Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-30@10:09:50 GMT

جعبه سیاه پرونده حسین فریدون چگونه از کشور فرار کرد؟

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۳۰۷۹۳

جعبه سیاه پرونده حسین فریدون چگونه از کشور فرار کرد؟

دادگاه رسیدگی به پرونده شرکت کروز (شنبه، ۲ بهمن ماه) در شعبه ۴ دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد و به صورت علنی برگزار شد.

به گزارش فارس در این دادگاه، نماینده دادستان از شخصی با عنوان "مسعود احمدی‌زاده" نام برد که یکی از رفقای مهم حسین فریدون قلمداد می‌شود، شخصی که به اذعان نماینده دادستان، در حال حاضر در کشور وجود ندارد و رسیدگی به اتهاماتش، می‌تواند معمای اتهامات برادر حسن روحانی را تا حد قابل‌توجهی حل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده دادستان درباره احمدی‌زاده گفت: حسب گزارش معاونت حقوقی سازمان اطلاعات سپاه حدفاصل تاریخ ۱۰/‌۰۹/‌۹۴ تا ۱۷/‌۱۰/‌۹۴ مجموعاً مبلغ ۱۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال طی ۳۸ تراکنش بانکی از حساب محمدعلی پور فطرتی به‌حساب آقای مسعود احمدی زاده در بانک صادرات از مرتبطان حسین فریدون واریزشده است.

 استفاده حسین فریدون از حساب‌های مسعود احمدی زاده جهت دریافت رشوه و حق حساب از رسول دانیال‌زاده تأییدشده است و موجب محکومیت مسعود احمدی‌زاده به اتهام فراهم کردن بزه ارتشاء از طریق در اختیار قرار دادن حساب بانکی به حسین فریدون به ۱۵ سال حبس تعزیری شده است.

پرونده وجوه دریافتی حسین فریدون و مسعود احمدی‌زاده از شرکت کروز در شعبه بازپرسی در حال رسیدگی است. در حال حاضر مسعود احمدی زاده در خارج از کشور است.

وی بیان کرد: طبق گزارش اطلاعات سپاه مبلغ ۶ میلیارد ریال در ۲ فقره، ۱۱ میلیارد ریال در یک فقره و یک فقره یک میلیارد ریال بابت انتخابات مجلس نهم توسط شرکت کروز انجام و به تأیید حمید کشاورز توچایی رسیده است. طبق ردیابی‌ها مبالغ مذکور به‌منظور انتخابات به حسین فریدون و مرتبطان او پرداخت‌شده است.

نماینده دادستان بیان کرد: ردیابی چک‌های پرداختی شرکت کروز نشان می‌دهد مبالغ بعد از چند ماه به‌حساب مسعود احمدی زاده واریز شده است. طبق بررسی‌ها مشخص شد وجوه واریزی به‌حساب مسعود احمدی زاده متعلق به حسین فریدون بوده و مسعود احمدی زاده به‌عنوان صندوق مالی حسین فریدون ایفای نقش می‌کرده است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه شرکت کروز یک شرکت خصوصی بوده است نشان می‌دهد حمید کشاورز و فطرتی برای پیش برد کار خود اقدام به پرداخت این مبالغ به مسعود احمدی‌زاده می‌کردند تا مسیرهای کاری آن‌ها از طریق حسین فریدون هموار شود.[1]

مسعود احمدی‌زاده کیست؟

مسعود رفیق گرمابه و گلستان حسین فریدون و به عبارتی کارت عابر بانک اوست. تحقیقات بیشتر نشانگر آن است که وی را می‌بایست مخزن اسرار فریدون نامید. این متهم امنیتی اکنون فراری است و در خارج کشور به سر می‌برد. از وی به‌عنوان کارچاق‌کن و جعبه سیاه بعضی مفاسد یاد می‌شود و توسط فریدون برای فرار از کشور تشویق می‌شود.

به‌جز روابط گسترده و اعمال‌نفوذ برای انتفاع اقتصادی، مسعود احمدی‌زاده در پوشش یک موسسه خیریه با همسر و دختر فریدون و شبدوست مالامیری که از او به‌عنوان ابر بدهکار بانکی یاد می‌شود همکاری داشته است. مالامیر نیز پس از آغاز برخورد با بدهکاران و مفسدان اقتصادی، از کشور گریخت .[2]در واقع به‌مجرد رصد مؤثر و حساس شدن نهادهای نظارتی، وی برای آنکه ردی از خود برجای نگذارد مرتبطین خود را تشویق به خروج از کشور می‌کند. علی‌الظاهر این یک تکنیک رایج میان محکومان اقتصادی است. غیب شدن ناگهانی عباس یزدان پناه  نیز اسرار یکی دیگر از محکومان اقتصادی را پنهان نگه داشت.

احمدی‌زاده نیز به‌واسطه اطلاع یار غارش در تاریخ 9 بهمن 1395 از وضعیت پرونده حقوقی و اتهامی‌اش مطلع می‌شود و در گیرودار صدور حکم، صبح 10 بهمن 1395 از کشور خارج و عملاً به ترکیه فرار می‌کند.

مال الرشوه 20 میلیاردی برای خرید خانه مشکوک در حساب بانک مسعود احمدی‌زاده

یکی از موضوعاتی که می‌توان به آن اشاره کرد، گردش مالی است که از سوی یکی از متهمین پرونده فساد فریدون در دو مرحله به حساب صادرات مسعود احمدی‌زاده واریز می‌شود و عملا مبلغ 210 میلیارد ریال، مال الرشوه‌ای است که برای خرید خانه‌ای مشکوک برای یکی از سران دولت سابق پرداخت شده است.

این مبلغ در چندین مرحله گردش، از حساب احمدی‌زاده، به حساب حسین بهشتی، پدر داماد حسن روحانی واریز می شود و بعد از چندین گردش، توسط همین شخص به حساب احمدی‌زاده برمی گردد...

 

فارس در گزارش بعدی، به یکی دیگر از رانت‌های مسعود احمدی‌زاده خواهد پرداخت...
------------------
1] - mehrnews.com/xWXH7

[2] - mshrgh.ir/882239

منبع: الف

کلیدواژه: مسعود احمدی زاده نماینده دادستان حسین فریدون میلیارد ریال شرکت کروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۰۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به این دانشگاه برای نخستین‌بار در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده امروز -دوشنبه دهم اردیبهشت- در نشست با محمدرضا حسنی آهنگر، رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) اظهار کرد: در حوزه‌های پژوهشی و علمی دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) رشد خوبی داشته و در آخرین رتبه‌بندی تایمز این دانشگاه رتبه سوم دانشگاه‌های جامع کشور و رتبه نهم دانشگاه‌های کل کشور را کسب کرده است.

وی افزود: در حوزه دانشگاه‌های قاره آسیا نیز دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) در رتبه‌های ۲۰۰ تا ۲۵۰ قرار دارد که رتبه‌بندی دقیق آن نیز به زودی اعلام خواهد شد و این رتبه در طول دوران فعالیت این دانشگاه کم‌نظیر بوده است.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با بیان اینکه در حوزه بین‌المللی رشد خوبی در جذب دانشجویان خارجی و تنوع رشته‌ها داشتیم، خاطرنشان کرد: در حوزه فعالیت‌های بین‌المللی در اتحادیه مختلف علمی به ویژه شبکه آموزشی اروپایی اراسموس، کشورهای جاده ابریشم، اتحادیه خزر و اتحادیه کشورهای اسلامی فعال شدیم. برای نمونه بخش دانشجویی اتحادیه کشورهای خزر را به عهده گرفتیم.

قاسم‌زاده از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) خبر داد و تاکید کرد: در حال حاضر ۱۱ نفر دانشمند یک‌درصدی (جزو یک‌درصد دانشمندان برتر جهان) در این دانشگاه داریم که چند نفر از مدیران نیز جزو همین دانشمندان یک‌درصدی هستند، همچنین در جایزه ملی ثریا در چهار رشته و حوزه جوایز به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) رسید.

وی با اشاره به طراحی و اجرای برنامه تحول پژوهشی و علمی در این دانشگاه ادامه داد: در حوزه‌های توسعه کشاورزی کم‌آب‌بر، فلزات غیرکانی و شیشه، چشمه نور (شتابگرها)، ایران‌شناسی، هوش مصنوعی و فن‌آوری‌های نو مأموریت‌های ملی ویژه به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی واگذار شده است.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از کسب رتبه دوم کشوری توسط تیم رباتیک این دانشگاه خبر داد و گفت: از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم ۱۰ رشته آموزشی و علمی جدید در این دانشگاه راه‌اندازی شده که عمده آنها در سطح ارشد و دکتری قرار دارند. رشته‌های شتابگر ذرات و علم داده‌ها هم از رشته‌های انحصاری دانشگاه به حساب می‌آیند.

قاسم‌زاده با اشاره به توانمندی‌های دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) اضافه کرد: دانشگاه امام‌حسین (ع) در رتبه‌بندی جایگاه دوم دانشگاه‌های کشور را به دست آورده که افتخار ارزشمندی برای دانشگاه امام‌حسین (ع) محسوب می‌شود که دانشگاه نمونه و تراز انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه دانشگاه امام‌حسین (ع) الگوی دانشگاه‌های حکمت‌بنیان به شمار می‌رود، گفت: بازدید از دانشگاه امام‌حسین (ع) و تماشای دستاوردهای این دانشگاه در دستور کار ما قرار دارد که یکی از اردوهای دیدنی راهیان پیشرفت ما خواهد بود.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اجرای طرح بانوی اسوه را از طرح‌های فرهنگی مهم این دانشگاه دانست و تاکید کرد: این طرح برای نخستین بار در سه حوزه دانشجویی، کارمندی و استادی نخستین‌بار در دانشگاه ما طراحی و به وزارت علوم ابلاغ و در نهایت اجرا شد.

قاسم‌زاده ادامه داد: امسال هم برای نخستین‌بار از استادان بین‌المللی برتر تقدیر می‌کنیم که در این برنامه استاد برتر حوزه بین‌الملل را معرفی می‌کنیم تا انگیزه‌ای شود که اساتید با توجه به رسالت دانشگاه فعالیت داشته باشند.

وی از فعالیت ۴۰ استاد تمام در این دانشگاه خبر داد و گفت: در واقع ۱۸۰ نفر دانشیار داریم و بقیه اساتید ما استاد تمام به حساب می‌آیند. پیش از دولت سیزدهم ۱۳ مربی داشتیم که تعداد آنها به چهار نفر کاهش یافته است.

کد خبر 749049

دیگر خبرها

  • کوهپایه زاده: بابک زنجانی امکان بهره‌مندی از «آزادی مشروط» را دارد
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد
  • ماجرای عجیب قتل حسین به دست «ع» گدا
  • کدام نمایندگان جلسه عصر مجلس را تعطیل کردند؟
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • «جعبه سیاه» آدم‌ها رو می‌شود/ چالش‌هایی که گاهی از دست مهمان برنامه در می‌رود
  • زمان اردوی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان اعلام شد
  • «گشت ارشاد مدیران»؛ یک وعده شبه احمدی نژادی دیگر در دولت رئیسی /فسادها و تخلفات در سکوت فراموش می‌شوند؟
  • آغاز توزیع بیش از ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان