Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-30@08:49:29 GMT

وزیر کشور خبر داد: احتمال بازگشت محدودیت‌ها

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۲۷۴۰۶

وزیر کشور خبر داد: احتمال بازگشت محدودیت‌ها

احمد وحیدی در پایان جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: در جلسه امروز سه شنبه موضوعات متعددی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. نخست، اُمیکرون و شدت شیوع آن بررسی شد و در همین راستا تاکید شد رعایت مقررات بهداشتی مورد توجه قرار گیرد. بی تردید اگر در رعایت این مورد کوتاهی کنیم شیوع اُمیکرون و افزایش بستریها دردسرساز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از همه شهروندان درخواست می‌کنیم به شدت مراقبتهای بهداشتی را  مورد توجه قرار دهند. مدیریت هوشمند وجود دارد اما عادی سازی اوضاع نباید انجام شود لذا همه مراکز درگیر که تجمع در آن وجود دارد همچون تالارهای غذاخوری، مراکز حمل و نقل عمومی، آموزشی و... باید رعایت کنند، البته یکی از آنها زدن واکسن است واکسن دُز دوم تکمیل شود و دُز سوم را دنبال کنیم. متأسفانه براساس گزارشها تزریق دُز سوم ۱۷ درصد اعلام شده است که باید افزایش پیدا کند چرا که ایمنی بیشتر و اطمیان بخشی را ایجاد می‌کند.

حمیدی در خصوص بازگشایی مدارس نیز گفت: مراکز آموزشی غیر از کلاسهای درس که حضوری شدن آنها پیگیری می شود. برنامه های فوق برنامه را که نیاز به تجمع دارد به زمان دیگری موکل کند. در حقیقت سایر اجتماع هایی که نیاز به دورهمی دانشجویان و دانش اموزان دارند باید به وقت دیگری موکل شود. همچنین در مورد تالارها حتما باید قوانین فاصله اجتماعی پیش بینی شده رعایت شود.

وی ادامه داد: در مورد سفرهای خارجی موضوع همچنان پیگیری می شود؛ لذا افرادی که وارد کشور می شوند باید تاییدیه بهد اشتی، تزریق واکسن و گواهی پی سی آر منفی باید داشته باشند که مقرر شد هلال احمر مراکز معتبر اخذ گواهی "پی سی آر" را اعلام کند و وزارت راه و شهرسازی به ایرلاینها اعلام کند تاییدیه‌های معتبر د ر مورد تستهای پی سی آر از این مراکز اخذ شود.

وزیر کشور در خصوص مترو نیز گفت: باید سازوکار رعایت شیوه نامه های بهداشتی مورد توجه قرار گیرد در مدیریت هوشمند افرادی که از قبل بلیت تهیه می کند حتما باید واکسن زده باشند و برای جلوگیری از معطل شدن در مترو شهروندان این  موارد را رعایت کند.

وزیر کشور در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینکه در این جلسه بحثهای آموزشی مرور شد افزود: ۵ مرحله مدیریت هوشمند تاکنون اعمال شده و همه مراحل دنبال می شود. در مورد حمل و نقل برون شهری ۲۷۰۰ شرکت وجود دارد که باید به سامانه هوشمند متصل شوند و این کار گام به گام انجام می شود همچنین ۷ هزار آزمایشگاه نیز ظرف دو هفته آینده باید به سامانه هوشمند متصل شود.

وزیر کشور در پاسخ به سوالی در خصوص بازگشت محدودیتها در صورت افزایش شهرهای قرمز و نارنجی در رنگ بندی کرونایی گفت: بی تردید این اتفاق خواهد افتاد اگر تعداد شهرهای نارنجی و قرمز در کشور بیشتر شود. فعلا یک شهر نارنجی داریم که اگر رعایت نشود و اُمیکرون شدت پیدا کنند محدودیتها برمی گردد لذا رعایت دقیق پروتکل‌ها باید به گونه‌ای باشد که نیاز به بازگشت محدودیت‌های سابق نداشته باشیم.

۴۷۲۳۳

کد خبر 1596226

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: اومیکرون ویروس امیکرون ویروس کرونا وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۷۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد

نرسی قربان کارشناس انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی را دارا است، گفت: ایران از لحاظ تئوری می‌تواند به هاب انرژی تبدیل شود و سال‌های سال در رابطه با آن صحبت شده است زیرا ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی جهان را دارا است.

وی ادامه داد: ایران از لحاظ جغرافیایی در منطقه‌ای قرار دارد که به چندین کشور مختلف راه دارد؛ اعم از کشورهایی که گاز دارند به همین جهت همواره بر سر این موضوع بحث بوده که ایران بتواند ایران گاز را از کشورهایی نظیر ترکمنستان که گاز دارند دریافت و به ترکیه، هند و.... بدهد که به دلیل تحریم‌ها مکان پذیر نبود.

به گفته این کارشناس انرژی تولید انرژی در کشور ما کم نیست، بلکه مصرف انرژی در کشور ما بسیار بالاست.

وی ادامه داد: برای به تعادل رسیدن تولید و مصرف باید تولید گاز افزایش پیدا کند زیرا گاز در سبد کشور ما سهم ۷۰ درصدی دارد و اگر بخواهیم تولید گاز را افزایش دهیم که برای تولید برق و سایر مصارف را پاسخگو باشد مستلزم سرمایه گذاری بیشتر است که مقدار آن بسیار بالاست و به گفته وزیر نفت ۲۰۰ میلیارد دلار برای سرمایه گذاری نیاز داریم.

به گفته قربان در صورتی که سرمایه گذاری صورت بگیرد باید سرمایه گذاری خارجی باشد تا پاسخگوی نیاز ما باشد.

قربان در رابطه با راهکارهای بهینه سازی مصرف، خاطر نشان کرد: راه کارهای مختلفی در این زمینه در نظر گرفته شده است که یکی از آنها قیمت گذاری است به گونه‌ای که قیمت انرژی را به جایی برسانند که صرفه‌جویی در آن بسیار جذاب شود که به علت مسائل سیاسی چنین امکانی وجود ندارد

وی ادامه داد: راه کارهای دیگری نظیر سرمایه گذاری وجود دارد و بهینه سازی به طوری که در خانه و ادارات حتی کارخانه‌ها سرمایه گذاری صورت بگیرد تا مصرف بهینه باشد و با توجه به اینکه سرمایه گذاری وجود نداشته این نوع از بهینه سازی هم میسر نشده است.

این کارشناس انرژی توضیح داد: سیاست‌های انرژی دولت مرتباً در حال تغییر است و هیچ زمان سیاست واحدی را در دولت‌ها مختلف نداشته‌ایم و همه این موارد دست به دست هم داده تا بهینه سازی به تعویق می‌افتد.

کد خبر 6090017 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • محدودیت یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • اعمال محدودیت تردد در ۵محور آزاد راهی و شریانی کشور
  • ریزش سنگین ارز/احتمال بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزاری تقویت شد
  • احتمال بازگشت دلار به کانال ۶۱ هزارتومانی
  • وزیر علوم از دلیل اخراج استادان دانشگاه پرده برداشت
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • تغییر میهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران
  • یمن میهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • قدردانی وزیر ارتباطات از شرکت‌های دانش بنیان ارائه‌دهنده تجزیه‌گر مرسولات