Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان گفت: نگاه ما به عرصه‌هایی است که بافت فرسوده ما را شکل می‌دهد ما برای تولید مسکن آینده به حوزه بافت فرسوده توجه داریم و در تلاش هستیم با بسته‌های تشویقی در توسعه این عرصه‌ها فعال شویم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس ، آرش رضایی در جلسه شورای شهر بندرعباس اظهار داشت: نگاه ما به شهرسازی نگاهی بلندمدت است و با همکاری و ایثاری که همکاران در شهرداری داشتند نقاطی برای بدون رفت بندرعباس در ساحل شرقی تعریف کردیم که در آینده باید قدردان این اقدامات باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حوزه بافت‌های فرسوده در یکی دو سال اخیر فعالیت‌های خوبی داشتیم و جا دارد از شهرداری بندرعباس برای همراهی در بافت فرسوده به ویژه در محله چاهستانی‌ها با همه انتقاداتی که به طرح‌های اجرا شده در این محله وجود دارد تشکر کنیم.

مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان بیان‌کرد: علی‌رغم اینکه ضعفی در ساختار اداری شهرداری‌ها داریم اما اعتقاد من این است که با همراهی و همکاری‌ که در شهر بندرعباس وجود دارد می‌توانیم در تعریف شهر ایده‌آل با توجه به ظرفیت‌ها و جایگاهی که دارد به موفقیت برسیم.

رضایی عنوان‌ کرد: می‌پذیرم که طرح تفصیلی دارای نواقصی است اما هر قانون بدی از بی‌قانونی بهتر است و قطعا موضوعاتی که به عنوان نقد به طرح تفصیلی بندرعباس وارد است پذیرفته است و من فکر می‌کنم دوستانی که در گذشته در راه و شهرسازی و شهرداری مسئول تدوین طرح تفصیلی بودند به‌گونه‌ای هراسان قصد فرار از این طرح را داشتند اما ما در این یکی دو سال بالغ بر 25 جلسه کارشناسی برگزار کردیم تا بتوانیم بهینه‌ترین طرح تفصیلی را برای بندرعباس تدوین کنیم.

وی ادامه‌ داد: نوار ساحلی بزرگترین مشکل ما است و شاید مردم نجیب شهر به حدی مطالبه نکردند که این امر مجامع ملی بررسی شود اما تمام توانمان را به کار می‌بریم که مردم متضرر نشوند و در نوار ساحلی که نقطه برجسته شهر بندرعباس است چشم‌انداز خوبی را شاهد باشیم.

کم‌کاری سازمان نوسازی شهری در احیای بافت‌های فرسوده تهران/پیشنهاد ساخت نهضت ملی مسکن در بافت فرسوده نماینده مردم قزوین در مجلس: بافت فرسوده در شهر قزوین سرمایه‌های مردم را قفل کرده است اختصاص وام 200 میلیونی برای بهسازی بافت فرسوده تهران

مدیرکل راه و شهرسازی استان هرمزگان عنوان کرد: ما توانستیم موافقت‌های اولیه در حوزه شهرسازی برای موضوع بلندمرتبه سازی را که علاقه‌مندان خاص خودش را در بندرعباس دارد را بگیریم و دیگر مسائل و مراحل آن نیز ظرف چند ماه آینده انجام خواهد شد.

وی افزود: با اجرایی که در محله اسلام آباد بندرعباس خواهیم داشت به عنوان مبنای یک حرکت جمعی الگویی برای مابقی محله‌ها خواهد شد تا این محله احیا و بازگشایی شود و بتوانیم با پای‌ کار آمدن همه دستگاه‌ها این الگو را در دیگر محلات حاشیه‌ای و بافت فرسوده بندرعباس پیاده کنیم.

رضایی تاکید کرد: امروز بعد از حرکاتی که در شهرک پیامبر اعظم(ص) شاهد بودیم و هزینه‌های بسیاری که دولت در مسکن مهر متحمل شد معتقدیم 40 درصد بافت فرسوده بندرعباس را می‌توانیم با هزینه‌های بسیار پایین‌تر نسبت به مسکن مهر حل و فصل کنیم. 

وی عنوان‌ کرد: نگاه ما به عرصه‌هایی است که بافت فرسوده ما را شکل می‌دهد ما برای تولید مسکن آینده به حوزه بافت فرسوده توجه داریم و در تلاش هستیم با بسته‌های تشویقی در توسعه این عرصه‌ها فعال شویم.

انتهای پیام/864/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: راه و شهرسازی بافت فرسوده طرح تفصیلی عرصه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۹۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر

تین نیوز

سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

به گزارش تین نیوز از شرکت بازآفرینی شهری ایران، محمد مهدی نوروزیان سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران در جلسه شورای مسکن این شرکت آماری از اجرای بسته تشویقی ۱۹بندی کالبدی ارایه کرد و گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

نوروزیان ادامه داد: انتظار داریم طی دو ماه آینده، شهرهای باقی مانده نیز بسته تشویقی را اجرا کنند. البته تلاش بر این است تا استان ها به سمت بومی گرایی رفته  و با همکاری شهرداری ها بسته تشویقی متناسب با شرایط شهر خود را در کمیسیون ماده پنج به تصویب برسانند.

در ادامه این جلسه سعید اسدی محجوب مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران گزارشی از وضعیت تشکیل حلقه های میانی ارایه کرد و گفت: تاکنون در ۱۰۴ شهر و ۴۵۶ محله ۴۲۸ حلقه میانی تشکیل شده است.

منصور استادی مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار شرکت بازآفرینی شهری ایران نیز گزارشی از وضعیت بارگذاری اطلاعات نوسازی مسکن در سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری ارایه کرد وگفت: تا به امروز ۲۶۱ هزار و ۹۸۵ پروانه ساخت بر روی سامانه بارگذاری شده است. تهران، خراسان رضوی، خوزستان، اصفهان و آذربایجان شرقی بیشترین میزان ورود اطلاعات  را بر روی سامانه داشته اند.

وی با بیان این که از ابتدای سال جاری ۶ هزار و ۹۹۸ پروانه بر روی سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری بارگذاری شده است، از شهرداری هایی که تاکنون اطلاعات خود را روی این سامانه بارگذاری نکرده اند خواست تا هر چه سریعتر نسبت به ورود اطلاعات پروانه های ساخت و ساز در بافت های فرسوده از سال ۱۴۰۰ تا کنون اقدام کنند.

استادی با اشاره به این که استان تهران با بارگذاری ۲ هزار و ۱۹۲ پروانه ساخت در بافت های فرسوده بیشترین ورود اطلاعات را به سامانه دارد، تصریح کرد: استان های تهران، یزد، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی به ترتیب بیشترین درصد تحقق را در نوسازی مسکن داشته اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور
  • بسته تشویقی شهرسازانه ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان
  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد