Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار هادیانفر گفت: ۵۱ درصد فوتی‌های سوانح ترافیکی جان خود را سر صحنه تصادف از دست می‌دهند و ۶ درصد هم حین انتقال فوت می‌کنند.

به گفته رئیس پلیس راهور ناجا ۳۴ درصد تصادفات در جاده اتفاق افتاده و ۷۴ درصد حادثه دیدگان جاده‌ای، جان خود را از دست داده اند.

به گفته رئیس پلیس راهور ناجا امکانات پلیس راهور ۷ هزار واحد گشت، ۴ هزار و ۶۰۰ دوربین جاده‌ای و ۵ هزار و ۳۰۰ دوربین شهری است که این تعداد گشت و دوربین برای کنترل ترافیک کافی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار هادیانفر گفت: ۳۳ سازمان به صورت غیر مستقیم و ۷ سازمان به صورت مستقیم در مجموعه وظایف پلیس نقش دارند.

به گفته رئیس پلیس راهور ناجا سال ۹۹ در تعداد جانباختگان کاهش داشتیم، اما در نه ماهه اول سال ۱۴۰۰ افزایش داشته ایم و اگر اصلاح نشود در این دو ماه باقی مانده نیز بیشتر هم می‌شود.

سردار هادیانفر گفت: ۳۲ درصد کل وسایل نقلیه کشور فرسوده است و روند اسقاط اصلا مطلوب نیست و همین فرسودگی عاملی برای افزایش تصادفات و جانباختگان است.

به گفته رئیس پلیس راهور ناجا در تصادفات ۳۲.۸ درصد سرنشینان، ۲۴ درصد رانندگان،۲۳.۳ درصد موتور سیکلت‌ها و ۱۹.۴ درصد عابرین پیاده نقش دارند.

بیشتر بخوانید: مرگ بیش از ۱۳ هزار نفر بر اثر تصادف در سال جاری رئیس پلیس راهور: در تصادفات با یک آهن‌پاره مواجه هستیم؛ خودروسان خودروی ایمن تولید کنند

۴۷۲۳۳

کد خبر 1596166

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: تصادفات رانندگی پلیس راهور مرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۵۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از چراغ زنون و استیکر تزئینی مطلقاً ممنوع است

رئیس پلیس راهور گفت: استفاده از چراغ زنون برای خودرو مطلقاً ممنوع است و اگر مشاهده شود جریمه می‌شوند، همچنین استیکر، برچسب و یا تصویر روی بدنه و شیشه ممنوع و جریمه دارد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، جلسه ارتباط مستقیم رئیس پلیس راهور فراجا با مردم امروز در مرکز نظارت همگانی فراجا 197 برگزار شد.

سردار سید تیمور حسینی؛ رئیس پلیس راهور فراجا ضمن دیدار با مردم و حل مشکلات آنها در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیشترین مشکلات بیان شده از سمت مردم مربوط به شماره‌گذاری خودروها و تخلفات آموزشگاه‌های رانندگی بوده است.

وی تصریح کرد: روال همیشگی و مرسوم این است که مسئولان فراجا در 197 به مشکلات طرح شده مردم رسیدگی کرده که البته یکی از کارهای خوب است.

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: امروز بیش از 130 نفر به دلایل مختلف به 197 مراجعه کردند که مهمترین مطالبات و درخواست مردم، آموزشگاه‌های رانندگی، اعتراض به فرآیند پیگیری تصادفات و جریمه رانندگی بود؛ نکته مهم این بود که در جرایم رانندگی هیچ کدام جریمه اشتباهی نبود؛ بلکه درخواست بخشش بوده است.

علت صدور "برگ جریمه رانندگی اشتباهی" چیست؟

حسینی در خصوص نور چراغ خودروها گفت: نور چراغ‌ها باید تلفیقی از زرد و سفید باشد، استفاده از چراغ زنون و چراغ با رنگ تماماً سفید مطلقاً ممنوع است، توصیه می‌کنیم از چراغ فابریک خودروها استفاده شود چراکه از شرایط استاندارد برخوردار هستند.

وی تاکید کرد: اگر خودرویی چراغ زنون داشته باشد در صورت مشاهده جریمه می‌شود چراکه چراغ زنون خطرآفرین است و می‌تواند برای دید دیگر رانندگان خطر ایجاد کند.

رئیس پلیس راهور فراجا تاکید کرد: استفاده از برچسب، استیکر و تصاویر حتی اگر جنبه تزئینی داشته باشد تخلف است و در صورت مشاهده برای آن خودرو جریمه صادر می‌شود، البته خودروهای تبلیغاتی و امدادی طبق آیین‌نامه می‌توانند بغل نویسی داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ممنوعیت استفاده از چراغ زنون و استیکر تزئینی برای خودرو
  • استفاده از چراغ زنون و استیکر تزئینی مطلقاً ممنوع است
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​
  • ۵ درصد جرائم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود
  • ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود/ دو علت بروز خطا
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!
  • چند درصد جریمه های رانندگی اشتباهی است؟ ؛ توضیحات مهم رئیس پلیس راهور