Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@10:41:00 GMT

کسب رتبه 23 جهاني نانو ايران

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۲۷۴۸۹

خبرگزاری آریا-ایران با ثبت مجموع 55 حق امتیاز و درخواست ثبت اختراع نانو در رتبه بیست و سوم دفتر اداره ثبت اختراعات و نشان تجاری آمریکا USPTO در سال 2021 قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری آریا،براساس اطلاعات منتشر شده در پایگاه استت نانو، در پایان سال 2021 در مجموع 23 هزار و 750 اختراع مرتبط با فناوری نانو در اداره ثبت اختراعات و نشان تجاری آمریکا (USPTO) ثبت شده است، نزدیک به نیمی از درخواست های ثبت پتنت در این اداره متعلق به کشور آمریکا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چین، کره جنوبی، ژاپن و تایوان کشورهای بعدی در این رده‌بندی هستند.  
ایران در سال 2021 تعداد 55 اختراع در حوزه فناوری نانو در اداره ثبت اختراع آمریکا منتشر کرده است که از این تعداد 21 مورد اختراع به ثبت نهایی رسیده (پتنت) و تعداد 34 مورد درخواست ثبت اختراع منتشر شده هستند، ایران در هر دو شاخص در سال گذشته میلادی در رتبه بیست سوم قرار دارد.
بر اساس تعریف استاندارد (ISO/TS 18110) اختراعاتی در حوزه فناوری نانو قرار می‌گیرند که حداقل دارای یک ادعا (Claim) مرتبط با فناوری نانو باشند یا بر اساس کدهای طبقه‌بندی IPC دارای کد مرتبط با حوزه فناوری نانو باشند، بر اساس بررسی آماری انجام شده از بانک داده اوربیت (Orbit) مشخص شد که در سال 2021 مجموع  23 هزار و 750 اختراع در زمینه فناوری نانو در اداره ثبت اختراع آمریکا ثبت شده‌اند که نسبت به سال گذشته  آن حدود 6 درصد رشد داشته است.
از این تعداد، 14 هزار و 44 مورد درخواست ثبت اختراع منتشر شده و 9 هزار و 705 مورد پتنت گرنت شده هستند.
آمریکا حدود 47 درصد از اختراعات نانوی اداره ثبت اختراعات و نشان تجاری آمریکا را به خود اختصاص داده است، نکته جالب در سال 2021 پیشی گرفتن چین از رقبای منطقه‌ای خود در ثبت اختراعات نانو در این اداره است بطوری که چین با هزار و 600 درخواست اختراع نانو( 11.4 درصد) جلوتر از کره جنوبی و ژاپن در رده دوم قرار گرفته است.
براساس گزارش ستاد ویژه فناوری نانو، در جدول زیر تعداد درخواست‌های ثبت اختراع منتتشر شده توسط 20 کشور برتر در حوزه فناوری نانو در اداره ثبت اختراعات و نشان تجاری آمریکا USPTO در سال 2021 همچنین سهم اخترعات نانوی این کشورها از کل اخترعات ثبت شده آنها در  اداره ثبت اختراعات و نشان تجاری آمریکا آورده شده است.
کسب رتبه 23 جهانی نانو ایران در ثبت پتنت در سال 2021
ایران در این جدول در رتبه 23 قرار دارد.  نکته قابل توجه در این جدول توجه ویژه کشورهای آسیایی از جمله عربستان، چین، کره جنوبی و تایوان در مقایسه با کشورهای آمریکایی و حتی اروپایی است، حدود 16 درصد از اختراعات عربستان در USPTO در حوزه فناوری نانو است و در این شاخص ایران با 33 درصد بالاترین سهم را دارد،

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نانو ایران حوزه فناوری نانو سال 2021

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۷۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات بیش از ۲ میلیون دلار صنایع دستی فارس به خارج از کشور

استاندار فارس گفت: در سال گذشته از استان فارس بالغ بر دو میلیون و ۲۰۰ هزار دلار صنایع‌دستی به خارج از کشور صادر شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، محمدهادی ایمانیه، امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در نشست خبری خود با خبرنگاران در تشریح اقدامات صورت گرفته در حوزه گردشگری استان در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: طی نشست برگزار شده با ۱۸ نماینده منتخب مجلس شورای اسلامی استان فارس با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان فارس مقرر شد تا ۶۴ پروژه کلان استان پیگیری و تا تحقق کامل آنها اجرایی شود.

وی افزود: در تدوین این ۶۴ پروژه کلان، نگاه به تمام پروژه های استانی معطوف و همه استان دیده شده است.

استاندار فارس همچنین با اشاره به برگزاری نشست خود با سرمایه‌گذاران استان فارسی مقیم تهران تصریح کرد: در این جلسه موضوع تامین منابع مالی برای پیشبرد پروژه‌های اجرایی استان بحث و گفت‌وگو شد.

ایمانیه همچنین در ادامه سخنان خود به حوزه گردشگری استان پرداخت و گفت: رتبه نخست ستاد اجرایی خدمات سفر کشور به استان فارس تعلق گرفت.

وی با اشاره به رتبه های برتر کسب شده استان فارس در حوزه گردشگری ادامه داد: فارس در ایام نوروز ۱۴۰۳ رتبه نخست اسکان را کسب کرد، همچنین رتبه نخست ثبت آثار جهانی و تاریخی و ملی، رتبه نخست اربعین به فارس، رتبه نخست بهره‌گیری از فرصت‌های جام جهانی وزارت ورزش و جوانان به فارس، رتبه نخست شهرها و روستاهای جهانی ثبت شده در حوزه صنایع دستی، رتبه نخست پرداخت تسهیلات کم‌بهره به حوزه صنایع دستی، رتبه نخست برپایی چادرهای عشایری، رتبه سوم کشوری در تعداد مراکز درمانی و پذیرش بیماران بین‌المللی و رتبه دوم کشوری شیراز از نظر تعداد پذیرش بیماران بین المللی تعلق گرفت.

ایمانیه با بیان اینکه استان فارس ظرفیت‌های زیادی در حوزه گردشگری دارد، اظهار داشت: در استان فارس ۷۷ کارونسرا، ۱۴۶۵ اثر ثبت ملی ،۱۲ اثر جهانی ،۳۱۰۰ بنای گردشگری و ابنیه تاریخی اعم از ثبت ملی، جهانی و تاریخی دارد و ۶۹ هتل در سطح استان فعال است که ۲۰ هتل دیگر نیز در حال ساخت است،همچنین ۹۱ هتل آپارتمان فعال، ۱۸۵ بوم‌گردی دارای مجوز و ۱۳۴ مهمان‌پذیر آماده استقبال از گردشگران است.

استاندار فارس اضافه کرد: در سال گذشته ارائه ۷۰۰ کارت به راهنمایان صلاحیت‌دار و ۸۵ مجوز کار به آژانس‌های خدمات مسافرت هواپیمایی در عرصه ارائه خدمات سلامت به گردشگران صورت گرفت، همچنین ۲۸ واحد بیمارستانی فعال پذیرش بیماران بین‌الملل را بر عهده دارند که بیشترین مراجعه بیماران از کشورهای عمان، عراق و افغانستان بوده است.

وی همچنین به انعقاد شش تفاهم‌نامه با تمرکز بر کشورهای حوزه خلیج فارس، آسیای میانه، عراق و چین اشاره کرد.

استاندار فارس تاکید کرد: در سال گذشته از استان فارس بالغ بر ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار صنایع دستی به خارج از کشور صادر شده است اما معتقدیم افق صنایع دستی باید بالاتر از این میزان باشد.

ایمانیه همچنین از افتتاح دفتر حمایت از سرمایه‌گذاران در شهر شیراز خبر داد و تصریح کرد: سومین دفتر به صورت رسمی در کشور در شهر شیراز افتتاح می‌شود و دو دفتر دیگر در تهران و مشهد فعال هستند.

کد خبر 749305

دیگر خبرها

  • ارزش های اخلاقی در ایرانیان بالاترین رتبه را در جهان دارد
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • صادرات بیش از ۲ میلیون دلار صنایع دستی فارس به خارج از کشور
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • تجمع دانشجویان بام ایران در حمایت از خیزش جهانی دانشجویی+ تصاویر