Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران و هند یک مسیر مستقیم تجارت کالا بین بندر چابهار ایران و دو بندر ناواشیوا و کاندلا در غرب هند راه‌اندازی می‌کنند تا پاکستان را دور زده و کالا‌ها را به افغانستان و کشور‌های آسیای مرکزی برسانند. یک مسیر تجارت کانتینری مستقیم بین بندر چابهار ایران و دو بندر ناواشیوا و کاندلا در غرب هند راه‌اندازی شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گفته جلیل اسلامی، رییس سازمان بنادر و دریانوردی ایران، اولین محموله کانتینری از این مسیر در شانزدهم فوریه وارد بندر شهید بهشتی ایران خواهد شد.

خطوط دریانوردی ایران حمل‌ونقل کانتینری بین دو کشور را بین ۱۰ تا ۱۵ روز انجام می‌دهند. سازمان بنادر و دریانوردی ایران عوارض و هزینه‌های حمل‌ونقل و تجهیزات را برای حمایت از تاجرانی که از این مسیر استفاده می‌کنند مشخص می‌کند.

هند قبلا در ۲۰۱۷ خطوط کشتیرانی دیگری بین بندر چابهار ایران و بنادر بمبئی و موندرا افتتاح کرده‌است. دومین مسیر دریانوردی مستقیم بین دو کشور در ژانویه ۲۰۱۹ افتتاح شد. این مسیر از بنادر بمبئی، موندرا، کاندلا و چابهار عبور کرده و در نهایت به بندرعباس در جنوب ایران می‌رسد. هند از این مسیر‌های کشتیرانی برای حمل کالا به افغانستان و کشور‌های حاشیه خلیج‌فارس و همچنین کشور‌های آسیای مرکزی استفاده می‌کند. هند می‌تواند از طریق بندر چابهار، پاکستان را دور زده و کالا‌ها را به افغانستان و آسیای مرکزی برساند. به‌این‌ترتیب افغانستان از طریق دریا به هند متصل می‌شود.

ایران پروژه‌ای برای نصب و راه‌اندازی تجهیزات مدرن بارگیری و تخلیه بار در بندر شهید بهشتی در چابهار در اختیار هند قرار داده‌است.

اولین نشست سه‌جانبه هند، ایران و ازبکستان در ماه گذشته برای توسعه مسیر‌های ارتباطی با کشور‌های آسیای مرکزی برگزار شد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بندر چابهار ایران بندر شهید بهشتی ایران خطوط کشتیرانی آسیای مرکزی بندر چابهار راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۵۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی

مسئولان وزارت صنعت و تجارت طالبان با انتشار اطلاعیه‌ای از برگزاری دومین جلسه هماهنگی بین‌ الوزارتی کمیته اقتصادی – تجاری، صنعتی – معدنی و نفتی، با نمایندگان جمهوری اسلامی ایران خبر داده‌اند.

قدرت‌الله جمال، معاون وزارت صنعت و تجارت در این نشست گفت: اکنون افغانستان از یک کشور وارداتی به یک کشور صادراتی تبدیل شده است. مانند سایر کشورها صادرات دارد و در بسیاری از تولیدات به خودکفایی رسیده است. 

در ادامه این نشست جهت توسعه تجارت و آوردن سهولت‌های بیشتر در عرصه جلب و جذب سرمایه‌گذاری‌ها، روابط بانکی و رفع چالش‌ها در زمینه ترانزیت و صادرات و ایجاد منطقه آزاد صنعتی میان دوکشور تبادل‌نظر صورت گرفت و نمایندگان ادارات گزارش فعالیت‌های شان را نیز ارائه کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • وزیر صنعت و تجارت طالبان وارد ایران شد
  • وزیر صنعت و تجارت طالبان به ایران سفر کرد
  • تجارت ایران و ترکیه به ۱.۳۶۴ میلیارد دلار رسید
  • تجارت ۱.۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه در ۳ ماهه ۲۰۲۴
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • دشمنان با جنگ رسانه‌ای در مسیر مردم و انقلاب سنگ اندازی می‌کنند
  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • آتش‌ سوزی ۲ فروند لنج در چابهار؛ یک نفر فوت کرد