Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از شبکه خبری «سی جی تی ان» چین، «ژانگ ونهونگ» کارشناس ارشد بیماری های عفونی شانگهای در مصاحبه ای با خبرنگاران گفت: « من اطمینان دارم که همه گیری ویروس کرونا تا انتهای سال ۲۰۲۲ به پایان خواهد رسید و احتمالا  این آخرین زمستان با این بیماری خواهد بود.»

او در ادامه سخنانش گفت، با بهره بردن از رسیدن به سطحی از ایمنی جمعی، ایمن شدن افراد با واکسیناسیون و درمان ها و داروهای جدید برای مقابله با این بیماری، پایان همه گیری ویروس کرونا نزدیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در پاسخ به نگرانی ها درباره سویه های جهش یافته این ویروس از جمله دلتا و اومیکرون گفت: تمامی آنها جهش های یک ویروس می باشند و تمامی ویروس ها در طول زمان تغییر می کنند. با این وجود اگر ویروس سارس-کووید ۲ با دیگر اقسام ویروس کرونا جهش کند، نگرانی های جدی بوجود می آید اما احتمال این موضوع بسیار کم است. 

ژانگ ونهونگ همچنین خاطر نشان کرد با تجربیاتی که در طول دوران همه گیری و در مقابله با این ویروس کسب کردیم، هنوز هم می توانیم در آینده با جهش های این ویروس سازگار شویم و با آنها مبارزه کنیم. با وجود اینکه یکی از مقام های سازمان جهانی بهداشت در مصاحبه ای با خبرنگاران گفته بود کشورهایی که نسبتا در رده های پایین ابتلا قرار دارند بهتر است که آمار ابتلا را بسیار پایین نگه دارند. در این زمینه چین با چالش بزرگی رو به رو می شود تا در برابر ویروس بسیار مسری اومیکرون سیاست بدون ابتلا به کرونای خود را ادامه دهد. 

برپایه گزارش هفتگی سازمان جهانی بهداشت از ۳ تا ۹ ژانویه (۱۳ تا ۱۹ دی) آمار تایید شده مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر جهان تا ۵۵ درصد افزایش یافته و به بیش از ۱۵ میلیون مورد ابتلای جدید و بیش از ۴۳ هزار مورد مرگ تنها در یک هفته رسیده است. 

با این وجود علایم خفیف تر ویروس جهش یافته اومیکرون موجب شده است تا مردم دستورالعمل ها را کمتر رعایت کنند. همین امر موجب شده است تا موج جدیدی از همه گیری به شکلی سریع در سراسر جهان دیده شود و در راس این جدول آمار مبتلایان روزانه کشور آمریکا قرار  دارد. براساس آمار نیویورک تایمز بیش از ۸۰۰ هزار مورد ابتلای جدید روزانه در این کشور گزارش می شود که به نظر می رسد آمار واقعی بیشتر از آن است. در حال حاضر به گزارش مرکز کنترل و پیشگیری بیماری های آمریکا بیش از ۹۸ درصد موارد ابتلا به کرونا در این کشور مربوط به ویروس اومیکرون است که طی یک ماه جانشین ویروس دلتا در این کشور شد. آمریکا با ۵۰ درصد افزایش مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا و ثبت رکورد تازه در بستری شدن در بیمارستان ها مواجه شده است. با این وجود مقامات بهداشتی آمریکا از جمله دکتر «جانت وودکاک » از سازمان غذا و دارو و دکتر«آنتونی فائوچی» متخصص ارشد بیماری های عفونی معتقدند باید در انتظار مبتلایان بیشتر به تدریج و طی روزهای آینده در آمریکا بود. 

علاوه بر این آنتونی فائوچی در گفت و گویی با کمیسیون مطالعات بین المللی و استراتژیک گفت: « من فکر می کنم با درجه سرایت پذیری بسیار بالای ویروس جهش یافته اومیکرون تقریبا تمام مردم به تدریج به این بیماری مبتلا شوند و با وجود سرایت پذیری بالا و توانایی فرار از سیستم ایمنی بدن این ویروس، واکسن های حال حاضر تنها در برابر بیماری شدید و جلوگیری از مرگ کار می کنند و موجب پیشگیری از بیماری نمی شوند. به همین دلایل نباید ویروس اومیکرون را بی اهمیت تلقی کرد. 

در پایان این گزارش آمده است، ژانگ ونهونگ در پاسخ به این سوال که آیا دُز تقویتی چهارم هم نیاز است یا خیر، گفت به تزریق دُز چهارم به شکل فوری نیاز نیست اما دریافت سومین دُز واکسن برای تقویت سیستم ایمنی برای خنثی سازی ویروس لازم است.

تحقیقات اخیر نشان می دهند، واکسن پروتئینی کووید-۱۹ که توسط شرکت داروسازی چینی سینوفارم ساخته شده است به عنوان دُز تقویتی می تواند واکنش قوی تر آنتی بادی علیه ویروس اومیکرون را برانگیزد. 

با این حال اسرائیل برای افراد بالای ۶۰ سال و کادر درمان بیمارستان تزریق دُز چهارم را آغاز کرده است. مطالعات نشان می دهند تزریق دُز چهارم یک هفته پس از دریافت واکسن میزان آنتی بادی را در بدن ۵ برابر می کند. اما اتحادیه اروپا هنوز بر سر تزریق دُز چهارم مطمئن نیست. در کشور چین قرار است تنها افراد با ایمنی پایین و یا افراد مسن دُز چهارم را دریافت کنند.  

برچسب‌ها ویروس کرونا اومیکرون اسرائیل واکسیناسیون چین ایالات متحده آمریکا پروندهٔ خبری اومیکرون ؛ سویه تازه کرونا همه‌گیری قرن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اومیکرون اسرائیل ویروس کرونا اومیکرون اسرائیل واکسیناسیون چین ایالات متحده آمریکا تزریق د ز چهارم ویروس کرونا همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۷۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرملین: روسیه و چین فشارهای غرب را تحمل می‌کنند

در حالی‌که وزیر خارجه آمریکا با ادعای اینکه تجهیزات ارسالی از چین به روسیه در تولید انواع سلاح برای جنگ با اوکراین استفاده می‌شود و پکن را تهدید به تحریم‌های جدید کرد، سخنگوی کرملین گفت: مسکو و پکن مستقلاً درباره توسعه روابط خود تصمیم می‌گیرند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین شب گذشته اعلام کرد که هرگونه تماس بین رهبران  روسیه و جمهوری خلق چین، به دلیل اهمیت آنها توجه تمام جهان را به خود جلب می‌کند، هرچند دیدگاه‌ها در باره توسعه روابط مسکو و پکن متفاوت است.

پسکوف تاکید کرد: «روسیه و چین کشورهای مستقلی هستند که برای حاکمیت خود ارزش قائل هستند و به تنهایی درباره روند توسعه کشور تصمیم گیری می‌کنند و در این زمینه فشار زیادی را از سوی غرب تجربه می‌کنند، ولی با اعتماد به نفس کافی در برابر این فشارها مقاومت می‌کنند.»

دبیر مطبوعاتی رئیس‌ جمهور روسیه با اشاره به اینکه مسکو و پکن در مذاکرات آتی بر تقویت همکاری‌های چندجانبه و دوجانبه تاکید خواهند داشت، افزود: مقامات دو کشور باید در مورد بسیاری از موضوعات مورد علاقه طرفین گفتگو کنند. پسکوف در این رابطه اعلام کرد که مقدمات سفر ولادیمیر پوتین به چین در مراحل پایانی خود قرار دارد. به گفته او، بعد از توافق با شرکای چینی، به طور مشترک زمان این سفر اعلام خواهد شد.

ولادیمیر پوتین روز پنجشنبه در حاشیه کنگره اتحادیه صنعتگران و کارآفرینان روسیه برنامه خود برای سفر به چین در ماه مه را تایید کرد.

انتقاد بلینکن از ارسال تجهیزات فنی از چین به روسیه و تهدید به تحریم‌های جدید 

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در جریان سفر خود به پکن و بعد از دیدار با شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، در مصاحبه با رادیو NPR اعتراف کرد که چین سلاح و تجهیزات نظامی به روسیه نمی‌دهد، ولی کالاهایی که از چین به روسیه عرضه می‌شود که در تولید انواع سلاح برای درگیری نظامی در اوکراین  استفاده می‌شود. 

او گفت: چین در حال حاضر تسلیحاتی به روسیه برای استفاده در اوکراین نمی دهد، مانند کره شمالی و ایران. البته پکن تامین‌کننده شماره یک روسیه در زمینه مهمترین قطعات و تجهیزات مورد نیاز برای بازسازی پایگاه صنایع نظامی - ماشین‌ابزار، میکروالکترونیک، اپتیک و موارد دیگر است.

بلینکن در این مصاحبه تهدید کرد: در صورتی که پکن حمایت خود از مجتمع صنایع نظامی روسیه را متوقف نکند، ایالات متحده آماده افزایش فشارها بر چین، به ویژه با اعمال تحریم‌های جدید است. او بار دیگر چین را متهم کرد که کالاهایی با ارزش دوگانه (که برای مقاصد صنعتی استفاده می‌شود) را به روسیه عرضه می‌کند.

به عقیده او، حمایت از روسیه، "بزرگترین تهدید برای امنیت اروپا از زمان پایان جنگ سرد" است و طرف چینی نمی‌تواند روابط خواستار گسترش روابط خود با اروپا باشد و بطور همزمان به روسیه هم کمک کند. بلینکن افزود: «همانطور که من امروز در مذاکرات با مقامات چینی با صراحت گفتم، تضمین امنیت فراآتلانتیک یکی از منافع کلیدی ایالات متحده است و اگر پکن این مشکل را حل نکند، ما آن را حل خواهیم کرد.»

وزیر خارجه آمریکا با تاکید بر اینکه آمریکا تاکنون بیش از 100 شرکت چینی را به دلیل روابط تجاری با  روسیه تحریم کرده، یادآور شدد که اقدامات دیگری نیز وجود دارد که واشنگتن ممکن است به آنها متوسل شود.

آنتونی بلینکن قبل از دیدار با رئیس جمهور چین، حدود پنج ساعت با وانگ ایی، همتای چینی خود گفتگو کرده بود.

بر اساس گزارش شبکه سی.ان.ان، وزیر امور خارجه چین به صراحت اعلام کرد که تنش‌های حاد همچنان بین دو قدرت وجود دارد و همچنین ایالات متحده را متهم کرد که «اقدامات بی‌پایانی برای سرکوب اقتصاد، تجارت، علم و فناوری چین انجام می‌دهد».

چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را نداردسفر وزیر خارجه آمریکا به چین در بحبوحه اختلافات عمیقسفر لاوروف به پکن برای مذاکره با وزیر خارجه چین

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • کارشناس صهیونیست: چرا نتانیاهو برای حمله به رفح معطل می‌کند؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • خداحافظی سرد با بلینکن در چین+ عکس
  • خداحافظی سرد از بلینکن در چین/ فقط سفیر آمریکا در چین بلینکن را بدرقه کرد + تصاویر
  • بهره‌برداری از بخش نخست رینگ چهارم ترافیکی اصفهان تا پایان سال
  • کرملین: روسیه و چین فشارهای غرب را تحمل می‌کنند
  • نمایندگان آمریکایی در سودای تحریم بانک‌های چینی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!