمی از راه‌ها نیز در آستانه بازگشایی است.  خبرگزاری میزان - امیر سرتیپ غلامعلیان در گفت‌وگویی تلویزیونی در تشریح اقدامات نیروی زمینی ارتش در مناطق سیل‌زده، جنوب شرق کشور از لایروبی رودخانه‌ها و احداث سایت‌ها و سدهای حفاظتی در این مناطق توسط نیروی زمینی ارتش خبر داد و گفت: هدف ایجاد ایمنی برای مردم این منطقه در آستانه بارش‌های بعدی و سیلاب‌های احتمالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  غلامعلیان با اشاره به بازگشایی حجم زیادی از راه‌ها در مناطق سیل‌زده جنوب شرق کشور، تصریح کرد: تعداد کمی از راه‌ها نیز در آستانه بازگشایی هستند.   فرمانده قرارگاه جنوب شرق ارتش از توزیع روزانه شش هزار پرس غذای گرم در مناطق سیل‌زده خبر داد و با تأکید بر اینکه روزانه هزار قرص نان نیز بین مردم توزیع می‌شود، اضافه کرد: این خدمات با استقرار آشپزخانه‌های سیار در حال انجام است.   غلامعلیان با اشاره به اجرای چهار مرحله کمک مؤمنانه در مناطق سیل‌زده، گفت: ۴۰۰ سری وسایل گرمازا، پتو و موکت نیز بین سیل‌زدگان عزیز توزیع شد و این خدمات ادامه دارد.   فرمانده قرارگاه جنوب شرق ارتش اظهار داشت: نیروی زمینی ارتش تا آخرین لحظه و حل مشکلات سیل‌زدگان، خدمات خود را ادامه می‌دهد و ان‌شاءالله فضای مطلوبی برای این عزیزان فراهم شود.   بیشتربخوانید: شناور اطلاعاتی «شیراز»؛ محصولی متناسب با مثلث تهدیدات دریایی/ نیروی دریایی ارتش حافظ منافع و اقتدار ایران در آب‌های بین‌المللی است

انتهای پیام/

برچسب ها: امیر غلامعلیان ارتش

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: امیر غلامعلیان ارتش فرمانده قرارگاه جنوب شرق ارتش نیروی زمینی ارتش مناطق سیل زده جنوب شرق کشور راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۹۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسداد ۴۲ راه روستایی و راه فرعی قدیمی اسپکه-بمپور درجنوب سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، مجید محبی گفت: ازمجموع ۴۲۰ راه روستایی بسته شده ناشی از سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان با تلاش دستگاه‌های خدمات رسان تاکنون ۳۷۸ مسیر فرعی بازگشایی شده است.
وی تاکید کرد: تمام تلاش مابر آن است تا ارتباط درمسیر‌های ارتباطی جنوب سیستان و بلوچستان به منظور انجام خدمات امدادی برقرار شود.
مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان گفت: برآورد اولیه خسارت سیل در این استان ۱۱۰ هزار میلیارد ریال بوده و همچنان با توجه به حجم بارندگی‌ها در حال افزایش است.
وی تاکید کرد: بیشترین خسارت سیلاب اخیر سیستان و بلوچستان به ترتیب به راه‌های ارتباطی، بخش کشاورزی، شبکه برق رسانی و آب اختصاص دارد.
محبی افزود: همچنان تیم‌های ارزیاب ستاد بحران سیستان و بلوچستان با حضور در مناطق درگیر سیلاب در حال بررسی برآورد دقیق این خسارت‌ها هستند.

 

 فعالیت سامانه بارشی از اواخر فروردین ماه ، باعث باران‌های سیل‌آسا و در پی آن طغیان رودخانه‌های فصلی شد که این وضعیت جوی منجر به بسته شدن مسیرها، اختلال در ترددها، آبگرفتگی معابر و خسارت به بخش‌های زیرساختی در نقاط مختلف جنوب استان شد که با تلاش دستگاه‌های خدمات رسان تا کنون بسیاری از مسیرها بازگشایی شده و با فروکش کردن طغیان رودخانه ها همه راه ها بازگشایی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • هشدار به کشاورزان ۳۱ استان با ورود سامانه بارشی جدید
  • امروز بازدارندگی و قدرت تهاجمی نیروهای مسلح برای همگان آشکار است
  • حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • انسداد ۴۲ راه روستایی و راه فرعی قدیمی اسپکه-بمپور درجنوب سیستان وبلوچستان
  • اعزام ۲۵ هزار همدانی به مناطق عملیاتی غرب و جنوب کشور
  • پشت‌پرده تغییرات گسترده در ارتش چین
  • فرمانده نیروی دریایی ارتش: از نخبگانی که در قطب جنوب حضور پیدا کنند، حمایت می کنیم /دولت به دنبال حضور دائمی در قطب جنوب است
  • اعطای بازوبند پهلوانی به فرمانده ناوگروه ۸۶ ارتش
  • ببینید | آمادگی کامل ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب