Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس هیات مدیره انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران، گفت:درحال حاضر برخی از بارنامه‌هایی که در بازار موجود است بارنامه‌هایی بدون پشتوانه بیمه‌ای هستند درحالیکه صنعت بیمه می‌تواند از این فرصت استفاده بهتری کند. روزبه مختاری" گفت: تعداد کشتی‌هایی که به ایران ورود می‌کنند محدود بوده و این کشتی‌ها نمی‌توانند از بیمه نامه‌های خارجی به خوبی استفاده کنند،بنابراین بیمه نامه‌های داخلی می توانند نیازهای بیمه گذاران را به درستی برطرف ‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی، افزود:جلسات متعددی با شرکت‌های بیمه‌ای برگزارشده اما هنوز آن روشی که شرکت‌های بیمه خارجی از بیمه برای بارنامه‌ها استفاده می‌کنند در بیمه‌های داخلی کشور پیاده سازی نشده است.

مختاری، خاطرنشان کرد: وقتی قرار است کالایی بیمه شود با توجه به ارزش کالا می‌توان مدل‌های مختلف بیمه را انتخاب کرد اما برای بیمه کردن یک بارنامه مشکلاتی وجود دارد.

وی،گفت: شرکت‌های بیمه‌ای در ایران بیشتر بیمه نامه مسئولیت ارائه می‌دهند درحالیکه فرق زیادی با بیمه بارنامه وجود دارد.

رییس هیات مدیره انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران، مدعی شد که بخش زیادی از بارنامه‌های شرکت‌های کشتیرانی بیمه نامه ندارند و اگر به خسارتی بربخورند نمی‌توانند پاسخگوی خسارت سنگین باشند.

وی،اذعان داشت که بازار حمل و نقل دریایی، بازاری گسترده با مشتری‌های کوچک است و به دلیل تعداد مشتری‌های کوچک، شرایط تشخیص بازار برای شرکت‌های بیمه‌ای سخت است.

مختاری، با اشاره به طرح "تضمین برگشت سالم کانتینر"، افزود: دراین طرح از خدمات یک شرکت بیمه استفاده شده وتوسط این طرح توانستیم یکسری از ریسک‌های طرفین معامله را یعنی شرکت‌های دارنده کانتیتر و شرکت‌های استفاده کننده کانتینر،پوشش دهیم .

رییس هیات مدیره انجمن کشتیرانی وخدمات وابسته ایران، اظهارکرد: شرکت‌های کشتیرانی جهت جلوگیری ازاین مخاطره، تعهد نامه‌ها وسپرده‌های مختلفی را از تجاراخذ می‌کردند که تعهد نامه‌ها یکپارچگی نداشتند و بعضی از آنها به بدنه تجارت صدمه می‌زدند.

مختاری، ادامه داد: این موضوع نابسامانی دو طرفه‌ای در بازار ایجاد کردکه هردوصنف را به مخاطره می‌انداخت که با ایجاد طرح تضمین برگشت کانتینریک نظمی در بازار به وجود آمد.

رییس هیات مدیره انجمن کشتیرانی وخدمات وابسته ایران، گفت: حدود 350 شرکت کشتیرانی عضو انجمن هستند که بیش از 95 درصد از حمل و نقل دریایی کشور را شامل می‌شوند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه صنعت بیمه عملکرد صنعت بیمه در سال 1400 شرکت های بیمه شرکت های بیمه وابسته ایران بارنامه ها بیمه نامه نامه ها بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۸۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت

به گزارش قدس آنلاین، «مرتضی شاهمیرزایی» امروز (سه‌شنبه) در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی در محل وزارت نفت افزود: پتروشیمی‌ها با پرداخت معوقات خود مانع از محدودیت‌های گازی شوند.

مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی گفت: در دولت سیزدهم با اجازه ورود به بخش خصوصی منجر به توسعه میادین شده و تا کنون نیز چهار طرح بید بلند خلیج فارس، NGL ۳۱۰۰, NGL۳۲۰۰ و به سازی مشعل‌های مارون را شاهد بودیم.

شاهمیرزایی گفت: با جمع‌آوری گازهای همراه، روزانه ۴۰ میلیون متر مکعب به شبکه سراسری گاز وارد می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی گفت: این تفاهم‌نامه روزی تاریخی را رقم زد و برای بهتر انجام شدن آن باید همکاری بین هلدینگ‌ها با دولت بیشتر شود و هلدینگ‌ها باید به اندازه توان خود سرمایه بیاورند.

وی در پایان گفت: مهم‌ترین راهبردهای پتروشیمی تکمیل زنجیره ارزش است که طبق برنامه در حال پیگیری آن هستیم.

گفتنی است؛ تفاهم‌نامه توسعه میدان‌های گازی با توان هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت) با حضور «جواد اوجی» وزیر نفت، «محسن خجسته‌مهر» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، مرتضی شاهمرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و جمعی از مدیران عامل صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کشور امضا شد.

ارزش مجموع تفاهم‌نامه‌هایی که امروز به امضا رسید ۶.۴ میلیارد دلار برآورد می‌شود و با اجرای این طرح‌ها، حدود ۱۲۷ میلیون متر مکعب به تولید گاز کشور با هدف تامین پایدار خوراک پتروشیمی‌ها اضافه خواهد شد.

شرکت ملی نفت ایران برای توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدامات، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج فارس با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ◄ معرفی شرکت های کشتیرانی در ایران
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • قراردادهای مهمی در صنعت نفت ایران در راه است
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • افزایش سقف حمایت «انجمن سینمای جوانان» از تولید فیلم‌ کوتاه تا ۲۵۰ میلیون تومان
  • سقف حمایت انجمن سینمای جوانان از فیلم‌کوتاه ۲۵۰ میلیون تومان شد
  • سقف حمایت انجمن سینمای جوان از فیلم‌ کوتاه ۲۵۰ میلیون تومان شد
  • افزایش سقف حمایت از تولید فیلم‌کوتاه تا ۲۵۰ میلیون تومان
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن