Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیت‌های دینی خبرگزاری فارس نشست خبری دومین جشنواره رسانه امام رضا (ع) با حضور اکبر نصر‌اللهی دبیر علمی، محسن هوشمند دبیر اجرایی، حمیدرضا مقدم‌فر عضو هیأت داوران و عبدالکریم خیامی عضو هیأت داوران جشنواره در محل بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس روضوی در تهران برگزار شد.

حمیدرضا مقدم‌فر در نشست خبری دومین دوره جشنواره رسانه‌ای امام رضا (ع) حرم امام رضا (ع) را مهم‌ترین کانون معنویت دانست و گفت: امروز حرم مطهر علی بن موسی الرضا (ع) و آستان قدس رضوی، یکی از بزرگترین کانون‌ها و مراکز معنویت و نشر معارف اسلامی و تشیع است که این امر اهمیت این جشنواره را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه زیارتگاه به خودی خود دارای عظمت خاصی است، ادامه داد: حرم مطهر رضوی فقط یک زیارتگاه نیست بلکه مرکز و کانونی برای اتصال مردم به خدا، معارف اهل بیت (ع) و توسلات و ادعیه آنهاست به عبارتی حرم مطهر همچون پناهگاهی برای مردم در حوزه معنویت است که با توجه به برگزاری برنامه‌ها و جلسات مختلف در آن، به مرکزی برای تولید معارف دینی تبدیل شده است.

مقدم‌فر با اشاره به فرموده رهبر معظم انقلاب در روز میلاد حضرت صدیقه طاهره (س) گفت: این جشنواره عرصه جهاد تبیین است. در واقع اهالی رسانه با حضور خود در در بخش‌ها و قالب‌های مختلف این جشنواره حضوری جهادی در تبیین معارف دینی، اسلامی و تشیع دارند. امروز دشمنان اسلام، قرآن و اهل بیت (ع) با تمام ابزارهای رسانهای با جنگ روانی، شناختی و ادراکی تلاش می‌کنند افکار عمومی مردم را از معارف قرآن و اهل بیت (ع) دور کنند.

وی ادامه داد: بنابر این حضور ما در این جشنواره در برابر دشمنی که می‌خواهد مردم را از این عرصه دور کند میجنگیم پس جهاد و نهضت تبیین و تلاش رسانهای برای تبیین معارف دین است. شهید حاج قاسم سلیمانی، افتخارش خادمی حضرت رضا (ع) بود اما دو صفت و ویژگی در خادم بودنشان داشتند.

داور جشنواره رسانه امام رضا (ع) درباره شهید سلیمانی افزود: این شهید عزیز نخست در عرصه جهاد سخت و دفاع از حرم را عالی‌ترین مقام را داشت و والاترین شهید عرصه دفاع از حرم اهل بیت (ع) شد. همچنین او در عرصه جهاد تبیین موفق بود. سخنرانی‌ها و وصیت‌نامه کم‌نظیر شهید سلیمانی، یکی از عرصه‌های جهاد تبیین بود. صحبت‌های چند سال پایانی عمر ایشان قبل از شهادتش، نشان‌دهنده این امر است که ایشان در جهاد تبیین عرصه طولانی را طی کرده است. وصیت‌نامه کم‌نظیر ایشان یک عرصه موفقی از بیان معارف اهل بیت (ع) و انقلاب اسلامی است.

این فعال رسانه‌ای با بیان اینکه شهید سلیمانی خادم حرم رضوی بود، گفت: خدمت‌گزاران به شهید سلیمانی در آستان قدس رضوی خدمت می‌کنند چون شهید سلیمانی خودش را خادم امام رضا (ع) می‌دانست و به طور رسمی خادم امام رضا (ع) و اهل بیت (ع) بود و جانش را در این عرصه گذاشت و شهید آستان قدس رضوی و همه آستان‌های مطهر اهل بیت (ع) بوده است.

وی ادامه داد: شرکت اهالی رسانه در جشنواره رسانه‌ای امام رضا (ع) همچون شرکت در سایر جشنواره‌ها نیست. همچنین این جشنواره یک مسابقه و رقابت نیست. این جشنواره به نوعی خادمی امام رضا (ع) است. تولیدات خود را به عنوان خدمت به آستان قدس رضوی و اهل بیت (ع) باید در نظر بگیرید. همچنین سخنان رهبر معظم انقلاب در عرصه رسانه یک فراخوان به عرصه جهاد تبیین بود و مخاطب آن مداحان اهل بیت (ع) و وعاظ بودند اما در واقع به نوعی فراخوان به تمامی نخبگان کشور در عرصه جهاد تبیین بود. شرکت‌کنندگان جشنواره وارد عرصه جهاد تبیین می‌شوند و چه خوب است که جهاد خودشان را از حرم امام رضا (ع) شروع کنند.

مقدم‌فر به توسل رزمندگان دفاع مقدس به امام رضا (ع) اشاره کرد و گفت: توفیق داشتم که عرصه دوران دفاع مقدس را درک کردم و خادم آن دوران بودیم. بسیاری از عزیزان رزمنده آغاز حرکت جبهه خود را از زیارت حرم رضوی قرار داده و عهد و پیمانی با امام رضا (ع) می‌بستند. اگر شهید نمی‌شدند در بازگشت مجدد به حرم مطهر رضوی مشرف شده و از این امام همام تشکر می‌کردند. اهالی رسانه جهاد تبیین خود را با مشارکت در این جشنواره و حرم امام رضا (ع) شروع کنند و در جهاد تبیین معارف رضوی نیز مشارکت داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مقدم فر جشنواره امام رضا جشنواره رسانه عرصه جهاد تبیین آستان قدس رضوی جشنواره رسانه شهید سلیمانی اهل بیت امام رضا حرم مطهر مقدم فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۷۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان عملیات فرهنگی و جهاد تبیین را جدی بگیرند

ایسنا/قزوین منتخب مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به جنگ رسانه‌ای و عملیات روانی دشمن علیه مردم کشورمان گفت: اشکال نه از مردم بلکه از عدم مسئولیت‌پذیری در جهاد تبیین است.

سالار آبنوش سه‌شنبه شب ۱۱ اردیبهشت به مناسبت گرامیداشت هفته شوراها در صحن شورای شهر قزوین حضور یافت و ضمن تبریک این روز به اعضای شورای شهر قزوین، اظهار کرد: این نشانه عظمت جمهوری اسلامی است که قدرت را از تک‌نظری و تک‌قطبی زمان طاغوت نجات داد و امروز شوراها و پارلمان‌های مردمی تصمیم‌گیر مردم هستند.

منتخب مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: اینکه با گرایش، سلایق و اندیشه‌های متفاوت در شوراها برای اقشار مردم تصمیم‌گیری می‌شود از برکات جمهوری اسلامی است که این موهبت باید برای نسل جوان تبیین شود.

وی اراده خداوند را در مسیر رشد جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت مؤثر دانست و ضمن یادآوری تصمیم‌گیری‌های اثرگذار و مهم شورای شهر قزوین در ادوار گذشته ازجمله ساخت سریال شوق پرواز در حوزه فرهنگی و ساخت نخستین پل‌های مهم شهر قزوین با همکاری قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) در گذشته، نتایج کار گروهی، وحدت در بین مدیران و مسئولان را متذکر شد.

وی در حوزه کار فرهنگی با اشاره به نمونه‌ای از فعالیت‌های فرهنگی انجام شده در سازمان تبلیغات اسلامی که تحت عنوان طرحی به نام «دختران حاج قاسم» برگزار شده است، بیان کرد: امروز مهمترین مسئله، پاسخ به شبهات نسل جوان است و لازم است برای این مهم نیز به تأسی از گذشته همان انسجام و وحدت بین همه دستگاه‌ها و متولیان امر ایجاد شود تا در استان شاهد شکوفایی فرهنگی باشیم.

منتخب مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جنگ رسانه‌ای و عملیات روانی دشمن علیه مردم کشورمان گفت: افکار عمومی مردم کشور پذیرنده حقیقت است و اگر در بزنگاه‌ها شاهد برخی رفتارهای ناخوشایند هستیم، به این معنی است که تبیین و عملیات فرهنگی مناسبی صورت نگرفته است چراکه اگر این تبیین صورت بگیرد متوجه می‌شویم اشکال نه از مردم بلکه از عدم مسئولیت‌پذیری در جهاد تبیین است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه مبارزه با ناامیدی جهاد تبیین در عرصه‌های مختلف است
  • مسئولان عملیات فرهنگی و جهاد تبیین را جدی بگیرند
  • شهید مطهری چهره‌ای ماندگار در عرصه جهاد تبیین
  • تربیت شدگان مکتب اسلام بهترین ذخایر آن هستند
  • فعالان عرصه عقیدتی سیاسی در سپاه ناحیه آستارا تجلیل شدند
  • تجلیل از فعالان عرصه عقیدتی سیاسی در سپاه ناحیه آستارا
  • شهید مطهری پهلوان جهاد تبین بود
  • شهید مطهری مجاهد عرصه‌ جهاد تبیین بود
  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟
  • شهید مطهری مجاهدی در عرصه جهاد تبیین بود