Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد در خصوص حذف ردیف بودجه حاشیه شهر مشهد از لایحه بودجه ۱۴۰۱ گفت: متاسفانه این موضوع خبر بسیار ناگواری برای مشهدالرضا بود. باید توجه داشت خدماتی که شهر مشهد ارائه می‌دهد، ملی بوده ولی بودجه‌اش محلی است.

سید ابراهیم علیزاده در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به عنایت ویژه‌ای که مقام معظم رهبری به مشهد و حاشیه شهر دارند و حتی بعضا اسم محلات را در بیاناتشان می‌آورند اما همکاران ما در تنظیم بودجه شهر مشهد کم‌لطفی کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حجت‌الاسلام رئیسی، رئیس‌جمهور نیز زمانی که عهده‌دار تولیت آستان قدس رضوی بود، توجه ویژه‌ای به حاشیه شهر داشت. بنابراین انتظار و نگاه ما این است که دولت در این خصوص تجدید نظر کرده و ردیف اعتبار را حتما مد نظر قرار دهد. باید صدای رسای کسانی باشیم که می‌خواهند به مشهد خدمت کنند اما اعتبارات محدود است و ضرورت دارد دولت توجه جدی به این موضوع داشته و مجلس نیز عنایتی کند که این ردیف بازگردد تا بتوانیم خدمات ارزنده‌ای به مردم این مناطق داشته باشیم.

وی ضمن تاکید بر اینکه هیچکدام از مناطق شهر را نمی‌توان از هم منفک کرد، گفت: هر گونه آسیبی به فضای حاشیه شهر قطعا کل شهر را درگیر می‌کندذزیرا تمام مناطق شهری در ارتباط با یکدیگر است. مناطق حاشیه‌ای مشهد نزدیک حرم مطهر و در متن شهر قرار داشته و فقط به دلیل کمبود خدمات نام آن را حاشیه شهر گذاشته‌ایم. 

رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد افزود: ما انتظار داریم مجلس و دولت توجه ویژه‌ای به شهر امام مهربانی‌ها داشته باشند و نه تنها بودجه را حذف نکنند بلکه به حدی بودجه اختصاص دهند که بتوانیم ارائه خدمات مطلوبی به مجاوران و زائرانی که از اقصی‌نقاط کشور به مشهد می‌آیند، داشته باشیم.

 وی با بیان اینکه شهرداری به تنهایی نمی‌تواند اعتبارات کافی را برای حاشیه شهر مهیا کند، گفت: شورای ششم علاوه بر اینکه تلاش می‌کند به کل شهر خدمت‌رسانی مطلوبی داشته باشد، نگاه ویژه‌ای نیز به حاشیه شهر دارد. بر این اساس شهرداری ۳۰ درصد از بودجه ۱۴۰۱ را به حاشیه شهر اختصاص داده است. متاسفانه طی این ۵۰ سال فاصله ارائه خدمات بیشتر شده است. امیدواریم بتوانیم شیب اعتبارات را به سمت حاشیه شهر تغییر دهیم و در مسیر بهبود وضعیت این مناطق گام‌های مثبتی برداریم. قطعا شهرداری به تنهایی نمی‌تواند اعتبارات لازم را برای ایجاد زیرساخت‌های خدماتی ضروری مثل ساخت بیمارستان، مدرسه و... مهیا کند. در این شرایط لازم است همه دستگاه‌ها پای کار بیایند تا فاصله این خدمات کمتر شود.

علیزاده در خصوص مهم‌ترین اقدامات انجام شده برای حل مسائل حاشیه شهر در مشهد گفت: اولین حرکت شورای ششم مصوبه راه‌اندازی پایگاه زودبازده بوده است. این مصوبه کلیه محلات نیازمند بازآفرینی هدف به ویژه حاشیه شهر را در بر می‌گیرد. در واقع برای هر محله ۱۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شده که این اعتبارات با نظر مستقیم مردم، دفاتر تهسیلگری و ائمه جماعات مساجد صرف برطرف‌سازی نیاز ضروری مردم خواهد شد و این شهروندان خواهند بود که پروژه‌ها را تعریف می‌کنند.

وی ضمن تاکید بر اینکه در شورای مشهد برای ۵۱ محله حاشیه‌ای به ازای هر محله حدود ۱۰ میلیارد تومان اعتبار در قالب همین مصوبه تخصیص داده شده، گفت: در حال حاضر حدود ۸۰۰ میلیارد تومان پروژه تعریف شده که ۲۸۰ میلیارد تومان آن در اصلاحیه بودجه ۱۴۰۰ و مابقی آن در بودجه ۱۴۰۱ قرار است مصوب شود. انشالله بتوانیم تحرک پروژه‌های توسعه پیشران را آغاز و برای سال‌های بعد نیز تلاش‌مان بر این باشد که شیب اعتبارات را به سمت حاشیه شهر متمایل کنیم. شهردار مشهد نیز اعتبارات حاشیه شهر را از ۱۰ به ۳۰ درصد رسانده و حدود ۲ تا سه برابر کرده‌ که امیدواریم در عمل نیز بتوانیم گام‌های مثبتی در این مسیر برداریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی حاشیه شهر مشهد لایحه بودجه ۱۴۰۱ شورای شهر مشهد میلیارد تومان بودجه ۱۴۰۱ حاشیه شهر شهر مشهد ویژه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۵۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!

به گزارش صدای ایران از اعتماد، در بخش‌هایی از این گزارش بودجه نهاد‌های زیر نظر ریاست‌جمهوری مورد واکاوی قرار گرفته است که در ادامه می‌خوانید.

در بخش هزینه‌ها، طبق سنت، نخستین ردیف بودجه مربوط است به نهاد ریاست‌جمهوری؛ مجموعه‌ای که از دفتر رییس‌جمهوری گرفته تا معاونت‌ها ذیل نهاد ریاست‌جمهوری هستند. بودجه نهاد ریاست‌جمهوری طبق جدول شماره ۷ که اعتبارات دستگاه‌ها، مصوب ۱۴۰۲ و پیشنهادی ۱۴۰۳ را قید کرده، برای امسال ۶ هزار و ۱۱۷ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است؛ در حالی که طبق همین جدول، سال گذشته ۳ هزار و ۲۷۲ میلیارد تومان بودجه مصوب شده بود. به عبارت دیگر رقمی حدود ۲ هزار و ۸۴۵ میلیارد تومان یعنی حدود ۸۶درصد به بودجه ریاست‌جمهوری افزوده شده است.

عمده این افزایش بودجه مربوط می‌شود به «معاونت اجرایی ریاست‌جمهوری»؛ درحالی که طبق همین جدول ۷، این معاونت سال گذشته ذیل نهاد، بودجه‌ای نداشته است، امسال بودجه‌ای معادل یک‌هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است. این افزایش هنگفت و چشم‌گیر زمانی قابل تامل می‌شود که سال ۱۴۰۳ منتهی می‌شود به بهار ۱۴۰۴ که انتخابات ریاست‌جمهوری چهاردهم برگزار می‌شود.

«شورای اطلاع‌رسانی دولت» که قاعدتا ذیل ردیف نهاد ریاست‌جمهوری دخل و خرج خود را دریافت می‌کند، در جدول ۹ که مربوط به ردیف‌های متفرقه (دایمی یا موقت) می‌شوند نیز جای گرفته است؛ رقم پیشنهادی دولت برای بازوی اصلی رسانه‌ای خود، که در ردیف‌های «متفرقه» آمده، ۲۰۰ میلیارد تومان است؛ این درحالی است که شورای اطلاع‌رسانی دولت به عنوان زیرمجموعه نهاد ریاست‌جمهوری بودجه‌اش از محل بودجه ریاست‌جمهوری پرداخت می‌شود.


دیگر خبرها

  • پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟
  • سهم «اوج» و «سراج» در لایحه بودجه ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • کلیات جدول ۹ لایحه بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • مبلغ این جدول بودجه خیلی درشت است /جدول برآورد اعتبارات ردیف‌های متفرقه بودجه ۱۴۰۳ به تصویب رسید؟
  • فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در بخش فرهنگ و هنر
  • تحقق ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای چهارمحال و بختیاری
  • اختصاص ۱۵ همت برای ۲۶ پروژه‌ پیشران معاونت علمی