Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به نقل از خبرگزاری رویترز،‌ جان کربی، سخنگوی پنتاگون روز دوشنبه گفت که حدود ۸۵۰۰ سرباز آمریکایی بابت استقرار احتمالی در شرق اروپا در حالت آماده‌باش قرار گرفته‌اند.

کربی گفت که "بخش عمده‌ای از" نیروهای آمریکایی که در حالت آماده‌باش شدید قرار گرفته‌اند برای تقویت نیروهای واکنش سریع ناتو هستند، اما افزود که آنها "برای هرگونه احتمالات دیگر نیز آماده خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

جان کربی تاکید کرد که تا بعدازظهر دوشنبه هیچ تصمیم نهایی برای استقرار نیروها گرفته نشده است.

کربی گفت: ایالات متحده اقداماتی را برای افزایش آمادگی نیروهای خود در داخل و خارج انجام داده است، بنابراین آنها آماده هستند تا به طیفی از موارد احتمالی، از جمله پشتیبانی از نیروی واکنش ناتو در صورت فعال شدن، پاسخ دهند.

او خاطرنشان کرد که نیروی واکنش ناتو "شامل حدود ۴۰۰۰۰ سرباز چند ملیتی است."

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا گفت، این استقرار فقط زمانی انجام خواهد شد که پیمان نظامی ناتو تصمیم به فعال کردن یک نیروی واکنش سریع بگیرد "یا اگر وضعیت دیگری" پیرامون تجمع نظامی روسیه روی دهد. او افزود که برنامه‌ای برای استقرار نیرو در اوکراین وجود ندارد.

کربی گفت: این ثابت می‌کند که آمریکا تعهد به ناتو را خیلی جدی می‌گیرد.

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا با این حال اعلام کرد، پنتاگون به رغم تقویت آمادگی نظامی برای پاسخ دادن به هرگونه حمله احتمالی روسیه، به حمایت از تلاش‌های دیپلماتیک برای کاهش تنش‌ها در بحران اوکراین ادامه می‌دهد.

به گزارش اسپوتنیک، کربی در کنفرانسی خبری گفت: وزارت دفاع آمریکا به حمایت از تلاش‌های دیپلماتیک برای کاهش تنش‌ها در بحران اوکراین ادامه می‌دهد. همان طور که جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرده، اگرچه به اولویت قرار دادن گفت‌وگو و دیپلماسی ادامه می‌دهیم اما باید آمادگی‌مان را نیز افزایش دهیم. آمریکا در راستای تعهداتش به امنیت و دفاع از ناتو و امنیت شهروندانش در خارج از کشور، طبق دستور رئیس جمهور و براساس توصیه‌های لوید آستین، وزیر دفاع اقداماتی را برای تقویت آمادگی نیروهایش در داخل و خارج از کشور اتخاذ کرده تا آنها برای پاسخ دادن به طیفی از موارد احتمالی از جمله حمایت از نیروی واکنش ناتو در صورت فعال شدنش آماده باشند.

این سخنگو همچنین گفت: واشنگتن گزینه اعزام نیروهای آمریکایی به اروپا به منظور تقویت جناح شرقی ناتو در بحبوحه بحران اوکراین را رد نمی‌کند.

کربی افزود: اگر هرگونه اقدام تحریک‌آمیزی در اوکراین صورت گیرد، آمریکا آماده است تا ظرف پنج روز نیروهای بیشتری در اروپا مستقر کند.

وی تصریح کرد: همین امروز به آنها اطلاع‌رسانی می‌شود. برخی از این یگان‌ها به خاطر ماهیت وجودی و موقعیت کنونی‌شان در وضعیت آماده‌باش برای استقرار سریع هستند. ژنرال لوید آستین تصمیم گرفته تا در برخی از موارد زمان لازم برای اسقرار را حتی از چیزی که هست کوتاه‌تر کند. بنابراین در برخی مورادی که 10 روز برای استقرار لازم بود، اکنون به پنج روز کاهش پیدا کرده است. این مساله به آن یگان بستگی دارد اما آنها باید هرگونه مقدماتی که لازم است را انجام دهند تا بتوانند این تعهد پنج روزه را عملی کنند.

کربی تصریح کرد: البته استقرار بالقوه نیروهای بیشتر آمریکایی در اروپا به خاطر تنش‌ها در اوکراین به تصمیم ناتو بستگی دارد.  

سخنگوی پنتاگون همچنین گفت:‌ آمریکا با دقت نشانه‌ها از پیشروی روسیه به طرف اوکراین را زیر نظر دارد اما تاکنون هیچ نشانه‌ای مشاهده نکرده است.

کربی افزود: ما با دقت مراقب چیزهایی که روس‌ها ممکن است انجام دهند که برای ما نشانه بالقوه‌ای از نوعی حمله قریب‌الوقع باشد، هستیم. ما هنوز به آن نقطه نرسیده‌ایم اما با دقت همه نشانه‌ها را تحت نظر داریم.

تنش‌ها به دنبال صف‌آرایی حدود ۱۰۰ هزار نیروی روس در نزدیکی مرز اوکراین بالا گرفته است، اما کرملین برنامه‌ریزی برای حمله را تکذیب کرده و واکنش غرب را شاهدی بر این می‌داند که مسکو هدف تخاصم قرار گرفته است، نه اینکه خودش محرک باشد.

روز دوشنبه جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا یک تماس تصویری ۸۰ دقیقه‌ای با شماری از رهبران اروپایی از اتاق وضعیت کاخ سفید درباره بحران اوکراین برقرار کرد. او به خبرنگاران گفت که "جلسه بسیار بسیار خوبی" با اروپایی‌ها داشته که از جمله شامل رهبران آلمان، ایتالیا، بریتانیا و لهستان بوده است. او گفت "اتفاق‌نظر کامل" وجود دارد.

در بیانیه کاخ سفید هم آمده است که این رهبران درباره تلاش‌های مشترک برای ایجاد "بازدارندگی مقابل تخاصم بیشتر روسیه علیه اوکراین از جمله تدارکات برای اعمال تبعات سنگین و هزینه‌های اقتصادی جدی بر روسیه برای چنین اقداماتی و همچنین تقویت امنیت در جبهه شرقی ناتو رایزنی کردند."

همچنین ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو با استقبال از یک سری استقرار نیروها از طرف اعضای ائتلاف در روزهای اخیر گفت ناتو "تمام تدابیر ضروری" را اتخاذ خواهد کرد. او در بیانیه‌ای گفت: ما همواره به هرگونه وخامت فضای امنیتی خودمان از جمله از طریق تقویت دفاع جمعی خودمان پاسخ خواهیم داد.

در حال حاضر ناتو حدود ۴۰۰۰ نیرو در گردان‌های چند ملیتی در استونی، لیتوانی، لتونی و لهستان با پشتیبانی تانک‌ها، پدافندهای هوایی و یگان‌های اطلاعاتی و شناسایی دارد.

همچنین مقام‌های آمریکایی گفتند که پنتاگون در حال نهایی‌سازی برنامه‌هایی برای شناسایی یگان‌های ویژه‌ای است که بتواند در جبهه شرقی ناتو مستقر کند. یک مقام آمریکایی گفت که ممکن است تا ۵۰۰۰ نیرو مستقر شود، در حالی که یک دیپلمات ناتو گفت واشنگتن در نظر دارد به طور تدریخی برخی از نیروهای مستقر در غرب اروپا را طی هفته‌های آتی به شرق اروپا منتقل کند.

310 310

کد خبر 1596124

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: پنتاگون اوکراین روسیه ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۴۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد اولیانوف از سخنان دبیرکل ناتو درباره همسایگی با روسیه

در حالی‌‌که نماینده دائم روسیه در وین از اظهارات استولتنبرگ در مورد اجتناب ناپذیر بودن هزینه‌های تسلیحاتی ناتو به دلیل همسایگی با روسیه انتقاد کرد، بطور کلی استقرار تسلیحات هسته‌ای در خاک لهستان، نقض معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای خواهد بود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، میخائیل اولیانوف، نماینده دائم فدراسیون روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین، در مورد سخنان روز گذشته ینس استولتنبرگ درباره اجتناب‌ناپذیری هزینه‌های تسلیحاتی کشورهای عضو ناتو برای حمایت از اوکراین به دلیل همسایگی این کشور با روسیه، یادآور شد که  دبیرکل ناتو باید بپذیرد که این ائتلاف آتلانتیک شمالی بود که با گسترش به سمت شرق خود را به همسایگی روسیه رسانده و اکنون از این موضوع شکایت دارد. 

اولیانوف در کانال تلگرام خود نوشت: «متأسفم، ولی برای اینکه دقیق صحبت کنیم، او (استولتنبرگ) باید بپذیرد این ناتو بود که با گسترش به سمت شرق، خود را به همسایگی روسیه رسانده و اکنون  این مسئله را بهانه خوبی برای هزینه‌های نظامی این ائتلاف معرفی می‌کند!»

روز گذشته استولتنبرگ در کنفرانس مطبوعاتی مشترکی به همراه ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا در ورشو، گفت که کشورهای ناتو نمی‌توانند از هزینه ارسال تسلیحات به اوکراین اجتناب ورزند. به عقیده او، این بهای این واقعیت است که روسیه همسایه این اتحاد است.

استولتنبرگ همچنین گفت که اتحاد آتلانتیک شمالی به دنبال درگیری با روسیه نیست و هیچ برنامه‌ای برای استقرار تسلیحات هسته‌ای ایالات متحده در خاک لهستان ندارد، اما از امنیت این کشور محافظت خواهد کرد.

پیش از این، آندری دودا، رئیس جمهور لهستان، گفت که موضوع استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا مدتی است که توسط مقامات در مذاکرات با همکاران ایالات متحده مورد بحث قرار گرفته است. در واکنش به این سخنان، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفت که وزارت دفاع روسیه وضعیت را زیر نظر داشته و تجزیه و تحلیل خواهد کرد و هر اقدامی برای تضمین امنیت انجام خواهد شد.

ناتو با استقرار سلاح هسته‌ای در لهستان، توافقات بین‌المللی را نقض می‌کند

در این رابطه، سازمان بین‌المللی لغو سلاح‌های هسته‌ای (ICAN) نیز گزارش داده که کشورهای عضو ائتلاف آتلانتیک شمالی در صورت مستقر کردن چنین تسلیحاتی در خاک لهستان، در واقع معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای را نقض خواهند کرد.

این سازمان یادآور شد که این سند تنها توافقنامه بین‌المللی است که کشورها را از استقرار تسلیحات هسته‌ای یک کشور دیگر منع کرده است. اعضای ناتو استدلال می‌کنند که اشتراک تسلیحات هسته‌ای با تعهدات آن‌ها در چارچوب معاهده منع گسترش تسلیحات هسته‌ای مطابقت دارد، اما این اقدام به وضوح، اگر متن این سند را نه، ولی روح آن را نقض می‌کند.

پیش از این، اسکات ریتر، افسر اطلاعاتی سابق آمریکا گفت که ناتو هیچ ماموریت واقعی ندارد که به صلح جهانی کمک کند و فقط گسترش می‌یابد، در حالیکه در همان ابتدای تاسیس ناتو، ایالات متحده به روسیه قول داده بود که «حتی یک اینچ» به شرق گسترش نخواهد یافت.

ناتو: برنامه‌ای برای گسترش استقرار تسلیحات هسته‌ای نداریماعلام آمادگی لهستان برای استقرار تسلیحات هسته‌ای در خاک خودتأکید کرملین بر عدم‌تغییر روند درگیری نظامی در اوکراین

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار روسیه درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان
  • آمریکا تحریم های جدید علیه ایران و روسیه اعمال کرد
  • حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه
  • هشدار روسیه در مورد استقرار تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان
  • هشدار روسیه در مورد احتمال استقرار تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان
  • نظامیان فرانسوی کنار اوکراین علیه روسیه می‌جنگند
  • صدور فرمان جنگ از ورشو!
  • انهدام دو انبار بزرگ نفت روسیه توسط پهپادهای اوکراین/ استقرار ۱۶۰۰۰ سرباز و جنگنده انگلیسی در لهستان/ چرا اوکراین فقط ۶ ماه وقت دارد؟
  • اوکراین فقط شش ماه وقت دارد
  • انتقاد اولیانوف از سخنان دبیرکل ناتو درباره همسایگی با روسیه