Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از ایجاد اشتغال پایدار با نگاه خانواده محور برای زنان سرپرست خانوار خبر داد.

به گزارش قدس آنلاین، انسیه خزعلی امروز در نشست علنی مجلس شورای اسلامی درخصوص گزارش کمیسیون اجتماعی درباره توانمندسازی زنان سرپرست خانوار گفت: طرح جامعی برای کسب و کار مبتنی بر ایجاد پایدار اشتغال با نگاه به خانواده تنظیم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: طی ۱۴ سفر استانی که با حضور ریاست جمهوری انجام شده، رسیدگی به زنان سرپرست خانوار در اولویت قرار گرفته است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: براساس این طرح جامع، پایداری مشاغل طی چهار سال مورد توجه قرار گرفته است؛ براساس این طرح ازدواج دهه شصتی ها و ارائه تسهیلات برای پیشگیری از خودسرپرستی این زنان در دستور کار قرار گرفته است، همچنین اشکالاتی در ارائه وام های خوداشتغالی ۵۰ میلیون تومانی وجود داشت که بعضاً افراد به ۳ ضامن نیاز داشتند، اما اکنون این وام ها به صورت قرض الحسنه و با یک ضامن ارائه می شود.

خزعلی افزود: در این میان با همکاری بانک مرکزی مقرر شده کارآفرینانی که زنان سرپرست خانوار را به کار می گیرند، بتوانند تسهیلات دریافت کنند؛ همچنین جذب اعتبار از دستگاه های دولتی و غیردولتی یکی دیگر از موضوعاتی است که در دستور کار قرار گرفته است. براین اساس طی چند وقت گذشته فقط در یکی از استان ها به زنان سرپرست خانوار ۱۰ میلیارد تومان وام داده شده، در حالی که این رقم در گذشته حتی به یک میلیارد هم نمی رسید.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده بیان کرد: اتصال زنان سرپرست خانوار به شرکت ها و بکارگیری آنها در این مجموعه ها از دیگر اقداماتی است که انجام شده است. همچنین سطح ارائه تسهیلات برای زنان سرپرست خانوار نیز متفاوت از قبل شده است. در این میان با توجه به اینکه نیمی از زنان سرپرست خانوار در بازه سنی ۵۵ الی ۶۰ سال قرار دارند، از این رو ایجاد اشتغال برای فرزندان آنها در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه این حوزه دارای متولیان متعددی است که رقم آن به ۱۳ مجموعه می رسد، گفت: همه این مجموعه ها باید با محوریت معاونت امور زنان و خانواده فعالیت خود را انجام دهند؛ همچنین برای پیشبرد اهداف نیاز به تصویب برخی قوانین است که در گذشته در مسیر مجلس و دولت رفت و آمد داشته است.

خزعلی با بیان اینکه در تلاش هستیم برای اجرای برنامه جامع مصوب از توان نیروهای مردمی و سایر دستگاه ها استفاده کنیم، تصریح کرد: در این میان باید ساختار مشاوران استانداری ها نیز ارتقا یافته و اختیارات آنها افزایش یابد تا مشکلات این حوزه رفع شود.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده اظهار کرد: علی رغم اینکه در برنامه ششم مصوب شده این معاونت دارای بودجه باشد، اما اعتبارات آن به بهزیستی و سایر مراکز داده می شود و معاونت فقط سیاستگذاری می کند، از این رو درخواست داریم بودجه خاصی برای این معاونت پیش شود.

وی گفت: بیمه زنان خانه دار از دیگر نکات قابل تأمل است، اما با توجه به اینکه اجرای این مهم در عمل نیازمند اعتبارات زیادی است، پیشنهاد می شود به صورت متمرکز بیمه زنان سرپرست خانوار دارای بیش از سه فرزند در دستور کار قرار گیرد.

منبع: ایرنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: انسیه خزعلی اشتغال زنان سرپرست خانوار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده زنان سرپرست خانوار دستور کار قرار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۵۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رییس کل دادگستری استان اصفهان با اشاره به ظرفیت دستگاه قضا در حمایت از تولید و پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی گفت: بخشی از مشکلات و موانع در مسیر سرمایه‌گذاری و مشارکت مردم در بخش‌هایی، چون صنعت، گردشگری، کشاورزی و ... قابل شناسایی است و برنامه‌ریزی برای رفع آن امکان پذیر است.
حجت الاسلام اسداله جعفری از رسیدگی مساله محور به مشکلات تولید و اقتصاد در این ستاد خبر داد و افزود: پیش از این در بیشتر مواقع، رفع مشکلات واحد‌های تولیدی و فعالان اقتصادی در ستاد اقتصاد مقاومتی به شکل موردی و مصداقی بود، اما مصوبه جدید اعضای ستاد به این نحو است که مشکلات و موانع به صورت مسأله محور بررسی شود چرا که با برطرف شدن یک مانع به شکل ریشه‌ای و کامل، ممکن است مشکلات چند واحد تولیدی در این خصوص، همزمان برطرف شود.

دیگر خبرها

  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • قدرت پایدار در جامعه فقط با علم ایجاد نمی‌شود
  • رشد ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
  • حیدری: کولبران در انتظار ابلاغ قانون ساماندهی اشتغال پایدار مرزنشینان هستند
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • مردم سیستان و بلوچستان به احدی اجازه تفرقه‌اندازی نمی‌دهند