Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان -احسان حدادی پرتابگر دیسک کشورمان و نایب قهرمان المپیک لندن  تمرینات خود را برای حضور در بازی‌های آسیایی هانگژو در اردوی کیش پیگیری می‌کند.  

چرا  حضور ورزشکاران مستعد در دو و میدانی کاهش یافته است؟

فدراسیون دو و میدانی  برای ایجاد بهترین شرایط برای احسان حدادی، حسن تفتیان و برای هر کس به فراخور شرایط خود فرد تلاش می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  من هم در حال حاضر در ایران با کمترین هزینه تمریناتم را پیگیری می‌کنم و امیدوارم با نتیجه خوب در بازی‌های آسیایی پاسخ این زحمات را بدهم. در دوره‌های گذشته به دلیل نبود مدیریت جمعی از ورزشکاران حرفه‌ای با این رشته ورزشی  خداحافظی کردند. با این وضعیت کار کردن در فدراسیون سخت است. البته برخی از ورزشکاران به صورت گلخانه‌ای کار می‌کنند، اما دو و میدانی خالی از افراد نخبه شده است. به طور مثال قبلا برادران صمیمی در پرتاب دیسک بوده و رقابت خوبی ایجاد کرده بودند. در هر ماده‌ای نیز چند نفر بودند که جایگزین گروه قبلی شدند. اما حالا این شرایط وجود ندارد. این رشته ورزشی بسیار مظلوم و در حال حاضر بدون پشتوانه است که البته در فدراسیون کنونی اقدامات خوبی برای معرفی ورزشکاران جدید به ورزش دو و میدانی انجام داده است. امیدواریم نتایج این اقدامات را در سال‌های آتی ببینیم.

 درباره  وضعیت آماده سازی خود برای بازی‌های آسیایی بگویید؟

پس از پشت سر گذاشتن آماده سازی جسمانی  در تهران، یک ماه در جزیره کیش اردوی خوبی داشتم و کار‌های درمانی، آماده سازی، تراپی و پرتاب را پیگیری کردم. فکر می‌کنم چندین سال بود چنین تمریناتی نداشتم، تمریناتی که طی آن بتوانم با فراغ بال به کار‌هایی بپردازم که بخشی از نیاز‌های جسمانی  یک دو و میدانی کار است، به دلیل اینکه برای حضور در مسابقاتی مانند بازی‌های المپیک و بازی‌های آسیایی در سال‌های پیاپی وقت زیادی نداشتم.

 برنامه شما  برای بازی‌های آسیایی چیست؟  

 من پنج تا ۶ جلسه تمرینات پرتابی داشتم که خیلی خوب بود. قطع به یقین در اردوی بعدی تمریناتم سنگین‌تر خواهد شد. از فروردین نیز به طبع تمرینات سنگینی خواهم داشت و اواخر فرودین با انجام تمرینات سرعتی به مرور برای حضور در بازی‌های آسیایی آماده خواهم شد.

وضعیت آسیب دیدگی شما به چه صورت است؟  

من  به خاطر سالیان سال تمرینات سنگین و پرتاب‌ها دچار آرتروز کمر هستم. دیسکم دارای مشکل است. این آسیب همیشه با من خواهد بود و قطعا با افزایش سن بیشتر خواهد شد. اما خوشبختانه مشکل دیسک را تا حد زیادی حل کردم و تلاش کردم تا این درد بیشتر نشود و کار‌های درمانی را همچنان پیگیری می‌کنم. امیدوارم در بازی‌های آسیایی با پرتابی بالاتر از ۶۵ متر نتیجه خوبی کسب کنم. هر چند در فصل قبل با توجه به مصدومیتم و مراحل درمان کاهش وزن داشتم، اما امیدوارم در فصلی که هستیم با ارتقاء وزن و افزایش توان بتوانم بالاتر از ۶۵ متر  پرتاب کنم و قطعا این رکورد دور از دسترس نیست.

شناختی از رقبای خود در بازی‌های آسیایی دارید؟  

تمام کسانی که در آسیا پرتاب می‌کنند برایم رقیب نیستند، آن ها صرفا دوست من هستند. حتی اکثر اوقات حریفانم  با من  ارتباط دارند و مشتاق این هستند که در کنارم تمرینات را پیگیری کنند. آن‌ها بین ۷ تا ۱۰ سال از من کوچکتر هستند و در بازی‌های آسیایی کار سختی برای رسیدن به مدال دارند. البته من ۴ مدال طلا و تجربه حضور در این رقابت‌ها را در ۴ دوره در کارنامه دارم، اما در بازی‌های آسیایی نفر دوم بیش از ۶۱ متر پرتاب نخواهد کرد. در دور قبل رکورد دار ۶۰ متر  مدال نقره گرفته و در حال حاضر نیز در سطح آسیا ورزشکاری نداریم که بیشتر از ۶۱ متر توان پرتاب کردن داشته باشد. امیدواریم بتوانم بعد از بازی‌های آسیایی به پرتابگران دیسک آسیایی هم کمک کنم که سطح این رشته در قاره کهن بالاتر برود.

آیا فدراسیون دو و میدانی حمایت‌های لازم را انجام می‌دهد؟  

هر فدراسیون یک سری وظایفی دارد و با توجه به پتانسیل و رکورد‌های ورزشکارانش برای آن‌ها هزینه می‌کنند و تا امروز هم هر هزینه‌ای که برای من صورت گرفته، قطعا براساس پتانسیل و توانایی هایم  بوده است. باید توجه داشت که کسب نتیجه غیر قابل پیش بینی است. مثلا من  یک روز با هزینه‌ای که برایم انجام شده به مدال المپیک رسیدم و یک بار هم موفق به رسیدن به جایگاه خوبی نمی‌شوم. البته در نهایت فدراسیون دو و میدانی  درست‌ترین تصمیم را خواهد گرفت و قطعا ورزشکار درجه یک را که امید کسب مدال است کنار نمی‌گذارد و برایش هزینه می‌کند. دو و میدانی یک رشته دیربازده است و برای این که یک ورزشکار به مدال دست پیدا کند حداقل ۷ تا ۱۰ سال زمان لازم دارد. افراد نوپا با یک سال سابقه قطعا به مدال نخواهند رسید. ضمن این که کسب نتیجه به پتانسیل و توانایی ورزشکاران نیز بستگی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید

دبیر فدراسیون دو و میدانی:کسب مدال در بازی‌های آسیایی اولویت اصلی مان است

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فدراسیون دو و میدانی احسان حدادی بازی های آسیایی فدراسیون دو و میدانی بازی های آسیایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۵۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط برای حضور دانشجویان در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی، مجمع عمومی سالانه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی با حضور هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، مهین فرهادی‌زاد نایب رئیس کمیته ملی المپیک، محمدرسول خدادادی سرپرست فدارسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی و دیگر اعضا مجمع به میزبانی سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

محمدرسول خدادای سرپرست فدارسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی امروز (چهارشنبه) در حاشیه مجمع عمومی سالانه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی که به میزبانی سازمان امور دانشجویان برگزار شد؛ اظهار داشت: فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی در این مجمع سالانه برنامه‌های خود را برای سال ۱۴۰۳ مطرح کرد و با اخذ رأی از سوی اعضا این مجمع به تصویب آن‌ها پرداخت.

وی ادامه داد: از جمله برنامه‌های پیش روی فدراسیون در سال ۱۴۰۳ شامل برگزاری اولین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی، اعزام و شرکت دانشجویان ورزشکار در بازی‌های جهانی و مسابقات آسیایی، برگزاری اردوهای آمادگی دانشجویان کشور برای شرکت در سی و دومین مسابقات یونیورسیاد دانشجویان جهان، برگزاری لیگ‌های دانشجویی و برخی فعالیت‌های دیگر است.

خدادادی با اشاره به اینکه سی و دومین مسابقات یونیورسیاد دانشجویان جهان به میزبانی کشور آلمان برگزار می‌شود؛ تصریح کرد: فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی مصمم است تا در رشته‌هایی که دانشجویان ما حرفی برای گفتن دارند، بتواند شرایط را مهیا سازد.

سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی خاطرنشان ساخت: لیگ‌های دانشجویی سال گذشته در ۳ رشته ورزشی برگزار شد. در سال جاری قصد داریم تعداد آن‌ها را با افزایش ۷ لیگ دیگر گسترش دهیم.

داداش‌پور: خلق، توسعه و تعمیق فناوری در ورزش با المپیاد ورزش‌های فناورانه

هاشم داداش‌پور رئیس سازمان امور دانشجویان نیز با بیان اینکه مجمع محفلی برای ارائه دیدگاه‌های متفاوت است و هر کدام از اعضا می‌توانند نظرات خود را اعلام کنند؛ گفت: سازمان امور دانشجویان به حوزه ورزش توجه ویژه دارد و همواره به اداره کل تربیت بدنی و فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی کمک کرده است تا بتواند شرایط بهتری را برای دانشجویان ایجاد کند.

وی با بیان اینکه امیدوارم اتفاقات بسیار خوبی در حوزه ورزش دانشگاهی رخ دهد، اظهار کرد: ما باید بتوانیم به ورزش دختران در دانشگاه‌های کشور توجه بیشتری داشته باشیم زیرا معتقدیم فارغ از جنسیت همه نیاز به ورزش دارند و دختران سرزمین ما به دلیل توانمندی‌هایی که در عرصه‌های مختلف دارند، استحقاق این توجه ویژه را دارند.

معاون وزیر علوم با اشاره به اینکه سعی کردیم لیگ دانشگاهی را فعال کنیم زیرا لیگ پیش از این در فضای کشور وجود داشت اما در فضای دانشگاه تقریباً وجود نداشت، تصریح کرد: سال گذشته ۳ لیگ دانشگاهی را فعال کردیم و امسال ۷ لیگ دیگر را فعال خواهیم ساخت این به معنای توجه بیشتر به حوزه لیگ‌های دانشگاهی است.

وی ادامه داد: بنده معتقد هستم به هر میزان به لیگ‌های دانش‌آموزی و دانشجویی توجه داشته باشیم، بنیان‌های ورزش در کل کشور تقویت خواهد شد. ورزش قهرمانی و همگانی را برگزار و المپیاد ورزش‌های بومی و محلی را احیا خواهیم کرد تا بخشی از ورزش‌های بومی محلی خود را در چهارچوب اهداف ملی قرار دهیم.

داداش‌پور با اشاره به اینکه المپیاد جدیدی را با عنوان المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی راه‌اندازی کردیم، یادآور شد: این المپیاد در سه حوزه ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، رباتیک، فناوری و نوآوری برگزار می‌شود.

وی افزود: فناوری در حوزه ورزش مغفول مانده است. توجه ما این است تا به خلق، توسعه و تعمیق فناوری در ورزش کمک کنیم. بر اساس آمار ۳۴ میلیون نفر از افراد جامعه به بازی‌های دیجیتال می‌پردازند و این نشان می‌دهد که ما از حوزه فناوری در این بخش غفلت کرده‌ایم. بنابراین برگزاری این المپیاد فرصت بی نظیری است تا از این ظرفیت استفاده کنیم.

مهین فرهادی‌زاد نایب رئیس کمیته ملی المپیک نیز با بیان اینکه مشارکت بانوان از کلیدهای مهم پیشرفت است؛ گفت: دنیا بر موضوع مشارکت خانم‌ها در مسائل تصمیم‌ساز کشور توجه دارد و قوی‌ترین فدراسیون ما از نظر نگاه علمی و توانایی فکری فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی است.

وی خاطرنشان کرد: امروزه ورزش به عنوان مهم‌ترین عنصر و ابزار تربیت در جامعه است و از آنجایی که بانوان بخش بزرگی از جامعه هستند بنابراین مشارکت آن‌ها نقش زیادی در توسعه کشورها دارد.

کد خبر 6094248 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • شرایط برای حضور دانشجویان در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • شرایط برای حضور دانشجویان توانمند ورزشکار در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • درخشش بوکسور مراغه‌ای در مسابقات آسیایی
  • از دریافتی یک میلیونی تا مشکل اشتغالِ ملی‌پوش پارادو و میدانی خوزستانی
  • ایران : تحریم مسابقات مچ اندازی
  • ایران مسابقات مچ اندازی آسیایی ازبکستان را تحریم کرد
  • ایران مسابقات مچ‌اندازی قهرمانی آسیا را به دلیل میزبانی غیرعادلانه ازبکستان تحریم کرد
  • با دستور وزارت ورزش، انتخابات کمیسون ورزشکاران تجدید شد
  • مطیعی: دو و میدانی را با کمترین تنش به رئیس جدید تحویل می‌دهیم
  • سرپرست فدراسیون دوومیدانی: من و وزارت نظری در مورد انتخابات نداریم/ معتمدی: انتخابات کمیسیون ورزشکاران باطل شد+ فیلم