Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، احمد وحیدی در سی و دومین نشست قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا در محل وزارت کشور، خطر شیوع و سرایت پذیری اُمیکرون را بالا توصیف کرد و گفت: برای کنترل و مهار این سویه جدید نیازمند رعایت حداکثری پروتکل‌های بهداشتی به‌شکل استفاده از ماسک و تقویت روند تزریق دُز دوم و در گام بعدی دُز سوم هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر کشور با بیان اینکه کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌تواند زمینه را برای ابتلا و به تبع آن بستری بیشتر بیماری در کشور منجر شود از عموم مردم کشور خواست به شدت مراقبت‌های بهداشتی را رعایت کنند و اجازه ندهند بیماری در کشور اوج گیرد.

وحیدی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه در فرایند مراحل پنج گانه طرح هوشمندسازی محدودیت‌ها قرار داریم، خاطرنشان کرد: اجرای موفق طرح هوشمندسازی محدودیت‌ها به همراهی و عدم عادی‌انگاری بیماری از سوی مردم نیاز دارد و برای همین همه مراکز از جمله تالارها، رستوران‌ها، حمل و نقل عمومی، مراکز اداری و آموزشی همه باید اصول بهداشتی را رعایت کامل کنند.

وی ادامه داد: یکی از کارهایی که باید به فوریت برای کنترل و مهار سویه اُمیکرون اتفاق افتد، تسریع در روند واکسیناسیون است و طبق آخرین آمارها میزان تزریق دُز سوم واکسن در کشور حدود ۱۷ درصد است که باید این آمار ارتقا یابد.

وزیر کشور خواست برنامه‌های فوق‌العاده مدارس که موجب تجمع و دورهمی است برگزار نشود و  در ادامه افزود: کلاس‌های درس به دلیل جلوگیری از افت تحصیلی دانش آموزان حضوری برگزار می‌شود.

موضوع نظارت بر سفرهای خارجی از دیگر محورهای مورد اشاره فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا بود که در این زمینه، گفت: باید افرادی که وارد کشور می‌شوند تاییدیه‌های لازم بهداشتی چون تزریق ۲ دُز واکسن و پی سی آر منفی را به‌همراه داشته باشند.

برچسب‌ها کرونا احمد وحیدی وزارت کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا احمد وحیدی وزارت کشور کرونا احمد وحیدی وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۸۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، بنابر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشور‌هایی که زائران آن‌ها عازم سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک را انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

براساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند، علاوه بر این، در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

دیگر خبرها

  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • کندوان یک‌طرفه شد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد