Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@03:40:05 GMT

استاندار فارس: ۳ ماهه مجتمع ایثار تکمیل شود

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۲۹۷۶۶

استاندار فارس: ۳ ماهه مجتمع ایثار تکمیل شود

گروه استان‌ها_ استاندار فارس با اشاره به گلایه‌هایی درباره اداره مجتمع ایثار استان گفت: پیشنهاد می‌شود که مهلت ۳ ماهه به این مجتمع بدهیم اگر نمی‌توانند از امکانات استفاده کنند به موسسه توانمند دیگری واگذار شود تا ویژه ایثارگران مورد استفاده قرارگیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز ، محمدهادی ایمانیه عصر امروز در شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان فارس اظهارداشت: خانواده و به ویژه پدران و مادران شهدا در سنین بالا هستند که برای سلامت آنها باید اقدامات ویژه‌ای ترتیب داد همچنین درباره نحوه اداره مجتمع ایثار در باغ جنت گلایه‌هایی وجود دارد از جمله اینکه با وجود امکانات خوبی که دارد اما 90 درصد ظرفیت‌های این مجتمع استفاده نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این همه امکانات و نیاز وجود دارد اما برای رفع نیازها از این امکانات استفاده نمی‌شود، گفت: پیشنهاد می‌شود که مهلت 3 ماهه به این مجتمع بدهیم اگر نمی‌توانند از امکانات استفاده کنند به موسسه توانمند دیگری واگذار شود تا ویژه ایثارگران مورد استفاده قرار گیرد.  

استاندار فارس آمبولانس‌های که در اختیار ایثارگران است، شایسته ایثارگران استان فارس نیست، افزود: ایثارگران 2 اتوبوس برای رفت‌و‌آمد تقاضا کردند که شهرداری برای درون شهری تقبل کرده است.

ایمانیه خطاب به رئیس بنیاد شهید کشور گفت: برای خانه‌دار شدن ایثارگران هم شما کمک کنید و هم ما کمک می‌کنیم که تا پایان طرح جهش مسکن ایثارگری بدون خانه نباشد.

وی با بیان اینکه اشتغال ایثارگران موضوع دیگری  است که وظیفه داریم شرایط کار را در بخش خصوصی برای این افراد فراهم کنیم، افزود: موسسه کوثر زیرمجموعه بنیاد شهید می‌تواند موسسات تولیدی را راه‌اندازی کند تا هم برای اشتغال ایثارگران و دیگر موارد استفاده شود‌.

استاندار فارس با بیان اینکه معتقد نیستیم که اشتغال به بخش دولتی تحمیل شود چون به اندازه کافی بار دولت زیاد است، بیان کرد: این به کارگیری‌ها سبب شده که هزینه انجام پروژه‌های عمرانی کاهش پیدا کند.

ایمانیه با تقدیر از تولید نوشت‌افزار بر اساس فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد: تولید بخشی از نوشت‌افزار مبتنی بر فرهنگ ایثار و شهادت را استان فارس می‌پذیرد و اعلام آمادگی می‌کند که در این زمینه ورود کند همچنین در زمینه تجهیزات پزشکی برای ایثارگران آمادگی داریم که در شهرک‌های صنعتی تولید شود. 

وی همچنین اعلام آمادگی استان را برای تکمیل بیمارستان جنت عنوان کرد و گفت: در استان فارس این همت وجود دارد تا این ماجرای چند ساله جمع شود و قابلیت ارتباط با بیمه پیدا کند.

استاندار فارس با بیان اینکه شورای فرهنگ عمومی استان فعال و برش استانی سند فرهنگی رونمایی شده است، افزود: بنیاد شهید برشی در برش استانی این سند را مرتبط با شهادت و ایثار تهیه کند و توقعات از دیگر دستگاه‌ها هم مشخص شود که هر کس بداند چه وظایفی دارد.

ایمانیه با بیان اینکه گلزارهای شهدای استان فارس باید تا 1402 تمام شود، افزود: در این زمینه خیرین و مردم هم کمک کنند و ما نیز از صندوق مسئولیت اجتماعی کمک می‌کنیم که این اتفاق انجام شود. 

وی درباره حل مشکلات درمانی و توان‌بخشی ایثارگران گفت: موافقت‌نامه بین دانشگاه علوم پزشکی و موسسه ایثار بسته شود و پزشکان در این زمینه به ایثارگران خدمت‌رسانی کنند و در مقابل به دانشجویان توان‌بخشی آموزش داده شود.

ایمانیه همچنین پیشنهاد داد که در مدارس شاهد یک ساعت در هفته درس ایثار و شهادت آموزش داده شود و برای رفاه خانواده شهدا یکی از باغ‌های شیراز به خانواده‌های ایثارگران و شهدا اختصاص یابد و افزود: در این زمینه موافقت شورا و شهرداری را گرفتیم و فضاسازی باغ هم باید متناسب با این فرهنگ باشد.

بیمه شدن خانواده شهدای فاطمیون موضوع دیگری بود که استاندار فارس مطرح کرد و افزود: همه سازمان‌های استان ساختمان‌ها و سالن‌های جدید خود را به نام شهدا مزین کنند و زندگینامه مختصری از شهید هم نصب شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: توافق‌نامه بنیاد و دانشگاه علوم پزشکی امضا شود که براساس آن در بیمارستان‌های دولتی خدمات ویژه به ایثارگران داده شود و برخی از تخت‌ها به صورت وی آی پی در آید.

محمدخلیل عسگری، مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس نیز در این جلسه اظهارداشت: استان فارس به عنوان پایلوت کیفیت‌بخشی برای سند تحول بنیادین در سال 98 انتخاب شد اما به دلیل کرونا معطل ماند.

وی با بیان اینکه یکی از طرح‌های ابتکاری فارس طرح‌های شهید پژوهشی بوده است، گفت: این طرح با هدف افزایش مهارت پژوهش در آموزش و پرورش بوده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس با بیان اینکه مبنای فعالیت ما بیانیه گام دوم و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است، بیان کرد: بررسی عملکرد مدارس شاهد براساس تربیت 6 ساعتی آموزش و پرورش را در دستور کار داریم و دستگاه‌های استان فارس برای اجرایی کردن سند تحول در قالب تفاهم‌نامه همکاری می‌کنند که یک تفاهم‌نامه نیز با بنیاد شهید است.

وحید نمازی رئیس حوزه هنری استان فارس نیز در این جلسه اظهارداشت: استفاده از هنر می‌تواند فرهنگ ایثار و شهادت را ترویج دهد در این راستا حوزه هنری همواره در این زمینه پیشگام بوده و تولیداتی که در این سال‌ها داشته موید این مطلب است.

وی با بیان اینکه استان فارس پایتخت فرهنگی و هنری جهان اسلام است که با همراهی سایر نهادهای فرهنگی با بهره‌گیری از ظرفیت هنرمندان تعداد قابل توجهی کتاب، اثر نمایشی، مکتوبات و فیلم تولید شده است، گفت: در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیز در سطوح مختلف بیش از 30 رویداد استانی و منطقه‌ای برگزار کردیم.

رئیس حوزه هنری با اشاره به شتاب‌بخشی به تولیدات هنری عنوان کرد: 10 اثر در سوره مهر منتشر کردیم و 15 اثر هم قرارداد بستیم تا سال آینده هم دو برابر این تولیدات را شکل می‌دهیم.
همچنین نهضت روایتگری مردمی از دفاع مقدس شکل دادیم  که با حضور اقشار و گروه‌های مختلف اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه نهضت چند برابری تولیدات فرهنگی نیازمند اعتبار و بودجه است، گفت: اگر این حمایت صورت گیرد می‌توان این نهضت را در فارس محقق کرد و پیشنهاد می‌شود که دستگاه‌های اجرایی و اداری از آثار تولید شده چند جلد خریداری کنند این امر می‌تواند بخشی از هزینه‌های تولید را جبران کند.

محمد محمدی، معاون فرهنگی بنیاد شهید استان فارس نیز با بیان 4 دستور برای این جلسه اظهارداشت: دستگاه‌های اجرایی فارس تولیدات ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را خریداری کنند چون آثار مکتوب خریدار ندارد و این یک فرصت برای ترویج این فرهنگ است.

امور ایثارگران در دستگاه‌های اجرایی استان‌ها تشکیل شود رئیس بنیاد شهید: قانون ایثارگران از 10 سال پیش ‌روی زمین مانده است مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل منصوب شد

وی با بیان اینکه تمثال شهدا باید ساماندهی شود، تصریح کرد:  کارگروهی به ریاست فرماندار هر شهرستان تشکیل شده است که باید این اتفاق در همه استان انجام شود.

پیش‌بینی پیوست فرهنگی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برای پروژه‌های در دست اقدام و نامگذاری هر پروژه به نام شهدا از دیگر مواردی بود که معاون فرهنگی بنیاد شهید مطرح کرد و گفت: تهیه اطلس نامگذاری معابر عمومی به نام شهدا برای شهرداری‌ها از دیگر کارهایی است که باید انجام شود چون این فرایند نامگذاری معابر به نام شهدا را تسهیل می‌کند‌.

انتهای پیام/424 /ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استاندار فارس آموزش و پرورش نام شهدا بنیاد شهید استان فارس دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۹۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینجا به تماشای ایثار بنشینید؛ معلمانی که پیامبر زمان خود شده‌اند

معلمی، شغل یا حرفه نیست بلکه جلوه‌ای از ایثار، فداکاری و از خودگذشتگی برای دانش‌آموزانی است که آینده‌سازان این مرزوبوم هستند و چه زیبا امام راحل فرموده‌اند که معلمی شغل انبیاست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، دوازدهم اردیبهشت هر سال یادآور روزی است که به نام مجاهدان و فداکاران عرصه علم و تربیت نام‌گذاری شده است، روزی که به نام و برای معلمان است تا پاسداشتی از این مجاهدان بی‌ادعا از تدریس تا فداکاری برای دانش‌آموزان این مرزوبوم صورت بگیرد.

در گوشه گوشه استان فارس جلوه زیبای از این مجاهدت معلمان برای دانش‌آموزان مشهود است؛ پارگی عصب دست، شکستگی دست و پا، گذشتن از حق نه ماهه مرخصی زایمان، بیماری و سایر مشکلات موجب نشده است تا معلمان از فعالیت و تدریس علم و تربیت به دانش‌آموزان دست بکشند.

این گزارش تنها بخشی از ایثارگری معلمان و مدیران را در سطح استان فارس روایت می‌کند که هر یک عشق و ایثار خود را به دانش‌آموزان بدون هیچ چشمداشتی ابراز می‌کنند.

رفتار مسئولانه آموزگار در قبال دانش‌آموز کم‌بینای خود

فهیمه محجوب معلم پایه اول از وقت فراغت خود برای تدریس به دانش‌آموز کم‌بینای خود استفاده می کند، وی آموزگار دبستان دخترانه شهید قاطعی میمند فارس است.

این معلم مسئولیت‌پذیر روزانه در شیفت‌های عصر که ساعت استراحت و تعطیلی است، در مدرسه حضور پیدا می‌کند و کلاس‌های آموزشی و تقویتی را بدون دریافت هیچ‌گونه هزینه‌ای برای دانش‌آموز کم‌بینای خود برگزار می‌کند تا مشق ایثار و فداکاری دهد.

مدیر مدرسه‌ای که موجبات آزادی پدر یک دانش‌آموز را فراهم آورد

حکایت دیگری از روایت ایثار و فداکاری معلمان و مدیران در مدارس استان فارس مربوط به مدیر مدرسه‌ای در شهرستان قیرو کارزین استان فارس است که در ذهن یکی از دانش‌آموزان خود قابی ماندگار ایجاد کرد.

یعقوب عباسی که مدیر یکی از آموزشگاه‌های ابتدایی شهرستان قیر و کارزین استان فارس است با جمع‌آوری و پرداخت بدهی، موجبات آزادی پدر یک دانش‌آموز را فراهم آورد.

ماجرای این اتفاق نیک به زمانی باز می‌گردد که معلم و مدیر مدرسه با مشاهده افت تحصیلی و کم شدن نشاط و انرژی دانش‌آموز، پیگیر مسائل آموزشی او شدند و متوجه شدند که مسائل پیش‌آمده به دلیل زندانی بودن پدر دانش‌آموز است.

این مدیر متعهد مدرسه با پیگیری و کمک گرفتن از خیران و همکاران فرهنگی خود باعث پرداخت بدهی ولی دانش‌آموز شد و در یک روز دانش‌آموز را با دیدن پدر خود در مدرسه غافلگیر کرد و روحیه نشاط و سر زندگی را به این دانش‌آموز برگرداند.

تدریس مجازی معلم دل‌سوز میمندی استان فارس برای دانش‌آموز بیمار

خانم معلم اهل میمند استان فارس هر روز از تدریس خود فیلم می‌گیرد و برای دانش‌آموزش که دارای بیماری مسری است، ارسال می کند تا علاوه بر بهره بردن دانش‌آموزش از مطالب درسی، او را با ایثار و فداکاری و دل‌سوزی آشنا کند.

لیلا کشاورزی، معلم پایه دوم دبستان نرجس خاتون میمند استان فارس است که در اقدامی مسئولانه در مواجهه با بیماری مسری دانش‌آموزش، جهت هماهنگ بودن با آموزش‌های کلاس، از تدریس‌های خود فیلم تهیه می‌کند و برای دانش‌آموز ارسال می‌کند و زمان استراحت در منزل نیز برای این دانش‌آموز وقت می‌گذارد و رفع اشکال انجام می‌دهد.

معلمی که فوت مادرش هم مانع تعطیلی کلاس نشد

معلم اهل فسا استان فارس که با وجود فوت مادر و داشتن این اندوه بزرگ کلاس درسش را تعطیل نکرد.

معصومه جعفری، آموزگار دبستان شهید دیالمه شهرستان فسا استان فارس است که با وجود اینکه مادر خود را از دست داد و غم بزرگی تمام وجودش را فراگرفت اما در عملی مسئولیت‌پذیرانه کلاس درسش را تعطیل نکرد و باعث شد دانش‌آموزانش از درس عقب نمانند.

ادای نذر معلم فیروزآباد فارس برای دانش‌آموزان تحت پوشش بهزیستی

یک خانم معلم اهل فیروزآباد استان فارس نیز در یک نذر علمی هرساله برای دانش‌آموزان تحت پوشش بهزیستی و کم‌شنوا کلاس درس رایگان برگزار می‌کند و در حل مسائل درسی به آنها کمک می کند.

فریبا کشاورز معلم مدارس متوسطه اول شهرستان فیروزآباد استان فارس هرسال در ایام امتحانات نهایی به دانش‌آموزان تحت پوشش بهزیستی و کم‌شنوا با برگزاری جلسات رایگان رفع اشکال و تدریس دروس در امتحانات کمک می‌کند.

این خانم معلم متعهد هر سال با شروع امتحانات نهایی با حضور در خوابگاه دانش‌آموزان بهزیستی و دانش‌آموزان کم‌شنوا به آنها کمک می‌کند تا در امتحانات خود موفق باشد.

وی هدف از انجام این کار را ادای یک نذر خود می‌داند و می‌گوید: وقتی موفقیت و پیشرفت این دانش‌آموزان را می‌بینم حاضر نیستم این خوشحالی را با هیچ چیز دیگری عوض کنم.

این معلم فیروزآبادی اضافه می‌کند: قبولی این دانش‌آموزان در امتحانات بهترین دستمزد و افتخار برای من است و من با تمام توان و اراده این کار را سال‌ها ادامه می‌دهم و تصمیم دارم با همکاری دبیران دیگر بتوانیم در تمام دورس مشکلات این عزیزان را مرتفع سازیم.

رفتار مسئولانه یک خانم مدیر مدرسه در قبال دانش‌آموزان کم‌برخوردار

یک مدیر مدرسه در بوانات استان فارس در قبال دانش‌آموزان کم‌برخوردار آموزشگاه خود احساس مسئولیت می‌کند و با تهیه بسته‌های معیشتی سعی می‌کند اندکی از محرومیت آنها را بکاهد.

خدیجه کاظمی، مدیر دبیرستان شبانه‌روزی حضرت زهرا بوانات استان فارس است و طی شناسایی دانش‌آموزان نیازمند مدرسه اقدام به تهیه بسته‌های معیشتی برای آنها می‌کند.

وی به صورت کاملاً محرمانه این بسته‌های معیشتی را بدون اینکه دانش‌آموزانش متوجه شوند به دست خانواده‌های آنها می‌رساند،این مدیر مدرسه معتقد است، هر میزان که دغدغه دانش‌آموزان نسبت به معیشتشان کمتر شود تمرکز آنها برای یادگیری درس بالاتر می‌رود.

ادای نذر دانایی معلم شیرازی نسبت به دانش‌آموزان

دبیر تاریخ شاغل در هنرستان شهید جوانمردی آموزش و پرورش ناحیه سه شیراز، 150 جلد کتاب را به کتابخانه مدرسه هدیه داد.

افشین ابروان، دبیر تاریخ هنرستان جوانمردی ناحیه سه شیراز که علاقه‌مند به کتاب و کتابخوانی است، ۱۵۰ عنوان کتاب را به کتابخانه هنرستان محل تدریس خود اهدا کرد تا با نذر دانایی، محتوای خوب را در اختیار دانش‌آموزان علاقمند به مطالعه قرار دهد،به گفته همکاران این آقا معلم، ایشان فردی مطلع، تاریخ‌دان و آشنا به امور روان‌شناسی است که در مواقع مختلف، فرهنگیان و دانش‌آموزان را در یادگیری و بیان اطلاعات مورد نیازشان یاری می‌کند.

به گزارش ایمنا، این روایت‌ها تنها گوشه‌ای از فداکاری‌های معلمان این سرزمین است، معلمانی که پیامبران زمان خویش شده‌اند تا دانش‌آموزانشان بدون هیچ دغدغه‌ای درس بخوانند تا بعدها بتوانند در پیشرفت و سازندگی کشورشان سهیم باشند.

کد خبر 749529

دیگر خبرها

  • ایثارگران میدان‌داران واقعی حکمرانی جمهوری اسلامی ایران هستند
  • خانۀ ایثار در لرستان افتتاح می‌شود
  • ایثارگران میدان‌داران واقعی حکم‌رانی جمهوری اسلامی ایران هستند
  • مشکلات جامعه ایثارگران و خانواده شهدا مورد اهتمام قرار بگیرد
  • تکمیل مجتمع فرشته جنوبی تبریز تا پایان امسال
  • تعیین فرصت ۶ ماهه برای پرداخت حق سهم شهرداری از اراضی الحاقی
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • پوستر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار رونمایی شد
  • رونمایی از پوستر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار
  • اینجا به تماشای ایثار بنشینید؛ معلمانی که پیامبر زمان خود شده‌اند