Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیته علمی کشوری کووید گفت: افرادی که دچار علائم سرماخوردگی نظیر عطسه، سرفه، بدن درد، آبرزیش بینی، سوزش گلو و... هستند حداقل باید تا ۲ هفته از تزریق واکسن خودداری کنند. محمدرضا صالحی در گفت‌وگو با میزان در پاسخ به این سوال که چه افرادی نباید دز سوم واکسن کرونا را تزریق کنند، گفت: همه افراد جامعه باید دز سوم را دریافت کنند و هیچ فردی نیست که از این قاعده مستثنی باشد و ابتلا به بیماری‌های زمینه‌ای نه تنها موجب نمی‌شود که افراد این اقدام را انجام ندهند بلکه این بیماران باید نسبت به دریافت دز سوم واکسن هر چه زودتر اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن اشاره به اینکه تنها افرادی باید در تزریق دز سوم واکسن کرونا احتیاط کنند که در گذشته سابقه واکنش بسیار شدید پس از تزریق واکسن را داشته اند و این افراد باید پروتکل‌های بهداشتی را بیش از سایر افراد جدی بگیرند، ادامه داد: البته افرادی که دچار علائم سرماخوردگی نظیر عطسه، سرفه، بدن درد، آبرزیش بینی، سوزش گلو و... هستند حداقل باید تا ۲ هفته از تزریق واکسن خودداری کنند. بیشتر بخوانید: واکسینه شدن کودکان زنجیره انتقال کرونا را قطع می‌کند این متخصص عفونی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه اگر فردی دچار این علائم شد، ولی نتیجه تست کرونایش منفی بود باز هم باید تا ۲ هفته از تزریق واکسن خودداری کند، اظهار کرد: داشتن علائم معیار است و حتی اگر فردی با وجود داشتن علائم سرماخوردگی نتیجه آزمایشش منفی شد باز هم باید بعد از گذشت ۱۴ روز نسبت به دریافت واکسن اقدام کند.

عضو کمیته علمی کشوری کووید در پاسخ به این سوال که تزریق واکسن‌های از نوع وکتور و پروتئین نوترکیب برای چه افرادی توصیه نمی‌شود، افزود: توصیه خاصی برای عدم تزریق این واکسن‌ها وجود ندارد و به کلی تفاوت چندانی بین عملکرد و تاثیرگذاری واکسن‌ها وجود ندارد، اما به طور کلی اگر فردی در گذشته نسبت به نوع خاصی از واکسن واکنش بسیار شدیدی نشان داده است ترجیحا بهتر است این نوع واکسن را دریافت نکند.

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا واکسن کرونا کووید 19

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا واکسن کرونا کووید 19 تزریق واکسن تا ۲ هفته دز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۸۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهمترین علائم سگی که مبتلا به هاری است؛ مراقب باشید گازتان نگیرند! |‌ این حیوانات منتقل کننده هاری هستند | ویدئو

دریافت 12 MB

به گزارش همشهری آنلاین،‌ خفاش، روباه، گربه و سگ می‌توانند منتقل کننده هاری باشند. هاری تنها بر اثر گاز گرفتی منتقل می‌شود که با ریختن بزاق حیوان روی زخم هم امکان ابتلا وجود دارد. اگر حیوان خانگی دارید، اگر سگ نگهبان دارید، اگر به راحتی سگ و گربه ولگرد را نوازش می‌کنید، اگر در اطراف محل زندگیتان پر از سگ‌های ولگرد شده یا شب‌ها روباه‌ می‌بینید، حواستان به هاری باشد. این ویدئو درباره علائم سگ هار می‌گوید.

کد خبر 847505 برچسب‌ها بهداشت عمومی خبر مهم سگ بدون صاحب

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • مهمترین علائم سگی که مبتلا به هاری است؛ مراقب باشید گازتان نگیرند! |‌ این حیوانات منتقل کننده هاری هستند | ویدئو
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!