Web Analytics Made Easy - Statcounter

رایزن علمی ایران در اروپا گفت: اعزام اساتید زبان فارسی به دانشگاه‌های اروپایی زمینه‌ای جهت تقویت ارتباطات علمی محسوب می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، قادر قربانی رایزن علمی ایران در اروپا در سیزدهمین نشست سراسری هم اندیشی معاونان و مدیران بین الملل دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، موسسات پژوهشی و پارک های علم و فناوری گفت: اعزام اساتید زبان فارسی به دانشگاه های اروپایی زمینه ای جهت تقویت ارتباطات علمی محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قربانی در این نشست که امروز (سه شنبه) با حضور محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و حسین سالار آملی رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین المللی به صورت حضوری و مجازی در سالن شهدای جهاد علمی این وزارت برگزار شد، گفت: در شرایط کنونی اتحادیه اروپا ۲ کمیسیون در دو بخش نوآوری و آموزش عالی گرنت‌های پژوهشی را حمایت می‌کند.

وی به بودجه ۹۵.۵ بیلیون یورویی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۷ که برای پروژه‌های تحقیقاتی کشور‌های اروپایی لحاظ شده است اشاره کرد و افزود: کشور‌های دیگر هم می‌توانند به عنوان میهمان در این پروژه‌های تحقیقاتی مشارکت داشته باشند که می‌تواند برای کشور ما نیز پتانسیل خوبی باشد.

رایزن علمی ایران در اروپا خاطرنشان کرد: دانشگاه‌های کشورمان در این بخش در نظر داشته باشند که دو محور وجود دارد: نخست پروژه‌های ماری کوری و بخش دوم نیز همه رشته‌های فنی و حوزه سلامت، غذا و فرهنگ است که در این دو بخش حمایت‌های مالی بسیاری تدارک دیده شده است.

وی افزود: اکثر پروژه‌ها که اساتید apply می‌کنند برای دانشجویان دکترا در بخش اتحادیه اروپا است و تنها کاری که دانشگاه‌ها و اساتید باید انجام دهند ارتباط با دانشگاه‌های اروپایی است. خوشبختانه در سال‌های اخیر علی‌رغم تحریم‌های ظالمانه موجود، اتحادیه اروپا با حساب بانکی رایزنی ایران در اروپا همواره کار می‌کند و هزینه‌های پروژه‌های مربوط به ایران را پرداخت می‌نماید.

وی عنوان کرد: در سال‌های اخیر در زمینه تبادل استاد و دانشجو با تلاش سالارآملی رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم و تیم همراهشان موفق شدند ۶۰۰ بورس تحصیلی برای دانشجویان دکترا از اتحادیه اروپا دریافت کنند.

رایزن علمی ایران در اروپا در ادامه سخنان خود در خصوص تعاملات علمی به فرصت مطالعاتی ۶ ماهه اساتید و دانشجویان اشاره کرد و افزود: این امر فرصت مهمی تلقی می‌شود و نکته حائز اهمیت آن است که هر دانشجویی که به دانشگاه خارجی اعزام می‌شود باید با استاد راهنمای مقصد و مبدأ ارتباط نقطه به نقطه برقرار نماید تا پس از بازگشت نیز این ارتباط تداوم یابد.

وی بیان کرد: برقراری بورسیه‌های کوتاه مدت (۳ ماهه و ۶ ماهه) برای دانشجویان خارجی در رشته‌هایی مانند فلسفه ایران، معماری و هنر ایرانی را نیز باید در برنامه‌هایمان بگنجانیم.

به گفته قربانی اعزام اساتید زبان فارسی به دانشگاه‌های اروپایی زمینه‌ای جهت تقویت ارتباطات علمی محسوب می‌شود.

وی در خاتمه ایجاد میز زبان فارسی و ایران شناسی در دانشگاه‌های اروپایی و سایر کشور‌ها را نقطه‌ای برای اتصال ایران با دانشگاه‌های خارجی دانست.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اساتید زبان فارسی موسسات پژوهشی پارک علم و فناوری ارتباط علمی بین المللی رایزن علمی ایران در اروپا تقویت ارتباطات علمی اتحادیه اروپا پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۰۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش ملّی زبان‌ها و گویش‌های ایران فراخوان داد

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم فناوری آنا، مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی (مرکز پژوهش‌های ایرانی و اسلامی) با همکاری انجمن ایران‌شناسی هفتمین همایش ملی زبان‌ها و گویش‌های ایران (گذشته و حال) را در بهمن ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌کند.

از کلیۀ علاقه‌مندان به ارائۀ مقاله در این همایش دعوت می‌شود چکیده و اصل مقالۀ خود را طبق تاریخ‌های مذکور در پایین، به آدرس ایمیل icild@cgie.org.ir ارسال کنند.

همچنین ضروری است متقاضیان در تارنمای همایش به نشانی www.icild.cgie.org.ir نام‌نویسی کرده و مبلغ ۵۰۰ هزار تومان از طریق درگاه پرداخت اینترنتی موجود در تارنما جهت هزینه‌های داوری مقالات واریز کنند.

بدیهی است در صورت تأیید نهایی مقاله، هزینه چاپ آن از نویسندگان مقالات مطالبه خواهد شد.

مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی همه فرهیختگان، استادان و دانشجویان ارجمند را برای ارائه دستاوردهای علمی خود در شناسایی زبان‌ها و گویش‌های ایران فرامی‌خواند.

 مقالات پذیرفته شده در این همایش تأییدیه (isc پایگاه استنادی جهان اسلام) دریافت می‌کند و در مجموعه مقالات هفتمین همایش بین المللی زبان‌ها و گویش‌های ایران چاپ و منتشر خواهد شد.

اهداف همایش 

- آشنایی با آخرین دستاوردهای پژوهشی در زمینه زبان‌ها و متون ایرانی باستان، میانه و نو

- بررسی گستره زبان‌های ایرانی به عنوان یکی از عوامل پیوند میان ملت‌های منطقه

- ایجاد انگیزه در پژوهشگران جوان برای پژوهش‌های ژرف در عرصه زبان‌شناسی ایرانی

محورهای همایش

- پژوهش‌های تازه در زمینه زبان‌ها و متون ایرانی باستان (فارسی باستان، اوستایی)

- پژوهش‌های تازه در زمینه زبان‌ها و متون ایرانی میانه غربی (پارتی و فارسی میانه)

- پژوهش‌های تازه در زمینه زبان‌ها و متون ایرانی میانه شرقی (سغدی، ختنی، خوارزمی و بلخی)

- پژوهش‌های تازه در زمینه متون کهن فارسی از دیدگاه زبان‌شناسی

- جغرافیای زبان فارسی

- رابطه زبان‌های ایرانی با دیگر زبان‌ها درگذر تاریخ

- پژوهش‌های تازه در زمینه گویش‌های ایرانی

ضوابط ارسال

چکیده مقاله: زبان اصلی همایش فارسی است، اما چکیده مقالات به زبان انگلیسی نیز پذیرفته خواهد شد.

تمامی مقالات پذیرفته شده باید حاوی مطالب زیر باشند:

- چکیده مقاله ها باید بین ٣٠٠ تا ٤٠٠ واژه به همراه واژگان کلیدی در محیط word تنظیم شده باشد.

همچنین هدف از نگارش مقاله مشخص شده باشد.

علاقه‌مندان تا اول تیر ۱۴۰۳ مهلت دارند تا چکیده مقاله خود را ارسال کنند، همچنین تا ۳۰ شهریور باید اصل مقاله را به دبیرخانه ارسال کنند و نتایج مقالات نیز تا ۳۰ دی‌ ماه اعلام خواهد شد.

راه های تماس با دبیرخانه همایش: - نشانی محل دبیرخانه: تهران، میدان شهید باهنر (نیاوران)، خیابان شهید پورابتهاج، پلاک ۲۱۰، مرکز دائرة المعارف بزرگ اسلامی.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همایش ملّی زبان‌ها و گویش‌های ایران فراخوان داد
  • بیانیه وزارت علوم در حمایت از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟
  • ایران هراسی در مقابل آموزش زبان فارسی و تبلیغ سفر به ایران
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی