Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان - علیرضا وحیدزاده گفت: در سیستم کاری یک فرآیند داریم که این فرآیند در جامعه ما بسیار مهم است و ما تکالیف و مسئولیت اجتماعی و ارزش‌ها و نقشی را که باید به عنوان عضوی از جامعه دارا باشیم همه در این فرایند شکل می‌گیرد و در واقع نقاط قوت و ضعف سیستم مابه این فرآیند برمی گردد و اگر ما آدم‌های موثر و یا غیر موثری می‌شویم بر می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او: این فرآیند چند مرحله دارد که اولش خانواده است که بچه درآن متولد می‌شود و نقش مادر در خانواده غیر قابل انکار است و پایه پرورشی و تربیتی فرزند است و آنجاست که ارزش‌ها در بچه و در درون ذهن بچه نهادینه می‌شود پس مادر جایگاهش در این فرآیند کاملا تعریف شده و با ارزش و غیر قابل انکار است و از نظر ما این مورد تایید است و همه کسانی که این فرآیند را به کار می‌بندند جایگاه ویژه‌ای برای مادر در نظر می‌گیرند.

وحیدزاده با بیان اینکه در گذشته به نقش مادر اهمیت بیشتری قائل می‌شدند گفت: در دنیای سنتی بخصوص در مرحله اول نقش مادر بارز و بسیار پر رنگ بودو بعد از آن نقش همسالان بود که پر رنگ می‌شد، بچه‌ها از خانه بیرون می‌آمدند و با همسالان ارتباط برقرار می‌کردند و نقش همسالان در این مسیر چشمگیر بود‌.

سرپرست بهزیستی استان کرمان در واگشایی مراحل بعدی رشد وشکل گیری فرآیند گفت: در مراحل بعد مدرسه و رسانه‌ها نهاد‌های اجتماعی دیگری بودند که نقش مهمی را در این فرآیند ایفا می‌کردند. در دنیای سنتی هم نقش مادر پر رنگ بود و هم همسالان و بچه‌ها با تعاملی که در خانه با مادر و بیرون از خانه باهمسالان داشتند هم به نقش و هم به ارزش‌های اجتماعی و هم به تکالیف خودشان واقف می‌شدند، اما به مرور نقش مادر در خانه کمرنگ شد و نقش همسالان هم کمرنگ شد و رفته رفته رسانه هاپر رنگ‌تر شدند.

او می‌گوید: ما سه موج را پشت سر گذاشتیم در موج اول نقش مادر فوق العاده پر رنگ بود و در موج دوم نقش مادر کمرنگ و نقش همسالان پر رنگ می‌شد و در موج سوم نقش خانواده و همسالان کمرنگ و نقش رسانه هاپر رنگ شد و اینجا جای یک مکانیزم خالیست که تکالیف اجتماعی و انتقال ارزش‌ها، هنجار‌ها و آگاه بخشی به بچه‌ها و اینکه بچه‌ها مسئولیت پذیری اجتماعی را یاد بگیرند و یک عنصر موثر در جامعه باشند و در واقع سازوکار زندگی اجتماعی خودشان را خودشان مدیریت کنند احساس میشود و نمیدانیم از این مکانیزم را از کجا تامین کنیم.

وحیدزاده گفت: با رسانه‌ها ارتباط خوبی نداشتیم و رسانه‌های ما در واقع نتوانسته اند این پیوند را برقرار کنند وما در پیوند‌های بین نسلی ضعف داریم و لازم است که به نوعی پر رنگ‌تر عمل کنیم.

او گفت: رنگ و لعاب دادن به این پارگی و این گسست در بعضی از فضا‌ها از طریق مکانیزم‌های بیرونی و از طریق مهد‌های کودک یا پیش دبستانی‌ها و مدارس و مراکزی که کودکان را در آنجا نگه داری می‌کنند صورت می‌پذیرد و لازم است که این‌ها را قوی و ساخته و پرداخته کنیم تا جای خالی مادر یا جایگاهی که مادر یک زمانی داشت را بتوانند پر کنند و همسالان و رسانه‌ها را در واقع یک رنگ و لعاب خوبی بدهند و خروجی رسانه‌ها را مقطعی کنند که بتواند برای بچه‌ها در واقع تضاد ارزشی ایجاد نکند.

سرپرست بهزیستی استان کرمان گفت: این‌ها موضوعات مهم و بحث‌های تخصصی است که ما خیلی راحت از کنار آن‌ها رد می‌شویم ما جشن تکالیف فرزندان را خیلی راحت برگزار میکنیم و از کنارش به راحتی می‌گذریم و فقط به عنوان یک روز به آن نگاه می‌کنیم، اما آیا بچه‌ها به تکالیف خود واقف شده اند یا نه و یا اینکه چقدر به تکالیفی که در این سن باید واقف باشند توجه داریم، نگاهمان بیشتر به صورت ماجراست بایدبه موضوع دقیق نگاه کنیم؛ الان بچه‌ها چقدر واقف هستند باید از آن صورت نمایشی یک مقدار فراتر برویم این که بچه‌ها نسبت به جایگاه سنی و مسئولیتی که دارندو مناسبتی که به اخلاقیات و شرع دارند ایجاب می‌کند با دقت بیشتری و با ظرفیت بیشتری در این مراکز توجه کنیم و باید دوستان، مددکاران و روانشناسان و مربیان را تقویت کنیم.

او با اشاره به اینکه در جایگاه مادری هم برای فرزنداننان کم گذاشتیم گفت: شاید کسی در ده سال اخیر مطالعه‌ای نکرده است که چه کار‌هایی را بایست متناسب با شرایط اجتماعی انجام می‌داده ایم و چقدر باید خودمان را ارتقا می‌دادیم که بتوانیم ارتباط موثری با بچه‌ها بگیریم که امروز نگران این موضوع نباشیم که بچه‌های ما از دستمان در رفته اند.

وحید زاده گفت: امروز ما با نسل بعدی ارتباط موثری نمی‌توانیم داشته باشیم و بچه‌ها در واقع ارتباطشان با ما کم شده است و این ضعف ارتباطی با والدین به خصوص مادر که یک سکان در خانواده محسوب می‌شود جامعه ما را بسیار تحت تاثیر قرار داده است.

او با بیان اینکه باید مهارت‌های اجتماعی را به خانواده‌ها و نیز فرزندان آموزش بدهیم، گفت: امیدواریم این سن تکلیف را برای بچه‌ها خوب جا بیندازیم و از مادران نیز خواهش می‌کنم یک بازنگری در نقش خود داشته باشند؛ و بدانند که فردای جامعه ما از تربیت امروز آن‌ها نشات می‌گیرد.

انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان بهزیستی جشن تکلیف نقش همسالان نقش مادر رسانه ها ارزش ها پر رنگ بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۲۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن دنبال گرفتن چادر از بانوان است/سنجش کارآمدی هر نظام با امنیت

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار احمدرضا رادان، در نشست هم اندیشی معاونین و مدیران کل امور مجلس وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی که در محل ستاد فرماندهی کل انتظامی و به میزبانی معاونت حقوقی و امور دولت و مجلس برگزار شد، اظهار داشت: در ابتدا خیرمقدم و خوش آمد می‌گویم به کسانی که در دورانی در سنگر دفاع مقدس همراهشان بودیم و امروز نیز در سنگری دیگر برای آبادانی کشور در کنار آنها هستیم.

وی افزود: لازم می‌دانم اقدام قاری قرآن این جلسه "معین رنجبر" که چندی پیش در برنامه محفل حضور یافت و به نوعی ایثارگری و گذشت پرسنل فراجا را با فروش هدیه خود و اختصاص مبلغ آن برای آزادی زندانیان؛ یادآوری و تشکر کنم.

سردار رادان در ادامه با بیان اینکه شغل حساس و سختی بر عهده معاونین پارلمانی وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی قرار دارد که بتوانند به نوعی تمشیت کنند که ثمرات آن برای سازمان‌ها و مردم باشد، اظهار داشت: قطعاً دقت در انجام وظیفه با حساسیت و رعایت سر فصل‌ها سودی حاصل می‌کند که ثمرات آن امنیت روانی جامعه را فراهم و ماحصل آن برای مردم مفید است.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور افزود: امروز امنیت در همه کشورها دارای ابعاد مختلفی است که با توجه به شرایط زمانی و مکانی اولویت‌های آن تغییر می‌کند و این ابعاد اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و جانی است.

سردار رادان با بیان اینکه یکی از کار ویژه‌های هر نظام امنیت اجتماعی و امنیت است و این مبنای سنجش و کارآمدی هر نظامی محسوب می‌شود اظهار داشت: دشمن امروز به همین سبب به دنبال کارزار خیابانی است و از این طریق می‌خواهد اذهان را تسخیر و جامعه را ناامن جلوه دهد.

وی با بیان اینکه دشمنان به دنبال این هستند که موضوع عفاف و حجاب را امنیتی و انتظامی جلوه دهند و جامعه را ناامن کنند، افزود: بارها اعلام کرده‌ایم که این موضوع کاملاً اجتماعی و فرهنگی است ولی هنگامی که سرریز می‌شود باید با اقدام انتظامی از آسیب بیشتر آن جلوگیری کرد.

فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه امنیت محصول جمعی است و به هیچ عنوان نباید آن را کار ویژه یک دستگاه دانست افزود: برآیند همه فعالیت‌ها در همه حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و نقش تأثیر گذار همه اینها می‌شود امنیت که باید آن را حفظ و ارتقا بخشیم.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور افزود: در موضوع عفاف و حجاب همگان شاهدند که دشمن تا پشت درب خانه‌های ما آمده و به دنبال گرفتن چادر از بانوان است که امروز به عنوان پرچم کشورمان محسوب می‌شوند و در اینجا ما باید پای کار باشیم و این اجازه را به دشمن ندهیم.

وی ادامه داد: امروز فراجا ۴۰ مأموریت و وظیفه مشخص شده در قانون دارد که هرکدام از این مأموریت‌ها ۱۰ الی ۱۵ پیش نیاز دارد یعنی باید اینها باشد تا بتوان آن ۴۰ مأموریت را به درستی انجام داد و یکی از اینها برخورد با بی حجابی است.

فرمانده کل انتظامی در پایان آرزوی توفیق و عاقبت به خیری برای زحمتکشان و شهادت برای مشتاقان کرد.

کد خبر 6098227

دیگر خبرها

  • روایت پری خانه ما از راز مادران چند شهید
  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • عفاف و حجاب موضوع اجتماعی و فرهنگی است
  • ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی
  • دشمن دنبال گرفتن چادر از بانوان است/سنجش کارآمدی هر نظام با امنیت
  • ثبت‌نام بیمه اجتماعی رایگان مادران روستایی دارای سه فرزند
  • حیات یک کشور وابسته به معلمان است
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • پیش‌بینی وضع آب و هوای استان‌های کشور در ۲۴ ساعت آینده؛ امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت